Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 27 Februarie 2025 sunt:
Problema mea este ca Facebook m- a pus sa confirm numele contului si acum nu mai pot schimba numele afisat. De cate ori fac cont nou acesta este blocat de algoritmii Facebook. Credeti ca daca...? (mai mult)
Bună! Am un cont de Facebook si vreau sa imi fac Instagram? E ok sa il sincronizez direct de pe Facebook sau e riscant in sensul ca dacă mi se duce contul de Facebook mi se duce si cel de Instagram ...? (mai mult)
caut un program de video editing, am încercat Loilo scoope 2 și chiar îmi place deoarece e simplu de folosit, însa perioada de încercare a luat sfârșit asa ca acum caut un program ...? (mai mult)
Am o problemă, pe messenger am creat in grup și eu sunt administrator- ul grupului când să văd dacă sunt administrator nu arată că sunt administrator, nu pot băga nici alte persoane administratore.Cine...? (mai mult)
Trebuie card pentru a filma cu un aparat video Panasonic? Si cat filmeaza daca e incarcat full cat timp filmeaza non stop?
Salut, prieteni! Am o intrebare: De ce atunci cand montez router- ul portabil TL- WN7200ND (conexiune usb) la pc, dupa ce il deconectez, Windows- ul refuza sa se inchida? Imi apare mesajul "Shutting...? (mai mult)
Am o instalatie ce alimenteaza toata casa cu apa si as vrea sa- i pun o protectie in caz de se sparge o teava peste noapte sau ramane fantana fara apa. Instalatia este alcatuita din doua pompe submersibile,...? (mai mult)
Daca se pricepe cineva la programarea placilor arduino, as vrea si eu niste sfaturi. Vreau sa- mi fac un fel de sistem care dupa 1, 2 minute dupa ce a primit un semnal, sa inchida curentul ...? (mai mult)
Intentionez sa achizitionez un nou PC si am o mica retinere. Desi am idee despre ce configuratie trebuie sa aiba noul PC, am urmatoarea situatie: 1. Am vrut acest PC, dar nu mai este disponibil...? (mai mult)
Am un laptop Lenovo Ideapad 530s 14 inch cu ssd m2 pcie gen 3x2 cu 256gb de la SKhynix. Din cauza unor defectiuni vreau sa schimb ssd- ul. Iar ieri am luat un ssd Adata SU650 M.2 2280 SATA. Cand...? (mai mult)
E cineva pe aici care e web developer învățând pe cont propriu? Eu as vrea sa urmez facultatea de informatica de la Timișoara, dar nu înveți prea mult web.
Ce parere aveti despre acest calculator: Processor Intel(R) Core(TM) i7-9700 CPU @ 3. 00GHz Video Card NVIDIA GeForce RTX 2070 RAM 16 GB
Am nevoie de un pc pentru gaming, nu trebuie sa fie bomba, cat sa duca jocurile gta v fivem, cs go, fortnite, minecraft etc. Bugetul este de 1500 ron nu are nimic daca depaseste cu 100-...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema cu monitorul de la pc, când incerc sa îl aprind nu mi se vede nimic deloc, într- un fel se vede dar foarte greu, dar când îl aprind clipește doar și nimic nu se vede. Care...? (mai mult)
Am creat un cont Facebook dimineața și când sa ma loghez pe aplicație îmi da eroare, atât pe aplicatia de la Facebook cât și pe messenger și Instagram, nici pe alte adrese nu ma lasă. Menționez...? (mai mult)
In mașina folosesc un card pentru a asculta muzica și am unele melodii ce le rulează un timp(sa zicem 0:50 sec) și pe urma trece la alta melodie(specific, ca melodiile respective nu aveau nimic și...? (mai mult)
Laptop-ul meu se incalzeste foarte repede si as vrea sa ii cumpar un fel de ventilator special pe care sa il pun sub el, ma va ajuta? Multumesc anticipat!
Care sunt avantajele si dezavantajele utilizarii unui cip GoFree / R- sim? Exista vreun risc? E adevarat ca nu mai poti face update de soft in cazul utilizarii cipului? Merita achizitia...? (mai mult)
Am superlux e205u si cand bag castile in el se aude un bazait. Daca le bag in PC direct nu se aude dar imi trebuie sa le bag in microfon pentru ca pot da sunetul mai tare din microfon. Se aude bazaitul...? (mai mult)
De ce mi se deconecteaza mereu laptopul de la reteaua wireless? Mentionez ca am windows 10 pro, iar problema nu este de la router sau internet este testat de pe alt laptop si merge.Pur si simplu dupa ...? (mai mult)
Salut, de ceva timp nu mai merge să bag USB- ul complet în telefon, doar jumătate. (Telefon cu USB tip C) un Xioami Mi 8 Lite. Încă mai încarcă, doar că este incomod asta... Apropo este de ...? (mai mult)
Am o pereche de căști cu fir, cu mufă USB- C și nu merge la telefon, nu sunt compatibile, căștile sunt de la Huawei cumpărate de pe eMAG și folosesc in telefon Huawei p20 pro, nu știu...? (mai mult)
Revin si eu cu o intrebare legata de niste programe pentru a da boostul unui procesor. Imi puteti recomanda programe bune? Multumesc
Am un Cooler AMD AM2/AM2+ si nu stiu ce voltaj are. Acest Cooler l-am luat de la un calculator vechi. Ma puteti ajuta cumva?
Am o problemă cu căștile wireless Promate Fluid. Le- am luat ieri, le- am pus la încărcat, dar apărea doar luminița roșie ce indică faptul că se încarcă. Și după 8 ore de încărcat,...? (mai mult)
Am o intrebare: Cum aflu pe ce data s-a înregistrat un site?
Esteo diferenta intre DTS Digital Surround, DTS si DTS:X?
Am o agenda electronica de pe vremuri (Wizard Sharp OZ-650) si ecranul este spart. Pot face ceva ca sa repar ecranul sau sa il schimb?
Am nevoie de putin ajutor cu niste carti pentru lucrarea mea de licenta. Lucrarea mea este despre citirea contoarelor de utilitate cu ajutorul RTL- SDR- ului, iar pentru partea de implementare...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cei ce utilizează snap, dacă șterg mesajele salvate de cineva în conversație și îl blochez după, mesajele acelea ii vor rămâne respectivului?
Am internet de la Telekom, fibra optica viteza e buna, functioneaza rapid dar am o problema.Cand ma mut dintr- o camera in alta si sunt pe telefon pierd semnalul, astept 7- 12 secunde si ...? (mai mult)
Am aparat odorizant Air Wick care accepta doar rezerve Air Wick. Problema- i ca dupa ce s- a terminat rezerva, mi- am cumparat alta (tot air wick) si dupa primul puff imi lumineaza in rosu ceea...? (mai mult)
Am o problemă, când creez un grup pe messenger nu mă lasă să scriu nimic imi arată "You can't reply to this converstation" Mă poate ajuta cineva?
Am o problema. Nu ma pot conecta la contul de Instagram de pe aplicatie, de pe google. Incerc sa ma conectez si imi apare "inchide" sau "s- a produs o eroare necunoscuta" pe alte conturi merge aplicatia...? (mai mult)
Bună TPU, dacă îmi achiziționez cardul DIGI SMART CAM CI+ am un semnal mai bun față de un decodor?
Salut. Am un laptop care de cateva zile se inchide pur si simplu cand ma joc aproximativ 10 minute ORICE joc, chiar si cele de 100 mb. Intrebarea este daca se poate rezolva sau este ceva stricat la el....? (mai mult)
Cum pot sa fac sa aflu daca toate driverele mele de pe PC sunt instalate la ultima versiune si daca nu sunt de unde sa le instalez, ma refer la sunet, imagine etc?
La un laptop cum pot anula comenzile de pe tastele F( F1, 2, 3...) pentru ca am nevoie de ele si nu pot utiliza decat comanda de sete pe ea, gen sonor mai tare, mai incet si ce mai au ele? Si am nevoie...? (mai mult)
Salut,Am un pc si cand incerc sa conectez doua monitoaree,(Am Hdmi si de aia de iti multiplica porturile)Mi se sting ambele.Dar cand e doar unul merge. Ce pot face?
Am folosit un cablu de alimentare pentru un calculator la ceva de 5V (volti) si a pocnit dar nu asta e problema ci pot sa folosesc acelasi cablu de alimentare la o unitate sau se va strica? Si incercam...? (mai mult)
Am o tableta, la care am observat astăzi ca se descarca mult mai repede fata de zilele precedente. Parca de incarca si mai repede. Cam ce are?
Știe cineva cum pot sa recuperez o Conversație pe snap, dacă se poate?
Dragilor, mai exista si alta varianta de a formula online un chestionar in afara de google forms? Ceva care sa imi dea si cateva statistici asa cum ofera google forms? Multumesc.
Salut, am o problema care se tot repede de fiecare data. Mai exact cu perechile de casti pentru pc. Nu le fac nimic, nu le trantesc, nu le mananc, nu le fac nimic, pur si simplu stau foarte mult...? (mai mult)
Salut, am si eu nevoie de schematica la un convertor care sa imi ia 3.3v dintr-o baterie si sa ii transforme in 5v pentru incarcarea telefonului.
Am patit ceva la calculator. Eram in programele obisnuite de editare text, lucrand la un proiect, cautand informatii pe google si deodata ecranul s- a stins, apoi s- a facut albastru si scria Lock, ...? (mai mult)
Cum să faci o poză perfectă și cât mai aproape de cum ești tu real, doar cu telefonul tău modest, dacă nu ai un aparat foto profesional sau telefon de ultimă generaţie? Ce mici trucuri...? (mai mult)
Ce imprimanta imi recomandati sa fie cu sistem ciss? Am nevoie pentru a scoate fise/coli pentru copiii de la gradinita. E important sa fie si color. Buget 1000 de lei
Care sunt avantajele si dezavantajele utilizarii unui cip GoFree / R-sim? Exista vreun risc? Merita achizitia unui astfel de cip?
Aplicatii de analizat statisticile contului de Instagram? Cum ar fi cine ti- a dat unfollow, cine te urmareste inapoi, etc, dar sa fie sigura, nefurandu- ti contul sau blocandu- l. De preferat, daca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.