Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Bună TPU, Aș dori un link către un televizor de la flanco cu funcție de înregistrare (timeshift) buget 300- 550 lei care înregistrează cu un canal audio (doar în limba selectată), la rezoluția...? (mai mult)
De ceva vreme am problema asta cu laptopul, se aude sunetul din casti foarte intrerupt, orice casti as conecta, am reistalat driverul bluetooth si cel de sunet, tot asa face, are cineva vreo solutie?...? (mai mult)
Care este cea mai simpla schema de amplificator cu tranzistor npn?
Am un Laptop gaming LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ACH6, AMD Ryzen 5 5600H pana la 4. 2GHz, 15.6" Full HD, 16GB, SSD 512GB, NVIDIA GeForce GTX 1650, Free DOS. Când mă joc cu cablu de alimentare am ...? (mai mult)
Am această problemă, nu știu exact ce am făcut dar am activat chestia asta pe telefon https://i.imgur.com/vmBPgYB.jpeg Nu știu cum să o activez, cineva idei? Dau funda Telefon: Samsung Galaxy...? (mai mult)
Bună tuturor! Mă poate ajuta cineva? Am făcut o conversație criptată "end to end" pe Facebook messenger, am codul pin de la conversatie dar nu știu să întru să îl pun ca să se deschidă ...? (mai mult)
Salut, vreau si eu niste modele de Casti On-Ear / Over Ear care se aude foarte bine si tare si daca are si bass puternic, va mulțumesc.
Salut...de cand a picat aplicatia yahoo acum ceva zile in urma nu ma mai pot conecta pentru ca imi cere inca o varianta de autentificare cu cod de 6 cifre trimise pe numar de tel. Numarul de tel care a...? (mai mult)
Salut! Eu am un amplificator de 60w si doua boxe de 30w 8ohmi.Pot sa le leg pe cele doua in paralel pe acelasi canal? multumesc.
Buna. Intre o tableta Samsung tab s9 ultra (varianta 16 gb ram/1 tb stocare) si un laptop ce ati alege? Ms
Buna seara! Am o intrebare, stie cineva o schema foarte simpla de amplificator cu tranzistor 13007k?
Buna ziua. Nu știu dacă am nimerit bine dar omul este dator să încerce. Așa că vă rog să mă ajutați cu cât mai multe detalii. Am o camera de bord cu camera fata, spate și interior. Am luat...? (mai mult)
Mai are cineva o carte din seria "Să ne jucăm pe calculator" de la Erc Press? Mă interesează cerințele de sistem.
Stie cineva cum pot instala acel driver RAID Controller? Ma gandesc ca poate aia e solutia pentru care nu- mi citeste orice controller. Am incercat sa caut driverele si pe site ul oficial Asus, de unde...? (mai mult)
Un site sigur de unde poti sa cumperi Windows 11 Pro?
Cum pot sa comand cu ridicare in magazin la Altex? Ca atunci cand vreau sa comand merge doar cu livrare la domiciliu.
Este de încredere să comand de pe AliExpress? Vine comanda în timpul menționat?
Iphone sau android?
Acest dispozitiv este bun pentru a înregistra seriale pe tv sau chiar si filme? Daca da, ce altceva ar mai trebui in afara? Doresc sa înregistrez un serial turcesc pe episoade pe televizor si sunt curios...? (mai mult)
Ce jocuri merg pe un laptop Asus rog cu procesor i7 generația a 7, 16 gb ram și placa video nVIDIA GeForce gtx 1050?
Salutare TPU! Ieri mi- am cumparat o banda led de 5m de la lidl.Problema este ca am mai mult de 3m ramasi din aceasta banda si nu stiu cum sa o folosesc.Am auzit ca trebuie sa cumpar alt alimentator si...? (mai mult)
Salut, stiti de ce cand am adaugat 8 gb ram in laptop nu mi- i vede cand intru in computer? Am crezut ca trebuie activata din gestionare dar nici acolo nu- mi arata ca exista alta partitie dar cand intru...? (mai mult)
Salutare,doresc sa îmi schimb niște piese din calculator și tatăl meu spune ca să luam de pe aliexpress pe o parte as vrea da pe o parte nu vreau, ce sa fac ca de pe olx spune ca să nu luam
Salut. Care varianta de windows consuma cele mai puține resurse si pe care sa pot rula doar chestiile elementare pe un laptop? Si la fel stiti care browser necesita cele mai puține resurse? Fara recomandari...? (mai mult)
Cum pot sa imi recuperez contul de Facebook daca cineva a spart contul si nu mai am acces la numar de telefon si email, va rog?
Buna! Ma ajuta cineva cu locatia dupa acest ip? Programe sunt pe net dar nu au precizie, poate stiti ceva mai avansat. 2a02:2f08:4e03:d900:fb98:9785:2ea:e5ed
Salut, am o intrebare, am cont mai demult pe twitter doar ca eu nu o folosesc si mi- a spart contul, nu cred ca mi- a spart, ma rog si mi- a intrat pe cont si am luat suspended. Problema e ca am avut...? (mai mult)
Salut TPU, eu mi- am scăpat cameră și spune ca are o eroare componenta dintre aparat si obiectiv, este deficitara. Curata contacte, obiectiv, am curatat- o și am văzut pe obiectiv ca nu are toate...? (mai mult)
Salut, daca intri pe un site cu http risti sa ai probleme?
Aparat pentru îndepărtarea pufului facial știe cineva unul bun? Mulțumesc anticipat!
Cum pot activa pe windows 11 Criptarea continut pentru a securiza datele, gen sa- mi pun o parola la un folder... nu ma lasa deloc am si incercat nu stiu cate metode sa o activeze si nu vrea sa...? (mai mult)
Salut TPU, voiam sa joc un joculet pe pc dar cand sa intru pe el dupa ce s- a instalat imi apare o eroare, ceva de gen: your video card drivers seem not to support the required vulkan version. If possible...? (mai mult)
Dupa ce se termina valabilitatea unei oferte de 5€ pe Vodafone mai pot folosi in continuare internetul? Ca am 120gb si nu i am folosit deloc
Buna. Vreau sa fac un stick cu Windows 10 pentru (re)instalare. Daca pc-ul meu este virusat, se va transmite pe stick si virusul/virusii?
Condensatoare Polonia 50kv 40mF. Sarcina în fulger 2- , 10Q Curent de descărcare pana la 15000A Durata descărcării 10 la minus 4sec. În URSS a fost un institut pentru studiul fulgerului cu academician...? (mai mult)
Să zicem că las un comentariu la un reel pe Instagram, cel care a proasta reel-ul îmi poate șterge comentariul? Dacă da voi fi anunțată la notificări?
Cum trec inapoi la marketplace personalizat pe Fb? As vrea sa trec inapoi la personalizat dar nu reusesc sa gasesc nimic
Buna am un televizor Philips si nu are YouTube dar as outea face ceva petru a obtine, ma gandesc ca as putea pentru ca televizizorul il poti folisi ca le un monitor insa nu stiu cum pot sa fac stie...? (mai mult)
Salut. Ma jucam pe laptopul meu si dintr-o data mi se face ecranul negru, sting laptopul, si cand il aprind si vreau sa bag parola, apas pe taste dar nu scrie nimic, nu merge. Ma puteti ajuta?
Vă salut. Mi sa montat de curând un contor electric inteligent, Hexing 110, care încă nu este integrat în sistem. Poate să- mi spună cineva cum se citește indexul? Știu că atunci când...? (mai mult)
Cineva cu un laptop Asus g17 g712/732 stricat? Sunt interesant sa cumpar.
Exista un program de creat muzica gratis pentru pc? Daca stiti ziceti mi si mie
Buna! As dori sa imi recuperez un mail mai vechi. Nu mai stiu parola, numarul de telefon de recuperare nu il mai am si nici email de recuperare. Oare cum pot sa fac? Multumesc!
Buna Fiul meu mi-a sters din calculator iconita cu "File explorer" Va rog sa ma ajutati. Cum o creez din nou? Multumesc.
Funda. Vreau sa pun intr-un document word antet, dar vreau sa inceapa de la pagina 3 pana la sfarsit cum fac?
Salut prieteni, am o întrebare despre opțiunea apel video a instagramului. Dacă sunt sunat în același timp de către alta persoana, respectivul poate vedea ca sunt într.o conversație?...? (mai mult)
am o eroare la Java... "Error Code 1603". nu merge sa il instalez. incerc de 3 zile. am dezinstalat Java- ul vechi dar tot nu merge. plsss ajutati- ma. si daca trimiteti tutorial sau videoclip,...? (mai mult)
Salutare. Aceasta intrebare este in principal pentru fotografii care au comandat de pe E- infinity. Voiam sa stiu daca se poate plati in rate chiar daca reprezinta un gray market. Multumesc mult
Ce tip de încărcător trebuie să-mi iau dacă îmi cumpăr un IPhone 15?
Bună! Mi se tot descarca niște poze în telefon deși le-am șters deja( le am șters și din coș). Știți ce trebuie să fac ca să rezolv asta? Mersi!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!