Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Merge sa folosesc o lavaliera pe post de microfon pentru PC?
Azi am vrut sa imi instalez Samsung Health. Dupa ce l- am instalat am dat acces la contacte si am dat pe "create account" am facut contul si dupa m- a dus in meniul principal (cel de la inceput) am apasat...? (mai mult)
Buna ziua! Pot inlocui o baterie de 5v de 3000mah cu alta de 5v 5000mah? Vreau s-o schimb sa nu se mai descarce asa de repede!
Salut, placa asta de bază Ga-H81M-S2PV suportă placa asta video rx 550 pulse 2gb gddr5?
Voi ce alternativa folositi in loc de Facebook? Mastodon vad ca e o clona open source dar e de Twitter. (are interfata si functiile copiate pe scara 1:1)
Am observat ca in timp ce ma joc ventilatoarele de la placa video rx580 8gb se opresc. Se opresc cam din 2 in 2 minute. Este normal?
Rog ajutor! Am avut in Android instalata aplicatia xodo si am ales o imagine ca sa desenez ceva pe ea 9am vrut sa evidentiez un loc din poza, cu pixul colorat din aplicatie si fiindca nu mi- a placut...? (mai mult)
am si eu o intrebare! Am un Amd radeon r7 200 series si nu stiu daca este de 2 sau4 gb. Pentru ca in dx diag imi apare aprox total memory 4095 mb si in alte programe ca speccy si in jocuri ...? (mai mult)
Salut, îmi poate spune cineva de ce pcul meu tot scoate un beepait și apoi pur și simplu îngheață și sta așa câteva secunde sau chiar minute, după își revine câteva minute iar apoi îngheață...? (mai mult)
Va rog sa imi faceți și mie un pc de gaming cu prețul de 2300 de lei, nu vreau prea multe, daca duce cs:go in 200 fps cu toate setarile pe ultra este destul, mulțumesc anticipat.
Salutare, mi-am achiziționat doua memorii ram corsair a câte 4gb si 1600mhz dar se pare ca procesorul sau placa de baza le citește ca fiind de 1333mhz. Ce se poate face? E din bios? Necesita oc?
Bună tuturor. Am o întrebare. Acum 3 zile am modificat "situația amoroasă" pe Facebook, am schimbat apoi am șters și tot așa. 3/2 modificări s- au primit cumva. Și acum când vreau să pun deja...? (mai mult)
Salut, vreau si eu un link cum se face un fierbator din 2 lame.
Am fost un utilizator Android pentru ani buni, insa recent am achizitionat un iphone (7 mai exact, ios 14). Obsinuiam sa vizionez filme subtitrate in romana pe Android pe diferite siteuri. Am...? (mai mult)
Cum îmi pot adăuga net de plata orin PayPal pe magazin play? Am incercat un, , truc, , de pe yt în care intri te bagi pe alta țară și gata, dar nu mă pot conecta cu Nr de telefon, am intrat pe...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare, cum sa imi setez microfonul sa ma aud bine nu cu ecou? As vrea sa ma aud ca majoritatea youtuberilor dar microfonul meu se aude cu ecou si cu fasait pe fundal.Am facut...? (mai mult)
Am nevoie urgent de un sfat. E ok daca pun o placa video nVIDIA gt 1030 alaturi de un procesor pe care il am deja Intel pentium g3220? Si inca ceva. Imi va creste performanta in jocuri? Tin ...? (mai mult)
2 baterii de 1, 5V ce beculete led suporta maxim?
Ce cooler îmi recomandați pentru un procesor i3? Buget 50 lei Dau coroană
Caut un monitor 4K pentru editări foto&video care să fie bun și la gaming. Am ajuns la 2 variante: a) ACER Nitro XV273KP, 144 Hz, acoperire 90% DCI- P3: https://www.acer.com/ac/en/SI/content/model/UM.HX3EE.P09 ...? (mai mult)
Imi recomanda si mie cineva un site cu placi video etc sh? Sa fie legit.
In mozilla am instalat extensii pentru a downloada video and flash, merg perfect dar in chrome sau in opera unde am instalat alte extensii pe langa acelea din mozilla in schimb nu functioneaza nici una....? (mai mult)
As vrea sa instalez windows 10 pe laptopul meu vechi Fujitsu care are momentan Windows XP și 1GB Ram. O sa meargă?
Care este cel mai bun senzor dintre:Hero(care se găsește pe g403 hero, g pro hero, g305) pe mai multe dar la mouse- urile acestea m- am gândit. Al doilea este pixart 3389 care se găsește ...? (mai mult)
Ce se intampla daca nu pun cooler si ventilator la pc?
Am un soundbar Philips htl3160b, de 3 ani, brusc subwooferul nu mai realizează conexiunea wireless cu soundbar
Vreau sa- mi fac un upgrade la pc, am acesta placa https://www.emag.ro/placa- de- baza- gigabyte- socket- 1151- h310m- s2h- 2- 0/pd/DZGP3ZBBM/?X- Search- Id=c87e1c284028a5f9d8a6&X- Product- ...? (mai mult)
Cum pot da semnal video și audio la un proiector din laptop? Precizez că proiectorul are doar mufa usb care suporta max 32 GB și pe laptop am ieșire hdmi și VGA.Pot scoate semnal din hdmi sau VGA ...? (mai mult)
Am instalat recent un program la care aveam nevoie de mai multe fisiere cu terminatia de.dll, iar unul din acele fisiere, era XInput1_4.dll, cand l- am instalat si pe acela si l- am introdus...? (mai mult)
Am o pata neagra pe telefon si a inceput sa palpaie, poate sa fie cauzat de vreo aplicatie? Am citit ca poate fi si asta, dar nu cred, ca e putin zgariat si are o pata fix in mijloc.
Cum fac sa șterg de pe Instagram la "accesează datele"? Imi apar toate persoanele la care eu am votat la sondaje și multe date din trecut ce vreau sa le șterg. Exista vreo modalitate sa le ascund sau...? (mai mult)
Salut,acest cablu:Cablu componente Gembird SATA-III Female - SATA-III Female, 0.5m, rosu, se conecteaza la placa de baza apoi la hard disk?
Ce ma sfatuiti sa fac? Sa imi iau mouse- ul asta: https://www.emag.ro/mouse- gaming- logitech- g102- lightsync- 8000- dpi- rgb- negru- 910- 005823/pd/D6P2GMMBM/?X- Search- Id=44839b9da26f6e06978b&X- Product-...? (mai mult)
Tocmai ce m- am uitat pe eMAG, pc garage ..nu mai este placa video rx 550 in stoc..mare dezamagire..nu mai am variantae acum decat gt 1030 pentru bugetul meu foarte redus. Merge sa pun o placa video gt...? (mai mult)
Ce parere aveti de aceasta configuratie: https://total- computers.ro/magazin/sisteme/sisteme- noi/procesor- core- i3- i5- i7- sisteme- noi/sistem- nou- genesis- titan- 700- intel- core- i5- 4670- up- to-...? (mai mult)
Daca scot ramii de la laptop si ii bag la pc, o sa mearga?:))
Am avut o cadere de tensiune foarte scurta (10 milisecunde). Calculatorul nu s-a inchis, doar boxele si monitorul care s-au aprins instant. Poate aparea o problema?
Salutare TPU ma puteti ajuta va rog frumos deoarece am aflat cum as putea sa imi conectez imprimanta la router, insa este o mare problema.Din experienta mea am nevoie sa activez WPS iar cand o fac imi...? (mai mult)
Daca whatsapp nu are reclame, cum isi "permite" zuckerberg sa il mentina activ, l au mai cumparat si cu 10 miliarde sau mai stiu cat. Imi poate explica cineva care e reala afecere? Ca ne fura datele ...? (mai mult)
Recent mi- am luat un tv LG 49UN711COZB cu diagonala de 123/49. Nu reușesc să mă conectez cu laptopul la tv. Am mai avut un tv de la LG și am putut. Am un laptop HP, windows 10. Ideea ...? (mai mult)
În viitor este posibil să nu mai muncim locuri de muncă de speță joasă și foarte grele, le vor face roboții, iar în mare parte noi vom face lucruri creative și vom descoperi altceva nou, pentru...? (mai mult)
Am avut o cadere de tensiune pentru 10 milisecunde si nu s-a inchis pc-ul. Se poate sa pateasca ceva?
Revin cu un update.(Drop frame in league of legends) Am i5 9400f 2. 90ghz / rx580 8gb si 16 gb ram/ monitor Asus vg245he 75hz. Am reinstalat windows- ul (10 home). Am instalat driverul placii video ...? (mai mult)
Am cumpărat acum un aparat second Nikon Coolpix L330, eu nu am mai avut aparat pana acum dar nu știu dacă e prea bun sau nu. Pot pune alt obiectiv la el? Imi puteți da niște sfaturi?
Un monitor de 144hz pana in 1.000 lei? Pentru league of legends:)
Am Lenovo y25f 144hz freesync. Care e cel mai rau lucru care se poate intampla daca l folosesc cu placa nVIDIA? El fiind freesync. Am auzit că poate sa sară frame uri. In jocuri in care am fps mare de...? (mai mult)
Un monitor de 144hz pana in 1000 lei. Am i5 9400f / rx580 8gb 16 gb ram Momentan detin un monitor de 75hz de la Asus vg245he. As vrea sa imi cumpar deoarece am mici drop frame- uri care ma deranjeaza...? (mai mult)
Dau funda cum fac boost la GHZ speed pe laptop dar safe? https://imgur.com/a/JpLBbFZ
Dau funda urgent va rog cum sa fac asta la un laptop dar safe? https://imgur.com/a/JpLBbFZ
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!