Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Ce browsere cunoasteti, compatibile cu Windows 7? Multumesc.
Cand incarc Google pe telefon, sub bara de cautare apar stiri. Unde trebuie sa intru la setari, astfel incat sa pastrez pagina curata?
Bună Seara! Astazi am făcut curat prin debaraua din curte si am gasit fosta combina muzicală, a lu TATA un Sony Mhc 555 este completa si cu subwoofer (subufăr) functională am probat- o un pic astăzi....? (mai mult)
Cum vad un videoclip pe whatsapp daca dupa ce mi l-a trimis la sters?
Ce pot sa fac ca sa mi mearga laptopul mai repede sau cel putin sa nu se mai blocheze am un procesor i3 4gb ram si o placa video vai de mama ei dar nu merge nici pe google adica doar pe google stau nu ...? (mai mult)
Buna ziua, Cum pot sa știu, daca a citit mesajele pe Skayp daca e pe invizibil?
Bună ziua, am probleme cu interfonul Electra IA01, în special cu acea cutie din apartament. Nu știu cum să conectez firele. Am 2 fire albe, 1 negru, 1 roșu și 1 albastru. Pe placa scrie: AVP,...? (mai mult)
Buna! Vreau sa- mi iau un telefon din Altex si sa ma duc intr- o anumita data. Cum aflu online daca produsul este in stoc in magazinul in care vreau sa- l iau, pentru ca stiu ca la Altex nu se poate rezerva...? (mai mult)
Bună, Vreau sa știu dacă a citit mesajele mele de pe Skayp. Menționez ca de multe ori e pe invizibil.
Electricitate fara fir de la sateliti. Am pus eu intrebarea asta mai demult. A zis cineva ca nu se poate. Uite ca s-a schimbat situatia. Pareri? https://www.biziday.ro/280647-2/
Salut am și eu nu mp5 7010B îl am de 2 ani și ceva și acum nu mai merge când trebuia sa apes pe buton să se aprindă nu mai merge îmi apare doar ceasul și atât ce i-as putea face
Care este cea mai buna forma de arhivare a pozelor si videoclipurilor pe perioade lungi de timp, 1- 2 decenii? Nu vreau raspunsuri de tip cloud storage pentru ca in orice moment isi pot schimba politiciile,...? (mai mult)
Buna,stie cineva daca pot cumpara separat o singura casca wirelles? Am pierdut casca dreapta de la galaxy buds si nu stiu daca trebuie sa cumpar o pereche noua sau pot cumlara doar casca dreapta
Bună TPU! Aș avea și eu o problemă legată de Discord.Eu am încercat să- mi fac un cont pe tabletă și am pus e- mailul corect și o parolă bună și nu mă lasă să- l înregistrez.Îmi spune...? (mai mult)
Buna. Am un tv smart Samsung de 163 cm diagonala, l- am.cumparat din 2019 de nou de la eMAG si acum vad ca are o pata destul de mare pe ecran.Inca nu se vede decat pe fundal alb sau albastru etc... Ce...? (mai mult)
Salut,cum resetez si eu o tableta vonino imart pro daca nu stiu codul de acces si am incercat si acea metoda de a tine apasat pe power si volum jos si tot nu merge.Va rog am nevoie de ajutor
Salut, am o tableta vonino imart pro si am uitat codul de acces la ea ce pot face sa o resetez? Am incercat si aceea metoda cu volumul dat jos si butonul de power apasate amandoua dar mi se deschide ca...? (mai mult)
Care sunt cabineturile de internet (chestiile astea) ale digi net fix? https://www.pierov.org/media/images/fibercop/arlo.jpg Ca astea
Buna ziua. Am întâmpinat problemă și asta se întâmplă de o lună și nu mai știu ce să fac. Nu înțeleg cum s- a întâmplat asta și aș avea nevoie de niște sfaturi... pe 7 martie cineva mi-...? (mai mult)
Pentru instalare windows 11, cum vad SSD pe un calculator nou Aspire7?
Windows 11 boot-eaza mult mai repede. I-au facut ceva in updates? La fel e si la Win 10?
Bună seara TPU, am întâmpinat o problema. Am viruși la pc și ma gândeam sa îmi reinstalez Windows dar am o problema. Am avut stick USB cu Windows ceva timp în laptop și îmi este frica sa nu ...? (mai mult)
Salut! Daca am o sursa de 450w, credeti ca poate tine un rtx 3060 cu un r5 5600, sua ceva similar? Vreau sa fac upgrade si nu stiu daca e nevoie sa schimb si sursa. Am vazut pareri si pareri, eu am...? (mai mult)
S-a mai întâmplat cuiva să vorbească cu cineva pe snap și să le dispară profilul persoanei și să nu o mai găsească câteva ore?
Am un procesor Amd Ryzen 5 2600 si o placa video Radeon Rx 580 si vreau sa dau upgrade la ambele, de preferat o placa video de la nVIDIA, ce recomandari aveti? Rog sa raspunda doar cei care se pricep!
Bună. Masina mea de spalat este marca luxor și ea spala excepțional dar atunci când începe sa stoarcă baie aude o bataie foarte rea în spatele ei. Ce poate fi? Ea este noua nefolosita. Mi-...? (mai mult)
Am o camera wifi iar cineva mi-o controleaza, se joaca cu ea. Cum ma pot apara?
Salut TPU, am un cablu lan pe care aș vrea să îl folosesc pentru a avea net la calculator vreau sa cumpar un router chiar dacă mai am unul și aș dori să îl folosesc pentru calculator, intrebarea...? (mai mult)
Salutare. Stiti ce setare trebuie sa fac la email- ul de pe yahoo ca atunci cand vreau sa trimit un email si scriu 2, 3 litere dintr- o adresa sa se completeze automat restul adresei? Ma refer la adresele...? (mai mult)
Cum pot sa recuperez un cont cam de acum 2 ani de google daca stiu emailul si parola dar nu mai am dispozitivul pe care imi trimite mesajul de verificare in prezent? Aveam niste jocuri pe epicgames si ...? (mai mult)
Am o camera wi-fi si cineva se joaca cu ea, cum pot afla cine si cum ma pot proteja? Multumesc
Ce ar fi mai util pentru studenti: laptop sau tableta? Am laptop dar il am de aproximativ 6 ani si merge decent. Nu stiu daca sa schimb laptopul sau sa imi iau o tableta.
Buna ziua, in momentul in care cineva se conectează prin team viewer la pc-ul tau, acesta poate vedea doar desktopul sau poate și auzi ce se discuta în spațiul din jurul tau? Mulțumesc
Cum pot face sa am bluetooth la pc? Trebuie neaparat un stick bluetooth? Mi-e teama ca unele pot sa aiba delay sau probleme de conectare
Bună! Am un tv Allview și azi când l-am deschis nu mai merg programele când apăs la hdmi îmi apar canale indisponibile
Salut! De ceva timp am o problemă cu aplicația Instagram, uneori atunci când trimit un reel cuiva mai este trimis și altor persoane pe care nu le- am selectat. Acest lucru m- a pus în niște situații...? (mai mult)
Nu ma pot conecta la contul de Instagram de pe aplicatie. Nu imi mai merge acum nici de pe Google deoarece nu imi trimite nici codul de verificare pe, , mesaje". Imi apare:, , Ne pare rău, a apărut...? (mai mult)
Cu ce softuri pot sa ma apuc sa fac animatii?
Bună seara! Actualizarea Windows nu merge! Îmi cere sa actualizez Windows-ul dar nu ma lasa! Nu pot sa dau pe niciuna din opțiuni! Îmi blochează toată pagina! Ce sa fac?
Salut! Stie cineva un program de editare gratis si semi bun pentru pc?
Buna tuturor. Mi- am schimbat numele pe Facebook din Ana Popescu, in Mara Ionescu. Am luat un alt telefon si am vrut sa vad daca pot fi gasita dupa vechiul nume, adica Ana Popescu. Surpriza, da! La ...? (mai mult)
Pe laptopul meu Windows 10 merge niște rețele de internet dar fix a mea nu o găsește o găsește extrem de rar câteodată dar random când deschid laptopul
Bună ziua! Am un iphone 14 plus de un an si am sanatatea bateriei 86%. In ultimele 2 saptamani mi- a scazut 2% din procentaj. Ce trebuie facut? Daca ii schimb baterie va merge mai bine, o sa mai scada...? (mai mult)
Am o drona și de ceva timp am o problema nu merge și în loc sa steal aprinsa lumina albastra clipește ce poate sa aibă?
Salut, am o problema la laptop. Inainte temperaturile pe browsing erau cam 38- 40 de grade. Acum au ajuns la 45- 48 de grade in browsing (astea pe placa video). Pe procesor de la 45 de grade a ajuns temperatura...? (mai mult)
Buna seara! Recent mi- am cumparat o baterie auto de 12v 95 ah folosind o doar in camping, la pescuit pentru iluminat, am o lampa de 45w, si o mai folosesc pentru incarcarea tefoanelor. Sunt curios...? (mai mult)
Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu o simulare de examen practic informatic pentru urmatoarele competente? a) utilizarea noțiunilor de bază ale tehnologiei informației; b) introducerea și validarea...? (mai mult)
Salut. Am cautat pe net, dar nu am gasit raspunsuri concrete sau poate nu stiu unde sa caut. Inlocuirea bateriei telefonului poate imbunatatii performanta sau cel putin sa fie aproape ca la inceput? Voiam...? (mai mult)
Buna seara, utilizatori TPU am o întrebare am deschis și eu laptopul și îmi apare Select C:\Windows\system32\sc.EXE sub forma la un cmd, ce înseamnă mai exact asta? Va rog să mă ajutați dacă...? (mai mult)
Buna. De ce ruleaza Edge in fundal? Nu il accesez. L-am dezinstalat, se reinstaleaza. Ce face el acolo? Ca imi incetineste mult pc-ul.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!