Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Ce tableta îmi recomandați dintre Lenovo Samsung Huawei?
Am o intrebare pentru cunoscatori :). O sa- mi iau un pc si vreau sa stiu daca instalez windows 7 pe el, folosesc un activator vad eu de care si dupa instalez chestia aia de upgrade la windows...? (mai mult)
Cum fac sa resetez setările monitorului? Adică m- am jucat cu contrastul monitorului, din monitor nu din Windows, cu luminozitatea, cu modurile lui(fps mode, cinema, scenario, etc), nu mi- a plăcut...? (mai mult)
Dacă cineva este activ pe Facebook, messenger poate apărea activ și pe Instagram din cauza asta?
Salut, de cateva zile la pc cand intru pe Youtube si vreau sa maresc imaginea imi apare o imagine blurarata intr- un fel.De curand cand stateam pe el in google dintr- o data tot monitorul s- a blurat.Placa...? (mai mult)
Salut, sunt incepator in photoshop as dori sa editez ochii ca in Tokyo Ghoul dar nu ma descurc, stie careva un tutorial, as dori si dupa sa animez in wallpaper engine, care m- ar putea ajuta va rog? ...? (mai mult)
de ce imi arata la screen rezolution, ca recomandat e 1920x1080 daca se vede mai frumos pe 1824x1026 tin sa mentionez ca sunt pe hdmi pe un tv?
Azi am primit de la sora mea care este gravida posibilitatea de a face pe fotograful si videograful la botez dar eu nu am facut video, am fost la un botez cand am luat camera acum 2 ani dar...? (mai mult)
Salut, e normal daca la device manager apare si placa mea video dedicata (gtx 1060) cat si cea integrata (Intel hd graphics 4600)? O poate incurca cumva pe cea dedicata?
Imi explica si mie cineva cum sa ma conectez la contul meu de hbi go de pe un smart tv Samsung? Imi da 3 pasi acolo si un cod, dar daca intru de pe laptop acolo unde zic ei, mie mi se activeaza pe laptop,...? (mai mult)
De câteva zile încoace când întru într- un joc pur și simplu după 5- 10 minute se stinge dintr- o dată monitorul fără să- i fac nimic, dar este ceva ciudat la mijloc deoarece pc-...? (mai mult)
Cum pot primi like la poza de profil de pe Facebook de la persoane care nu mă au la prieteni? Probabil e ceva de la setări, dar nu mă descurc.
Salutare am si eu un hoverboard si cand il introduc la incarcat becul incarcatorului se stinge si se aude un sunet din incarcator si nu incarca, ma poate ajuta cineva?
Am varsat putin suc de mere pe laptop, apoi l- am sters repede cu o carpa, am luat aspiratorul si am dat pe el apoi l- am aprins si scria ca nu citeste nu stiu ce disc, l- am pus vreo 2 ore la soare,...? (mai mult)
Ce utilitate mai au aparatele foto în ziua de azi când au apărut atâtea telefoane cu camere de 48, chiar 100 MP (Galaxy S20 Ultra)?
Intenționez sa îmi iau un macbook pro 13 2020, de unde mai bine să-l iau? Din Apple store din Anglia(am niște rude acolo) sau din România? Prețul e cam tot același, va mulțumesc!
daca setez din bios, puterea procesorului la maximum performance pot fi probleme? Intel i3 4170
AJUTOOOR, imi spusese o prietena acum ceva timp de un mod renumit, de a recupera un cont, gen hack. Era un hack cu nume de om sau ceva=)))))))) Faza e ca e super renumit, dar nu mai tin eu minte, ...? (mai mult)
am un cpu (Intel quad core q6600) si din greseala cand il curatam l-am scapat pe jos si s-a rupt o chestie la el. Oare mai merge? http://www.imagebam.com/image/905e3e1352126459
1.Care e mai rapid: un laptop MacBook sau un laptop cu Windows 10? 2.Care e mai performant: un PC desktop iMac sau un PC desktop cu Windows 10?
Ce site- uri utile ce mi- ar "imbunatati" pagina web sa adaug site- ului meu? Gen: Google Ads, Twitter, LiveChat, ... Ceva servicii prin care sa adaug reclame site- ului meu, mai putin Google Ads. ...? (mai mult)
Daca contul de tinder e banat, il pot vedea altii sau e ca si cum e sters?
Salut, am vrut sa sterg un program in Programs and features, in control panel si din greseala am sters altceva si nu stiu ce; si ma gandesc sa nu fi fost ceva important. Cum pot afla ce am sters? Nu...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o problemă, mi- am dat resetare generala la telefon Xiaomi MI 2 MAX și nu mai știu contul și nici parola, mi- a întrat FASTBOOT- ul și nu știu cum să îl deblochez, mă...? (mai mult)
Se pot sterge conturile de la site-urile de pariuri? Si daca e cineva care a avut cont si l-a șters, se poate sa faci altul?
Salutări tuturor! Ajutati- mă vă rog să aleg o imprimantă durabilă cu costuri reduse pentru cartușe. Aș dori să aibă și scanner. 90% din timp va printa alb negru în jur de 10 pagini pe ...? (mai mult)
Dacă eu am intrat pe profilul unei persoane de Insta și m-am uitat la toate postările persoanei respective, acea persoana poate vedea ca am văzut postările ei?
DAu funda! M- am apucat de Youtube recent.Fac melodii cu bass boost. Pana acum nu prea am folosit Thumbnail. Ce parere aveti despre acest thumbnail? Daca ati fi pe Youtube ati da click pe ...? (mai mult)
Pe placa asta de baza ASUS PRIME B450-PLUS trebuie ssd m.2 cu nvme sau fara?
Am cumparat o placa video pentru pc si continua sa dea frezze in jocuri dupa 10-5 minute.
Cum fac sa nu am contul pe privat pe Instagram dar totusi sa nu ma poata vedea anumite persoane (care vreau eu)?
Exista pelungitor cu o singura duza si sa aiba si buton? Caut un prelungitor cu o singura duza de 1.5-2 m. Dar nu am vazut nimic relevant pe piata.
Bună TPU, am nevoie de ajutor urgent....cum poate sa îmi dea toată lumea mesaj pe Instagram fără sa aibă nevoie de permisiunea mea? Adică unde sa întru pentru opțiunea asta. Urgent, va rog
Dau funda! Are cineva idee cum se numeste font-ul din poza? Poza: https://imgur.com/a/LYu8w0y
As vrea sa stiu daca este un software care imi arata daca am introdus cifre repetate intr-un tabel.
Aveţi Kindle? Ce model? De cât timp îl aveţi? V-a făcut vreodată figuri? Cât vă ţine bateria la el? Şi foarte important: chiar e aşa prietenos cu ochii pe cât se spune?
Dau funda! Recent m- am apucat de Youtube si am o intrebare foarte mare: Ce fel de poza v- ar placea la thumbnail? 1. https://imgur.com/a/UQ2UzwG 2. https://imgur.com/a/dI9ltzO Multumesc...? (mai mult)
Salut, stie cineva de ce imi tot pica internetul pe router si cand dau un restart isi revine? Am un router tp- link TL- WR940N si deja nu mai suport ca de fiecare data cand pica internetul sa trebuiasca...? (mai mult)
Salut, de ceva vreme chrome-ul si opera nu se mai deschid. Ce ar trebui sa fac?
Un mesaj pe Facebook poate fi sters de cealalta persoana daca l-am arhivat?
Am un Asus gtx 1080 turbo, as dori sa știu ce driver Nvidia ar fi cel mai bun pentru placa asta video. Știți ca Nvidia prin noile drivere, face în asa fel încât sa iti mearga placa video...? (mai mult)
Salutare, am si eu o problema cu un laptop mai exact Asus A541NA. Laptop- ul se stinge cand vrea el cand este scos de la incarcat sau mai ales cand il misc, dar atunci cand sta nemiscat nu are nici-...? (mai mult)
Mă adresez tuturor celor care știu sau care pot să mă sfătuiască politicos în legătură cu o întrebare legată de laptop. Deci, am un laptop din anul 2013. Știu, cam vechi, ...? (mai mult)
Salut.Ma"bate"gandul sa imi fac un cont de Twitter.Intrebarea este daca merita.E mai interesant decat Facebook? Acolo am cont, stiu cum e.Deci daca aveti cont la Twitter lasati- mi un comentariu cu impresiile...? (mai mult)
Am cumparat un laptop de pe un site. Laptopul a costat 988 de lei. Da stiu ca e un pret mic dar atât am putut deocamdată... In fine. Deci mi- a venit ieri comanda si am deschis cutia unde era laptopul...? (mai mult)
Salut, trebuie peste cateva zile sa plec in alta tara si trebuie sa printez checkinul de pe whatsap. Niste xeroxuri in Iasi care se pricep? Multumesc Dau funda
Imi poate spune cineva ce inseamna p,n,d, t, a? Am auzit ca inseamna parere nota... etc
Am cumparat de pe PC Garage componenetele urmatoare : Placa de Baza Gigabyte B350, Procesor ryzen 5 3600, placa video xt 5600, 16gb ram dual channel corsair, sursa silentium pc de 750W. ...? (mai mult)
De ce pe celalalt telefon nu ma lasă sa primesc hotspot, tot imi scrie problema la autentificare. Acum câteva zile mergea pe tableta merge foarte bine atunci când primesc hotspot....? (mai mult)
Bună tPu! Am o probleamă cu laptopul meu, de cam câteva luni nu mai primește Hotspot de la telefon, numai dintr- o dată și nu știu ce are și ce trebuie să- i fac. Când ii fac diagnostic zice...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?