Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Părere Sistem PC Gaming Lite Intel ® G3220 la 3Ghz, 8GB RAM, 500GB HDD, VIDEO 2GB DDR3 nVidia GeForce GT 710, DVD-RW + KIT (Tastatura + Mouse) eMag
Salut, frate- miu a sters fisierul "Download" Si acum nu mai merge sa- l accesez, imi apare o eroare cu titlul "Location is not available" in care scrie ""C; \Users\Nume...|Downloads is available. If...? (mai mult)
Este ok sa folosesc CCleaner pentru curatarea registrilor pe un SSD?
Stie cineva ce ar trebui sa fac ca sa nu mai apara zeci de reclame pe Youtube? Nu pot sa ma uit la ceva ca apar reclame.
Când doresc sa trimit un tiktok pe Messenger unui prieten, primesc eroare la trimiterea mesajului. Adică, in locul unde ar trebui sa îmi arate ca am primit seen la mesaj, apare semnul...? (mai mult)
de curând am achiziționat căștile Razer Kraken TE, căștile sunt bune confortabile etc.Problema ar fi synapse 3 care din cauza unui bug nu îl pot folosi cum trebuie. Pot sa îl folosesc...? (mai mult)
Acum câteva zile stăteam la PC și dintr- o dată ecranul s- a făcut negru. Unitatea mergea, se auzea ce ar fi trebuit sa vad. Îmi puteți spune ce s- a întâmplat. Unitatea nu are probeleme...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Apelurile de pe whatsapp mi se inchid subit la puțin timp de la inițiere, fără să fac ceva! Am incercat si pe date si pe wi- fi, crezând că este de la ...? (mai mult)
Salut prieteni, recent am făcut un upgrade la pc- ul corvus de pe PC garage (ryzen 3 2200g, 8gb RAM viper patriot dual chanel, 1tb wd blue, msi b350m- pro vdh, sursa 450w nu știu ce firma. Daca ...? (mai mult)
Hei, am o problema laptop.Se aprinde, beculetul se aprinde dar ecranul este negru.Se aprinde și becul de la încărcare. Help
Bună! Am o problema destul de mare. Acum 5 ani am avut un cont de google căruia i- am uitat parola. Am tot încercat sa o recuperez, dar fără rezultat. Am încercat sa contactez google, dar nu...? (mai mult)
Am cumparat un smart tv Horizon 32HL6330H Clasa A+ 2020 si as dori sa stiu cum se poate programa pentru a se stinge el singur dupa un anumit interval de timp? Va multumesc!
Cand apas pe butonul windows de pe tastatura nu se întâmplă nimic. Pana azi mergea acel buton. Este de la Tastatura? P.S. Tastatura ii noua de o luna.
Mi-am luat un router mai puternic si imi merge la fel ca inainte in 90 mbps. De ce?
Imi apare ca un grup de Facebook a fost arhivat, nu voi putea posta, comenta, da like, etc. Am primit eu personal vreo restrictie, sau e o decizie a adminului aplicata pentru toata lumea, avand intentia...? (mai mult)
Aș dori sa minez si eu criptomonede precum Ripple, Litecoin, Ethereum, etc. Se mai pot mina? Daca da, cum?
Am o intrebare, eu am un mouse [M425G] de la Marvo, faza e ca vreau sa instalez un drive pentru el, am instalat tot si cand dau sa deschid driver- ul imi scrie "Please plug- in [MARVO M425G]...? (mai mult)
Am un pc i3 9100f, rx 580 8gb, 4gb ram ddr 4 2666 (care funcționează la 2400 ca atâta suporta procesorul) un hdd de 500gb 6.0, placa de baza B365M D3H. Problema e ca hard disku îmi ...? (mai mult)
Hey! Dacă fac backup la un iPhone pe un PC in iTunes, după ce îmi dau restart la telefon și apoi îmi restaurez backup- ul, pot avea din nou toate datele din el? Sau mi se șterge și backup- ul?...? (mai mult)
După noile actualizări ale Messenger-ului nu apare funcția de vizualizare a pozelor cu prietenii. Exista vreo cale prin care sa pot vedea din nou pozele trimise între prieteni?
Cand ma uit la ele din laptop se vede drumul ca si cum bate soarele intens in el. Alb care deranjeaza ochii. Pe telefon se vede perfect. De ce diferentele astea? Gopro nu are setari de lumina sau intuneric...? (mai mult)
Stie cineva un pc bun la 2000 lei sau componente?
stie cineva dacă merge Internetul pe roaming in rețeaua Digi? Am înțeles ca sunt unele tari in care nu ar funcționa(Europa).
Daca o persoana a oprit pe wapp setarea care permitea celorlați sa vada când a fost ultima data activa, iar eu intru in conversația pe care o am cu acea persoana si sub numele ei scrie ca este conectata,...? (mai mult)
Salutare. Am un sistem de supraveghere si mi s-a ars sursa de alimentare de la dvr. As vrea sa fac o invenție cu o sursa de pc pe 12v 12A. Leg pe 12v mufa de alimentare de la sursa dvr ului. Merge?
Am pierdut de ceva timp un cont de Instagram, problema e ca l-am conectat pe un nr de telefon, dar nu mai am cartela si am uitat parola. Mai pot face ceva? sau...
Salut, Cineva care detine Samsung galaxy watch si face plati cu el, imi poate spune cum a reusit? Cu Samsung oay nu merge, am cont la Ing
Laptopurile resigilate(refurbished) vin cu incarcatoare? Am dat acum comandă de unul dar nu stiu dacă vine cu încărcător
Am internet la digi de 500 mb. Si am router care duce 800mb. Am cablu si si placa de retea care si alea duc mult peste 500 mb. Dar eu tot am net de 90 mb. De ce? Se poate sa fie de la cablul pe care vine...? (mai mult)
Se poate sa pun acea linie punctata la accolade pe Code::Blocks? Precum pe DevC++? Daca da, cum?
Daca am priza cu 3 gauri (tip Italia) in care gaura din mijloc este impamantarea si bag in priza respectiva un stecher cu 2 intrari (adica nu are intrare si in mijloc) in acel moment impamantarea nu mai...? (mai mult)
Merita 8000 de lei pentru aceasta configuratie? Calculator iMac 27 inch 5K 2020 i5 3.1 Ghz 8GB Ram 256 GB SSD AMD Radeon Pro 5300 4 GB
Salutare, am un prelungitor cu 6 intrari cu siguranta (cu buton). Azi am scos un stecher din priza respectiva si s- au stins toate electronicele conectate la priza plus butonul ala nu mai era aprins, ...? (mai mult)
M- am săturat de earbuds(căști care intra in ureche). Aș vrea daca stiti sa imi dati niște idei de căști over ear. Headphones. Principalele criterii pentru mine sunt confortul si sa fie wireless/bluetooth....? (mai mult)
Deci am folosit o aplicatie numita YouCut si cand am dat trim la un video, in loc sa mi se scada mb, mi s- au marit (de la 8mb la 17mb) nu inteleg cum si de ce mi s- a marit mb. Imi poate răspunde...? (mai mult)
Pe zoom, hostul poate sa descarce după meeting un meeting report, în care apar participanții, ora la care s- au logat și ora la care s- au deconectat. Întrebarea este : pot sa vadă și activitatea?...? (mai mult)
Pentru cei care faceți orele online pe platforma Teams. Poți schimba fundalul în timpul apelului de pe telefon? Gen în spatele tău să se vadă alt loc? Poți face acest lucru de pe telefon?...? (mai mult)
Ce site- uri imi sugerati pentru controlul conexiunii internet? Vreau sa aflu daca am un internet puternic sau nu. Care sunt caracteristicile generale pentru viteza internet? Locuiesc la chirie intr- ...? (mai mult)
Cand deschid laptopul nu imi mai merge netul. Care este cauza?
Salut, detine cineva horizon Android tv din seria 2020? Am nevoie de ajutor cu meniul de resetare din fabrica. Multumesc anticipat
Cum pot pune o parola pentru Chrome ca atunci când intra cineva la "Parole" sa-i ceara parola pusa?
Pe laptop, dupa ce mi- am reinstalat windows- ul, windows 10 mai exact, e in engleza, tastele F1, F2, f3 imi schimba luminozitatea, sunetul si chestii. Si in jocuri de ex pe metin, daca...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar acest macbook pentru facultate https://m.emag.ro/laptop- apple- macbook- air- 13- 2020- ecran- retina- procesor- intelr- coretm- i3- 1- 1ghz- 8gb- 256gb- ssd- intel- iris-...? (mai mult)
Calculatorul meu este virusat si vreau sa reinstalez Windowsul 7. Tin sa mentionez ca nu am nevoie de backup, nu vreau sa salvez nimic. Ma poate ajuta cineva? Rog seriozitate, dau...? (mai mult)
Salut, eu nu ma pricep cu pc- urile asa ca as dori un ajutor.Recent mi- am desfacut pc- ul pentru a- l curata și i- am dat procesorul jos pentru a curata pe lângă el, la fel și ramii doar ca atunci...? (mai mult)
Salutari,am si eu o mica problema, am un ceqs x-watch3 il conectez la telefon(Samsung s9 plus) dupa 5min.se deconecteaza ceasul. Am nevoie de o aplicatie ceva special sau?
Pot afla ip- ul real al unei persoane daca foloseste vpn?(cred ca are ip dinamic, pentru ca adresa e mereu din Romania si netul e de la digi) Tot incearca sa imi sparga contul de paysafecard(oricum...? (mai mult)
In aplicatia "telegram" - pe telefon - cum pot sterge istoricul alertelor de cutremur de pe un canal? (pe canalul M)
Daca plasez o comanda pe Amazon si cardul meu este in lei voi fi taxata? Cat? Mi se spune de taxa in plus cand ajunge comanda sau a fost adaugata deja cand am plasat- o - este 400 ron plata,...? (mai mult)
Cum pot sa elimin rubrica cu videoclipuri scurte si momente pentru tine de pe Youtube, adica sa nu imi mai apara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!