Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Care ar fi cele mai potrivite aplicații edit video pentru a crea videoclipuri pe YouTube?
Salut, un prieten are o problema cu imaginea de la unitate, mai exact i se vad niste dungi pe monitor si nu doar pe acel monitor. Va las un link cu poza sa va lamuriti si sa- mi spuneti ce problema ar...? (mai mult)
Despre ce să fac video le YT?
Salut. Nu inteleg care e diferenta dintre analogic si digital. Poate ma ajutati voi, mersi.
Salut, un prieten a dăruit un ip pe care l- am bagat in remote dekstop pentru a accesa un pc de la Microsoft a zis. Am bagat ip username si parola m- am conectat avea nVIDIA tesla si proesor Intel xenon....? (mai mult)
Cum schimb data de la calculator din linie de comandă la UBUNTU? Vreau sa ma mut in anul 1997 Multumesc
Atunci cand o pagina de Facebook face un live, poate sa vada cine priveste live-ul respectiv? Chiar daca sunt 10 persoane, chiar daca sunt 2000 persoane? E acolo vreo optiune, sa vada cine s-a uitat?
Salut! Ieri, m- am dus la bunici, într- un alt oraș (la 50 de mile distanță) și am încercat să mă autentific în contul meu Discord, dar se spunea că a fost detectată o nouă locație de autentificare,...? (mai mult)
Salut, am o pompa de apa la 12V/10A pentru iaz, problema ei fiind debitul prea mare. Mi-ar trebui o schema pentru un controller de reglare al debitului. Multumesc frumos
Ce placa de baza ddr4 este compatibila cu un i5-4460?
Doua ventilatoare pe față la un PC de i5 9400f gtx 1660 super sunt de ajuns pentru a raci calculatorul? Adica sunt de ajuns pentru un airflow bun? Alte ventilatoare nu mai are carvasa. Dau funda
Buna! Am o mare problema cu niste fotografii care nu se deschid pe laptop. Este cineva care ma poate ajuta? Au o incarcatura sentimentala uriasa si imi doresc foarte mult sa le recuperez. Erau facute cu...? (mai mult)
Salut. Ce înseamnă standby la căști prin bluetooth?
Daca am internet normal si imi fac contract cu digi si primesc un nou router pot pastra internetul vechi adica pot pastra ambele retele de internet? Si daca, da, le platesc pe ambele sau platesc doar...? (mai mult)
Salut TPU, mi- am cumparat acum ceva timp acest pc https://m.emag.ro/sistem- desktop- gaming- grt- senior- white- rgb- cu- procesor- amd- ryzen- 5- 2600- 3- 9ghz- 8gb- ddr4- 1tb- hdd- 120gb- ssd- geforcer-...? (mai mult)
Salutare TPU! Îmi poate spune cineva dacă am determinat corect funcția normal disjunctivă (FND) pentru arborele din imagine? https://pasteboard.co/JUp0Xpw.png
Site-uri similare cu Mit Android?
Întrebarea mea este ce pot face unei tablete Akai pe care o am de 6 ani si am cumparat - o atunci noua iar acum se descarca foarte repede in jur de 15- 30 minute tine dar uneori si mai putin. Chiar mi-...? (mai mult)
Hey, am un laptop HP pavilion i5 și de câteva zile nu se incarca, alimentatorul este bun fiindcă dacă îl scot laptop îl se stinge instant, am 0% și îmi apare "alimentata, nu se incarca"
Salutare TPU! Îmi poate spune și mie cineva de câte feluri este codul de paritate și care sunt acestea?
Cineva care se pricepe la fotografie/editat? Nu stiu cum sa fac sa vad mesajele din poza aceasta.Ma poate invata cum sa fac? https://smallpdf- production- files.s3.eu- west- 1.amazonaws.com/5c2c0feb31184fbe9541b47d1dedf9b6.pdf?X-...? (mai mult)
Salut, vreau și eu o părere despre acest pc! Merita sa îl cumpăr? Ce jocuri rulează https://m.emag.ro/sistem- desktop- pc- serioux- cu- procesor- amd- ryzentm- 5- 3350g- pana- la- 4- 00- ghz- ...? (mai mult)
Am o problema! Mi se respinge solicitarea de a crea un cont adsense, pe motiv ca as avea unul deschis! "Am constatat că mai aveți un cont AdSense. Este permis un singur cont pentru fiecare persoană....? (mai mult)
Pareri MacBook Pro 16 versiunea full cu 64 GB RAM?
Pareri MacBook Pro 16? Ma gandesc sa il achizitionez in configuratia urmatoare: https://www.olx.ro/d/oferta/macbook-16-i9-64-gb-ram-amd-radeon-8gb-nou-IDeDlOF.html#272402312c
Bună! Am o pereche de căști I12 bluetooth 5(airpods fake:)) si cand conectez castile la telefonul meu Samsung A6, telefonul merge greu in ceea ce priveste internetul, adica se incarca greu orice si...? (mai mult)
Salut! Am cumparat un telefon si zice ca are corning gorilla glass 3. Trebuies sa mai iau folie tempered glass de sticla pentru a proteja mai bine displayul? Si daca da, trebuie sa dau inainte jos...? (mai mult)
Am conectat telefonul la laptop ca să îl încarc și după ce l-am scos nu mai pot accesa site-uri pe google. Scrie "conexiunea nu este sigura". Ce pot sa fac ca să remediez problema?
Salut. Astăzi mi- am mutat niște video- uri și mi- am făcut curat printre chestiile pe care le am pentru editat. Folosesc CapCut și bineînțeles că scrie că s- au mutat elementele la toate ...? (mai mult)
Are laptopul ăsta performanța unui telefon de 999 lei? La ce mă pot aștepta de la el? https://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/156- vivobook- x515ma- hd- procesor- intel- celeron- n4020-...? (mai mult)
Salut, de ce pe zoom ma vad invers fata de cum ma vad in oglinda?
Bună TPU! Vreau sa- mi resetez parola de la Facebook fiindca am uitat- o pe cea veche dar cand dau sa o bag pe cea actuala, mi- o cere si pe cea veche SI APARE ASA LA ORICE METODA PE CARE O INCERC...? (mai mult)
Dacă aș vrea să- mi iau un calculator aș sta cu lunile doar să văd care ar fi bun dar nici prea scump. E total diferit, față de căutarea unui telefon. Care ar fi un calculator bun dar nu...? (mai mult)
Buna. Stie cineva cum imi pot face un cont de Gmail fara uun numar de telefon?
Vreau sa imi iau un televizor nou 4k, buget 4500- 5000 de lei, dar chiar nu am idee ce sa fie, sunt atatea tehnologii in ziua de azi, as mai astepta si pentru un OLED imi plac tare cum se vad dar astea-...? (mai mult)
Am un fisier de tip "AZW3 File". Cum as putea sa-l deschid?
Salut. As vrea sa adresez o întrebare? Ce părere aveți despre FUJITSU SIEMENS E720 Desktop, Intel Core i3- 4130 3.40GHz, 8GB DDR3, 500GB SATA, Placa video Gaming AMD Radeon R7 350 4GB GDDR5 128-...? (mai mult)
Https://www.pcgarage.ro/sisteme- pc- garage/pc- garage/gaming- corvus- pro/ https://www.flanco.ro/sistem- desktop- pc- gaming- inaza- snake- amd- ryzen- 5- 3400g- 8gb- ddr4- hdd- 1tb- amd- radeon- rx-...? (mai mult)
Salut TPU, as dori sa- mi fac un pc pe piese deoarece sa nu dau bani in plus, insa nu stiu ce componente sa mai adaug (daca mai este ceva de adaugat) stiu doar ca trebuie sa imi iau o placa video, procesor...? (mai mult)
Salut, recent am observat ca laptopul meu folosea placa video integrata, iar acum cand am inlocuit- o cu placa dedicata(1650) am observat ca in minecraft, fortnite, posibil si in alte jocuri, ca ceva...? (mai mult)
Ce procesor imi recomandati pentru randarea in programul blender?
Salut. Ce parere aveti despre acest mouse? https://www.emag.ro/mouse-genesis-krypton-150-gnsis-krypton150/pd/DPDHL5BBM/?
Când șterg laptopul ram dungi pe display cum scap de ele?
Buna ziua. Ce parere aveti despre acest mouse? https://www.pcgarage.ro/mouse-gaming/genesis/mouse-genesis-krypton-150/
Cum anulez abonamentul Office? Am facut prostia sa- mi fac abonament cu o luna gratuita, iar cand sa- l anulez nu- mi apare nimic. Mentionez ca am incercat sa- l anulez folosind tutorialul lor, dar ...? (mai mult)
Albumele partajate pe icloud, se vad la logarea prin pc? Am avut mai multe albume partajate cu cineva, neavand iphone de ceva vreme, vreau sa intru in posesia acelor poze, ma loghez prin broweser ...? (mai mult)
Salutare TPU, cine știe un detector de drivere care sa le si instaleze? Unul bun si gratis, gasisem la un moment dat dar i-am uitat denumirea. Multumesc anticipat.
Dintre Intel core i5-9400F,2.9GHz,9mb si Intel core i3-10100 comet lake, 3. 6GHz, 6 mb Ce îmi recomandați?
Bună, am încercat sa fac reglaj automat la televizor și cum a început reglajul mi s- a închis televizorul și acum nu se mai deschide, adică se deschide și în următoarea secunda se închide,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de programul S.DC. Stiu stiu, cine mai foloseste asa ceva in 2021? Ma intrebam doar, ce se intampla cu fisierele adaugate in Sharing in setari, dupa stergerea lor din acea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!