Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Cum sunt fabricate micro SD-urile și nu numai (stick, SSD, HDD) etc? Ma refer cum se crează capacitatea de stocare? Cum faci un microSD de 16GB și unul de 512GB de exemplu?
Am o problemă cu laptopul meu ASUS (windows 10 incorporat pe care eu l- am activat). Acesta se blocheaza foarte des si lucreza foarte incet. In general, cand se blocheaza, in incercarea mea de...? (mai mult)
Știe cineva de ce îmi apar foarte multe postari pe insta? Nu urmăresc paginile respective și îmi tot apar poze cu mașini etc. E vreo setare?
Am un Huawei B311- 221 de la Orange (singurul operator cu semnal din zona) pe terasa intr- o zona rurala cu semnal decent 2- 3 linii pe dispozitiv. Intrebarea mea este: Pot baga in casa 2 acces ...? (mai mult)
am instalat si eu un win xp sp 3 pe o unitate mai veche si am instalat driverele de internet, deschid internet explorer, imi apare google, imi apar paginile de la ce caut dar cand dau sa...? (mai mult)
De când cu orele astea online a trebuit sa trec netul de la pc pe net de wi fi. Totul ok, doar ca de când am trecut nu mai am net le pc. Am sunat pentru informații și mi- au zis ca trebuie sa bag ...? (mai mult)
Dacă nu am baterie in laptop și îl scot și de la încărcat se inchide instant sau am timp sa ma duc cu el în alta camera?
Dacă îmi cumpăr un laptop Free Dos, instalez windows 10 64 bit pe un stick si apoi îl descarc in laptop fără a avea licența si- l las asa dezactivat, o să- mi afecteze cu ceva sau o să se comporte...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta placa de baza:Placa de baza ASRock B460M Pro4?
Daca incerc un incarcator de 6 amperi pe un laptop de 2 amperi 2 minute pentru o proba, are ceva?
Updatu la Windows 10 s-a blocat la 100% si nu stiu ce sa fac?
Buna, recent mi-am luat o casca Razer wireless, mai exact Nari Essential. Am instalat synapse dar nu imi apare casca conectata. Ma puteti ajuta?
Imi poate spune cineva ce trebuie introdus la intrebarea de la Vodafone pentru bgw?
Am o întrebare. De ce cand pun poza la story pe insta mi-o pune cu capul în jos?
Se poate lipi si sa mearga o placa de baza daca a fost rupta?
Am un televizor monitor Lg diagonala de 70 de cm, nu am probleme cu el decât faptul că nu merge destul de fluent, uneori chiar SACADAT. Menționez că am garanția valabilă la el și n- am umblat...? (mai mult)
Pe factura Digi de internet apar toate site- urile vizitate în acea lună? Dacă un copil s- ar uita la filme mai neortodoxe, părinții și- ar putea dea seama de asta, dacă nu au acces la calculatorul...? (mai mult)
Cum aflu user name de la modem digi?
Va rog sa ma ajutati pcul meu tot isi da autorestart si nu stiu ce sa-i mai fac! Please ajutati-ma cum puteti va rog!
De pe ce site imi pot descarca programul Pseudocod? Sunt la mate info si am nevoie de el, dar nu mai tin minte site-ul pe care ni l-a zis profesoara...Multumesc :D
Știe cineva cum pot să fac să îmi repar pc- ul? Am un windows7 și am șters din greșeală program Files.Pot auzi tot ce se întâmplă la pc- ul meu dar de văzut totul este negru. Dacă ar exista...? (mai mult)
Bună ziua, am o problema cu decodorul sau routerul nu știu sigur, le am de la Digi, am incercat sa conectez routerul direct in PC routerul fiind conectat la decodor și am umblat la decodor și acum...? (mai mult)
Hei TPU, mi s- a stricat încărcătorul la laptopul Asus, arata exact la fel ca asta https://m.emag.ro/incarcator- pentru- laptop- asus- x541u- 208- chasso25/pd/DLD6PJBBM/?X- Product- Id=33850965&X-...? (mai mult)
Am avut un cont de Instagram cu 30k+ followeri, recent a fost spart de cineva. Persoana respectiva nu stiu ce a facut, ce reguli a incalat etc... Dar dupa ce mi- am recuperat contul, l- am mai...? (mai mult)
Buna, astăzi am făcut un nou cont de id Apple. Are ceva dacă am folosit un număr pe care l-am mai folosit pe un alt dispozitiv? Afectează cu ceva celelalt dispozitiv?
Am în contul de xbox vreo 5$ primiți de la Microsoft, dar când voiam să iau ceva cu ei, îmi cerea să bag adresa și contul bancar. Ideea e că nu prea îmi merge pe astea de Romania și chiar dacă...? (mai mult)
Detin un laptop cu i7 5700hq, gtx 970m. Acesta pe incarcatorul original are 19, 5v cu 7, 7A, iar consumul tot al laptopului este de 150W. Nu mai detin incarcatorul original, ci folosesc...? (mai mult)
Imi puteți recomanda și mie niște casti pentru PC? Cam care ar fi cea mai buna alegere calitate- pret pentru un buget de 300 de lei? M- ar interesa sa se audă și bine, dar sa fie construite...? (mai mult)
Prietena mea m-a blocat pe wapp si nu mai imi arata nimic, nici poza. De azi noapte imi apare poza. M-a deblocat sau ce s-a intamplat? Mesajele nu s-au trimis însă imi apare poza ei.
Va rog, sfaturi! Am niste casute galbene (Foldere) create in PC in care am salvat poze (imagini) descarcate fie din telefon fie de pe internet. Problema cu care ma confrunt e urmatoarea: 1) dupa ...? (mai mult)
Va rog! E vorba de PC. Am un Windows 10 care odata cu deschiderea calculatorului arata mereu o alta ora (de exemplu acum arata 01:03) si ora exacta e 10:37. O modific mereu de la setari, Ceas si regiune-...? (mai mult)
Cum opresc comentariile de pe Facebook? Imi poate spune cineva pas cu pas?
Vin și eu cu o problemă prin mai deranjanta, de curând am facut o configurație pe amd un ryzen 5 3600 cu un rx 590. Si am ramii rămași de la cea din nainte 16 GB la 2400frz problemă e ca ori de...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor. Cand eram mai mic am cazut cu bicicleta si m- am lovit cu ambii incisivi de o pietricica si i- am gaurit pe amandoi. Intrebarea este problema asta se poate rezolva, doresc...? (mai mult)
Am și eu o problemă cu un tv Samsung ue32t5302ak dacă mă poate ajuta cineva. https://ibb.co/3Y2tKBg
Pe Youtube imi merge la filme de ora imaginea video fara probleme in schimb pentru streaming live pe diferite site- uri se blocheaza imaginea, sacadeaza dupa 2 minute. Am nevoie de vreun program. Care...? (mai mult)
Încerc sa trimit mesaje și poze pe snap unei persoane, doar ca nu se trimit deloc. Persoana respectiva nu m-a sters. Eu primesc mesajele ei dar ale mele nu se trimit deloc. De ce?
Am o pereche de căști bluetooth și la ele o cască merge și alta nu. Adică când le scot din cutia lor o cască merge, se aprinde și se conectează și cealaltă o scot din cutie și nu se...? (mai mult)
Am vrut sa- mi reinstalez Windows 10, a mers totul bine, am conectat stick- ul la laptop, am intrat in bios, am selectat stick- ul, dupa am iesit din bios si m- a dat in windows setup, am...? (mai mult)
Va e dor de vremea windows xp? Va e dor de performanta acestuia? Mie sincer mi- e dor, pentru ca windows 10 e prea de ****, il reinstalez si merge bine 3 luni dupa incep probleme, cu windows xp stateai...? (mai mult)
Cum sa instalez serviciile google pe Huawei p 40 lite fara i am sau otg
Încerc sa trimit mesaje și poze pe snap unei persoane dar nu se trimit. Nu știu de ce. Persoana aceea nu m-a blocat sau altceva
Am o problema cu display- ul la laptop, am incercat toate metodele sa- l schimb de pe Intel HD Graphics 620 la placa video dedicata ( GeForce 940MX ), am intrat in NVIDIA control panel si am dat totul...? (mai mult)
Am un Acer Nitro 5 de cateva zilem. Bateria pe power saver tine 2h pe yt. ce pot sa fac, pot sa ma duc sa mi de a banii inapoi da nu pot sa ii fac cv?
Am o pereche de căști bluetooth, iar una dintre căști câmd o scot din cutia lor se aprinde și merge iar cealaltă o scot și nu se aprinde. De ce?
Nu stiu ce are telefonul...cand vorbesc cu cineva nu mi apare că mă sună și lui îi apare că sunt ocupat.Am intrat la setari la apeluri- suplimentare- imi apare ca apeluri in asteptare...? (mai mult)
am o intrebare. eu am un volan Logitech g29, si mai demult mergea bine dar de catva timp pedalele se accelereaza si franeaza singure fara sa apas pe ceva in TOATE jocurile. si daca intru in...? (mai mult)
Cum pot să văd filme sau seriale pe smart tv fără Netflix(nu am cont)?
Cum instalez Google Chrome pentru tv smart sau orice alt browser?
Bună, a încercat cineva să folosească aplicația numită "Descript"? https://www.youtube.com/watch?v=Bl9wqNe5J8U&feature=youtu.be
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?