Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 14 Februarie 2025 sunt:
Cand va fi si in Romania xbox series x?
Am un televizor Akai Lt- 3223ADTC si am cumpărat o telecomandă universală de la HAMA. Si nu știu cum sa conectez telecomanda la televizor. Va rog frumos sa ma ajutati. Mulțumiri...? (mai mult)
VLC e net superior aplicației de redare video din Windows, am testat asta. Dar pentru redare fișiere audio sau pentru vizualizare fotografii ar mai fi necesar să instalez altceva? Ce altceva? Preferabil...? (mai mult)
Ce casti bluetooth in-ear imi recomandati ca sa aiba o acustica buna, bass si sa nu se strice dupa 2 luni?
Am o pereche de casti conectate la PC prin bluetooth. Cand vreau sa vorbesc pe Discord ma aud in ecou si daca vreau sa filmez ceva se aude un fasait pe fundal. Cum as putea sa scap de aceste probleme si...? (mai mult)
Salutare TPU, am un Raptor 5 2019 si de la un timp nu mai functioneaza sistemul RGB din ventilatoare, telecomenzile le- am ratacit si nu am habar cum sa repar chestii ce tin de rgb, intrebarea mea este...? (mai mult)
Salut, am o problema la tastatura, spaceul este stricat trebuie sa apas de mai multe ori ca sa functioneze o data, mentionez ca este tastatura mecanica. Multumesc
Salut, am o problema, problema implica boot error si cand dau sa reinstalez windows- ul nu imi detecteaza partitiile si nici nu pot face altele si uneori apare eroarre oxc0000034 si laptopullui nu i ...? (mai mult)
Ce se intampla daca sterg com.simulationcurriculum.skysafari din telefon?
Salut, Driverele Intel gma x4500 merg pe windows 10? Ca sa stiu daca imi pun iar windows 10 Specs Pentium e5800 3.20GHz 4GB RAM DDR3 Intel GMA X4500
Am o problema la pc, când apas pe butoanele tastaturii de ex "a" eu apăs o data dar imi apare ca si cum as fi apasat de 4-5 ori. (e prin usb si de la tastatura nu e ca am schimbat-o)
Tocmai ce mi- am achiziționat un PC care a avut preinstalat Windows 10 pro. Când vreau să mă conectez la internet(eu nu folosesc cablu), prin wifi, îmi zice schimbați setarile, cum...? (mai mult)
Am o problema la pc, când apas pe butoanele tastaturii de ex "a" eu apăs o data dar imi apare ca si cum as fi apasat de 4 5 ori. (nu e de la tastatura, am schimbat o )
Salutare. Ma poate ajuta cineva? Cum descarc un video de pe Antena Play? Cu IDM nu merge... Multumesc!
Deci nu- mi vine sa cred ce am făcut. Am intrat pe Instagram și am vrut să îmi schimb adresa de email și am pus alta. Am primit un mesaj pe adresa veche precum că cineva încearcă...? (mai mult)
Am un laptop si niste casti de gaming cu microfon, iar pentru ca laptopul are doar o mufa jack, am cumparat un adaptor, dar nu merge microfonul. De ce?
Se pricepe cineva la APPLE? Am gasit in Anglia la un amanet un calculator Apple cu 1 GB de RAM, calculator fix nu laptop Ce parere aveti, merita sa il iau cu 30 lire? Am cum sa il folosesc, merge...? (mai mult)
Sunt compatibile Placa video si Memoria RAM de mai jos cu Placa de baza ASUSteK H81M- R (PCI- Express, Graphic Interface Max. x16)? https://www.emag.ro/placa- video- msi- geforcer- gtx- 1050-...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problemă la randarea unei imagini în programul software blender. Am făcut un cadru folosind texturi de mare calitate și un vertex destul de mare. Și e aproape exact ca în viața ...? (mai mult)
Am tv Android star_light si nu pot face cast de pe telefon pe tv, nu il gaseste ca ar fi in aceeasi retea desi tv este conectat la net. Tv are si magazin play, trebuie sa instalez vreo aplicatie? ...? (mai mult)
Știți ce program aș putea folosi de pe telefon pentru a pune un fișier audio peste o fotografie?
Salut, am o tastatura HyperX alloy elite cu switch- uri cherry mx blue (e cam zgomotoasa si nu pot sa ma joc noaptea la pc)si vreau sa- mi iau o tastatura redragon karura 2 despre care am auzit ca e printre...? (mai mult)
As dori sa achizitionez aceasta imprimanta. https://www.emag.ro/multifunctional- inkjet- color- canon- pixma- ts5150- wireless- a4- ch2228c006aa/pd/DRM69SBBM/ Imi puteti spune daca este buna?...? (mai mult)
Ce recomandați? As dori un site care sa uploadez un fișier in format word sau PDF care sa nu fie cu valabilitate scurta de download.
Cum se numeste aparatul prin care se conecteaza un hard disk mai vechi la un port usb al calculatorului?
Se poate folosi un stick usb sub forma de memorie RAM?
Preturile de pe wish sunt reale la telefoane? Dar produsele sunt originale sau fake?
Cum sa fii urmaritor anonim pe tellonym?
Pentru un Asus VivoBook 15 X512DA... mai devreme am vrut sa indrept camera mai in jos... si s- a auzit un mic poc la o balama. Pare in regula, dar nu stiu sigur, sper ca nu s- a defectat. Pot sa aflu...? (mai mult)
Imi puteti da un site de unde pot sa cumpar un ventilator pentru un XBox One?
Dacă înainte ca scoala sa ne faca adresele de gmail pentru classroom le-am folosit pe ale noastre personale inseamna ca dirigintii au putut vedea ce am accesat noi?
Salut, este bun laptopul asta pentru office, filme, yt? https://m.emag.ro/laptop- asus- vivobook- 17- m712da- cu- procesor- amd- ryzen- 5- 3500u- pana- la- 3- 70- ghz- 17- 3- full- hd- 8gb- 512gb- ...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr de Black Friday un smartwatch, unul de pe care as putea si sa vorbesc. Pana acum am avut 3 variante si nu stiu dintre care sa aleg. Prima ar fi Samsung Galaxy Watch Active 2, care...? (mai mult)
Cineva care se pricepe la site-uri, am si eu o rugaminte, cum schimb finul negru de sub logo sa fie alb? Mersi https://ibb.co/9YS09Lq
Offf iar black friday si iar isi iau copiii iphone 12 pro max, haine Gucci, pc de 2000 euro si se lauda dupa a doua Zi cand merg la scoala... Ce parere aveti?
Dețin un laptop Asus x550L i7- 4510U, nVIDIA 840M 2gb, 4 gb ram. Acest laptop l- am primit de ceva timp si am următoarea problemă: De fiecare după ce instalez driver- ul...? (mai mult)
Salut, am gasit pcul asta si cred ca e bun pentru pretul lui.Nu ma pricep deloc, as vrea sa- i iau un hard si sa- i pun windows 10 e greu de pus daca am experienta 0? As vrea si o parere la pc https://altex.ro/sistem-...? (mai mult)
Cand se lanseaza Android 11 pe Samsung?
Care e cel mai bun antivirus care să găsească viruși? Vreau unul ca să îl descarc în varianta fără 30 zile.
Pot sa adaug pe cineva pe snap, dar sa nu ii arate ca nu am adaugat-o din Adăugare rapida? Vreau sa creadă ca mi-a apărut random! Multumesc
Salutare! Din 16 GB memorie interna telefon, în "analiza spațiu", îmi apare că 15 GB sunt ocupați cu "altele", deci nu poze, videoclipuri, probabil aplicații dar în nici un caz să ocupe atat...? (mai mult)
Nu stiu cum sa conectez ventilatoarele argb la placa de baza, asa ca va rog frumos sa ma ajutati. Am carcasa aceasta https://cel.ro/c/Nys1NVonYGlA sursa aceasta https://cel.ro/c/Nys1NVomdSlU...? (mai mult)
In urma unei prostii facute de mine am stricat cablul/conectorul care intra in hard disk- ul computerului plus ca am topit firul rosu din cele 4 fire pe o lungime de 10 cm. Poate sa fie reparat/schimbat...? (mai mult)
Are cineva idee la ce espressor se potrivesc capsulele Starbucks?
BUNA TPU! Am o problema la pc: mi- am facut un pc (custom build) si am pus la el un ventilator de la corsair. Problema ii ca nu ii pot controla culorile; cand vreau sa- i schimb culoarea ii fixat pe 2...? (mai mult)
Salut, am o tastatura HyperX alloy elite cu switchuri cheery mx blue de aproape 2 ani de zile E cam silentioasa si m- am cam plictisit de ea, as vrea sa- mi iau una pe membrana super- silentioasa....? (mai mult)
Salut, am o problema la laptopul meu Asus (I5- 7300hq, gtx 1050, 8 gb ram, 1tb ssd) azi cand am intrat pe the crew 2 (nu am mai intrat pe jocul asta de vreo 2 luni) am observat ca am un lag infernal...? (mai mult)
O tableta de buget buna si in jocuri?(nu jocuri prea high grafic,jocuri mai usoare gen : clash royale,among us, gangster vegas, minecraft) daca se poate sa nu depaseasca 800 lei
A folosit cineva Google meet pe calculator, dar care nu are microfon si a apasat Join with a phone? Imi poate da cineva detalii despre aceasta functie?
Este o mare diferenta intre viteza de refresh de 60 si 120Hz pentru un laptop in Jocuri? Emag are toate laptopurile de gaming pe 60. Merita sa achizitionez unul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!