Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 7 Februarie 2025 sunt:
Pot avea un procesor Intel mai exact i7 si o placa de baza amd mai exact Gigabyte X570 AORUS ELITE? Dau funda!
Https://www.emag.ro/compare/D0HVSGBBM,DK3JKHBBM/ Pe care sa-l aleg? Sunt indecis.
Hei TPU, ce aplicație de video îmi recomandați foarte bună (poate să fie și cu bani) pentru Android ca să fac Live Stream pe Facebook de pe un canal de seriale indiene?
Salut, vreau sa imi cumpar un gtx 650ti boost de pe olx, intrebarea este urmatoarea, imi duce csgo cum trebuie? Vreau sa ma joc doar csgo. Vreau sa stiu daca este suficient pentru cs. Sau sa cumpar ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, am un ps4 slim si de câteva zile nu mai întra cd- urile în cd- rom doar dacă le împing și mai vreau sa menționez ca am lăsat câteva zile un joc in el și nu l- am ...? (mai mult)
Hei TPU, cine mă poate ajuta? Astăzi vreau să fac un Live pe Facebook cu un serial care este tot Live pe un canal din altă țară. Cum pot face live pe Facebook la un stream? Ofer funda.
Salut, am dat update la drivere si nu-mi mai merge tastatura, stie cineva cum sa o fac sa mearga? Usb-ul nu are nimic, alte periferice merg, doae tastatura nu merge pe nici un usb.
Urgentttt... Am un laptop și când apăs litera P îmi da * ce pot face?
Am o tabletă, iar de azi nu se mai incarca cum trebuie. Trebuie sa poziționez cumva încărcătorul pentru a încărca. Ce ar trebui sa fac sa revină cum era înainte?
Cum sa fac sa nu-mi mai apara clipuri video de gaming si liveuri in sectiunea Facebook watch? Unde gasesc setarile?
De ce nu îmi merg filtrele pe Instagram? Am schimbat conturi de tto la fel face am șters insta ul l-am imtratllat iar și tot nu merge... cand aleg filtru nu îmi apare nimic
Hei :d De ce atunci cand joc pubg si misc mouse-ul stanga dreapta repede imi apar niste dungi ca si cum s-ar rupe parca ecranul in doua? Si in clipele alea parca se blocheaza putin jocul
Am un monitor Asus vg245he de 2 ani si ceva. De o saptamana cand intru intr- un joc si joc un meci la iesirea din meciul respectiv in lobby mi se inchide ecranul de 2 - 3 ori si apoi se deschide. Mi-...? (mai mult)
Va salut. Oare de ce nu mai pot posta in pagina mea Facebook de like? Imi da numai promovare si distribuie si cand vreau sa postez ceva, orice imi da eroare cu un! roșu. Am fost raportat de către cineva?...? (mai mult)
Salut! Întrebarea mea poate părea prostească. Conectarea unui PS4 la prelungitor în loc de conectarea direct la o priză poate reprezenta o sursă de supra-încălzire?
De ce primesc mai mereu o notificare de la Windows Explorer că ultimul dispozitiv conectat nu a fost găsit? Nu am mai conectat demult vreun dispozitiv. Se întâmplă atunci când ridic capacul...? (mai mult)
Buna prieteni, am o intrebare. Ce trebuie sa fac am o imprimanta SCX 3200 Samsung si nu pot s-o scot din avarie led rosu aprins? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Salut! Am un laptop Asus, nu ii mai merge tastatura, trebuie sa il tin mereu in priza ca altfel se inchide și mai da rateuri la deschiderea aplicatiilor, cat ar costa sa il repar? Merita sa il repar?...? (mai mult)
Cum procedez ca userii care vor sa se inregistreze pe site-ul meu, sa se poate loga direct cu conturile lor de Fb?
Buna Ziua. Am o problema cu calculatorul de cateva luni in sensul ca nu se mai inchide: dau shut down si nu se intampla nimic cu unitatea centrala, doar monitorul se stinge. Reusesc sa- l opresc doar ...? (mai mult)
Bună tuturor! Am un cont de Instagram pentru business care a fost blocat temporar. Dacă urmez instrucțiunile lor nu- l pot recupera, așa că vreau să vă întreb dacă știți cum pot lua legătura...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare pentru cei ce au MacBook sau pentru cei ce au MacOs pe laptop/pc. Ati incercat "wine"? Stiti cumva daca ruleaza orice program tip exe de pe windows pe mac os? As vrea sa-...? (mai mult)
Câți membri au voie intr-un grup pe mess?
Salut! Am de gand sa cumpar un Apple Watch Series 3 GPS+ cellular si am niste dubii. Eu am abonament pentru telefonie la digi si vreau sa stiu daca pot sa sun de pe ceas sau sa trimit mesaje, deoarece...? (mai mult)
Am un aparat foto fix de o luna, azi se implineste (l- am luat pe 24martie ), l- am luat de la un prieten, dar nu stiu cum se poate filma cu acest aparat. Aparatul este: Sony full hd 1080 mpeg movieVX...? (mai mult)
Stie cineva ce are placa mea video? https://ibb.co/1rsDvj5 https://ibb.co/NCcvbZ4 https://ibb.co/qRFyZMx Cand conectez pe placa integrata merge si pe placa video imi apare asa.
Eu am alt lansator(launcher) instalat.Cum pot selecta Samsung One UI(acel lansator ce vine cu telefonul)?
Hey TPU! Această întrebare e pentru cei care o urmăresc pe Cocos Christina. Știe cineva cum se numește jocul pe care construiește casele din seria, , Decorăm camera cocobebelui"? Vă rog fumos...? (mai mult)
Salut TPU. Mi- am achiziționat un smart tv LG acum cateva zile și am întâmpinat o problemă care ma depășește. Eu am cumpărat acest tv doar pentru filme pe Netflix YouTube etc. Și poate ...? (mai mult)
Cum pot sa vad ce vorbesc prietenii din lista mesengers, Facebook?
Buna ziua, firefox merge cam greu cateodata, ce e de facut? Cand vreau sa ascult muzica mi se deruleaza mai greu, cand vreau sa deschid o alta pagina merge greut.
Hei TPU, aș dori să știu și eu: Aș dori să intru luni, live un serial (canal de streaming). Adică doresc să filmez serialul pe Live pe pagina de Facebook. Cum se face?
Se pot sterge deodata toti prietenii de pe Facebook fara a da click pe fiecare nume in parte? Cand selectezi sa inchizi contul definitiv iti cere sa confirmi alegerea prin e- mail, sau numarul de telefon...? (mai mult)
Daca iti cumperi un laptop cu windows preinstalat, vine si cu driverele?
Salut, TPU! Am o întrebare: am făcut la eMag o comandă de produse vândute și livrate de ei din 21.04. Problema e că, în aplicație apare că fiind "Comandă plasată", ieri am primit, în aplicație...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau să fac in C+ + MFC un CheckBox care să activeze/dezactiveze un ComboBox. Am folosit comanda: >GetDlgItem(IDC_COMBO1)- Enable(TRUE) ca atunci când bifez CheckBox- ul să se...? (mai mult)
Salut. As dori sa stiu daca exista senzori de miscare cu alarma. Doar ca as vrea senzorul sa fie separat de corpul cu alarma, care are difuzorul. Vreau sa montez senzorul afara iar alarma sa o duc in ...? (mai mult)
Salut, cine se pricepe la calculatoare sa- mi zica si mie ceva, deci mi s- a rupt clama aia de la slotul de placa video unde bagi placa, clama aia pe care o tragi sa blochezi ramii, placa video etc....? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de "Set doua lanterne, TacLight, raza de actiune 1000 m, zoom si rezistente la apa"? Multumesc
De ce cand descarc un joc sau cevai n task manager viteza de internet imi scrie : primite: 300mbps trimite:3mbps? Merge 5 secunde si apoi se opreste descarcarea si se pune la 0.
Ce parere aveti de acest monitor? Ma deranjeaza faptul ca nu are FreeSync. Merita sa- l iau pentru jocuri competitve(cs go, pubg, call of duty?) Am placa video rx 580 8gb si sper sa nu afecteze faptul...? (mai mult)
Salut, nu sunt familiarizat cu denumirile termenilor din domeniul aparaturii care apartine de medicina doctor etc. Cam cat costa(aproximativ) o aparatura medicala specific mai multor feluri de operatii?...? (mai mult)
Cum pot sa pun pe Facebook ca lumea sa îmi vadă doar poza de prf acltulaa și sa nu mi se vadă likeurile și comentariile?
Ce aplicații pentru editat poze îmi recomandati? În afara de PicsArt. Mulțumesc!
Care e diferența dintre Windows de 64 de biți și Windows de 32 de biți?
Am 2 modele de monitoare si nu stiu pe care sa- l aleg: https://www.pcgarage.ro/monitoare- led/benq/gaming- xl2411p- 24- inch- 1- ms- black- 144hz/?utm_campaign=DSA_Monitoare_led&gclid=Cj0KCQjw4ImEBhDFARIsAGOTMj_KvNzJfYu6xYLQf5NWWZdHpdWieMAd_SQpfa4HlUH7bG_rGFXX27kaAuv7EALw_wcB ...? (mai mult)
Se va mai reactiva vreodată: Yahoo! Messenger? Îmi este dor de el, mai ales de emoticoane.Te poți loga la Yahoo! Messenger local?
Pot sa conectez o tastatura la laptop?
Salut,cum fac în asa fel încât Orange să nu îmi dea numarul de telefon politiei dupa ip gasit si cum fac sa sterg logurile ip la ISP Orange ..gen vreau sa ia curat ISP?
Salut, logurile cu ip- urile la ISP se sterg vreodată? Gen daca Orange are ip dinamic si am vb cu un asistent să îmi reseteze numărul de tel din sistem ..cred ca de vreo 5 ori azi. După resetare mi-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!