Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 25 Februarie 2025 sunt:
La setup Windows 10 de pe stic bootabil am ajuns la partea cu " Select the driver to install", Cum trec de partea asta? Menționez că nu apare nimic în fereastra respectivă și că DVD- ul cu drivere...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o mare problema cu un stick. Am vrut sa copiez niste poze de pe telefon pe stick insa dura foarte mult si am dat revocare. Cand am incercat sa redeschid stickul, folderelor pe care le...? (mai mult)
Hey, o baterie externa de 5.400 mha de câte ori imi poate încarcă IPhone 8?
Salutaree! Vreau sa imi achizitionez un subwoofer auto dar nu am gasit pe nimeni care sa se priceapa la subwoofere, amplificatoare. Momentan am 3 variante: 1 - https://www.upcar.ro/pachet- bass- auto-...? (mai mult)
Daca- mi apare o dunga roz, orizontala pe mijlocul ecranului de la laptop stie cineva ce ar trebui sa fac? Din ce am citit cred ca s- a dus Display- ul. Nu cred ca merita sa- l schimb deci...? (mai mult)
Am mai pus o intrebare asemanatoare, dar ce cooler care chiar face treaba imi recomandati pentru un laptop de gaming si cat ar trebui el in grade sa raceasca fata de fara cooler? Am testat cu un soft...? (mai mult)
Cum pot face sa nu pun numar la Facebook, adica mi- am facut Facebook- ul si dupa 1 luna imi cere numar de telefon, dar eu nu vreau să- l pun si nici skip nu pot da, cum pot face sa nu pun numar,...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi iau un iPhone de pe olx și vreau să văd părerea cuiva care are.Eu am avut doar Android de 8 ani de zile Cum e cu serviceul? Cum merge iosul etc.
Dacă am folosit din greșeală un cod de Minecraft Windows 10 Edition, pot să îl retrag ca să-l folosească altcineva?
Salut, poate nu am nimerit tocmai cel mai bun loc, dar am o intrebare, de curand mi- am facut un mic pc din niste componente si neavand placa video, am cumparat una, insa...eu m- am uitat pe internet...? (mai mult)
Bună dimineața TPU. O mica nelămurire am. Dacă cumpăr licență pentru win10, pot sa activez Windows- ul cu o singura cheie pe cele doua laptopuri pe care le dețin? Am win10pro mai exact. Mulțumesc...? (mai mult)
In curând vine ziua surorii mele.Ea este pasionata de desen asa ca m- am gandit sa- i fac cadou o tableta pentru a putea desena digital. Intrebarea mea este ce ar trebui sa ii iau:o tableta ...? (mai mult)
Temperatura camerei influențează temperatura procesorului din laptop? De exemplu, dacă iarna camera este încălzită la 21 de grade, cât ar fi normal temperatura unui laptop în general? Dar vara,...? (mai mult)
Daca transfer Windows 10 pe un stick de pe Android, stickul este deja bootabil?
pana acum aveam modem cu router si stateam pe router. Pana acum era foarte nasol semnalul, adica 14 ping si 30 upload/download si astazi ne- a bagat fibra optica. Acum nu stiu ce sa fac, ...? (mai mult)
Salut, m- am decis sa imi mai pun 4 GB rami laptop- ului meu pentru a avea o performanta mai buna in jocuri. Problema este ca nu stiu daca laptop- ului i se mai pot adauga GB rami, adica daca mai are...? (mai mult)
Am un ssd Samsung Evo 860 de 500gb și un Evo 970 pe m2 tot de 500gb și când construiesc pc ul vreau sa pun windowsul pe m2. Când aleg partiția pentru win10, cum știu care cum ssd aleg?
Buna, Nu stiu daca am postat unde trebuie, daca am gresit scuzati- ma dar este prima data cand postez o intrebare in vreun loc pe internet. Am o problema la care sper sa gasesc ajutorul aici, printre...? (mai mult)
Puteți să- mi recomandați ceva pentru următoarele categorii? 1. DVD writer bun, sub 150 lei 2. Laptop cooler pentru un ASUS VivoBook X512D 15 inchi, să fie bun dar nu foarte scump. Să scadă ...? (mai mult)
Hei TPU, am și eu nevoie de ajutor. De câteva luni folosesc o platformă si distribui prin intermediul link- urile pe Facebook mai multe stiri. De astăzi, cu tot cu conținut și poza știrii,...? (mai mult)
Am vazut la unele persoane ca in momentul utilizarii camerei web, isi pun un peisaj in spate.Cum se poate face acest lucru?
Salut, De cateva zile intampin o problema cu postarea anumitor link- uri de pe Youtube pe Facebook. Cu toti stiti presupun cand postezi un link pe Facebook de pe Youtube iti face si un preview la videoclipul...? (mai mult)
Buna seara, cum pot edita un Cv pentru angajare? Ce program pot folosi?
Vreau să îmi iau o tabletă pentru teme, filme etc. Nu am mulți bani la dispoziție, dar vreau să aibă o durată de viață acceptabilă. Am găsit 2 alternative. Una are o capacitate a acumulatorului...? (mai mult)
Care furnizor de internet din Germania are o viteză bună?
Oare de ce pe snapchat nu mai pot trimite si aproba cereri de prietenie de vreo săptămână?
Cum pot posta pe Pinterest?
Ce trebuie facut unui laptop pentru resetarea BIOS ului? Dupa instalarea windowsului imi cere parola si nu accepta nici o parola iar Windowsul nu poate fi deschis
Ce părere aveți de telefoanele Samsung Galaxy A51, Huawei P40 Lite și Motorola One Fusion+? Sau dacă mai știți telefoane cu Android 10 Și frecvență de 38(4G). Merci, dau fundă
Se vorbea mai de mult despre ascunderea inimilor pe Instagram dar nu am mai auzit nimic despre asta. Voi ce parere aveti? V- ati dori ca inimile sa fie ascunse si sa nu le vada nimeni in afara de voi? ...? (mai mult)
Ce sursa imi recomandati pentru i5 9400f si rtx 2060? Ps:buget de 300 de lei
De dorul vremurilor trecute, fratele meu si- a facut o retea cu cativa vecini. Au propria lor retea si discuta pe un chat fara a avea nevoie de internet, cel putin asa mi- a zis. Se poate asa ceva? Fara...? (mai mult)
Pe contul meu de Instagram nu imi apar numarul de aprecieri de la postarile altor oameni, dar pe alt cont de al meu imi apar. Stiu ca a fost un update mai demult din cauza caruia nu mai apareau ...? (mai mult)
Am urmatoarea problema. Am un laptop de 4 ani si ultima data cand l- am dus sa imi instaleze windows mi s- a spus ca are difuzoarele sparte. Eu cand il folosesc sa vorbesc cu cineva pe skype nu se aude...? (mai mult)
Am filmat ceva, insa prietenei i se vad niste urme pe care le are pe mana foarte urat. Cum fac sa le scot/modific, editez? As vrea sa postez filmuletul, insa m- a rugat sa fac in asa fel incat sa nu...? (mai mult)
Cum curăț corect ecranul LED al unui laptop ASUS VivoBook 15?
Noile placi video rtx vor fi mai scumpe ca predecesoarele? Și când vom putea pune ghitara pe ele?
Care SSD-uri sunt mai bune, Samsung sau Kingston?
am o mare nelămurire și habar nu am ce ar trebui să fac.Acum 2 zile mi- am cumparat un calculator si am probleme in ceea ce priveste sunetul.La unitate în partea de sus am doua mufe ce ...? (mai mult)
Cum imi pot baga driverul de placa video pentru win xp, din device manager nu merge ca nu este detectat nici un driver in pc? Am incercat pe siteul Intel dar nu imi merge, cu slimdrivers, 3d ...? (mai mult)
Am si eu o problema! Sunt in Spania si folosesc contul de Netflix al unui prieten din Romania, doar ca la unele seriale si filme nu imi apar subtitrarile in romana, cum pot sa rezolva si eu treaba...? (mai mult)
Foloseam laptop- ul liniștit, nu mă jucam sau ceva "stresant" pentru el și am primit bluescreen, după ce am dat restart am observat că nu îmi mai intra în windows și când dau să îl ...? (mai mult)
Salut, TPU! Daca conectez un playstation 4 la internet, mai am nevoie de playstation plus?
Mi- am luat placa video 1050ti si nu stiu cum sa dezactivez placa integrata.Am incercat exact ca in acest video: https://www.youtube.com/watch?v=J0kBIWkd990&t=176s.Apoi am intrat in Control Panel...? (mai mult)
Vreau si eu o placa video compatibila pentru placa de baza a mea. https://imgur.com/O4EnD3D Este o placa mai veche si nu stiu ce placa ar merge pe ea, vreau seriozitate.
Salut, ce placa video imi recomandati pentru gaming dintre: gtx 1660 (varianta simpla) vs rx 590?
Nu știu ce sa fac. Google chrome consuma 2gb de stocare(tableta). Nu aplicație, nu cache. Doar date. Ce sa fac sa nu consume asa mult?
Pe Instagram, nu imi mai functioneaza hashtagurile. Pe un cont folosind anumite hashtaguri vin de abia 3- 4 oameni la o postare din ele, iar pe alt cont CU MAI PUTINI urmaritori, cu aceleasi hashtaguri,...? (mai mult)
Salutare,am un router de la digi, un Huawei hg8121h si i-am dat resetare si nu stiu cum ma pot conecta la contul pppoe si nu merge netul, l-am adus la setările din fabrică, ma poate ajuta cineva?
Pot conecta niste casti wireless cu bluetooth 5.0 la un telefon cu bluetooth 4.2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti