Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 23 Februarie 2025 sunt:
De curând am primit cadou un USB sticker de 16 GB. Am pe el câteva poze. Azi l- am pus la laptop și îmi cerea să îl formatez. Am dat formatare, dar îmi spune că nu se poate formata. Nu se deschide....? (mai mult)
Cum pot descărca videoclipuri din Chrome, de genul acestuia: https://edukiwi.ro/sasabodeanu/webinar2-afla-cum-sa-te-relaxezi-ca-sa-scapi-de-pilotul-automat/ ?
Salut, TPU! De mult timp, 2- 3 luni am probleme mari cu netul meu. Eu stau pe laptop, cam la 2 camere distanta de router, prind semnal 3 linii, nu pot merge in camera unde se afla router- ul deoarece...? (mai mult)
am o roblema cu chromeul, cand sunt pe el incep sa se auda tot felul de sunete ciudate unle fiind memeuri sau parti scurte de 2-3 sec din melodii. As avea nevoie de ajutor dau funda.
As dori sa cumpar un display de monitor AOC model 2590FX de 24.5 si nu gasesc un web site. Orice sugestie e bine venita.
Eu am primit tableta de la stat cu cartela ORANGE si mi s- a resetat netul l- am folosit o zi si am mancat 1G. Oricum, hai sa trecem la problema. De cand an trecut de 1G de net nu mai vrea ...? (mai mult)
Credeti ca o drona este un cadou cool pentru majoratul unui băiat? Daca da recomandati-mi o drona între 400 și 600 de lei
cum pot face ca in word distanta intre randuri sa fie de 1.5?
Am un cont de Facebook foarte vechi, de pe fostul numar si careia i-am uitat parola.Am incercat sa il caut dar imi apare doar actualul.Ce as putea sa fac?
Ce firma de internet vine repede și are viteză bună la internet în Germania?
Salut tpu.Trebe sa- mi aleg intre s20 sau un rtx 3070/2070 si stiu ca rtx 3070 se lanseaza la sfarsitul lui octombrie si va fi 2500 de lei iar de black friday poate scade s20 tot la 2500.Pe care sa- l ...? (mai mult)
TPU am un laptop Compaq cq 61 cu 4gb ram, t4400 și Intel family. El merge mai greu, întrebarea mea este... îi pot schimba vreo componentă? Măcar placa video cu un procesor mai decent.
Hei, as avea nevoie de un cod pe care il pot folosi in Tinkercad.Acel cod/program as vrea sa aprinda la apasarea unui buton ledurile unul dupa altul, gen se aprinde primul led, se stinge si apoi se ...? (mai mult)
Salutare! Caut un laptop care sa se miste repede, foarte repede pentru munca de student. Să aibă camera web, că mai nou e musai pe perioada pandemica, sa pot lucra rapid pe el chiar și cu YT ...? (mai mult)
Mi- am uitat parola de la Instagram și in același timp și emailul. Am raportat la Instagram iar ei mi- au trimis un email in care mi- au spus sa trimit o poza in care țin in mana o foaie ...? (mai mult)
Ipad sau tabletă normala? Si cam care anume?
Am o problema cu story- urile de pe Instagram. Am postat ceva acum cateva ore si la un moment dat mi- au disparut persoanele care au dat view. Tin sa mentionez ca am doua conturi pe acelasi dispozitiv...? (mai mult)
Salutare. De câteva zile sunt într- o mare dilema, pentru că habar nu am ce laptop sa îmi iau :)) mai jos am lăsat o lista cu ceva laptopuri care m- ar interesa. Am nevoie de viteza, sa pot lucra...? (mai mult)
Salutare. Am internet prin fibra de la Digi prin router primit de la ei. In seara asta am apasat din greseala pe butonul WPS de pe el si unul din led- uri a inceput sa clipeasca in continuu, asa ca nu...? (mai mult)
Salut, spune- mi câteva modele de placi de baza pe sochet 1200 în care merge sa pun rami de 3600mhz? Mi- ar plăcea dacă as gasi o placa de baza ATX cu slot ram NVMe si la prețul de 500lei. Dar...? (mai mult)
Salut, de curand mi- am luat acest aparat foto pentru ca sunt pasionat de fotografie dar totodata vreau sa ma apuc si de vlog. Pozele sunt perfecte insa filmarea lasa de dorit avand in vedere ca are Full...? (mai mult)
De cateva zile imi tot apare pe google classrom o eroare unde scrie : a aparut o eroare incercati din nou. Ma puteți ajuta va rog?
De ce nu imi merge VIRTUAL BOX? Doar pe 32 biti cand eu am procesor pe 64 biti!? Am sistem de operare ubuntu 20.04.1 LTS
Hey, când salvez in html nu imi apare iconița de html ci de opera de ce? Ce sa fac? Am salvat cum trebuie.
Am un Dell vostro 3000 si nu gasesc pe taste optiunea de a dezactiva touchpadul. La un vechi laptop Toshiba exista un buton deasupra care cand il apasam dezactiva/activa touchpadul. Gasesc asa ceva si ...? (mai mult)
Pare că Windows și aplicația MyASUS se cam bat cap în cap. Pentru VivoBook- ul meu schimbă mereu culorile albe, luminoase ale Windows- ului cu nuanțele sale calde, care nu- mi plac deloc. Cum fac...? (mai mult)
In viața mea n- am reciclat baterii și nici nu știu în ce condiții se poate face asta și mi- a venit așa în cap sa reciclez toate bateriile NiMh care nu se pot incarca din casa. Întrebarea...? (mai mult)
Este adevărat că Windows 10 20H2 (2009) update vine mâine, pe 13 octombrie 2020? Când este disponibil pentru un VivoBook 15 de la ASUS? Este adevărat că acest update va veni cu un file explorer...? (mai mult)
Doua dispozitive conectate la acelasi wi fi isi pot vedea traficul unul celuilat?
Daca am windowsul pe ssd...si o aplicatie de exemplu steam pe hdd...va merge mai greu decat daca ar fi pe ssd?
Am comandat un creion Apple 2nd generation deoarece pe 21 octombrie e ziua mea și am strâns niște bani pentru Apple ipad pro. Problema este că e cam scumpa și nu știu dacă o să o iau pe ea sau ...? (mai mult)
Cloud Alpha S vs Logitech G Pro X. Avantaje dezavantaje, etc. Va rog frumos!
Cum pun inapoi grila de programe pe tv? Știți, dacă sunteți la Telekom, că atunci când schimbi de pe un canal pe altul îți apare grila de programe, eu am sters- o, din greșeală, cum o depun? ...? (mai mult)
vreau sa inteleg de ce imi apare.exe la fiecare program pe care il instalez pe PC. Mi-am luat keylogger cumva poate am virusi ca nu pricep ce se intampla.
Am nevoie de puțin ajutor pentru UBUNTU, am tasta PRINTSCREEN care ma streseaza pentru ca este situată lângă tasta Alt GR și mă stresează pentru că din când în când apăs din greșeală pe ...? (mai mult)
Vreau o aplicatie ca sa pot vedea conturile private și storyurile lor pe Instagram!
Vă rog să îmi spuneți dacă știți cumva un forum gen TPU dar Din ANGLIA sau in limba Engleză de preferat! (o ată că scăpați de mine de aici, nu vă mai bruiez cu logoreeaa mea și schizofrenia...? (mai mult)
Heiii, are cineva Samsung A71? Aș vrea să- mi cumpăr dar singura mea "Frică" e aceea că videoclipurile pe snapchat se văd în lag (reluare) și pe tiktok la fel (cand creezi un videoclip" ma poate...? (mai mult)
Mi se pare interesant acest laptop. Nu mă prea știu la laptop- uri. Ce îmi puteți zice despre el? Laptop ACER Aspire 5 A515- 55, Intel Core i5- 1035G1 pana la 3. 6GHz, 15.6" Full HD,...? (mai mult)
Am cautat în setări la google parole salvate de pe contul altcuiva De exemplu de la Facebook Si am încercat sa ma conectez si imi zice ca parola nu e buna. De ce?
Pe ce imi recomandati sa ma bag? Cartela telekom sau digi? As dori sa am internet nelimitat si multe minute la apeluri.
Salut. Vreau o parere. Sora mea s- a conectat pe laptopul meu si am intrat la setări la google în parole și m- am uitat la email si parola Facebook. Si cand se le scriu zice ca parola e incorect.a...? (mai mult)
Am un monitor LG Gaming 2mk400h sau ceva de genul si am conectat castile la el in spate, pot sa fac cumva sa fixez microfonul pentru ca se aude doar un bâzâit
Cand mi- am facut contul de Facebook aveam mai putin de 13 ani, iar acum vreau sa imi pun data reala de nastere, insa nu merge. Imi apare "Iti poti schimba data nasterii doar de cateva ori, deci...? (mai mult)
Cunosc pe cineva cu un LENOVO cu un INTEL CORE I3, 4gb ram si cu un HDD. Am Windows 10 versiunea 1808. Vreau sa fac update la versiunea 1909 sau chiar 20H1 (2004). Va merge corespunzator aceast[...? (mai mult)
Am o problema, când deschid my computer, nu-mi apar iconițele de la partiții! Am cautat în registru și nu are folder de driveicons
Ce inseamna "Alegeti un cont pentru Instagram salvat folosind Google Smart Lock"?
Aceasta Unitate PC este foarte buna pentru jocuri 2020 (ex. doom eternal ) cu 1440P? AMD Ryzen 5 3600 6x 4. 2GHz 16GB DDR4- RAM PC- 3200 Nvidia GeForce RTX2060 Super 8192MB ...? (mai mult)
As dori sa stiu ce dispozitiv aveți sau știți ca e bun pentru a transmite de pe telefon(iPhone) pe tv fără conexiune la internet?
Salutare. Ce ar fi mai bun un laptop sau pc? Care sa pot juca jocuri pe el sa vad filme cu claritate destul de buna. Sa aibă o camera frontala foarte buna sa pot vorbi online fara întreruperi si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?