Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 23 Februarie 2025 sunt:
O recomandare de un laptop pana in 1.500 de lei care sa reziste mult? Tin sa mentionez ca nu il folosesc pentru gaming sau alte lucruri care sa il solicite foarte mult. Doar cat sa iti poti face treaba...? (mai mult)
Bună. Am şi eu o problemă, am un cont de Instagram şi când intru pe el îmi cere numărul de telefon şi după îmi trimite un cod de verificare (pentru siguranța contului). Problema este că nu...? (mai mult)
Am o problema legata la conectarea contului de instragam, azi mi- am schimbat parola am primit codul pe email, am schimbat- o, iar după când sa ma conectez îmi da sa bag un cod din 6 cifre...? (mai mult)
Am o problema cu inserarea unei formule in EXCEL unde se cere sa calculeze prețul: Dacă produsul expira in anul 2020 sa se micșorez cu 10%, altfel prețul sa rămână același. Am încercat...? (mai mult)
Am un laptop Asus TUF FX505DU care se încinge in partea dreapta. De exemplu se încinge când mă joc GTA V la setări ultra ajung temperatura procesorului chiar și peste 90°. Am încercat și...? (mai mult)
Salutare. Problemă la transferarea datelor. De regula cand băgăm cablul usb din telefon in pc, ar trebui să ne apara posibilitatea de transfer datele din telefon, nu se vad nimic. A fost resetat...? (mai mult)
Am o problema cu placa de retea, nu imi apar retelele wireless, nu se conecteaza imi apare o eroare, iar cand se conecteaza merge orice browser greu. Sunt sigur ca e de la placa de retea ca telefonul...? (mai mult)
Salut, care este diferența in gaming între 10700k si 10700kf? Pe lângă faptul ca kful nu are placa grafica. Banuiesc ca sunt diferențe in editare cred. In gaming nu prea. Daca stam și ne gândim,...? (mai mult)
Cum sa instalez Power Point pe windows 7?
Criza laptopurilor e aici? De o luna stocurile sunt epuizate, au ramas doar cele care se vand mai greu si preturile oricum au crescut... Ce se intampla? A venit randul lor dupa masti, faina si spirt?...? (mai mult)
Care versiune de Abbyy fine reader ocupă cel mai puțin spațiu la convertirea documentelor? Am versiunea 12 și îmi ocupă cam 10 gb pentru convertirea unei cărți de 264 de pagini. Dacă mi- aș instala...? (mai mult)
As dori sa imi monitorizez copilul pentru a putea afla cum isi petrece timpul online. Cum pot face asta, dar fara ca acesta sa isi dea seama? Exista vreun soft care sa imi arate toate datele pe...? (mai mult)
Mi- am sters contul de Instagram, iar cand vreau sa imi fac altul, imi spune sa aleg un cont pentru Instagram salvat folosind Google Smart Lock si imi arata contul sters. Imi puteti da mai ...? (mai mult)
Aș vreau să mă ajutați și pe mine cu o husă pentru un S10 plus, una rezistentă. Să mai pun și folie de sticlă sau este de ajuns husa?
Pot sa aflu parola de la insta ori Facebook de exemplu daca sunt logat pe cont? Daca da, cum?
Am sters un cont de Instagram dar daca introduc datele imi spune "Se pare ca ai vrut sa stergi acest cont". Asta inseamna ca contul nu a fost inca sters definitiv? Cand se va sterge?
Cand vreau sa postez un comentariu pe un videoclip de pe YouTube, nu merge. Scrie "comment failed to post". Am incercat sa postez comentarii pe videoclipuri incarcate cu mai mult timp in urma,...? (mai mult)
Am o tableta Asus zenpad si nu se mai incarca. Uneori incarca, uneori nu incarca. S-a dus bateria?
Mi-am cumparat o pereche de casti fara fir si nu reusesc sa le conectez pe amandoua odata la telefon cand se activeaza una, cealalta se dezactiveaza. Mentionez ca am un razer phone 2.
Buna seara, nu pot da cerere unei persoane pe Facebook și nici persoana respectiva nu poate sa îmi dea mie, cum as putea rezolva asta? La un moment dat am refuzat amândoi cererile venite de la...? (mai mult)
Buna, acum ceva timp nu mai mergea internetul de la router(Rcs&rds). Observasem ca daca bagam cablul de la internet in laptop mergea internetul si am presupus ca problema este la router. Am incercat sa...? (mai mult)
Salut, legat de Facebook cand pui o poza la story, ati vazut cum e pe insta story cu optiunea aia cand glisezi in dreapta cat vrei, cum dau de ea pe Facebook?
Salut tpu.Cand deschid ceva in fullscreen mi se baga in taskbar. Daca deschid csgo-ul imi intra in taskbar. Orice in fullscreen intra in taskbar
Vreau cu prietena mea sa facem un cont de YouTube dar vrem sa folosim amandoua contul de pe ambele telefoane.Cum pot face asta?
Cum pot sa fac sa imi recuperez contul de Instagram daca a fost inchis fara sa fac nimic? Am trimis email la cei de la insta si nimic, nici raspuns, nici nimic, stiti cumva ce pot sa fac?
Care tastatura este mai buna? Razer Cynosa Chroma Sau HyperX Alloy Core
Exista stick pe care sa-l bagi in calculator si sa ai conexiune la internet? (link/nume)...
Salut. De ce nu pot adauga poze in anunt pe olx?
Cum se numesc aceste linii care tin ritmul muzicii din acest videoclip si in ce program pot le pot adauga pe un video?: https://youtu.be/UyafkMrkv-o
Salutare! Revin cu aceeasi intrebare pentru ca nu am primit niste variante de raspuns la aceasta intrebare. După aproape o lună de când mi- am luat rămas - bun de la fosta, aflu că la una ...? (mai mult)
Salutare. Am un telefon Samsung S20+ si mi- am luat o baterie Samsung EB- U1200, cu fast charger si pe wireless. Prin cablu incarca ok ca timp dar pe wireless imi arata 3h 45, ca timp estimat. Asta...? (mai mult)
Pe Facebook, ca admin de grup, dacă şterg o postare a unui membru, ce trebuie să bifez/debifez ca să nu fie notificat?
Mi-a expirat abonamentul si vreau sa ma bag pe cartela deoarece de acum imi platesc singur telefonul. Pe ce retea imi recomandati sa ma bag cu internet nelimintat accesibila si cu oferte favorabile?
Hello! Pe 1 oct. am achizitionat un plan, Adobe Creative Cloud, cu 7 zile de incercare gratuita. Ieri s- a emis prima factura si la un moment dat a aparut "Your payment method failed, please uptade ...? (mai mult)
Hey! Cum îmi pot șterge prietenii inactivi de pe Facebook, adică cum îi pot găsi pe cei care nu îmi reacționează la postări că sa îi șterg?
Monitor curbat full HD sau monitor normal dar care duce 2k. E diferența de cam 100 lei.(pc-ul duce 4k)
Ce parere aveti despre aceasta sursa? https://www.pcgarage.ro/surse/segotep/sg-600b-80-plus-bronze-500w/
Cum pot sa scot pe cineva de pe Instagram? Am modificat parola si nu a mers.
Salut, pe la sfarsitul lui septembrie mi- a fost dezactivat contul de Instagram fara motiv si primesc acest mesaj cand vreau sa ma loghez: 'Îţi mulţumim că ai confirmat informaţiile Vom verifica...? (mai mult)
Salut, TPU! Doresc si eu sa stiu cum as putea sa fac videoclipurile mai clare. Ma refer la faptul ca, am niste videoclipuri in telefon facute de mine personal cu telefonul(un Samsung galaxy j5 2017),...? (mai mult)
Story urile pe insta se sterg singure sau utilizatorul le sterge?
Am două întrebări legate de următoarea situație - Am fost foarte tentat să încerc să obțin noul START MENU în Windows 10 acum și am folosit metoda aceea în notepad (Windows Registry...? (mai mult)
Daca din greseala am apasat la cineva pe Instagram la o postare animata, vede ca m-am uitat? Mentionez ca nu o am la follow
Salutare TPU, nelămurire, am următoarea configurație : Laptop (2014 ish) Fiberlink 1000 (Rds) Router D- Link DIR 882 (AC2600) Adaptor Wireless NetGear A7000 Partea care mă nedumerește este ...? (mai mult)
Pot tăia o banda led cât am nevoie?
Salutare, Vreau o consola doar pentru FIFA care sa duca bine macar pana la FIFA 23-24. Ce recomandati?
Ce categorii sintactice include un program C? Ce au comun ca sintaxa instructiunile C?
Nu imi merge camera si microfonul la apeluri video de pe Google Chrome pe laptop. Stie cineva care ar putea fi problema? Am dat Allow de la browser. Cand intru de pe Mozilla Firefox imi merge.
Buna, as dori sa stiu daca Microsoft teams poate detecta alte programe cum ar fi obs
Îmi puteți recomanda un laptop bun? Pentru activități obișnuite, cu prețul în jur de 2000-3000.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?