Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 21 Februarie 2025 sunt:
In Romania de unde pot cumpara o statie radio sau scanner, cel putin pentru receptie in banda 118-137 MHz?
De ce de fiecare data cand deschid pc-ul imi zice scanning and repairing disk (c:)
Salut. Caut un PC Second Hand si nu prea stiu site-uri bune cu pret mic. Daca stiti voi lasa-mi aici site-ul
Scoala mea a achizitionat recent un "TV" inteligent - Vestel Gen4 - si nu stiu sa o configureze, ma gandeam sa- i ajut, dar nu gasesc nici un tutorial de instalare, daca stiti ceva ce ar...? (mai mult)
La laptop am nevoie de casti bluetooth? Sau merg si cele simple?
De unde pot face rost de un cablu de retea pentru zte modelul fara fir de la telekom? Nu am gasit nimic pe internet, imi poate da cineva link?
Bună TPU. Mi- am luat un router nou dar nu îl pot conecta la internet. Routerul nou este de la tenda. Și cel vechi de la tp link. M- am uitat în instrucțiuni dar nu se conectează la internet. ...? (mai mult)
Pe Facebook lite exista cumva "toate comentariile" sa afiseze cumva? Cred ca asa e si in alte aplicatii de Facebook
Aș dori să îmi cumpăr un laptop sau un device asemănător care să funcționeze optim pe design grafic, desene digitale, photoshop etc. Bugetul meu este de maxim 2500 lei, sunt elevă ...? (mai mult)
O imprimanta buna de preferat wireless pentru fotografii si scanat documente? Mentionez ca vreau sa trag cateva fotografii pe hartie foto. Ca buget va rog sub 1000 lei.
Am niste casti beyerdynamic dt770 pro 80 ohm. Le folosesc la PC pentru muzica, filme, etc. Si vreau sa- mi cumpar un dac si amp. Ma gandeam la ifi zen dac sau poate ifi hip dac pentru ca merge si la ...? (mai mult)
Sunt la inceput de drum in programarea JAVA. Am gasit un pdf cu lectii si exercitii. Treaba sta asa, la urmatorul exercitiu: public static void main(String[] args) { //7. Ce rezulta...? (mai mult)
Recent am gasit un HDD intr- un calcualator vechi si l- am instalat in calculatorul personal. Am luat cablul de pe cel vechi l- am conectat si l- a si recunoscut, cu partitiile direct facute. Problema...? (mai mult)
Stiti cumva vreo aplicatie de genul FL Studio dar gratuita? Sau daca stiti de unde as putea descarca FL free. Lasat-mi link-ul daca stiti vreuna va rog ca de mult timp caut.
Acum ceva timp mi- am achizitionat un laptop Lenovo S145- 15IWL cu un i3- 8145u. La cat l- am folosit am inceput sa am probleme cu tastele, cand apas tasta a sau s, mi se scrie de 2 ori sau...? (mai mult)
Știe cineva o aplicație foarte bună de filmat pentru telefon? În care să filmeze 60 fps? Fără mobizen sau celelalte porcarii!
Care a fost problema aparatelor de forografiat/filmat de a reda culorile si puteau doar alb negru? De ce acum se poate?
Buna ziua TPU, am un pc un procesor AMD 3.80 Ghz 8 gb ddr3 ram 250 gb ssd o placa video Amd Radeon HD8370 HD integrata as vrea sa adaug o alta placa video si pe asta sa o deconetez, s-ar putea face?
Hei! Ce imprimantă îmi recomandați? Pentru facultate am nevoie, sa printez anumite cursuri. Preț în jur de 500 de lei. Și sa fie cartușele cu care se incarca la un preț decent
Știu că unora întrebarea li se va părea pusă la caterincă sau probabil cu tentă sexuală, dar e cât se poate de serioasă. Am o fobie mai ciudată: îmi e teamă că atunci când introduc ștecherul...? (mai mult)
Vreau să îmi duc laptop- ul Dell la service ca să schimb SSD- ul cu unul mai mare. Le voi spune să îmi mute toate datele pe SSD- ul nou, dar vreau să pun parolă la Windows ca să nu poată...? (mai mult)
Caut o aplicatie ca paint gen vreau sa scriu cu mouse-ul exercitiile la mate.Pe paint pot scrie super bine dar am o limita pe pagina
Este vreun softaware de editare gratuit care sa-mi permita sa editez un video facut din poze ce vin (curg) una sub alta (fara vreo pauza intre ele) de jos in sus, eventual si cu zoom?
Am o imprimanta Canon ts3350 si are un led portocaliu aprins. Imi poate spune cineva cauza?
Samsung vr 325 este compatibil cu s10e?
Ce imi trebuie ca sa conectez o pereche de casti cu microfon la mai multe device- uri? Vreau sa primesc audio de pe toate device- urile pe perechea de casti, dar si sa pot sa vorbesc in microfon in toate....? (mai mult)
Am o problema cu sunetul la PC. Initial credeam ca este din cauza boxelor, dar azi am cumparat altele in speranta ca o sa meagra, dar se aude la fel. Mai exact, sunetul se aude foarte pitigaiat...? (mai mult)
Dacă am contul dezactivat de către cei de la Facebook îl mai pot recupera? Am trimis deja formular și în cât timp primesc răspuns? Eu nu mai am acces la emailul de la Facebook cum pot ști ce- mi...? (mai mult)
Daca as vrea sa iau un telescop pentru un copil la ce ar trebui sa fiu atent? Nu vreau sa iau unul foarte performant, insa nici unul de jucarie. Uneva la 500-600 de lei.
Pe un stick de 16 gb am pus un Windows 10 bootabil. L- am folosit si am vrut sa- l reformatez ca dispozitiv de stocare (am sters totul de pe el) Pana sa pun imaginea de Windows 10, stick- ul...? (mai mult)
am pe pcul meu o memorie SATA de 250 GB am primit cadou de la cineva o memorie SATA de 1 tera se pot pune ambele pe pc?
Am primit anul trecut un link cu niste poze in google foto, acum cand vreau sa deschid link-ul îmi da eroare, se mai poate face ceva să recuperez pozele?
Dragilor, urmeaza sa ma orientez pentru cadouri pentru cei dragi pentru Craciun. Am un nepotel tare curios si ma gandeam sa ii cumpar un microscop, insa nu as vrea sa dau banii pe unul aiurea, scump...? (mai mult)
Compiuterul meu se deschide cand vrea el, de ce?
Cum pot face sa îmi afiseze smart band-ul emoticoanele? E vorba de xiaomi mi band 4. Fundă!
Salut, am un laptop si vreau sa- l conectez la un monitor. Monitorul are o intrare VGA. Intrebarea mea este: Am vazut ca este pe net cablu care la un capat are HDMI la celelalt VGA, oare ar merge direct...? (mai mult)
Vreau sa imi actualizez încă o dată poza de copertă care e acum ..cum sa fac ca sa ramana likeurile?
Daca am o placa video si 2gb ram de la un prieten si nu stiu daca-s compatibile si le pun, se arde ceva in caz ca nu sunt compatibile?
Buna, am o problema si am nevoie sa îmi explice cineva. Nu știu ce s- a întâmplat cu contul meu de Instagram, când dau sa ma conectez pe cont îmi apare " ne pare rău, a apărut o problema cu ...? (mai mult)
Cum fac update la browser- ul Edge? Apare mesaj ``400 Bad Request. Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit`` Mentionez ca...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva cum pot sa fac reclama pentru mine pe Instagram? Dar sa nu aloc mai mult de 20 minute pe saptamana pentru treaba asta. Pas cu pas cu. Adaug anunturi? Pot sa imi fac reclama...? (mai mult)
Cand mi- am creat cont de Instagram, m- am conectat cu Facebookul ca sa nu am mai multe parole...Astazi am facut schimb de conturi cu cel mai bun prieten si s- a conectat pe facebookul meu dar nu...? (mai mult)
Cine stie cum creez o aplicate de tip Notepad in C#?
am o problema gravă, cred că un Hacker mi-a schimbat parola pe Google Classroom. Am încercat să îl recuperez dar degeaba, cum să recuperez contul? Dau Fundă! Instant
Cum imi actualizez browserul? Apare urmatorul mesaj: Versiunea browserului tău pare să nu fie actualizată. Pentru a continua să utilizezi OLX, accesează setările browserului și încearcă cea mai...? (mai mult)
Nu stiu cum sa incep... am dat click pe o poza si dintr-o data s-a pus pe desktop si nu stiu cum sa o scot... Link cu poza:https://imgur.com/a/uJKvDjG Cum o scot? Dau funda
Salut, am si eu o problema. Mi- am bagat internet de la Digi (RCS- RDS) acum o luna totul bun si frumos, aveam viteza undeva la 94 download 94 upload, am facut eu o setare in pc aveam viteaza 930 cu...? (mai mult)
Care sunt piesele dintr-un pc care sunt cumpatibile la orice alt pc? Daca sunt eu stiam ca rami si hard driver-ul.
Stie cineva exact ce cunostinte de operare pe calculator trebuie sa aiba un receptionist într-o clinica?
Doresc sa va întreb dacă, pentru o prietenie pe Facebook și/sau Instagram se poate afla data când aceasta a fost legată? Cu alte cuvinte vreau sa știu de cât timp sunt prieten cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.