Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Dvd writer- ul din laptop- ul meu nu mai citește DVD- uri... Adică se aude că lucrează dar nu citește nimic. Și când pun un DVD de Windows restartez și rămâne blocat la logo- ul de deschidere....? (mai mult)
Cum pot sa modific un incarcator de 13, 5v la 12v fara sa il deschid?
Cum imi dau seama daca ecranul de la laptop are vreun pixel mort? Mai ales daca e prin colturi. Vreo metoda mai rapida, in afara de a-l cauta eu cu lupa?
De ce imi apare caractere de forma? in Facebook?
Instalez Windows 7 pe un Asus X540S și instalez de pe un USB. Am dat click pe setup după ce am intrat în Windows- ul vechi. Dar am mai multe probleme: 1. În setup nu mă lasă să formatez ...? (mai mult)
Cand cumperi un laptop cu free dos trebuie sa instalezi windows? Insa trebuie instalate si driverele? Am mai reinstalat windows pe laptop vechi insa atunci am instalat 3 drivere :Internet - Audio -...? (mai mult)
Ce parere aveti de un laptopul asta : ASUS TUF FX505DT cu procesor AMD® Ryzen™ 5 3550H pana la 3.70 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB. Merita 3000 de lei? O sa...? (mai mult)
Am laptopul conectat la monitor si as vrea sa stiu daca pot face cumva sa inchid clapeta de la laptop fara sa mi se opreasca partajarea de la monitor.
Merge sa pun un ssd m2 pe aceasta placa de baza? https://www.emag.ro/placa- de- baza- asus- socket- am4- prime- a320m-...? (mai mult)
Care stie cum se instaleaza imovie pe iph 6 plus daca la app store imi scrie ca imi trebuie ios 13.4.1? Am incercat sa descarc acest ios si nu stiu
De ce pe snapchat nu mai merge să accept cereri si să trimit cereri? De vreo 3 zile e așa.
Cum activez backup de pe Google drive pe un telefon mobil pe care nu-l mai pot folosi?
Daca am sters o conversație pe whatsapp cum pot recupera videoclipuri pe care mi le-a trimis acea persoana dacă am șters?
Salutare TPU, stie cineva de unde as putea descarca wallpapelu- ri pentru Samsung galaxy a71, stiti voi, are infinity o display cu camera aia sus in centru si as vrea niste fotografii speciale, pe ...? (mai mult)
Merge un x2 340 cu un r7 240 și 8gb ram?
Daca conectez un incarcator de 12v laptop universal la banda rgb functioneaza?
Pe laptop nu mergea netu.Era conectat dar fără net, insă pe tabletă mergea.Am scot routerul din priză și după căteva secunde l- am băgat la loc, doar că acum pe tabletă nu merge netu, iar...? (mai mult)
Salut,am un document word in care paginile imi sar de la 35 la 80. Care ar fi rezolvarea? Mersi
Vreau sa fac stream de pe telefon pe Trovo cu Streamlabs dar trebuie sa vad chatul pe ecran (am un singur telefon), cautat pe site si pe aplicatii dar tot nu stiu cum sa fac asta. Ma puteti ajuta...? (mai mult)
am si eu mai mult o intrebare. Am cumparat un laptop Acer Nitro 5 AN515- 54 QuadCore Intel Core i5, .2.4/4.1 Ghz 8 Gb ram ddr4 2666 GeForce GTX 1650 (4 GB) M2 500gb Ce jocuri pot sa...? (mai mult)
Hei, TPU! Am o problemă referitoare la conexiunea de internet...De vreo cateva saptamani ni se tot opreste internetul, la mai multe persoane, poate chiar la toată comuna, cam 2- 3 zile pe săptămâna...? (mai mult)
Bună ziua TPU, cum pot să aflu mărimea textului la o subtitrare pentru un film?
Dau funda! Un prieten vrea sa- si cumpere un pc nou si vrea sa- si puna un AIO cooler si nu stie daca poate sa puna pe aceasta placa de baza : https://www.pcgarage.ro/placi- de- baza/gigabyte/b365m-...? (mai mult)
Cine stie cum sa fac un video cu doar o poza si muzica sa fie in wav? Am incercat in premiere pro dar mi-a luat tot spatiul de pe disk (avi uncompressed)
Vreau să instalez Windows 7 pe un sistem Asus prime x470 pro cu ryzen 7 2700x și gtx 1070. Problema e că după ce bootez de pe stick, tastatura și mouse- ul se blochează sau nu mai funcționează...? (mai mult)
am instalat Windows 7 ultimate si am o problema in Control Panel - Hardware And Printers imi apare un semn al intrebarii ca cel din link- ul de mai jos, ma dispera si nu mai stiu ce sa mai...? (mai mult)
Stie cineva de ce cand vreau sa instalez un program.exe se deschide abia dupa cateva minute? Multumesc anticipat
Am folosit virtualbox și am instalat ubuntu 20.04.Mie îmi arată așa:http://www.imagebam.com/image/e0f9011349706417. De ce? trebuie să d-au restart la laptop?
Salut. Am o problemă cu conectarea telefonului la PC prin USB. Nu mai recunoaște usb- ul și am înceract toate soluțiile pe care le oferă Microsoft dar fără folos. Știe cineva ce pot face? Fiindcă...? (mai mult)
Deci pe insta, imi tot scoate conturile blocate, le da follow, le accepta singur, apoi se blochează singur, se scot pozele din arhiva, apreciază singur, cum as putea rezolva?
Dacă fac un stic bootabil cu Windows 7, mai pot folosi acel stic după instalare pentru documentele și pozele mele? Și dacă reușește instalarea, chiar să șterg de pe el Windows-ul?
In orice joc ma joc calculatorul ingheata efectiv doar in jocuri trebuie sa ma ridic si sa il sting din butonul de la carcasa :( help me ma pot juca doar 10- 5 minute in orice joc :( in afara...? (mai mult)
Buna ziua! Am o întrebare pentru voi, cei ce folosesc sistemul de operare Windows sau un smartphone cu sistem de operare Android, voi cum preferați limba Windows- ului/Android- ului în română sau...? (mai mult)
Detin un Samsung A70 si as vrea sa trec la iPhone 11, ce spuneti merita sa mi- l iau? Doar ca pe eMag este 3800 lei, iar pe compari.ro pe site il de la 220volt.ro am vazut cu 3300 de lei. Este...? (mai mult)
Bună TPU, am un PS 3 și când vreau sa intru într- un joc apăs pe butoanele consolei dar nu se întâmplă nimic.Cand se mai întâmplă chestia asta apasam pe un buton rotund, cred ca se cheamă...? (mai mult)
As putea inlocui display- ul de la un Asus x542ua i5 8th gen 16gb ram si ssd 480gb cu unul ips fullhd de 120hz din seria Rog? Nu ca mi- ar trebui la jocuri ca nici placa dedicata nu are dar pe laptop imi...? (mai mult)
Contul meu de Instagram a fost dezactivat și când încerc să fac o cerere pentru reactivare mă pune să bag link- ul de la cont, problema este că am și contul pe privat. Știe cineva ce pot face?...? (mai mult)
ce inseamnă o placă integrată si placă dedicată? Un calculator le poate avea pe amandoua? Dar un laptop?
Vreau să pun pe laptopul vechi Windows 7, dar am DVD pe 32 bit, iar inainte avea Windows 10 pe 64 bit. E vreo problemă dacă îi pun acum 7 pe 32 bit?
Am luat setup- ul pentru Windows 10 de pe site- ul official Microsoft, pentru un alt calculator, l- am adaugat pe stick si fisierele importante au disparut si este numai setup- ul acum. Din 64...? (mai mult)
Am niste casti mici si casca dreapta nu sta bine in ureche, daca o iau la fuga cade din ureche. E normal? Asa sunt toate castile mici?
Cât poate rămâne un cont de Wapp suspendat?
Am un Xbox 360 Slim... Când încerc să aprind butonul se face verde iar după o secundă se face roșu și se stinge, nu înțeleg.
Doresc și eu să primesc niște recomandări având în vedere că urmăresc să îmi achiziționez o pereche de caști (Gaming, Movie, Streams, etc) deja pe listă am doua modele de ...? (mai mult)
Cum vad câte apăsări am făcut într-o zi? *Huawei *
Ce părere aveți de aplicația Ada?(Your health companion)
Salut, stiti un site cu un tutorial complet c++, explicat bine si clar, de preferat in romana dar nu e nicio problema daca e in engleza?
Stie cineva un program de editat videoclipuri gratis, care te lasa sa urci videoclipurile pe Youtube? Si sa ma lase sa monetizez videoclipurile postate. Multumesc!
Un site unde imi pot testa aproximativ nivelul de cunoaștere al unei limbi străine?
Stiti ceva programe pentru PC sau aplicatii pentru telefon, unde se pot proiecta case (dacă se poate sa fie cat mai realiste)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!