Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 10 Februarie 2025 sunt:
Salut, de cateva zile vreau sa reinstalez windows 10 pe un laptop HP si cand dau sa bootez nu imi deschide fereastra aia de la instalare ca mi se face ecranul cu purici si nu pot boota, am incercat sa...? (mai mult)
Salut, am nevoie acum urgent de un raspuns. Cum scot capsa de la spatele pcului, am un MSI INFINITE SERIES si scrie pe el Factory Seald. Acum o luna mi- a expirat garantia deci nu ma intereseaza de garantie....? (mai mult)
Ce placa video pot pune pe un Dell optiplex 990 sff?
Buna! Stie cineva cam cât ma costă sa repar display- ul de la laptop? A picat pe jos și acum e negru, verde, alb, roz.Adica asa arată când se strica ceva.E un laptop Dell inspiron 3 și a fost ...? (mai mult)
De ce după ce îmi fac cont pe Redit nu pot posta o zi? Mi se pare o măsură total idioată. Dacă eram un trol, nu mi- ași fi schimbat comportamentul ca prin magie în acea zi. Mi se pare că măsura...? (mai mult)
Am o tableta, Allview Viva 1003G. Tableta este noua, folosita maxim 5 ore. Astazi mi- a aparut un fundal negru cu scris galben despre datele tabletei, model, kernal ver, build time etc. am incercat...? (mai mult)
Are cineva idee de ce jocurile se misca mai bine daca setez 59hz? Am un monitor de 75 hz si daca il setez la 75hz apar drop frame-urile.
Am o rugaminte, imi poate spune cineva ce versiune a programului Autodesk Inventor Professional ar fi potrivit pe un laptop Fujitsu Siemens Lifebook e753. Mentionez ca am procesor : IntelR CoreTM i5- ...? (mai mult)
Se mai pot recupera hartile de minecraft daca am resetat ipad-ul? Tin sa mentionez ca nu am facut backup cu icloud. Exista un program ceva pe calculator care sa recupereze?
Salut, cum pot să aflu id si parola pentru a intra pe aplicația bt24?
Daca imi iau un telefon de la eMAG il pot repara la altex?
Buna! Sunt rep AVON si as vrea sa achizitionez un smartwatch din catalog. Scrie ca e compatibil cu ios 8.0+ si android 6+ . Eu am un Samsung J5. Oare este bun pentru a conecta ceasul? Nu o am cu tehnologia...? (mai mult)
Salut! Daca in calitate de administrator al unui grup de Facebook, numesc un alt user administrator, acesta poate sa imi ia rolul de administrator? Nu sunt fondatorul grupului, mulțumesc
Pot sterge de tot windowsul inainte sa instalez din nou?
Https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Microsoft_Windows_versions#:~:text=Server versions Windows version, 9, 2024.. 10 more rows De pe acest link pe randul windows 10 coloana editions, care editie...? (mai mult)
Salut! Exista vreo metoda de a face jailbrake la ios 14.4? Daca da care?
Buna dimineata. Am o problema cu Gmail- ul pe telefon. Samsung. Nu primesc notificari. Daca verific, vad ca am mailuri primite. Imi arata 1- 5 mailuri in "primite". Cand incerc sa deschid, spune "nu...? (mai mult)
Cum trimit un video din galerie sau imagine ca snap? Sau nu se poate?! Am mai trimis pana acum dar apare in conversatie as vrea ca snap daca intelegeti.
Am avut pe PC Windows 10 Pro si am pus din greseala Windows 10 S. Cum pot sa pun acum cea mai noua versiune de Windows 10? Am incercat mai multe metode si nu am reusit.
Salut, am o problemă legată de snap și nu- i dau de cap, când trimit sau primesc mesaje nu le pot vedea decât dacă le salvez, apare că am primit mesaj, se vede că e un mesaj acolo dar nu se...? (mai mult)
Salut. Dacă telefonul meu este 4G+ (4CA) se poate conecta la toate benzile de internet? Apropo cum mă conectez la cel mai apropiat stâlp (Antenă LTE care este 4.5G/4G+ (4CA). Fundă. Mulțumesc...? (mai mult)
Bună! Am înregistrat un serial pe televizor Finlux cu un USB, îl mut în telefon să ii dau play zi zice ca formatul e incorect! Oare pot sa fac cumva sa il pot reda pe telefon?
Dacă cineva cunoaște. De aproximativ 2 săptămâni utilizez această temă pe wordpress https://demo.mysterythemes.com/mismo - singurul lucru care nu- mi place este că fiecare cuvânt din titlu începe...? (mai mult)
Ce părere aveți de comunitatea Me. dium Medical și ceea ce postează autorul Anth ony William cu acest titlu, pe Facebook? A Trebuie să aibă într- adevăr multi vindecați și tratamentele lui...? (mai mult)
Buna. Cum pot sa fac un VPN pe iPhone, mai exact trebuie ss intru pe un site al școlii și sicrie ca nu se poate intra pe un link fără vpn ul asta.Ce înseamnă? Sunt total paralela cu asta;)
Cine ma poate ajuta cu instagramul? Am un cont personal, insa doresc sa fac unul in care sa imi pot vinde arta, sa fac portrete, etc. Cum pot face asta, sa ma pot conecta cu acelasi cont dar sa ...? (mai mult)
Salut, am o problema cu un laptop. Prima data am bulit hardul din el, fara motiv nu a mai vrut sa booteze si cand l- am bagat in PC hardul imi bloca efectiv PC- ul. Am crezut ca e si de la vechime si...? (mai mult)
Ce se intampla daca iei un note 20 ultra cu snapdragon in Romania, adica este vreo diferenta fata de America?
Buna! Doresc sa- mi public un website pentru blog. Codul este scris integral de mine (PHP, CSS, HTML, JAVASCRIPT) si doresc un host bun si convenabil. Insa as vrea un host ce- mi permite sa incarc fisierele...? (mai mult)
Bună ziua. Am un rig cu 12 placi video rx 580 8gb pulse. Placa de baza b250 fintech 8gb ram Celeron Ssd 128gb Placile le- am setat ca să îmi stea la un consum de 72- 78w per placa. Eu am ...? (mai mult)
Salut.Vreau să- mi cumpăr un PC dar nu pentru gaiming, vreau să editez videoclip- uri şi să am viteză mare când am multe tab- uri deschise pe chrome şi totodată să pot rula cât mai multe programe...? (mai mult)
Buna ziua! Unde pot gasi garnitura waterproof pentru iphone 7, cu un pret al transportului cat mai mic?
Buna! Am făcut recent un site pe Wix; este o modalitate in care să îmi scot chestia aia de la sfârșit ".wixsite.com/website" și să rămână doar "example.com" FARA A PLĂTI?
Salut TPU! Vreau să-mi iau un ps5 dar nu găsesc pe stoc niciodată. De unde îl pot lua?
Recomandare casti gaming? Ce pereche de casti folositi pentru jocurile pc? Gen csgo, discord. alea alea. De preferat cu microfon (evident) Va multumesc. Pret pana in 500 lei
Are idee cineva de ce mi se intampla asta? Instalez driverul de la placa video ( rx580 8gb) si ii dau restart etc. Ma pun sa joc orice joc si imi merge perfect iar daca ii dau un restart la pc sau inchid...? (mai mult)
Am pus pe YouTube pe telefon versiunea desktop și acum nu găsesc unde sa apăs pentru a pune înapoi versiunea mobile. Am un Huawei P40 Lite și nu am aplicație pe el merge cu browser. Ce trebuie sa...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt pe aici sa dau cateva sfaturi dar sa si primesc. Am un laptop Acer Nitro 5 AN515- 54 recent am observat ca se descarca bateria cand il forjez adica multe operatiuni in acelasi timp iar...? (mai mult)
Care e cel mai bun limbaj de programare pentru incepatori?
Pot afla parola de la Facebook daca inca sunt logat pe telefon?
Salut TPU. Mi-am luat lacăt amprentă smart, cât timp are de încărcare pentru prima dată? Deoarece pe instrucțiuni nu scrie, l-am cumpărat astăzi.
Știe cineva dacă pot conecta o imprimanta Canon PIXMA G2420 cu telefonul prin aplicația Canon? Imprimanta nu are opțiunea pentru Wi-Fi.
Salut! Am nevoie sa desenez ceva si nu prea am talent asa ca a copia desenul respectiv este cel mai ok lucru pe care il pot face. Am nevoie sa folosesc telefonul, pentru ca trebuie sa il fac pe o pagina...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa maresc scrisul cand transmit un mesaj de pe yahoo mail?
Cum folosesc Aplicația classroom?
Oare cum pot deschide setările la laptopul meu care are windows 7?
Am nevoie de putin ajutor. Folosesc penultimul driver de la o placa video amd rx580 8 gb si nu am intampinat probleme in jocuri. Doar ca si- a dat update singur si a trecut la un model mai nou aparut...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problema cu Instagram. Imi apare spam de likeuri la o poza (și singura după cont) ceea ce mi se pare ciudat este ca 20- 30 de oameni dau like în același timp apoi nu mai da nimeni, ...? (mai mult)
Cum se folosește Classroom?
Salut! Vreau sa ma apuc de YT si am nevoie de un microfon si camera de buget, undeva la 200 lei. Ma puteti ajuta cu un microfon si o camera de pe net?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati