Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Este normal pentru un pod vape că după 15 trageri sa se simtă foarte puțin cald?
Salut TPU, am un laptop si vreau sa reinstalez windowsul dar nu stiu daca driverele raman salvate fiindca nu am cd cu driverele pentru el si nu stiu de unde sa fac rost de ele
Mama și-a șters din greșeală coșul de gunoi (recycle bin) din laptop. Exista vreo metoda de recuperare?
Salut TPU Am postat un comentariu pe YouTube la care am primit mai multe like uri și comentarii și nu mai pot da reply sau comment... Nu înțeleg de ce, mă dispera efectiv! Nu conține caractere...? (mai mult)
Buna! Se pare ca am întampinat iar o problema. Mi- am cumparat prima unitate si cand am încercat sa bag cablul de la monitor în priza a facut flama. Am un prelungitor cu 5 prize. În el aveam bagate...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de mai mult spațiu in partitia C pentru o aplicatie de 66GB. eu pe laotop am 3 partitii. Oare as putea sa leg partitia C si partitia E impreuna pentru a avea mai mult spatiu. Multumesc....? (mai mult)
Buna! Am un canal de Youtube si desi sunt semnata cu adresa mea de Youtube si cu parola imi scrie "Verify it's you To continue your session, complete a brief verification. This extra step helps us ...? (mai mult)
Salut TPU, am un laptop care merge foarte greu si as vrea sa resetez windows ul, dar nu stiu daca mai imi raman dupa driverele, ca daca nu mai imi raman nu am cd si nici nu le pot lua de pe nVIDIA ca...? (mai mult)
Salut TPU. Am un giveaway pe YouTube, si toate persoanele ce sau inscris la giveaway, sau inscris cu "particip". Ptoblema e ca nu stiu pe ce site as putea alege doi castigatori. Daca stiti un site va...? (mai mult)
TPU acum câteva săptămâni am văzut un program ca GeForce Now doar că pentru editat Videoclipuri în Cloud, știe cineva cum se cheamă?
Cam după cat timp se strica un pod vape de 155 lei? Dau funda și rog seriozitate
Salutare, cunoaște cineva un vocalizator realist in limba romană? Mă refer la voci artificiale text-to-speech. De Ioana, Carmen, Ivona știu și sunt jalnice.
Buna! Sper sa ma poata cineva ajuta. mi am cumparat un telefon acum cateva luni si de cand l am cumparat, am o problema. Nu primesc notificarile pe nicio aplicație pe care o am, fie Facebook, skype,...? (mai mult)
Salut TPU.Recent mi am luat un pod vape de 155 lei. Cam cat timp mă va tine ținând cont că îl folosesc corespunzător și nu vapez foarte des
Buna TPU! Oare daca am golit conv pe WhatsApp mi se goleste doar mie sau si celui cu care vb?
Pe mobil Netflix se vede 4k, daca mobilu are display 4k?
Salut, cam de 2 luni m- am lăsat de fumat și fumez țigara electronică, am un Voopoo Argus GT dar am anumite probleme cu el dintr- o dată la rezistenta mi- a urcat la 0.30 de la 0.22 și acum nu mai...? (mai mult)
Buna! Am un monitor Asus cu doua porturi, vga si hdmi. Unitatea pe care vreau sa o cumpar nu are si port vga. Banuiesc ca daca îl conctez prin portul hdmi calitatea o sa fie mai buna. Acum am monitorul...? (mai mult)
Am o telecomanda universala pentru tv si de fiecare data cand apas pe un buton practic e ca si cum as apasa de 2 ori, de ex apas pe 6 si imi apare 66, vreau sa trec la un canal si sare peste unul etc....? (mai mult)
Salut! Ieri am observat că Instagramul nu îmi permite să postez clipuri video pe motiv că am conexiunea slaba la net (mesajul original: Vom încerca din nou după ce se îmbunătățește conexiunea.)...? (mai mult)
Salutare! Am si eu un laptop slab rau de tot cu următoarea configurație: - Intel celeron n3350 cu socket 1296 - 4gb ram lpddr3 - Un hdd de 500gb - fără placa video Stiu ca nu duce mai niciun...? (mai mult)
Am un modem intr-o camera si imi mai trebuie inca 1 in alta dar am numai 1, ce fac? Vorbesc cu aia de la digi?
Bună! De ceva vreme am o problemă cu instagramul. Sunt persoane care nu pot să îmi acceseze contul, arătându- le ca și cum i- am blocat (mentionez că nu am blocat pe niciunul). A mai pățit cineva...? (mai mult)
Bună tuturor! Am o întrebare, voi preferați un pc pre build sau build? Îmi puteți recomanda niste builduri bune de max 4500?
Salut TPU! Am cumparat zilele astea un s9 plus de la un amanet si pe parcurs au inceput sa apara probleme la display. Daca am garantia valabipa ma poate costa ceva reparatia?
Dacă dau resetare la un laptop i se va schimba si ip-ul?
Salut, am un Casetofon in camion de la Mercedes și nu reușesc sa aflu codul de 4 cifre, ma poate ajuta cineva? Bosh 76200000009 815 cm 0009c0920128 034953mb Truck base low A 0004463662
Salut, sunt din Timisoara si am cateva intrebari. De cateva zile ma gandeam sa ma mut de la UPC ca in ultimul timp(de cand Vodafone a cumparat UPC)WIFI- ul si televiziunea imi merg prost. Ma gandeam sa...? (mai mult)
O camera buna 1920 pe 1080p cu 60FPS sau cer prea mult pentru secolul asta din punct de vedere ca ii si 8k?
Buna ziua! Am o problema cu sunetul laptop- ului meu. De la un timp incepe din ce in ce sa se aude totul "robotizat, sa zic asa. Ca sa isi revina trebuie mereu sa ii dau restart. Din ce cauza s- ar putea...? (mai mult)
Salut, imi poate spune si mie cineva ce telecomanda se potriveste pentru televizorul funai 14d-o810, un link va rog?
Salut! Am laptop- ul Allview ALLBOOK L si vreau sa ii fac un upgrade la memoria RAM. Vreau sa aflu daca aceasta memorie e buna pentru acest laptop. https://www.itgalaxy.ro/......5v- 197006/ Multumesc!...? (mai mult)
Cum poți opri internetul de la router wireless, de pe telefon? E posibil?
Salut, am o Placa de baza GIGABYTE GA-M720-US3. Îmi poate spune cineva o placa video compatibila?
Salutare! Îmi puteți recomanda un site unde pot crea propriul meu site ce să conțină doar www.exemplusite.ro/com? Sunt prea multe la simpla căutare și eu aș dori unul bun și sigur.
Https://m.emag.ro/laptop- asus- x515ma- cu- procesor- intelr- celeronr- n4020- pana- la- 2- 80- ghz- 15- 6- hd- 4gb- 256gb- ssd- intelr- uhd- graphics- 600- free- dos- transparent- silver- x515ma- br037/pd/DK0BNDMBM/ ...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema. Acum ceva timp, mi s-a scos un canal de pe tv (Nikelodeon)! Si nu stiu cum pot sa il adaug inapoi. Ma puteti ajuta? Am cautat pe net dar nu am gasit nimic... Mersi!❤
Buna ziua! Am contul de tik tok suspendat am încercat să fac altul si nu m- au lăsat, scriam data nasterii si nu mă primea, tot la fel scria. Mă puteți ajuta cum pot recupera contul sau macar...? (mai mult)
Salut, eu am invatat Photoshop si Illustrator, practic imi place sa creez orice tine de grafica, problema este ca am invatat singur, haotic. Am incercat sa ma angajez, oamenii imi pun diverse intrebari...? (mai mult)
Cum pot include graphics.h pe Codeblocks 17.12? De- abia l- am instalat de pe acest site: https://sourceforge.net/projects/codeblocks/files/Binaries/17.12/Windows/ si am incercat sa- l pun (am urmat ...? (mai mult)
Daca fac upgrade la procesorul laptopului de la un Intel fara turbo boost la unul cu turbo boost o sa mearga la frecventa maxima? Adica o sa mearga boostul sau o sa ramana la frecventa stock? Ca practic...? (mai mult)
Buna TPU! Am luat acum câteva luni un PC cu un CPU i5 9600k(3.7 ghz- 4.2 ghz) si cu un GPU Gtx 1060 6gb.Domnul(care mi- a vandut PC- ul) a zis ca procesorul poate urca mai mult de 3.6 ghz dacă are nevoie,...? (mai mult)
Buna TPU! Daca m- am înregistrat cu un cont de gmail greșit fiindca am gresit o litera (apoi am cautat sa vad daca este valid acest cont si nu este) pentru a primi un cod înseamnă ca nu a fost trimis/primit...? (mai mult)
Tot incerc de cateva zile sa migrez profilul intr-o pagina dar cand accesez pagian de migrare nu functioneaza, primesc broken link. La voi functioneaza: https://www.facebook.com/pages/create/migrate
Salut, am pierdut un cont de Youtube si vreau sa sterg videoclipurile sau chiar canalul, precizez ca nu mai am aces chiar deloc la canal si nu stiu cum pot sa sterg. Va rog stiu ca pot da report dar ...? (mai mult)
Heii. Vreau sa îmi iau un laptop și aș vrea să imi dați niște sfaturi, propuneri. Aș vrea ceva până în 1500- 2000 de lei. Să aibă multă memorie, să țină destul de multicel. Îl voi folosi...? (mai mult)
E bun acest laptop pentru școală online, umblat pe YouTube, browser, vizionat filme? https://m.emag.ro/laptop- asus- x515ma- cu- procesor- intelr- celeronr- n4020- pana- la- 2- 80- ghz- 15- 6- hd-...? (mai mult)
Salut, vi se pare un site de incredere gsm-one.ro?
Bun gasit. Am un stik cu muzica video inregistrat cam de un an jumate. Nu l- am folosit, acum cand vizionez melodiile constat ca unele dintre ele nu mai merg sau merg dar nu au sonor, unele se blocheaza...? (mai mult)
Salut, placa de baza Placa de baza GIGABYTE B365M DS3H, socket 1151 este compatibila cu procesorul Intel Pentium G4400? Am nevoie urgent de aceasta imformatie ca sa o cumpar azi!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!