Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 24 Februarie 2025 sunt:
am nevoie de opinii legate de placa de baza a unui laptop. Este sau nu posibil/recomandat sa schimbi placa de baza? Avand in vedere ca motivul este ca s- a stricat (laptop nou de aproape 1 an)....? (mai mult)
E URGENT! Ieri am facut o mare greseala... Am sters un contact important si acum vreau sa-l recuperez. Aveti idee cum pot face asta?
Salut, am o problemă cu un smart tv cumpărat acum 2 luni. Dacă dau să îl aprind din telecomandă nu se aprinde, trebuie să îl scot din priza și să îl bag iară. Si chiar si așa, apare doar...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Am o unitate mai slabuta si am pe ea 4GB RAM, 2 placute Kingston de 2GB fiecare cu frecventa de 800 dual channel si mai am separat o placuta Kingmax de 1GB tot de 800 ...? (mai mult)
Am luat o suita Adobe care are inclus illustrator si photoshop. Nu fac acelasi lucru? Care e diferenta intre cele doua?
Bună dimineața, știe cineva dacă placa de bază "Gigabyte B450 AORUS PRO" este compatibilă cu TOATE ventilatoarele carcasei AQIRYS WEZEN? Nu sunt sigur dacă această placă de bază suportă...? (mai mult)
Aveti idee cum pot duce toate modificarile registrilor la cum erau ele inainte deoarece am cautat un tutorial pe Youtube despre performanta pc- ului si parca imi merge mai greu de cand am modificat...? (mai mult)
Păreri https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/4464894/ Ce ar trebui modificat
Salut tovarăși, doar ce am primit și eu de la Instagram acolo frumos pe aplicație o porcărie care zice așa Contul tău este blocat temporar... ca nu știu ce Blaj Blah și mai zice dacă vreau sa...? (mai mult)
Cand intru in bios,ecranul nu afiseaza imaginea(dupa ce am instalat windows se afiseaza), doar cand ma conctez la un tv mai vechi, problema sa fie de la bios?
Dacă cineva postează poze cu mine pe contul lui de Facebook, bineînțeles fără acordul meu tot vine cu amenințări de acest gen, unde pot raporta asta la Facebook?
Am o masina si as dori sa ii pun tub de bas, masina are de fabrica unul! Ce trebuie sa fac ca sa il schimb? Daca as vrea sa pun un jbl, ce ar trebui sa fac? Banuiesc ca are mufa la tubul de bas...? (mai mult)
Am vazut ca sunt anumite folii de sticla securizata care se lipesc diferit. Sunt cele clasice, unde doar desparti folia de cea protectoare si unele pe care scrie ca se foloseste un fel de lipici....? (mai mult)
Acum ceva timp am reusit sa fac port forwarding, dar acum, dintr- o data, cu aceleasi setari, pur si simplu nu mai merge. Si am obs ca wan- ul specificat de router este diferit de adresa...? (mai mult)
Mi- am pus azi digi cablu si net dar am o mica problema cand intru pe Youtube de pe televizor imi agata, sacadeaza cateodata, m- am uitat pe telefon la viteza retea si imi arata 65 inclusiv 115,...? (mai mult)
Stie cineva cum reusesc sa deschid aplicația Bt24? Sau care e diferenta intre ia si Bt Pay?
As vrea cat mai multe pareri in legatura cu acest PC https://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/4464894/ Daca e bun, daca e compatibil, daca ar trebui schimbat ceva la el. (Cine se...? (mai mult)
Cine se pricepe la deblocarea televizoarelor?
Va salut. Va rog mult sa imi recomandați un cablu de calitate maxima Lightning inteligent cu încărcare perfecta și cu deconectare automata când bateria e 100%. Mulțumesc.
Salutare! Se pot adauga alte carduri in aplicatia Revolut? Gen carduri de debit de la anumite banci, precum BRD, Transilvania... De asemenea pot transfera bani din contul revolut pe alte carduri...? (mai mult)
Are cineva Huawei matebook d15? Imi puteti spune daca merg jocuri gen csgo gtav si fortnite? Si in ce rezolutii? Daca imi puteti recomanda alte laptopuri la acelasi pret, care sunt mai bune dupa...? (mai mult)
Am o trotineta myria city traveller pro cumparata din altex acum 1 saptamana.Toate au fost buna, dar ieri s- a descarcat de tot asa ca am pus o astazi la incarcat pentru ca abia astazi am ...? (mai mult)
Am un Cooler AIO Corsair H100i RGB Platinum si am vazut builduri cu acest cooler ca majoritatea lasa pasta cu care vine coolerul iar altii nu. Voi ce recomandati? Sa o las sau sa pun alta cu...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda un laptop bun pentru studenti care sa fie rezistent si util pentru vremurile de acum!? Vreau detalii!
Daca pun degetul pe cipul de pe card si imi ramane amprenta, cumva nu imi mai cisteste cipul de pe cardul credit?
Salut, joc fifa 20 pe un i3 9100F si un GT710 usor overclocked. Imi ruleaza in 60 fps chiar si fara OC insa imi apar un fel de artefacte si flash- uri din cand in cand in meci. Este safe pentru placa ...? (mai mult)
Ce retele sociale de nisa/decentralizate folositi? Sa nu aud de FB sau LinkedIn. Va dau doua exemple ca sa va faceti idee - Gaming Tribe si Mastodon.
Cand scot ceva la imprimanta chiar daca este alb negru se consuma si din cartusul color ca si cum as scoate si color si alb negru. Care credeti ca ar fi problema si implicit rezolvarea?
Dacă ieri mi-a căzut pe încărcătorul de la telefon lapte și era puțin ud și cu o mică pata de lapte iar azi l-am băgat sa îmi încarc telefonul, are ceva?
Cum sa pun o fotografie de anonim pe Facebook, adică un fel de silueta,, am văzut că alți au?
Am nevoie de ajutor. Cum pot sa-mi sterg contul de pe Facebook?
Pentru cine foloseste Adobe XD cu Starter plan. 1. Ce versiune de XD si de CC ai? 2. Poti sa deschizi si sa salvezi documente xd local? Cum?
Am 8 gb ram de 2666mhz, dar ii setat la 1300mhz, cum pot face sa il setez la 2666mhz? + nu ma lasa sa intru in BIOS, nu- mi arata chestia aia cu "UEFI firmware", am apasat butonul corect de a intra...? (mai mult)
Salutare TPU, stiu ca pe această platformă nu prea se mai răspunde dar totusi as vrea in a afla cum as putea schimba din UEFI adica BIOS. Pentru cei care nu inteleg o placa video integrata pe cea dedicata,...? (mai mult)
As dori daca poate cineva sa mă îndrume către o aplicație sau ceva de genul pentru a crea un videoclip cu super eroii Marvel in care sa apară și băiețelul meu, luna aceasta va fi ziua lui...? (mai mult)
Cred ca e a mia intrebare de felul asta, dar am să o pun si eu: de unde fac rost sau cumpar o licenta windows 10 mai accesibila ca pret? Imi trebuie musai ca sa muncesc de acasa, fara nu se poate, ...? (mai mult)
Stie cineva cat cere Str3sU pentru o asamblare de calculator? Multumesc frumos
Vreau sa schimb un Xbox One S cu un laptop Asus Republic of Gamers, mai exact modelul GL552J. Merita? Este mai bun la gaming laptopul. Are i7, 16 Gb ram, Nvidia gforce gtx 950. Duce jocurile...? (mai mult)
Am un vcds 19.6 instalat pe un Windows 7, am instalat exact după instrucțiunile lui. Când intru în el îmi apare mesajul vcds loading... dinspre și așa rămâne. Nu pot intra in vcds, ceva idei?...? (mai mult)
Daca eu ma uitam pe telefon este posibil ca cineva, vecin sau membru al familiei sa poata vedea pe un televizor sau alt dispozitiv ce fac eu pe telefon? Fara sa ma conectez sau ceva la acel dispozitivi...? (mai mult)
Acum 6 luni mi- am luat un glorious model o de pe olx, la momentul acela nu aveam bani sa iau unul nou. L- am luat de la un tip, a zis ca are garanție si tot, doar ca e pe firma si nu mi-...? (mai mult)
De curând am achiziționat după net doi super condensatori de 2, 7 v cu 500F. As vrea sa va întreb cu ce tensiune se poate incarca un singur condensator? Sincer sunt zero în acest...? (mai mult)
Mi- am cumpărat laptop acu' 2 luni (Huawei D15) cu 3000 lei. Ecranu' se vedea fain (FullHD IPS), avea SSD și un AMD Ryzen cu placă integrată ce puteam să mă joc GTA V pe ea (5 minute maxim că se...? (mai mult)
Hey, imi caut un laptop pana in 4000 de lei, care sa aiba un ecran cu culori cat mai bune pentru ca am neveoie de el la editare foto. Si daca stiti si o varianta care sa vine cu ecran touch ar fi super....? (mai mult)
Puțin ajutor, va rog! Știți careva vreo aplicație cu care pot sa modific textul unei convorbiri de pe whats app? Gen fac o captura și apoi sa modific ca și imagine.
Stiti cate ore ține boxa asta activa? https://m.emag.ro/boxa- cu- statie- activa- tip- troller- 2- difuzoare- de- 15- inch- 2- microfoane- wireless- telecomanda- bluetooth- cititor- stick- usb- card-...? (mai mult)
Salutare. Imi poate explica cineva de ce cand pun muzica pe stick nu ramane salvata pe el sau raman cateva melodii salvate din cate am copiat pe el?
Cum schimb limba la un Asus chromebook C423N? E in franceza
Daca am pus pe Altex ordin de plata mai pot plati curierul cand vine in bani?
Dintr-o data pe partea de video se vede foarte galbui totul, nu e de la setarile monitorului, am schimbat si mai multe monitoare, se vede la fel. Care sa fie problema?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!