Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut,stie cineva ce sursa imi trebuie pentru un amd r7 370 nitro 4gb?
La capitolul laptop- uri care ar fi niște brand- uri pe care le apreciați? MacBook este în continuare printre cele mai bune? Mai ales pentru editare foto/video, ce ați recomanda? Gaming nu mă...? (mai mult)
Care sunt diferențele dintre iphone 12 si iphone 11 adica mi se par la fel, trecând peste design, doar ca 12 e scump, si s-ar merita sa cumpăr 12 sau mai bine 11?
Am si eu o problema la s20 5g. Am cumparat un adaptor de jack si imi tot apare ecranul de apel si apeleaza intruna ultima persoana apelata si nu stiu de ce.
In ce director isi salveaza windows-ul update-urile cand le face? pentru ca mi-a ocupat tot hadd-ul si vreau sa le sterg!
Vi- se pare normal ca un windows 7 curat abia instalat sa ocupe 37 GB L- am lasat sa isi faca upgrade si a ajuns sa ocupe o gramada Mai este cineva pe aici de parerea ca un sistem de operare ar treui...? (mai mult)
Salutare TPU, Asus ROG Chakram Core (Deal or Not Deal) din perspectiva voastră + argument Eu din punctul meu de vedere zic că e un mouse cu potențial destul de mare având în vedere cu...? (mai mult)
Tocmai am cumparat un SSD pentru laptop care nu isi mai poate face actualizarile din lipsa de spatiu. Am luat un SSD - HP EX900 M.2 120GB. Nu am mai folosit asa ceva. L- am conectat dar problema...? (mai mult)
Ce program de integistrare foloseste Vincenzo, BNL, Sebastian Badea. Adica cu ce inregistreaza ei desktopul pe free fire.
Va salut! Care sunt cele mai simple de utilizat utiliatare pentru a face un usb multi boot pentru ca eu doresc sa pun ubuntu, window$, Knoppix, si alte sisteme de operare intr- un singur usb stick. ...? (mai mult)
Salut, am incercat sa schimb tema pe DEV C+ + in >>Tools>>Colors>>Select theme. Cand incerc e totul ok doar ca acea linie care evidențiază rândul pe care scrii nu isi schimba culoarea cu cea a temei...? (mai mult)
Am iPhone x și nu merge sa-i dau restard din fabrica de ce oare?
Care TV este mai bun la imagine, LG sau Samsung? Mă refer la cele 4k led
In prezent stiu informatica. Cum creez un blog și dupa sa il pun pe google. Gen unde il scriu in codeblocks sau unde? Ok dupa ce trm site ul cum il pun pe google? Adica cum il lansez.
Să spunem că am o cartelă SIM și de fiecare dată când o inserez într- un telefon, o persoană anume află acest lucru și mă sună non- stop. Este posibil acest lucru? Și cum s- ar putea rezolva...? (mai mult)
Salut am un iphone x si am ios 14.1 si nu mi apare rubrica actualizare software și nici nu merge sa-i dau restard din fabrica
Salut TPU,din ce pot sa fac i toba,n-am scaun din care pot sa fac una, astept raspunsuri de la voi.
Buna, cablul pentru iphone care are 2m e bun pentru iphone? Am luat azi de la mall cu 90 lei si scrie pe el ca e original iphone? Sau e fake si imi va afecta bateria? Sa îl țin sau sa il duc...? (mai mult)
la documente am niste fisiere care nu stiu de unde sunt: MOO7FOO.tmp MOO7FOI.tmp si mai multe de genu Le pot sterge?
Ma poate ajuta cineva cu un registru de pontaj simplu, care calculeaza la final orele de lucru si restul? Multumesc frumos
Salutare am un Xiaomi redmi note 9 pro merge totul ok la el în afară când vreau sa pun story înregistrat cu Instagramul sau cu alte aplicații în afară de care foto se aud foarte în cet știe cineva...? (mai mult)
Mai trebuie instalat driverul la placa de baza daca windows-ul avea toate driverele? ( asa mi-a zis cel care la instalat )
Exista vreo modalitate prin care pot obține mesajele șterse de la o conversație de pe snapchat?
Salutare TPU, Sărbători Fericite, sunt curios de următoarea chestie, posibil o să sune destul de stupid dar întreb deoarece nu mă pricep în domeniu și vreau să îmi explice cineva care știe...? (mai mult)
Am un procesor i7 2600 de 3.40 GHz iar când am intrat in BIOS la procesor turbo speed arată 3, 80 GHz este normal sau s-a dat singur? Va rog răspunderi urgent
Dați mi o părere despre acest laptop: HP 15 Display led 15.6 inch HD Slim Procesor AMD A6- 6310 quad core 4 CPUs 8GB RAM 180GB SSD Placa video dedicată AMD 3.5GB Webcam+ microfon Usb...? (mai mult)
Știți aplicații gen "autosummarize"? Nu știu de ce dar dacă pun un text pe această aplicație nu se modifica deloc.
Salutare tuturor! Intrebarea mea este : Pot sa achiztionez un smart box sau black box, ceva de genul care ma poate ajuta sa vizionez canale românești doar cu ajutorul internetului, fără antena. ...? (mai mult)
Caut un antivirus cu firewall bun pentru windows gratis care sa nu ocupe mult si care sa nu ingreuneze deloc calculatorul. care sa nu streseze deloc utilizatorul pentru ca am dat peste antivirusi...? (mai mult)
Imi puteti spune cu cat as putea vinde acest PC: Placa de baza: Asus P6T Placa video:MSI AMD R9 270x 2 GB Procesor:Intel Core i7- 975 Extreme Edition 3, 33GHz HDD:Kingston 500 GB 7200 Rpm SSD:Kingston...? (mai mult)
ma joc naruto shippuden ultimate ninja 5 de ceva vreme si nu stiu cum sa activez modul chakra lui noua cozi farà sa pierd aproape tata viata imi explica curva cum sa o fac?
imi poate explica si mie faza cu copyright ul pe yt? cum pot sa evit asta? am pus si eu o melodie Rammstein- Deutschland (slowed) si ma trezesc ca videoclipul a fost blocat. Ce ar trebui sa scriu...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea să vă întreb când vreau să dezactivez un număr de la redirecționare apeluri care a fost setat inițial, de ce îmi apare un mesaj de eroare să îmi verific cartela sau conexiunea...? (mai mult)
Salut cine îmi poate spune dacă pot sa joc pe 3 conturi la Ea Sport ca îmi cere emailul și nu merge
Scrieti-mi si mie va rog nume pentru Instagram de baiat
Salut, am cumparat 2 modemuri de la Nova, unu ce se baga la modemu principal si ii da internet celuilalt, problema e ca pe telefonul meu se conecteaza, dar pe laptop ori alte telefoane, apare limited.
Telefonul Nokia 1137 are radio FM?
Este bun microfonul Behringer C1-U? Daca nu alte recomandari? buget 200lei.
Cine ma poate ajuta cu un programel in.bat? Am facut un program sa caute toate ip interne conectate la o retea. Problema e ca dureaza prea mult, cca 13 minute (scaneaza dupa TTL din interiorul ping- ...? (mai mult)
Salut,am un Xiaomi Redmi 9A și am o problema cu aplicațiile, adică dacă intru pe Facebook, de ex, si ies pentru 5 sec. mi se reîncarca, adică mi se opresc aplicațiile ce pot face?
Hei TPU:) am un Samsung galaxy S9 si as vrea sa imi fac emoji urile ca la iphone, de pe ce aplicatie as putea? Sa nu începeti ca "ia- ti iphone" de la iphone am sarit pe acest S9 si iphone ul inca il...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, sunt din Moisei judetul Maramures si momentan am internet fix de la DIGI ( FTTC EOC, cel mai groaznic internet ) si merge groaznic, am vazut oferta celor de la ORANGE cu...? (mai mult)
Salut, am un Xiaomi Redmi 9A și nu știu ce să fac cu notificările de la Gmail, nu le primesc trebuie sa intru in aplicație și sa dau refresh ca sa vad mail- ul. Din setați nu e nimic, e totul setat...? (mai mult)
Am desfăcut la un transformator, secundarul și am lăsat decât primarul... în locul la secundar am pus o sârmă înfăsurată în jurul miezului, dacă bag 220 pe la ieșirea de 12v ce se întâmplă?...? (mai mult)
Este bun acest microfon? https://www.muziker.ro/behringer-c-1u-usb-studio-condenser-microphone
Buna, am o intrebare. Cum functioneaza mai exact bulina de online pe messenger? De cand a plecat din oras, o persoana apare mereu online pe messenger, mai putin in jurul orelor 11- 12 noaptea, pana...? (mai mult)
Un microfon bun? BUGET:200LEI
am un pc cumlarat de pe eMAG cu un i5 3470 si o placa video r7 350x, as vrea sa fac un update la placa video dar bugetul e de 600 lei. Ce imi recomandati? Dau funda
Imi poate recomanda cineva un brat de microfon? Gen Arm Stand? Microfonul e Fifine K669B. Bugetul e cam 100 de lei, nu am nevoie de ceva super fancy
Am și eu o problema cu telefonul. Acum ceva timp am încercat sa caut un film de acțiune pe google nefiind sigura dacă a aprut. fiind conștientă ca unele site- uri au viruși m- am riscat. Iar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?