Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cum pot sterge textul dintr-un video si sa adaug eu altul?
Salutare, am conectat la laptop un sistem SONY 5.1 insa se aud doar 3.1 (Left, Right, Center-ul si Bass-ul) si nu inteleg de ce, exista cumva un driver sound special?
Dacă redeschid un story pe Facebook, persoana care a postat acel story va fi anunțată ca l-am redeschis?
Am vreo trei pagini de Facebook, doua pe firme. Deși m-am delogat la doua, ele tot imi apar ca optiuni cand deschid pagina mea personala. Cum fac sa nu-mi mai apara ca existente?
Salut, tocmai ce am cumparat un monitor (Lenovo 144hz, 1ms gsync) la laptopul meu(i5 7300hq, gtx1050) si problema e ca monitorul e conectat la placa video integrata si am doar 120hz nu ca asta ar fi...? (mai mult)
Salut, stie cineva de ce nu se mai găsesc placi video grx 1660 super/ti pe nicaieri? Nu vreau sa-mi iau un amd si nici un 1650 deoarece mi se pare destul de slab.
Am o mare problema, nu mai pot accesa nici o fila din orice browser il am, imi arata eroarea you connection is not private si am incercat sa sterg data, cache tot, am incercat si varianta sa mut cu...? (mai mult)
Pe Tik Tok daca vad un video al unei persoane, acea persoană vede ca am vizualizat clipul ei?
Am o intrebare. Este bine sa am temperaturile astea?: -CPU in fulload -70 grade max -GPU in fulload 67 grade max
Sunt elev si unchiul meu a decis ca va trebui sa imi cumpere o imprimanta si nu stiu ce sa aleg dintre o imprimanta inkjet sau una cu laser si care sa o iau. Mie la scoala imi va folosi mai mult la documente...? (mai mult)
Buna, stau la sat, am un internet varza ( din cate stiu eu e ceva EOC, FTTC ceva de genu ) stau in comuna Moisei judetul Maramures, este fibra la 10 km de mine ( Viseu si Sacel ) iar pe stalpi am vazut...? (mai mult)
Salut, am o pagina de animeuri(Facebook) si am 2 k urmaritori, chestie ca acum cateva zile Facebook mia anulat publicarea paginii pe motivul spam(postam doar 2 poze pe zi si nu dadeam share) Ideea e...? (mai mult)
Care e mai bun Android sau ios? Voi ce ați prefera?
Laptop Gaming Lenovo IdeaPad 3 15ARH05 AMD Ryzen 5 4600H 256GB SSD 8GB NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GB FullHD Tast. ilum. Chameleon Blue.Ce parere aveti?
Știți cum fac să-mi arate cele mai recente comentarii pe vkontakte? Mi le arată pe cele mai vechi.
O aplicatie buna de facut un video pe iphone xs din poze si video scurte? Sau cineva care explica cum se editeaza mai bine pe o aplicatie? Si cum pot face un edit din lumini, culori( o introducere)?
Buna, cum pot sti daca cineva a vazut starea mea de pe Instagram de pe un site anonim, stiti siteurile alea care spun ca poti vedea fara sa apara la views, pot vedea cumva sau chiar sunt 100% anonime?
Am încercat să descarc word 2010 și când să deschid fișierul zice: Cum vrei să deschizi fișierul? Îmi apar câteva aplicații: wordpad, notepad, internet explorer și mai sunt vreo două...? (mai mult)
Știți o aplicație de gamepad bună care să meargă la tv? Am încercat unele dar trebuia să instalez pe laptop o aplicație.
Se poate renunta la routerul de net (care se site ca iradiaza) si trage fibra optica la nivel individual? Sau trebuie sa aiba tot blocul, sau zona, cum era inainte.
Salutare, laptopul meu are o problema unica, nu poate merge decat daca il tin cu capul in jos, daca cumva il tin normal pe masa ingheata complet, daca il intorc invers merge, daca il tin normal scoate...? (mai mult)
Salut, mi- am dat comanda de sursa https://bit.ly/37tADAB, mi- a zis un prieten sa o cumpar, el se ocupa cu pc- uri și reparații, a fost o alegere buna? Știu că nu a are certificare dar prietenul ...? (mai mult)
Salut, ce telefon SH până în 1500 lei îmi puteți recomanda? ( CERINȚE : Sa aibă servicii Google, sa aibă camera foto/video buna spre foarte buna, să meargă bine la editare foto- video ) Mulțumesc...? (mai mult)
Am un LG V40 si am o problema, cand vizionez continut HDR parca apare o gradatie de la negrh din partea de jos pana sus si este gri, avand in vedere ca este un ecran OLED ar trebui sa fie total negru.pe...? (mai mult)
Salut, 4beepuri si dupa beepul de bootare si fara semnal pe monitor si nici mouseul si nici tastatura nu par sa primeasca curent de la placa de baza, model placa de baza Asus prima a320m- a. Precizez...? (mai mult)
As vrea sa va întreb ceva. Voi ce preferați Dintre AMD și Intel? Eu am avut Laptop Cu Intel i5 acum am PC cu Ryzen 5 3400g și Placa video AMD RX 460. Mie îmi place mai mult cum merge acest...? (mai mult)
Sunt disperat! Nu stiu ce sa mai fac! Am deschis calculatorul si imi sta foarte mult in sing out(windows 10) dupa imi arata black screen si cursorul de la mouse care munceste si dupa ceva timp se...? (mai mult)
Salutare! Recomandati- mi va rog o pereche de casti in- ear cu microfon pentru laptop. Caut ceva confortabil de purtat pe perioade lungi de timp... si sa permita zgomotului ambiental sa ajunga cat de...? (mai mult)
Ma poate ajuta careva? am doua monitare si se aude doar unul, cum fac sa se auda amndoua?
Merita sa- mi iau acum de craciun laptop? am gasit pe la 3600 lei cu gtx 1650, amd r5 4600h, 8 gb ram, 256 gb Am vazut ca urca iar bitcoinul si mondele virtuale si ma gandesc ca din cauza asta...? (mai mult)
Hey salut laptopul scoate mereu un zgomot sincer nu stiu ce e sau nu pot pune înregistrare sa auziți dar nici nu stiu explica cum e, dar e continuu așa ca niște clicuri câteodată, eu sper sa ma țină...? (mai mult)
Salut, TPU! Daca m- am inscris la un giveaway si spune sa dau tag la 3 prieteni si am voie sa dau cate comentarii vreau, dar spune sa dau la prieteni diferiti, extragerea se face cu random comment picker,...? (mai mult)
Cum adaug ``previzualizare`` la un video pe net? Postez video in comm, si-mi apare doar link-ul, fara nicio imagine, adica fara ``previzualizare``
Salut uneori mi se sterge Amd Radeon software si nu stiu de ce... sau imi da Radeon Settings Version And Driver Version Do Not Match Error uneori va rog sa ma ajutati mereu am facut update la acest...? (mai mult)
Merge modul DeX pe Samsung A51, si daca da ce dock îmi recomandați?
Cate Hard Disk-uri poti pune la o placa de baza Frujitsu D3161-A12 Gs3? (Intreb pentru. un prieten)
Mouse Glorioud Model D minus SAU Model O minus
Pentru convertoarele BOOST, BUCK si BUCK-BOOST regimul de curent neintrerupt si regimul de curent intrerupt cand apare? Si cum se modifica tensiunea de la iesire pentru cele doua regimuri?
Mouse gaming wireless Logitech G305 LightSpeed Hero 12K DPI, Negru; Mouse Glorious Model O sau Glorious D minus?
Cum pot muta jocurile de pe un cont pe altul PlayStation4.?
Unde pot găsi o plăcii de baza si video? Am văzut ca toate stocurile sunt duse.
Salut as vrea sa postez niste vidoclipuri pe yotube nu vreau sa le descarce nimeni si sa le pastreze toata viata pentru el stiti vreo aplicati sau unde as putea sa dau va rog dau funda
Hei! Ce pot să fac ca să îmi apără palma aceea de la Google Meet (butonul pe care apeși si apare ca ridici mâna)? Nu imi apare pe tabletă, deși am actualizat aplicația, am reinstalat- o si ...? (mai mult)
Care router este cel mai bun dintre acestea? O sa se mai blocheze? Sunt mai bune ca cel de la Telekom? 1. https://altex.ro/router- wireless- tp- link- tl- wr841n- single- band- 300mbps- alb/cpd/ROUTLWR841N/ ...? (mai mult)
Poti pune un Sapphire Radeon Rx550 Pulse pe o placa de baza Frujitsu D3161-A12 GS 3?
ceva s-a intamplat c telefonl meu Samsung s4 mini l am incarcat pe noapte si dimineata nu se mai deschide ce sa fac, plz
Salut,puteti sa imi ziceti un build pana in 3500 lei,cu procesor Intel sau amd, si cu placă video de la 1650 pana la 1660 ti.
Am o camera de filmeaza traficul pentru masina. Are si senzor de miscare. Vreau sa o pun in casa unde stau in chirie pentru ca am banuieli in privinta proprietarului. Trebuie sa stea alimentata non stop...? (mai mult)
Am și eu nevoie de un cod pentru o telecomanda universala la un televizor Vortex smart tv de 81 de cm Sau fundoi
In sat la mine este disponibil doar internetul de la DIGI prin infrastuctura *FTTC* ( doamna de la DIGI a spus ca nu e fibra in comuna ) dar eu am vazut pe stalp acele chestii negre ( nu stiu cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...