Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Nu mai pot sa postez pe insta pana pe 20 septembrie si imi apare acolo ca am folosit o aplicatie pentru like- uri si urmaritori si nici macar nu e adevarat, ce naiba. Astia care cumpara cate un milion...? (mai mult)
Ce e un sistem UPS? Nu stiu daca am folosit bine termenul de sistem, dar poate ma ajutati si lamuriti voi. Multumesc
Cum vi se pare designul seriei rtx 3000 founders edition? Eu cred ca arata groaznic, numai designul ma face sa nu cumpăr pe viitor un 3080 fe. De ar alege cei de la nVIDIA un design asa prost? Doar msi...? (mai mult)
Cat va costa xbox x series? Microsoft a anunțat ca va costa 500 de dolari, dar cât va costa în România? Sunt convins ca pe eMAG o sa o găsesc la peste 3000 de lei, voi ce părere aveți?
Cum pot verifica daca cartela mea de telefon are probleme sau nu cu semnalul? Uneori sotul spune ca ma suna, insa telefonul nu suna sub nici o forma. Nu imi dau seama daca e o problema de la telefon sau...? (mai mult)
Un AQIRYS Canopus răcește un rtx 3080? Daca nu, imi recomadati o carcasa buna pentru un 3080?
Salut.Mi- am cumpărat recent un Samsung A51, totul bine și frumos dar în momentul în care îl conectez prin Bluetooth la modulatorul de la mașină, muzica de pe yt merge întrerupt. În contextul...? (mai mult)
Buna seara TPU! As vrea si eu va rog o recomandare de imprimanta (si cu scaner)! Ma intereseaza raport calitate- pret, sa nu dau mai mult pe tus decat costa ea...si sa ma pot deplasa relativ usor cu ea....? (mai mult)
Buna, TPU! Va rog sa imi dati o solutie rapida pentru o postare pe Instagram. Am pus o poza si as dori ca o anumita persoana sa nu o vada. Cel putin, sa nu aiba acces la poza cateva zile pana trece riscul...? (mai mult)
Astăzi am dat peste un laptop mai vechiuț (2012), un Asus X54C parcă, însă unele combinații de taste funcționale nu fac nimic, anume cele pentru luminozitate și sunet, cele pentru...? (mai mult)
Stiti cum se verifica ramul unui stick? Vreau sa vad cati gb am pe un stick si daca sunt ocupati, cu ce. Puteti sa imi explicati fiecare pas ca sunt paleta rau :)
Hei TPU :) Vreau sa ma apuc de Youtube si da, chiar sunt motivata..imi place foarte mult vloggingul si ma pasioneaza dar orice as posta..nu prinde, nu am viewsuri, nu am likeuri, abonati..stiu ca nu...? (mai mult)
Am dat din greseala pe Facebook messenger sa arhivez o conversatie si a disparut. Cum fac sa o dezarhivez? Ca nu gasesc
Este adevărat că un AMD RYZEN 5 3500U se apropie de un Intel Core I7 4710HQ?
am internet de la digi rcs și RDS, băieții mi- au adus un router Huawei. Vreau sa pun routerul vechi (tp link) ca acces Point, acesta are opțiune de setare rapida dar nu funcționează...? (mai mult)
Am o întrebare. Vreau sa imi iau un router, buget 300 lei, poate maxim 400 (de preferat mai puțin) care sa aiba semnal bun pe wireless cu un televizor folosit pentru Netflix si un laptop...? (mai mult)
Utilizez Account Key pentru logarea la adresa de mail Yahoo. Astazi dimineata am vazut ca sunt delogata de pe dispozitivul din care dau aprobare. Stiu parola, dar nu reusesc sa ma mai loghez,...? (mai mult)
Am un sistem cu i5-2400, 8 Ram si un RX-470- 4 GB 256 bit. Ce sursa ar fi recomandata pentru aceste componente? De 500 W, 350 W, 550 W?
Buna, unde pot gasi si eu two-factor authentication, cu optiunea de backup?
Nu pot folosi laptopul... se deschide si mouseul merge dar doar atat. Ce sa fac?
Salutare TPU, mi- am luat recent un telefon nou si am verificat sa vad ce viteza de internet am, am intrat pe fast.com si am maxim 10mbps cand pe alte telefoane sau laptop am 80mbps, cum as putea sa...? (mai mult)
Am o intrebare foarte tehnica. Mi- am luat un NAS Sinology, cu un bay. Am gasit un tutorial in mai multe parti, strict pe modelul meu de NAS, cum se seteaza sa mearga. Am facut toti...? (mai mult)
Va rog ajutați- ma! Contul meu de Instagram a fost blocat temporar și nu- l pot accesa de 3 zile, singura obțiune care mi se oferă este sa primesc un cod de verificare pe numărul sau emai- ul pe ...? (mai mult)
Bună TPU, mi- am cumparat o pereche de earbuds prin bluetooth, le am de 2 săptămni și casca stânga nu mai merge. Am incercat orice, le- am dat restart in cutia care încarcă parte stânga nu vrea...? (mai mult)
Bună, Mi- am cumpărat recent un ssd la un laptop Asus si cand am incercat sa scot hard disk- ul nu l- am putut trage si mi- a fost frica sa il fortez si tin sa mentionez ca am scos toate șuruburile....? (mai mult)
Dacă am adresa de e-mail la Facebook schimbată dar și parola, îmi mai pot recupera contul Facebook?
In acest moment fac o pagina web cu Visual Studio Code.Problema este ca scriu 2 propozitii in visual studio code iar pe pagina mi le aseaza pe acelasi rand.Cum as putea incepe o propozitie pe un...? (mai mult)
Când intru în gelerie îmi arată că nu am nici un album(am câtevava, dar nu cele de pe card) și am și card în telefon. După ce dau restart îmi apare albumele, tastaura apare alta, poza de ...? (mai mult)
Salut. Am un pc thin center VXL ITONA marime ITX si vreau sa ii pun un hard. Problema este ca sursa are NUMAI mufa pentru placa de baza. Deci nu are SATA sau alimentare separata GPU. Unitatea vine...? (mai mult)
Am o problema cu un router de la digi, de cand i- am dat reset nu ma mai pot conecta la el, imi zice ca nu poate obtine adresa ip cand incerc cu telefonul, iar cand incerc cu pc- ul zice Ethernet...? (mai mult)
Salut, Mi- am luat recent un ssd de un tb si vreau sa instalez windowsul pe el printr- un laptop la care am renuntat la hdd. Practic tot SSD- ul este de la 0. Cum ar trebui sa il partitionez? Sa fac...? (mai mult)
Cum îmi pot elibera spațiu de stocare al tabletei? Plz help
Cum pot sa fac o sonerie cu un electro motor si 2 clopotei?
Cum sa trimit mai multe documente într-un singur fisier? Nu merge cu un folder fiindcă nu-l pot trimite pe mail.
Salut,in ce magazine pot sa ma duc sa cumpar cu tichetele de elev? Am luat bursa si nu stiu unde sa ma duc.
Am o întrebare... daca urmăresc storyul cuiva pe Instagram acea persoana vede ca as fi eu sau vede ca " anonim ", deoarece eu nu urmăresc si nici nu ma urmărește acea persoana... dar dacă ma ...? (mai mult)
Hey! Azi am primit un cont de la liceu pentru classroom.Am introdus datele, primite de la liceu, emailul si parola, si imi apare un mesaj pe ecran ca nu am acces la classroom si ca trebuie sa contactez...? (mai mult)
Nu pot sa updatez Bios 10.0 la un laptop Lenovo Y520, care o fi baiul?
Am întrat în concediu creștere copil de curând și am lucrat pana acum într- o fabrica, as vrea sa ma reprofilez și as face încercare în domeniul IT... Îmi puteți recomanda dacă știți...? (mai mult)
Vreau sa achizitionez un PC de gaming pe 22 septembrie, ce imi recomandati? Am buget 4000 de lei, doar unitatea, periferice am pentru el, nu conteaza procesorul (AMD/Intel), decat placa video,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru! Am o problema cu castile bluetooth, mai precis cea dreapta. Problema e ca nu se mai aude, in schimb se conecteaza. Am demontat- o si nu este niciun fir rup...? (mai mult)
Cum pot sa imi pun un nume pe Insta? Îmi spune că nu pot. Este vreo solutie?!
Salutare TPU, stiu ca pe această platformă nu prea se mai răspunde dar totusi as vrea in a afla cum as putea schimba din UEFI adica BIOS. Pentru cei care nu inteleg o placa video integrata pe cea dedicata,...? (mai mult)
Am un subwoofer de la un sistem 2.1, dar am boxele stricate. Pot gasi boxe in magazin pentru el?
Salut, Am cumparat un kit complet camera supraveghere 4k 8mp cu dvr 4k, hdd, etc. Am instalat mufele corect si inclusiv setarile dar nu apare imaginea. Apare doar daca o scoti din alimentare sau...? (mai mult)
Am postat ceva pe insta, dar apare normal in profil si nu stiu cum fac sa apara inainte avertizarea aia cu "sensitive content". Stie cineva?
am o mica problema, mi s- au ars placutele de rami, am avut puse 2 ddr2 1600 frecventa si 2 ddr3 tot 1600 si ma intrebam ce placute s- ar potrivi cu placa mea de baza, ce placute sunt compatibile,...? (mai mult)
Bună dragi prieteni! De ce de fiecare data când îmi creez un cont Facebook de pe telefonul meu mobil automat după câteva ore mi- l închide? Telefonul îl am de 2 ani. E posibil să- mi fi înregistrat...? (mai mult)
Salut, există vreo extensie care poate scadea rezoluția videoclipurilor online? Am nevoie de una.
Am un Laptop Lenovo Legion de un an și acum începe să meargă greu când joc ceva, îngheață ecranul și uneori rămâne așa, alteori își revine. De asemenea când joc ceva mai ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!