Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Am microfonul SuperLuxE205U. Imi captează foarte mult bazait, iar când îl dau pe 75 la suta, tot am bazait dar problema este ca se aude prea incet. Din review urile văzute, dacă stai aproape de...? (mai mult)
Cauta cineva un Website-Builder?
Buna dragilor! As vrea sa stiu daca cineva a facut backup datelor de la whatsApp (istoric conversatii, grupuri etc.) pe Google Drive si daca da, chiar merge? As vrea sa imi resetez telefonul deoarece...? (mai mult)
Am abonament cu internet la Telekom si vreau sa merg la digi (FIBERLINK 1000). Pot renunta la abonament? Cum? Daca pot ce router sa cumpar?
Imi poate spune si mie cineva un antivirus bun pe care sa pot sa-l iau de pe app store? Si imi mai poate explica cineva ce e acela VPN? Multumesc.
Sunt compatibile aceste piese de PC? Sursa nJoy Legion, 80+ Silver, 600W Placa de baza GIGABYTE B450M DS3H Procesor AMD Ryzen 7 2700X 3. 7GHz box Memorie Corsair Vengeance LPX Black 8GB DDR4 3000MHz...? (mai mult)
Salut, cum sa îmi găsesc contul de pubg mobile fără link? Pentru că mi-am dezactivat contul de Facebook definitiv și doar pe acela am fost conectat. VA ROG MULT AJUTAȚI-MĂ!
Am doua filme si vreau sa le intercalez scenele, doar ca sunt pe format.MKV si, desi as putea sa le convertesc la.mp4, as avea nevoie de subtitrarile pe care le au, asa ca intrebarea mea ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare : Știți că multe jocuri rulează în 30 de fps- uri în Xbox one s. Astea care au ceva grafică mai mare. Dar altele rulează și 60 de fps- uri cum ar fi fortnite. Pe...? (mai mult)
Merge dc universe online pe acest pc? Processor: AMD Athlon 64x2 dual core 4200+ 2.20 GHz 4 GB ram placa video: radeon x1330 x 1550 series 256 mb
Păreri Depanero? Vreau să trimit un laptop ce l- am stricat când l- am dezinfectat (acu' un an s- a întâmplat) și nu știu dacă firma e de încredere. Reparația e simplă. E scurtcircuitată ...? (mai mult)
Se poate strica laptop-ul meu de gaming dacă îi dau restart continuu?
Salut, un laptop pana in 2.100 lei care ar rula gta v in macar 30-40 fps-uri sau majoritatea joucurilor decent? Mulțumesc!
Voi ce aplicati folositi pe laptop (gen cititor de fisiere pdf, doc etc sau com ar fi word, pawerpoint, Adobe acrobat)
Cum dezactivez comenzile rapide pe Skype? Se poate?
Am un tv cu Android si nu l-am deschis de mult timp. Si l-am deschis si partea dreapta zici ca e spart dar televizorul e intact in acea parte cand e inchis si cand il deschid zici ca e spart.
Bună, am nevoie de un program free cu care pot șterge text și elemente de pe poze.
Hei! Este setata doar o rețea pe laptop. Acum vreau să mă conectez la alta, se conectează și îmi dă Conectivitate iPv6 fara acces la rețea. Îmi spusese cineva sa intru la conexiuni internet și...? (mai mult)
Buna Ziua.Am si si o intrebare.Cum se poate face ca sa nu mai primesc mesaje pe messengerul de la Facebook de la toti cocalarii si meltenii care nu sunt in lista mea de prieteni? Exista vreo functie de...? (mai mult)
Salutare tuturor, Cum fac videoclipurile sa fie cat mai clare atunci când le postez pe Tik Tok? Am un telefon Mate 20 Lite. Știu ca nu e foarte strălucită camera de filmat al său, dar când filmez...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un pc cu aio de 280mm si vreau sa il montez in partea de sus a carcasei, astfel incat impreuna cu ventilatorul din spatele carcasei sa scoata aer, iar cele 3 din fata sa traga aer, ...? (mai mult)
Salut, am un procesor Celeron b830 și 6 GB RAM laptopul se cheamă Fujitsu AH512 și am luat de la alt laptop Dell procesor Pentium B960 și vreau să întreb dacă merge sa pun la mine procesorul tinand...? (mai mult)
TPU merită pc ul acesta? : https://www.olx.ro/oferta/vand-pc-i5-IDdB6Cn.html Sau un ps 4 normal dar pe un tv smart 720 p. Rapid!
Recomandati-mi și mie vă rog un modulator bluetooth tip bricheta pentru masina bun pentru muzica.
As vrea sa imi cumpar un pc. Pcurile se conecteaza la net doar prin cablu sau pot sa il conectez cum se conecteaza si la telefon doar sa ii bag parola si gata?
Ma puteti ajuta si pe mine cu o nelamurire? Ce procesor e mai bun dintre Intel Pentium D 2.80 Ghz si Intel E5300 Dual-Core 2.60 Ghz.
Deci am nevoie de ajutor ca stau pe telefon de o ora si nu reusesc sa rezolv problema. Deci imi comandam ceva de pe answear si mi- au pus sa imi pun e- mail- ul si parola lui. Imi ziceau ca parola nu este...? (mai mult)
Recent am achizionat un laptop Sony vaio tip vechi de la un amanet. El merge perfect in stare foarte buna doar ca exista o mica problema. Cand pun urchea aproape tot se aude ca toarce ceva in el...? (mai mult)
Am laptop Asus Vivoboox x542ua i5 8th gen ssd 8 gb ram etc. nu ma bag in detalii. Vreau sa stiu daca acest display de 120 hz este compatibil cu modelul meu de laptop avand acelasi conector de 20...? (mai mult)
Mi- am luat un laptop de gaming HP pavilion gaming cu FreeDos si cand mi- am facut un stick bootabil si am apăsat pe boot meniu nu imi are USB ...etc ca sa îl pot selecta și să îmi instalez...? (mai mult)
Salutare, am o trotinetă electrică Razor Power Core E100 si nu am încărcătorul lui, el normal trebuie să se încarce la 24A cu 0.6A, pe net nu gasesc, dar am gasit alt încărcător, de 40V ...? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie unde sa introduci o imagine cu scris si sa genereze numai acel scris?
Am cum sa imi recuperez contul de Instagram daca l-am inchis definitiv?
Astazi mi-am luat niste AirPods-uri noi si cand le pun in urechi se aude un parait ciudat la casca stanga. Cum pot sa rezolv asta?
Vreau sa fac upgrade de ram la laptop, problema e ca am 4gb de ram onboard (soldered ram) mai exact prinsi in placa de baza si un slot liber unde urmeaza sa adaug o placuta. Problema e ca nu...? (mai mult)
Cum pot crea un nou cont yahoo mail pe telefon, cu adresă email nouă, fără să- mi bag numărul de telefon? Deoarece tot timpul îmi cere alt număr de telefon când vreau să- mi fac o adresă de...? (mai mult)
Exista HDD-uri SATA II cu 7200 rpm?
Se poate un hdd sa nu fie de 1 tera sau mai mult "st500dm002-1bd14 scsi" sau se potriveste orice hard disk? Pentru PC, apare doar 500 gb
Buna seara :) Cine stie cum pot scapa de aceasta eroare cand vreau sa viziualizez un film sau serial imi apare : HLS.js error: networkError – fatal: true – manifestLoadError
Imi puteti recomanda un program care sa simuleze un controller virtual cu ajutorul tastaturii? Sau orice alta metoda. Vreau sa ma joc fifa cu aplicatia parsec de pe 2 calculatoare ( dar fiecare ...? (mai mult)
De ce nu pot invita pe cineva in party pe Dead By Daylight? Îmi spune Unable to join host. Please ensurethere is no pending update of the Game in your Download queue
Salut baieti, stiti cumva ce procesoare mai noi suporta placa de baza Asus p5k Deluxe? Ca specificatii pe ea la momentul actual am 8 gb rami, placa video 1gb sata 2, hdd 1 terra (am zis ca poate conteaza...? (mai mult)
De ce alimentare am nevoie pentru un amplificator 2.1 80w*2 + 100w? Tinand cont ca o sa fie legat la el 4 dif de 40w fiecare si 2 woofere de 20- 40w aproximativ. Încă o întrebare ar fi; dacă ieșirea...? (mai mult)
Hello TPU! Am o problema la cooler, mai exact scoate un zgomot urat asemanator cu un bazait. Va rog sa ma ajutati rapid. =/
Ce este VPN de pe magazin play? Tot aud persoane ca folosesc vpn la nu stiu ce joc... vpnul este periculos? Adica iti poate lua date sau alte chestii din telefon?
Dacă imi scapa telefonul si i se sparge folia cum imi dau seama daca s-a spart si el fără să îi iau folia?
Hey! Aplicația Google photo din telefoanele noastre conține toate pozele noastre, pozele rămân private sau le poate vedea cineva?
Buna, am o problema de ieri seara..Nu ma mai pot uita la filme, seriale, etc..Imi da eroarea asta sus cand dau play. Deci se incarca filmul dar degaba, zice asa. HLS.js error: netwoorkError - ...? (mai mult)
Care sunt diferențele dintre bateriile alcaline și cele obișnuite?
Pana anul trecut se putea edita pe Facebook ziua onomasticii, acum nu mai o observ. Ma puteti ajuta sa o gasesc? Daca mai exista si pe la voi...!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului