Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua. In Decembrie anul trecut mi- am cumpărat un iPhone 12, "nou" de la un GSM, telefonul a fost desfăcut in prezenta mea, dar acum după un timp am văzut ca are o culoare ciudata, un albastru...? (mai mult)
Pt cineva care se pricepe la PC- uri: imi poate face si mie un build pe Intel (de preferat i7/i9), undeva de 16/32 GB de RAM, bun pentru facultate si gaming? Buget maxim 10.000 lei as zice (in care sa...? (mai mult)
M- am uitat sa vad ce imi ia asa de mult spatiu din laptop si aparent "Previous Winodws Installation(s)", ce ocupa 34 de GB. Prespupun ca nu pot sa le sterg, nu? :') E ceva ce as putea face sa nu mai...? (mai mult)
Buna ziua. Stie cineva unde, in ce tara este fabricata pompa de stropit Pandora vanduta de Micul Fermier
Care este culmea culmilor la placile video din 2021?
Salutare, In categoria cheltuielilor aferente achiziționării de hardware TIC și a altor dispozitive și echipamente aferente, s-ar putea incadra aparatura foto-video profesionala? Multumesc!
Programe de construit case, pe care sa le poata folosi si cei mici pe calculator?(in afara de Minecraft)
Salut, ce parere aveti de carcasa Carcasa Segotep Mex SG-FS1-BK? Este buna sa mi-o iau pentru componentele: placa de baza: Gigabyte B365 DseH ssd Gigabyte 500 gb hard-disk 2TB Toshiba
Salut, mi am spart laptopul cu mouse ul iar ecranul nu se aprinde. Vreau sa stiu daca imi pot lua un monitor sa sa il folosesc din noi. Dau funda!
Salutare TPU! Vreau să-mi instalez LabView și mă lovesc de această eroare: https://pasteimg.com/image/eroare.cqX2L Am descărcat și instalat NI Package Manager și tot la fel face.
Poate să- mi spună cineva de ce notificările de pe Messenger și Instagram nu merg deloc sau foarte greu? Când am o perioadă lungă de inactivitate pe aceste aplicații, vreo 3- 4 ore, de exemplu,...? (mai mult)
Salut! Nu înțeleg. Am sters toate fisierele unui site, printr- un client de FTP, si cand intru pe adresa de web site- ul tot apare ca functional. La fel, in Cpanel fisierele site- ului nu imi apar....? (mai mult)
Buna TPU! Am un calculator Dell si nu stiu din ce an e (nu ma pricep deloc la calculatoare) aveam aproximativ 9 ani cand a fost cumparat si acum l- am pus in functiune, probabil e din 2005- 2006 si cand...? (mai mult)
Care e diferența dintre smartwatch si brățară fitness?
Poate cineva să descarce cartea de pe site- ul https://archive.org/details/herculepoirotsca00chri în pdf (dacă împrumuți o carte pentru o oră o poți descărca deschizând fișierul de pe https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZQ8rGeD7dg32q0KDNWEOX9x24uGBjOKIFx-...? (mai mult)
Salut, i-am dat unui prieten contul meu de steam si ma ameninta ca joaca cu hack, cum il pot scoate din cont? Am incercat sa resetez parola dar nu l-a dat afara.
Buna TPU! Eu am Windows 10 Pro si vreau sa imi dau reinstall la el. Intrebarea mea este daca imi voi pierde licenta de Windows 10 Pro. Va rog mult ajutati-ma!
Salutare TPU! Anul acesta m- am decis sa incep o facultate cu profil tehnic si inca nu stiu ce sa aleg, sunt pasionat de acest domeniu si am auzit ca dupa absolvire o sa ai nenumarate oportunitati de ...? (mai mult)
Dacă pe Facebook am o pagină căreia i- am dat like iar acum vreau să anulez acel like însă butonul de like nu mai există, ce trebuie să fac? Pur și simplu nu mai există acel buton de like pentru...? (mai mult)
Am achizitionat Windows 10, l-am instalat pe PC, dar nu pot edita documente word. De ce?
In momentul cand vreau sa incarc o baterie de laptop trebuie inchid sau deschid leptopul?
Am făcut o achiziție în magazin play, jocul Grid Autosport. Cum nu mi- a plăcut jocul și nici solicitare de rambursare direct de la google nu am putut să fac (erau deja trecute 48 ore), am contactat...? (mai mult)
Salutare, am un verisor in varsta de 14 ani care vrea un calculator de gaming, o sa i- l fac in limita bugetului pe care il are dar vreau sa stiu idei pentru a pune un sigiliu ca la pcgarage sau altex,...? (mai mult)
Hey, am o întrebare, am un i3 9100f, dar vreau un I5 9600k sau un i7 9700k, credeți ca merge? Adică nu as vrea sa mai cumpăr un pc si stiu ca pe aceasta placa de baza merg acele cpu- uri, pentru...? (mai mult)
Salutare TPU! Am cumparat castile BlackShark V2 X si am intampinat niste probleme! 1. Cand bag codul de licenta pentru 7.1 SURROUND SOUND spune ca codul este invalid! (Castile sunt noi). 2. Castile nu...? (mai mult)
Hei TPU! Dacă cineva are selectat sa i se salveze pozele primite pe whatsapp in galerie și eu am trimis o poza acelei persoane și am sters poza pentru toată lumea, i se sterge și ei din galerie?
Salut TPU, cum pot sa ma dezabonez de la xbox game pass ca imi fura banii de pe card? Multumesc dau funda.
Hei, mi- am cumparat un laptop ACER de mai puţin de 2 luni. Laptopul merge bine, chiar se misca foarte rapid, dar de cateva zile se innegreste ecranul dupa 20- 30 minute de folosire si ventilatorul...? (mai mult)
Salut grup! Am o problemă și eu. Este legată de Instagram. Deci, de mai multe ori postez story și mentionez acolo persoane/prieteni. Ei primesc mesaj ca și cum eu i- am menționat într- o poveste,...? (mai mult)
Pot să îmi creez cont de messenger doar pe baza nr de telefon, fără Facebook? Știu că înainte era o asemnea posibilitate. Ce știți despre asta?
Salut! Pot face ECDL-ul după ce am terminat liceul?
De ce nu se pot face apeluri video de grup pe Telegram?
De cate ori pot reincarca cartusele unei imprimante HP 2320? Cartusele sunt HP 305 black / HP 305 tricolor
Buna ziua, daca postez un videoclip pe YouTube si il sterg, mai pot încărca același videoclip? Intreb pentru a sti daca mi se va inchide canalul, doresc sa ating 1000 de vizualizari intr- un interval...? (mai mult)
Bun gasit. Cu ce program pot recupera melodii mp4, de pe un stik?
Salut. O sursa de server (Sursa server HP 1200W platinum) are protectie de decuplare a curentului in cazul in care placa de baza sau o placa video pateste ceva?
De ce nu merg castile la laptop? Adica le bag in laptop si in loc sa se auda in casti, se aude tot in difuzoarele principale. Ce sa fac?!
Salutare, de 20 zile am achizitionat un soundbar Q950T si am o problema la boxele surround. Cam la 4- 5 zile se sting le scot din priza si le bag iar si functioneaza.S- a intamplat la amandoua.In prima...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema, pc meu se restarteaza singur daca nu fac anumite activitati pe el, ma gandisem a fi sursa dar nu e, tocmai ce am schimbat-o, care ar putea fi cauza?
Bună seara. Care tastatură este mai silențioasă: Razer Cynosa V2 sau Razer Ornata V2?
Aplicatia Netflix se poate instala pe windows 7?
Buna! Am mai pus eu o intrebare legata de notificarile de la telefon si totusi nu am gasit o solutie... Daca stie cineva vreo solutie cum as putea activa notificarile, nu e din setarile telefonului sau...? (mai mult)
Salut TPU, o camera video auto cu 2 camere una fata una spate buget +/-1000ron? Mersi
Buna seara. As vrea sa îmi cumpăr acest televizor, pentru a- l folosi pe tip de monitor la calculator. Întrebarea mea este, s- ar vedea ok? Și dacă da, as avea măcar 60 de fps- uri in jocuri? ...? (mai mult)
Buna, am un laptop HP probook din 2018, cu procesor itel core i7 gen 8th si placa video nu stiu mx si nu stiu cum sau ceva de genul, nu e important, dar ca memorie am doar un HDD de un TB, intrebarea...? (mai mult)
Salut. Am o plasma de la Samsung, e smart, o am de câțiva ani si am ținut- o doar pentru cablu TV, însă ea are si Youtube, Netflix, etc doar ca nu are internet, am înțeles că trebuie să-...? (mai mult)
Ce este o folie anti-amprenta? Adica chiar nu mai pot folosi senzorul pentru amprenta ori cum vine asta?
Oare există o metodă gratis pentru a evita reclamele pe YouTube? Dacă vreau să mă uit la un videoclip, mai mult privesc reclame decât videoclip. Cum ar trebui să procedez?
Salut TPU. Vreau să cumpăr o licență de Windows 10 home OEM dvd. Dacă am deja un laptop cu un Windows pe el, pot folosi licența pe care vreau să o cumpăr, care este de tip OEM? Sau trebuia...? (mai mult)
Am o problema. Nu găsesc aplicația whats app nicăieri în telefon. Dacă intru pe magazin play îmi spune ca e instalata și primesc mesajele și îmi apar în bara de notificări, când intru la setări...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?