Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Pentru cei care folositi laptop, cat va tine bateria in conditii de utilizare medii (YouTube, un film, stat pe Facebook sau cautari Google)? Pentru ca eu am un Dell Inspiron 15 3000 si nu duce...? (mai mult)
Daca vreau la mai multe fisiere sa schimb denumirile in 1, 2, 3, 4, ..., n, merge fara sa schimb denumirea pe rand?
Cei care aveți aplicația Xprofile, când vă apare notificarea Instagram Secret Reports, am primit report de la cineva? Mulțumesc!
Salut, am o imprimantă HP Deskjet 2721. I- am dat un reset deoarece nu mai mergea wifi- ul. Acum merge, dar nu mai pot printa nimic. Îmi sunt cerute cartușele cu care a venit imprimanta (Setup Cartus)...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor in legatura cu o problema. In urma cu o saptamana am realizat faptul ca PC- ul meu s- a stricat. Avand in vedere acest lucru, am primit un MacBook Air de la cineva...? (mai mult)
Știe cineva o aplicație care schimbă imaginea facială, fără să plătesc pentru a folosi optiunile? Vreau să- mi fac o idee de imagine dacă mi se potrivește cu diferite stiluri de frizură...? (mai mult)
Salut, exista vreo aplicatie pentru Instagram, pe care sa pot intra si sa pun un cont de Instagram si sa inceapa sa dea follow la urmaritorii acelui cont? Stiu ca exista, pentru ca am folosit inainte,...? (mai mult)
Salut, vreau să știu și eu dacă cablul hdmi original al consolei xbox one s suportă cu adevărat 4k, hdr? Sau trebuie cumpărat un alt hdmi 2.0
Stie careva cum procedez să conectez wireless speaker (tedro) la televizor Samsung seria 8? Intreb pentru cineva care spune ca e un fel de boxă, de saundbar...Mulțumesc!
65 de grade la placa video în timpul jocurilor la un gtx 1650 este o temperatură okay?
Cum fac să dispară vanish mode de pe messenger, să nu mai fie deloc? E cel mai enervant update al lor!
Nu-mi merge sa descarc autocad, cum as putea?
Care este diferenta dintre căștile xiaomi basic, basic 2 si basic S?
Dacă îmi comand de pe eMAG set pc cu monitor, îmi dau și toate cablurile de care am nevoie?
La testare viteza internet digi, la tara, pe parcursul unei ore, cand nu solicit Pc- ul, am urmatoarele valori: Ping 7 sau 9, Jitter 3 sau 4, Download intre 35 si 44 si Upload intre 39 si 53....? (mai mult)
Salut, ce laptop ar fi mai bun in functie si de prețul lor... Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ADA05 cu procesor AMD Athlon Silver 3050U pana la 3.20 GHz, 15.6", HD, 4GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics,...? (mai mult)
Am si eu o problema... Cam acum un an mi- am achizitionat un SmartWatch Q18 si il foloseam doar sa vad cat este ceasul, recent am vazut ca te poti uita pe Facebook, Internet etc.Mi- am stricat...? (mai mult)
Aș vrea să- mi iau o banda led rgb, oare e bună asta? https://www.coleter.ro/electro/banda- luminoasa- colorata- led- cu- port- usb- livrare- gratuita/?gclid=CjwKCAiA5IL- BRAzEiwA0lcWYpm__VG4PWcd63V9z-...? (mai mult)
Salut, un USB Kingston DataTraveler 100 G3, 64GB, USB 3.0...Il pot introduce într- un laptop cu port USB 3.2G type A? Am întrebat si pe eMAG pe cineva, pentru ca vreau sa imi iau un laptop care...? (mai mult)
Stie cineva daca cei de la Yahoo au un numar de telefon (de preferat din Romania) sau o adresa de email pe care ii pot contacta personal? Pe site este doar numarul din America si nu am gasit nicio...? (mai mult)
Inca ma doare piciorul. Mi s- a dezumflat puțin si in urma cu doua zile, făcând baie la picioare am făcut masaj ușor in talpa cu pricina. Am dat de niste țepușe din metal, atât de mici încât...? (mai mult)
Salut, tocmai ce am achizitionat niste casti corsair hs70 wireless si cand vorbesc cu prietenii mei pe discord ei zic ca ma aud rau si infundat dar cand dau mic test pe discord ma aud foarte clar, la...? (mai mult)
Sunt anul 2 la o facultate cu specializarea Electronica si Telecomunicatii, iar anul acesta va trebuii sa ma decid care dintre cele doua specializari sa urmez. Pana acum am facut Autocad, putin despre...? (mai mult)
In cate zile vin cei de la UPS sa monteze internetul ca am 3 zile de cand s-a facut contractul ei.
De ceva timp am o problema cu YouTube, cand intru pe un video calitate se seteaza de fiecare data pe 480p si chiar daca o schimb in maxim, in scurt timp se seteaza iar.. este foarte enervant, ...? (mai mult)
Salut, am intalnit o problema la conectarea contului primit de scoala la classroom.Sa va povestec: Mi- am resetat telefonul si dupa ce mi l- am configurat, nu ma mai pot connecta la aplicatia google...? (mai mult)
Ce componente ar fi ideal sa iei la o unitate in afara de ram ca sa mearga cat de cat jocurile alea 2016-2017 si daca puteti da cateva exemplare pana in 1000 de lei.
Am un telefon Galaxy A7(2018) Recent am facut update la Android 10 si a inceput sa aiba lag dupa. Dupa un timp, s- a rezolvat, nu mai are decat putin. Acum am primit un alt update, e un update de...? (mai mult)
Cine se pricepe la telefoane, la Samsung in special unde trebuie sa umblu sa ii dau o curatare sau o restabilire din sistem... va rog urgent
Am o problemă cu un laptop, mai exact cu HDD- ul, un Hitachi HTS545050A7E680 (5400 rpm, 8mb buffer). Am observat că după o perioadă de timp de scriere pe el, incepe să "clicăie" la 3 secunde,...? (mai mult)
Salut. Azi am schimbat pompa de la centrala..si nu i am mai pus termostat, am băgat direct cablu in priza Are vreo problema? Se poate strica? Pompa pompeaza, calorifere se incalzesc Trebuie...? (mai mult)
am facut 12 dolari pe fiverr si astept si nu imi intra in balanta personală ca sa pot sa ii scot. Dc nu imi intra?
Tocmai ce am trecut de la abonament Digi Fiberlink 100 la Fiberlink 300. Nu ai venit încă cu ont- ul, dar am auzit ca pe partea de router wifi sunt cam slabe, și aș vrea să cumpăr un router dual...? (mai mult)
Un ups 600VA/420W inseamna ca acest ups poate duce un dispozitiv cu o putere maxima de 420W?
Am o husa la telefon in care poti sa pui si cardul. Afecteaza cu ceva cardul sau telefonul daca stau in aceeasi husa? Ca am auzit de fiecare data versiuni diferite la fiecare persoana.
Mi am cumparat un laptop nou am dat 2000 de lei pe el. Vreau sa stiu de ce pe google play nu merge sa instalez aplicatii, jocuri etc. Am cont la magazin play si imi spune ca nu exista dispozitiv....? (mai mult)
Voi investiți bani în telefoane? Adica doriti sa fiti în trend cu telefoanele nou- apărute? Eu pe al meu îl am de vreo 3 ani dar nu ma simt complexata deloc, oricum am dat multi bani pe el la vremea...? (mai mult)
Salut TPU Aș vrea să- mi iau o banda led rgb, oare e bună asta? https://www.coleter.ro/electro/banda- luminoasa- colorata- led- cu- port- usb- livrare- gratuita/?gclid=CjwKCAiA5IL- BRAzEiwA0lcWYpm__VG4PWcd63V9z-...? (mai mult)
am niște căști cu microfon, si la laptop am doar un singur loc unde pot introduce 3.5 mm jack, sunetul e ok, dar microfonul(de la casti) nu functioneaza, as vrea sa- mi spuneti toate solutiile...? (mai mult)
Hei, TPU! Mi- am cumpărat laptopul acesta de la resigilate https://emag.page.link/YgabnfdAtXVwnSpp9 L- am deschis și îmi apare NO BOOTABLE DEVICE. Oare de ce da eroarea asta? E defect? Sau e normal...? (mai mult)
Site-ul IPon este legit? As vrea sa-mi comand o placa video 2060 si doar acolo am gasit.
Care optiune este mai buna? i5 2.50 ghz cu Intel HD Graphics 3000 si 6 RAM sau i3 3.10 ghz cu Intel HD Graphics 2000 si 6 RAM?
De curand am auzit si eu de aplicatia fink my kids. Vreau sa o instalez pe telefonul copilului. As vrea sa aud sunetele din jurul lui, stiu ca se poate daca are Android, atiti cumva daca ...? (mai mult)
Am un televizor lg43un74003lb, în care am introdus acea cartelă Smart cam de la DIGI pentru a vedea programele 4K, dar îmi apare pe ecran modul fără CI. Ce pot să fac? Opțiunea 4K este...? (mai mult)
Si- a dat cineva comanda de iPad Air 4 sau are de gand? Imi doresc de mult un iPad, pentru desen, si sunt in dilema. Eu am strans bani de ceva vreme, dar nu imi ajung. Am cam jumatate. Sa fac un imprumut...? (mai mult)
Salut, am un smart tv bush si cand ma uit pe YouTube, la un moment dat incepe sa mearga sacadat si dupa isi ia freeze cateva sec sau alte ori chiar cateva minute si nu mai are niciun efect telecomanda...? (mai mult)
Am extrem de putin satiu de stocare in PC... a trebuit sa sterg GTA V- ul pentru a juca Dead By Daylight, CS:GO si Mortal Kombat. Daca vreau sa joc iar GTA V trebuie sa le sterg pe acestea si sa il reinstalez....? (mai mult)
Trebuie să fac un circuit electric simplu, am baterii, bec dar n- am fire conducătoare dar pot să folosesc un cablu de la un încărcător (stricat)? Răspundeți căci trebuie sa fac acest proiect...? (mai mult)
Salut, am comandat niste casti corsair hs70 wireless si am o întrebare: daca acel stick (reciever) il bag într-un usb hub, voi avea o latenta mai mare? Dau funda
La telefon pe margine mi s-a spart ecranul(cred că folia), nu mult, dar se vede chestia aia albă(cred că de la lipiciul de sub folie). Trebuie să înlocuiesc folia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem