Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Hei TPU, Ajutor, probleme cu Facebook- ul. Eu eram conectata pe 2 telefoane. Unul al meu, iar celalalt al fostului prieten. Curand am schimbat parola la Facebook pentru a nu avea el acces. A ramas ...? (mai mult)
as avea nevoie de un splitter audio, pentru difuzoare casti etc (pe mufa jack). Un splitter cu o intrare și cu mai multe ieșiri dar sa și pot controla volumul. Eu am căutat peste tot și...? (mai mult)
M- am conectat cu un cont de Google G Suite paralel cu celelalte conturi de ale mele pe Google, dar în loc să îmi apară iconița contului în dreapta sus, apare butonul sign in, care doar dă refresh,...? (mai mult)
Am o problema la monitor, cand ii schimb frecventa pe 144 imi apar niste dungi roz pe ecran, dar asta doar in windows. De exemplu am intrat in cs go si imi rula si pe 144 dar cand ies din cs...? (mai mult)
O tipa mi-a cerut poza nud pe o applicatie si i-am trimis, iar acum m-a amenintat ca sesizeaza politia. Este ilegal sa fac asta? Am incurcat-o? PS: tipa e din Franta, nu din Romania.
Pe Instagram, doua persoane se urmaresc si vorbesc de ceva timp. Dintr- o data, unei persoane nu ii mai apare cand s- a conectat cealalta persoana, din senin. (Tin sa mentionez ca inca vorbesc,...? (mai mult)
Daca mi-am facut un site pe wordpress, un blog...mai tarziu as putea sa ii schimb denumirea fara a pierde continutul de pe el?
am un calculator si as vrea sa ii schimb procesorul. Am pe el un procesor Intel Celerom 2. 20Ghz compatibil ddr3 si as vrea sa il schimb cu un Intel i2 sau i3 de 3.00 Ghz compatibil tot cu ...? (mai mult)
Galaxy s10 are senzor special pentru deblocarea faciala? Dacă da, cum este? Mi as lua unul, însă nu suport amprenta în ecran și sigur nu o voi folosi. Ofer fundă!
Lexar este o firma profi pentru a cumpara un card pe care sa il folosesc la un aparat foto, Nikon? Daca nu, aveti alte recomandari?
Am și eu o întrebare:Un prieten și- a închiriat un apartament, iar chiriașul nu știe să facă un wifi.Acest prieten știe să configureze o rețea wireless, dar în apartamentul respectiv...? (mai mult)
Bună, Oare cu ce program pot ca să editez un video, gen, sa apara și sa dispara lucruri foarte repede și sa le "lipesc". Știu ca e și ceva efect pe Tik Tok parca, dar m- ar interesa un...? (mai mult)
Buna tururor! O intrebare scurta! Recent am trimis un mesaj pe un grup de WhatsApp si imi apare doar o bifa...de ce? Inseamna ca inca niciun membru al grupului nu a primit mesajul?
Daca fac un contract cu Digi Romania, pot sa primesc de le ei si serviciu de web hosting pentru o pagina web?
Buna seara TPU! Dilema este urmatoarea: aveam numerele salvate in telefon nu pe sim, iar telefonul meu vechi s- a spart. Acum, sunt curioasa cum as putea face rost de nr cuiva fara sa il cer? (pers respectiva...? (mai mult)
tata are Android iar eu iPhone. As vrea sa ii vad locația 24 din 24 (fara ca el sa stie), cu o aplicatie pe care sa nu o plătesc. Multumesc anticipat
Stie careva cand va Black Friday pe Emag?
Buna, TPU! Pentru cei care au cont de tinder, stiti cumva ce as putea sa fac ca sa nu- mi mai apara eroarea aceea legata de varsta in care zice "Contul tau a fost interzis" deoarece ei cred ca sunt...? (mai mult)
Salut, are cineva idee daca pe google meet se poate intra cu 2 dispozitive diferite in acelasi timp, pe acelasi cont si acelasi meeting?
Daca platesc cu cardul la o terasa, datele personale de pe card, de exemplu, numele, adresa de acasa, numarul de telefon, imi sunt accesate? Cei care imi iau bani pot vedea aceste date?
Cum scot un efect de pe o poză?
Recent nu pot accesa un cont de google si am nevoie de un numar de telefon pentru ca sa activat 2fa singur, pot face abonament pe un nr?
De ce nu trebuie să aprindem/folosim lanterna în timp ce aceasta se încarcă? Mă refer la cele ce se încarcă la priză. Ce se poate întâmpla?
De ce Youtube ma forteaza sa ma loghez la fiecare "refresh" de pagina sau fiecare video? Numai de cateva saptamani actioneaza astfel, inainte vizionam normal. La fel si Google, dar aceasta...? (mai mult)
Cat ma cost sa inlocuiesc camera de la un telefon galaxy s10, problema este ca nu se mai focaliseaza si se vede blurat, cat m-ar costa sa il repar?
De unde pot descarca modele 3D pentru prezentarile mele Powerpoint?
Cum pot schimba numele unei adrese de outlook?, (doar numele, nu adresa) De exemplu: Am cont de Microsoft cu un cont de outlook denumit - nume@outlook.com, dar vreau sa il schimb in - altnume@outlook.com....? (mai mult)
ma mut incurand si caut un furnizor de internet in Cluj- Napoca, ce firme stiti care pot oferi servicii de calitate si fara intreruperi? De unde vin Telekomul m- a multumit cel mai bine ...? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie cu care pot vedea cate ore am intr-un joc sau o aplicatie?
Am avut nevoie de DVD bootabil, însă, când am pus programul să scrie pe DVD imaginea ISO, a dat crash, iar Windows s- a blocat cu el. Nu- mi dau seama de gravitatea prostiei că am...? (mai mult)
Ce parere aveti de siteul Flip.ro? Acela cu telefoanele. Ati cumparat de la ei?
Joi am dat comanda de pe eMAG de un smart tv Samsung prin curierul sameday. Vineri seara mi- a aratat site- ul Samedday ca e in depozitul lor din Iasi eu fiind in Pașcani. Sunt sanse sa vina azi...? (mai mult)
Ce vrea sa insemna mufa asta? e un hard tip ata https://ibb.co/7JX4C6D
Am o poza salvată in Snapchat, cum pot să îi scot efectele? Îmi trebuie poza fară efecte.
Un serviciu bun de la Microsoft pentru a lua notite la cursuri? De preferat sa se salveze direct in cloud, sa n-am alte surprize.
Dacă îmi instalez IOS 14 conturile de Instagram/Facebook vor fi deconectate?
Salut, nu ma descurc la chestii de genul dar am de gand sa imi fac un pc custom build si nu stiu cum merge cu sursele, mi- a facut cu ochiul aceatsa sursa: https://www.forit.ro/surse/gigabyte/183139-...? (mai mult)
Are cineva idee in Adobe premier Pro de ce cand creez o caseta de text in video nu imi apare si acolo jos in video si audio? In alte video- uri se creeaza o caseta graphics de culoare roz si mie nu imi...? (mai mult)
Mi- am cumparat acum 5 luni o pereche de Razer Kraken X 7.1 USB si acum o luna mi s- a rupt headband- ul. Le- am dus la Altex sa rezolv ceva cu garantia dar mi- au anulat- o ca cica e "defect provocat"...? (mai mult)
Ce setari fac pe Facebook pentru ca o persoana (pe care nu o am la prieteni) sa vada cand intru si cand ies, urmarind bulina verde? Nu merge cu datul pe invizibil, de vreme ce nu o am in lista
stiu ca va spamez cu intrebarile mele, imi pare foarte rau! dar asta chiar e importanta. Cum imi pot deschide un server de miunecraft?
Am o pereche de căști cu bluetooth https://m.emag.ro/casti- wireless- i12- tws- waterproof- 3/pd/DKW8BWBBM/ si cand conectez la telefon incepe sa imi mearga greu wi- fi- ul adica daca ma uit pe...? (mai mult)
Are ceva daca imi pun doua placi ram diferite in pc? ex: 8gb ram de le crosair si 8 gb de la kingstom ambele de 2400mhz
Salut,nepoata mea a dat cu oja pe monitor, cu ce se poate curata?
Dacă activez licențe la diferite programe(antiviruși, etc) sau la windows de pe siteuri precum serialbay, este posibil sa iau vreun virus? Sau alte pericole
Cartile care sunt cumparate de pe google play in format electronic... pot fi date de exemplu si prietenilor pentru a fi citite? Am cumparat o carte si m- a intrebat un prieten daca o am in format electronic...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie de editat poze dar ma refer pe PC dar as vrea sa fie o aplicatie gratis fara abonament lunar adica sa platesc ceva si m- as dori o aplicatie cat de cat ok. Cine ma ajuta va ...? (mai mult)
Cum pot scapă de virusul ala de pe FB în care iti posteaza postari automat și pe poza scrie - ex: Nike sales discount 300€ to €20
Urgent pentru cine are cunostinte va rog un ajutor! Mi s- a schimbat abonamentul la internet de pe AKTA am pe DIGI si ma chinui sa fac conexiunea la NET, realmente nu merge orice i- as face cu parola ...? (mai mult)
Ce se intampla cu Sony? PS5 e mult mai slab decât xbox series x Sony a bătut ani la rând pe xbox aproape la toate capitolele PS1, PS2, PS3, PS4(ala simplu din 2013 si slim) PS4 PRO deja a fost...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!