Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna! Mi- am luat de curand un monitor de 165hz, dar am observat ulterior ca la pc nu am dp decat pentru placa de baza, iar prin HDMI ajung doar la 120hz.Ce as putea face ca sa ajung la toti hz? Initial...? (mai mult)
Hey TPU. Am si eu nevoie de ajutor. Vreau sa imi cumpar o camera de fotografiat, dar nu stiu care model e mai bun, mai de calitate, mai performant, etc. Camera vreau sa o folosesc pentru fotografie...? (mai mult)
Stie cineva o alicatie unde pot sa creez tournamente pentru a juca sah cu prietenii fiindca suntem aprox 20 si nu stiu unde am putea sa facem o competitie de genul?
Salut, ce site uri sau programe gratuite sunt pentru a invata programarea?
Bună seara! Am și eu o rugăminte la voi vă rog... pentru un dvd automodelul e în (linkul de jos) ce aplicatie pot folosi pe telefon pentru el? Sau exista vreuna? Mulțumesc frumos! Aici e linkul...? (mai mult)
Salut! Mi- am uitat parola de la Facebook si as vrea sa il recuperez cu buletinul. Cum pot face asta? Nici pe cea de la email nu o mai stiu, desi stiam ca e aceeasi cu cea de la FB. Ce pot face. App....? (mai mult)
Ce e mai bun un stick 256GB sau un ssd SATA? Folosit pe post de windows bootabil,ubuntu install, live.
Salutare TPU! Va rog sa-mi spuneti de unde pot cumpara si eu un stick de internet
Reparatii placa de baza calculator, se poate face asa ceva, stie cineva? va multumesc!
Plitele incorporabile merg pe butelie?
Ce parere aveti despre atacurile cibernetice intamplate in 2017.?
Salut, TPU, se poate sa recuperezi mesajele șterse de pe messenger și nu mă refer la arhivate sau cele pe care le ștergi pe moment, mă refer dacă ai șters o conversatie cu mult timp inainte și...? (mai mult)
Să spunem că există o firmă de taxi cu mașini electrice, întreg automat, fără a mai avea nevoie de șofer, folosința de personal uman devine nulă, la fel și școala de șoferi, pentru că...? (mai mult)
Credeti ca pot masura temperatura camerei cu ajutorul telefonului? Are vreun senzor incorporat? Nu-mi spuneti de glumele alea de aplicații. Mulțumesc.
Exista vreo metoda prin care sa inregistrezi displayul la o rezolutie mai mare decat cea pe care e setata, (folosesc programul OBS)? Vreau la un joc la care am pe 1280x1024 (rezolutie mai mare nu pun...? (mai mult)
Salut TPU recent mi am achizitionat un xiaomi redmi 9 versiunea cu 3 gram in prima saptamana telefinul a mers perfect insa de cand am dat uppdate la miui 12 telefonul nu mai merge de loc efectiv cand intru...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac daca pe laptop jos in bara imi apare "Perioada de serviciu a versiunii dvs. Windows 10 se încheie curand. Pentru asistenta completa descarcati o versiune mai noua."? Am intrat in...? (mai mult)
Am cumpărat un kit de curățare laptop, și după câteva curățări a început sa rămână dungi pe display, cum scap de ele?
Sunt de ajuns 2 ventilatoare la carcasa? Adica procesorul AMD nu trece de 60° C cu coolerul stock, si placa video are 3 ventilatoare si maxim 65°C
Salut TPU m-am decis ca vreau sa invat programare ( python) imi puteti da niste sfaturi? si in ce program trebuie sa scriu toate cele? mentionez ca invat de la 0 totul.
Salut. Este cineva care stie limbajul C# sa ma ajute cu ceva? Am source code pentru un tool dar nu stiu sa il fac pentru ca nu ma pricep. Este vorba de Action Editor de aici: https://github.com/gherblino/Fiesta-...? (mai mult)
Buna TPU. Dacă cineva urmărește peste 3000 de persoane pe Instagram ce pot sa fac sa ii apăra povestea mea printre primele?
Ați pățit să vi se ia aceeași suma de 2 ori de pe card la tranzacții cu posul? Care e faza?
Salut, pe laptop este mai bine sa pastrezi bateria sau sa o scoti, in timpul gamingului?
Imi face si mie cineva un build cu un mini pc, tastatura de gaming, mouse de gaming, un mousepad si monitor? Toate sa fie noi, nu SH si mini pc ul sa aiba 16 GB RAM si Intel i7/Ryzen 7. Multumesc!
Salut. Am si eu o problema cu internetul cu LAN. In spate la pc cand este stins se aprind becurile si cand il aprind se opresc becurile si netul nu imi merge si cand intru la device manager imi apare asa...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, de la o vreme pc meu ori ingheata ori se restarteaza daca nu fac nimic pe el, ce ar putea sa fie?
Cum e mai bine, sa dai like sau fallow la o pagina? Pe care buton soseste mai mult continut?
Care e temperatura normala a procesorului/placa video pe un laptop cand este in stand by, nu faci nimic doar te uiti pe Youtube sau google, sau chestii minore? Si care este cea normala in gaming?
Pe contul meu de Instagram primesc cereri de mesaje dubioase și sunt adăugată în diverse grupuri. Am umblat la setări să nu mai fiu adăugată în grupuri, dar pare că nu merge.Ce să fac?
Am o problema cand sterg monitorul de la laptop raman niste urme pe display dupa forma carpei cu care sterg, cum as putea sa scap de asta?
Buna! Stiti cumva site- uri identice aplicatiei Netflix? Am incercat tot felul de site- uri, dar cand caut la "search" filmul pe care vreau sa il vad de foarte mult timp, imi apare "no results found"....? (mai mult)
Nu pot sa instalez un program. Eroarea este următoarea: Windows nu are acces la dispozitivul, calea sau fișierul specificat. Nu aveți permisiunile adecvate pentru a accesa elementul.
Salut, tuturor utilizatorilor de pe acest site! As fi recunoscator daca m- ati putea ajuta cu raspunsul la urmatoarea intrerbare: Daca am castile conectate prin fir la un telefon si am varsat apa pe...? (mai mult)
Televizorul meu nu mai merge... Sta aprins cateva secunde cu imagine si sunet, dupa imaginea se face neagra si se stinge. Am mai avut problema asta acum jumatate de an si l- am dus la un electronist, ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre freesync si gsync? Sau, mai exact, ce sunt acestea? Vreau sa- mi iau un monitor 144hz care are freesync dar am inteles ca si gsync, nu inteleg aceste chestii...cineva sa- ...? (mai mult)
Salut! Cineva care ma invata de la a la z sa scriptez, dar gratis? Discordul meu Gabi81717#9450 Va rog, no hate! (Vreau sa scriptez pe samp)
Sunt client DIGI. Daca ma portez in rețeaua Digi unde o sa am net nelimitat si minute nelimitate o sa mi se treaca pe factură asta? Adica in loc de 38 de lei, o sa platesc 50 sau 60 lei?
Am actualizat acum câteva luni telefonul, dar acum a apărut o nouă actualizare(15 martie). Merge să o fac sau se decarcă bateria repede? A fi android 11 apărut și la noi?
Cine are un windows PE actual 2021
Salut TPU! Detin un laptop msi gf63 Thin 9RCX din iunie 2020, cumparat de la media galaxy. Cand l- am cumparat, mi- au spus ca are un display de 120hz. Dupa 2 zile, m- am uitat in setarile display...? (mai mult)
Cum pot pune inregistrarile unor apeluri pe un CD?
Caut un electrician intelept sau inginer cu care stie ce vorbeste! Am o cunostinta care doreste sa faca un cuptor pentru ca sa caleasca lame de cutite si diverse piese. El trebuie sa ajunga la temperatura...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare și solicit răspuns rapid. De curând am făcut un ebook in aplicația pubreader. Întrebarea mea este cum pot sa fac aceasta carte publica? Sa o poată citi oricine? Din cate...? (mai mult)
Salut! Am un Huawei p9 lite 2017 si pentru cine nu stie cum arata, are rama metalica si sticla spate. Ideea este ca are tochscreen- ul si display- ul e spart si as vrea sa il schimb, doar ca pentru al...? (mai mult)
Este MSI firma buna de laptopuri?
Salut TPU, scuze daca este categoria gresita. La o imprimanta, daca foloseste culoarea negru mai deschis/ mai slab in instensitate. Voi folosi mai putin tus? Am de tras multe pagini si as dori sa stiu...? (mai mult)
Salut TPU. Am primit un hârb de imprimantã HP 1450 sã mã uit de ce nu trage foile. Din cele observate de mine, în momentul când începe procesul de printare se învârt doar rolele de la ieşire...? (mai mult)
Pentru ce este portul usb de pe sursele corsair?
Cum caut in statistici Facebook top like-uri la pagini de politicieni? In sensul ca ma intereseaza primii 15-20, cu cele mai multe like-uri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!