Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cand dau block cuiva pe Facebook, imi dispar si like-urile sau comentariile persoanei respective de la postarile mele sau dispar doar pentru mine?
Salut, am un laptop mai vechi(Sony vaio) care are windows 7 home premium si este in germana! Puteti sa imi spuneti si mie cum o pun pe engleza? Am intrat in panoul de control si am dat acolo pe regiune,...? (mai mult)
Salut, TPU. Ce aplicații de făcut urmăritori mai știți în afara de neutrino+? Ms fundă.
Buna! Am primit un mesaj pe whatssap de la un număr din India, cum e posibil sa îmi fi găsit numărul? Am blocat imediat, dacă răspundeam era posibil sa îmi facă factura mare?
Https://www.cel.ro/surse/sursa-modulara-corsair-rm850-850w-80-pluss-gold-pMCQ1MTIvNQ-l/ E ok sursa asta? Era mai buna un rm850x sau rm850i?
Poti reinsta androidul de pe un telefon? La fel cum faci cu un windows? Exista optiunea asta?
Nu pot să intru pe Facebook de pe calculator. Sunt abonat Vodafone. Ce sa fac?
Pe ce data (an, zi, luna) a apărut Browserul de Internet Star Safari?
Cănd intru pe Facebook nu îmi merge.Îmi scrie că nu am conexiune la internet. Dacă intru pe alte site- uri îmi merg.Am scos routerul din priză și băgat înapoi(ca să resetez wi- fi), dar nici...? (mai mult)
Calculatorul meu se blocheaza efectiv in jocuri in unele deloc dar cand se blocheaza nu mai merge nimic, trebuie sa ma dau jos si sa il sting din butonul de la carcasa....si face si sunete ...? (mai mult)
Îmi spuneți si mie de ce primesc mereu, dar mereu likeuri pe Facebook tot de la aceleași persoane? Are ceva sistem Facebook prin care arata doar anumitor persoane când postez sau care e faza?
Bună! Mă poate ajuta cineva cu o informație? Am nevoie să îi instalez mamei mele office word pe calculator, dar nu știu să o fac fără să îmi ceară licență. Și la cât îl folosește...? (mai mult)
Cum pot debloca un videoclip de pe YouTube și cum il pot viziona dacă îmi spune ca persoana care a încarcat videoclipul nu l-a pus la dispoziție în tara ta?
Am o mare problema! Cei de la Facebook mi- au blocat contul si chiar mai mult, nu pot sa imi fac nici cont nou! Daca cineva a mai trecut prin aceasta problema, va rog mult sa imi spuneti daca s-...? (mai mult)
Se poate întâmpla ceva, dacă vând cheia unui joc unui necunoscut? (în baza de date aceasta este înregistrată cu mail- ul meu)? Menționez că am "cumpărat- o" la 0 euro. A fost ofertă pentru ...? (mai mult)
Cand personalizezi pe Facebook o postare, o faci vizibila doar pentru cateva persoane, persoanele pot vedea ca postarea e vizibila doar pentru ele?
Cum aș putea să recuperez o conversație pe care am șters-o de pe Facebook?
As vrea sa va intreb un lucru:Pe scara blocului am o cutie de la RCS- RDS care are lacat.Ieri am fost si am schimbat abonamentul in cel gigabit si ei au zis ca vin in 2 saptamani ca asteapta ...? (mai mult)
De câteva ori m- am logat si in loc sa apăra pagina "setările contului meu" apare pagina "profilului meu". Dar dar nu sunt logata. Cel puțin pagina care apare zice ca nu. Daca ma loghez din nou se...? (mai mult)
Am instalat un joc pentru nepoți pe PC şi nu îmi merge. Cere OpenGL 3 sau mai nou. Am cautat pe net şi nu merge sa instalez. Am laptop Dell Inspirion 5010 cu cip grafic Intel (HD) procesor...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare. Daca as vrea sa ma uit la un film care vreau eu cum pot sa conectez pc-ul la tv? Am auzit ca iti trebuie un cablu anume...
URGEEENT. Ok deci mi- am luat mai demult un Laptop 1TB memorie. 2 partiții frumos. In C aveam datele lui gen Windowsul si asa iar D era gol si mult mai mult spațiu decât în C. M- am interesat putin...? (mai mult)
Ce site-uri interesante stiti? In afara de Youtube, Instagram, Facebook, TPU, reddit, Netflix, tumblr.
îmi pot crea mai multe conturi de Facebook cu același număr de telefon?
Mi- am uitat parola de la Facebook. L- am facut de mult timp, acces la email nu am ca nu mai stiu nr de telefon, numarul de telefon de pe Facebook nu il mai am. Totusi telefonul mi- a retinut parola ...? (mai mult)
Cati lei va costa rtx 3080 super, având în vedere ca un 2080 super gigabyte costa undeva la 3700 de lei, msi xtrio 4100 de lei iar strix-ul costa 4500 de lei?
De ce procesorul sta in 100% cand ma uit pe youtoube am procesor i3 6006u si placa video nVIDIA geforce 920m 2gb?
Pentru editari video. Cum se face, pe coltul ecranului sa fie scris un nume de ex si sa ramana pe toata durata clipului? Eu editez pe movavi editor dar nu gasesc.
Pentru o imprimantă pe cerneală, cât de des ar trebui să imprim ca să nu se usuce cerneala?
puțin ajutor, deci o fată mi-a scris că daca am pus-o la ignore pe Facebook sa nu mai vada story eu asta n-am facut si de ceva vreme nu am mai reactionat nimeni la story, de ce?
de ceva zile am probleme cu porturile usb de la laptop.Mi se deconecteaza mouseul random si se conecteaza la loc dupa 1 sec.Am dezactivat "Allow the computer to turn off this device to save ...? (mai mult)
am o problemă la xbox360.Cand doresc să bag orice cd nu mi-l citește, îmi scrie reading după open tray și am curățat cd-urile dar tot nu merge
Buna, am o nedumerire... Cineva cu care am mai vorbit pe messenger dar pe care nu il am in lista de prieteni pe Facebook, imi poate vedea story- ul doar daca intra pe profilul meu? Sau ii apare in pagina...? (mai mult)
Se apropie ziua mea de naștere și părinții mi- au zis că- mi iau iphone 11, deoarece am învățat bine, eu am 14 dar peste o lună fac 15. Ce părere aveți despre telefon? Nu vreau...? (mai mult)
Știți niște programe de desenat, bune și gratis?
Daca cumpăr o telecomanda universala pentru o combina audio Aiwa, cum o conectez la sistem?
Cum repar un stic care acum zice "The drive cannot be readed, drive D is corupted" la introducerea lui in laptopul meu?
Ce părere aveți de LG v30? Dar de calitatea sunetului la căști? Ce ați alege intre Samsung s8, s9 și LG v30? Care din cele 3 are calitatea mai buna la sunet in căști?
De ce apare în pc funcția scoate/eject pentru stickuri usb şi carduri sd? Are ceva dacă scot direct cardul/stickul?
Ma poate ajuta cineva sa-mi reactivez contul de WeChat?
De la ce vine N din Windows Home N?
Explicati- mi si mie va rog cum spala vasele o masina de spalat? Eu nu am inca si ma intreb cum se procedeaza. Prin ce pasi trece masina de spalat? Cum cureti o masina de spalat vase si la cat timp? Consuma...? (mai mult)
Pc- ul meu se incalzeste foarte repede si atunci cand este fierbinte de la 120 de fps imi scade la 5- 10- 14 fps pentru cateva secunde (2- 4). Mentionez ca i- am schimbat pasta...? (mai mult)
Salut, am o problema: recent am instalat zorin os(linux) si nu ii pot schimba rezolutia. Aveti vreo idee ce are? Pentru ca nu sunt obisnuit cu rezolutia cea mai mica.
am o problema, am procesorul i7 10700k și cooler navis rgb 240 și placa video rtx 2070 super de 286.5 x 114.5 x 50.2 mm și carcasa irid 300 în care ventilația este extrem de proasta în...? (mai mult)
O sursa de alimentare este compatibila cu orice placa de baza? Am placa de baza Asus prime a320m- k si doresc sa fac un upgrade la pc si nu stiu daca sursele sunt compatibile cu placa de baza si daca pun...? (mai mult)
Salut prieteni, Dețin o aplicație pe iPhone HealthForYou by SilverCrest se poate împerechea cu Health Apple unde am conectat echipamente de măsurare de la Cântar de baie pana la Termometrul de frunte....? (mai mult)
Cum poti face un dvd sau un bluray cu filmele din calculator? Ce program folosesti, cum anume? Am bluray writer si dvd writer.
Am si eu o mica problema legata de factura de la internet de ceva timp inca nu a ajuns, nu stiu ce sa fac, ma tem sa nu primesc penalitati sau mai rau sa mi- l deconecteze, apropo folosesc Vodafone.Cine...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca se poate schimba si pot gasi un usb la pc, de exemplu sa explic asa, in fata(frontapanel doar o singura mufa usb imi functioneaza, aialalta e stricata si intreb daca as putea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!