Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Am si eu o problema cu laptop- ul, adică tastatura nu merge. Nu am vărsat apă pe el sau altceva dar dacă apăs pe tasta A mă dă pe notificări iar celelalte taste nu merg. Mi s- a întâmplat...? (mai mult)
Salut,am cumpărat o baterie nou pentru laptop si tine cam 3 ore, ar fi problema daca il tin in priza cand il folosesc, afectează bateria?
Salutare. La router wireless nu mai stiu exact daca puteti sa ma ajutati. Ca sa functioneze trebuie sa am neaparat tras cablu de internet in casa? Sau merge si fara cablu de la o retea de internet, doar...? (mai mult)
Stiti un service pentru reparatii pc/laptop? Am o problema la laptop si simt ca turbez, pe net primesc diagnostice diferite. Nu stiu sigur de la ce e si ce sa fac. Funda cine stie pe cineva care o sa ...? (mai mult)
Am un laptop Acer Aspire 5920G si nu ii merge displayul. As vrea sa il repar(adica sa ii pun display) dar tata a spus ca nu are o banda si nu merge reparat. Pot sa il repar?
Care ar fi pretul estimativ pe care l- as primi pe un PS3 Super Slim 500gb perfect functional, cu 2 controllere originale si jocurile: Gta V, God of War 3, Fifa 18, Far Cry 4, Crysis 3, Cod:...? (mai mult)
Intrebare, vreau sa- mi fac cont de Netflix si am un tv Smart LG. No, cand am intrat de curiozitate pe aplicatia Netflix de pe tv, mi- a aparut acolo jos ceva gen "ca versiunea televizorului...? (mai mult)
Mi-am luat un Samsung TV Q70R si vreau sa ma uit Avatar 4K pe el. Dar cand dau pe el imi spune ca audio nu este acceptabil. Care e problema si cum pot sa il rezolv?
E diferenta mare intre HD si Full HD la televizoare? As vrea sa cumpar un televizor si orientandu- ma dupa buget mi- au picat ochii pe 2 de la LG. Dar cel la care scrie ca e Full HD si e mai scump am vazut...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune ce HDD e bun pentru acest desktop? De 500 gb sau 1 Tb din altex sau eMAG https://altex.ro/sistem- desktop- gaming- myria- style- v60- amd- ryzen- 7- 2700g- pana- la- 4- 1ghz- 16gb-...? (mai mult)
Știe cineva cum pot vedea istoricul paginilor care le-am vizitat în trecut printr-un link de pe Facebook, ce mă trimitea direct la pagina respectivă, de obicei google? Scuze categoria
De ce mi se stinge telefonul după ce stau pe el 30 min deși am peste 50% baterie?
Unde gasesc si eu pe net windows xp cu Bootmgr si Bootmgr.efi? Ca veni una cu un pentium 4 antic sa ii bag windowsul.Nu am gasit aceste fisiere in nici unul.
Am deschis pcu si făcea flickuri si nu puteam sa apas pe nimic in afara de wallpaper engine https://we.tl/t-Oh9nPhTDLt Se poate rezolva fără o restartare la windows?
Am nevoie de ajutor. Cum se numește această mufă? https://imgur.com/a/rUeriZM
Ma poate ajuta cineva cu construierea unui pc de la 0? Niste link-uri spre componente. Buget maxim: 4000 lei (40 milioane lei vechi ) Il voi folosi in mare parte pentru gaming.
Care este cel mai bun antivirus pe pc? Vreau sa imi iau unul si nu stiu pe care sa il iau.
Daca fac direct die pe procesor si in loc de metal lichid as folosi pasta termica normala noctua, ar avea vreun sens, as obtine temperaturi mai bune sau sa las procesorul asa cum e? Daca folosesc metal...? (mai mult)
Daca instalez pe pc 2 antivirusuri se poate intampla ceva? Adica eu am deja intalat 360 Total Security si as vrea sa instalez si MalwareBytes sa vad cum e. Din cate am auzit ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca exista o versiune de Adobe premier pro pe 32 de biti?
La power options, processor power management-system cooling policy ce sa pun passive or active? poza:https://imgur.com/2qhs51P
Salutare. As dori si eu o parere despre acest laptop. https://www.it- fashion.ro/shop/laptop- asus- m509da- ej058- 15.6- 1920x1080- pixels- fhd- amd- ryzen- 3- 3200u- 2.60- ghz- amd- zen- 8- gb- ddr4-...? (mai mult)
Salut, am o problema la care ma chinui de ceva timp. Am o problema la laptop in care pur si simplu nu mi se deschide biosul sau boot menu din tastatura. Cand l- am cumparat a mers, deci nu e chestia ...? (mai mult)
Ati putea sa imi oferiti cateva pareri despre acest laptop? https://www.it- fashion.ro/shop/laptop- asus- m509da- ej058- 15.6- 1920x1080- pixels- fhd- amd- ryzen- 3- 3200u- 2.60- ghz- amd-...? (mai mult)
am un aparat foto semi pro. Cum e ok sa las bateriile în aparat când e închis? ..Sau le scot ca sa nu se descărce?
Salut, TPU.Aveți o tastatură în română cu diacritice pe dreapta să îmi recomandați? Să fie pentru Android 10 și să aibă st cu virgulă și cu sedilă (știu că nu e corect cu sedilă dar așa...? (mai mult)
Sunt compatibile urmatoarele componente: https://www.emag.ro/favorites/hash/3197827c- c9fc- 492a- 8984- f4d0e1a6e1de https://www.emag.ro/favorites/hash/88a68625- 5961- 4e53- b5a0- 45e9814f592a ...? (mai mult)
Bună ziua, Doresc să îmi achiziționez un laptop nou și mai performant decât ceea ce posed în acest moment. Bugetul pe care îl aloc este: 8.000 RON, ideal 7.000 RON, dar am cam văzut prețurile...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest laptop? Vreau sa stiu daca se comporta bine. Daca isi face treaba. Multumesc anticipat! https://emag.page.link/3hGL99VTstADQca76
Bună ziua lume bună, vin și eu cu o problema legata la o placa video, am cumpărat o placa video mai exact un rx 570, dar am montat- o pe o placa de bază Asus qem 87 m- e parca nu mai știu exact,...? (mai mult)
Dacă am un cont de epic games(pe Android) si am un joc, care nu merge jucat pe telefon. Dacă dau contul cuiva și el are pc, jocul va funcționa și la el?
Cum pot dezactiva Smart Contrastul la un monitor Philips, adică sa nu mai mi sa închidă brightnessul la culoare atunci când am ceva pe background de culoare închisa? Aveti idee? Dau...? (mai mult)
Vreau sa postez un video ce contine o melodie pe pagina mea dar imi zice ca fur drepturi de autor. Pe profilul meu nu îmi zice nimic dar se poate intampla ceva? In afara de a sterge video- ul fiindca ...? (mai mult)
Nu ma pricep la calculatoare cand vine vorba de placi video, procesor...una alta. Si voiam sa- i intreb pe pasionati care dintre laptopurile Lenovo Ideapad L340- 15IRH si Lenovo Legion Y7000...? (mai mult)
Care este diferenta la niste Hard Disk-uri ca sun tunele Sata,Sata 2, Etc.?
Salut, vreau sa cumpar o tableta pentru un nepotel de al meu. Sa tina mult bateria si sa fie bunicica pentru jocuri, undeva la 7-8 milioane, care ar fi cea mai buna in acest buget?
Ce tabla magnetica imi recomandati sa cumpar? Nu vreau sa cumpar una si sa se sparga sau mai stiu eu ce. Multumesc.
Aș vrea sa stiu cum instalez aplicatia Aura rgb pentru iluminare la tastatura am incercat dar cand incerc sa intru imi da eroare nu stiu.As vrea sa stiu ce sa fac pas cu pas.(sunt nou de 2 ...? (mai mult)
Are cineva MateBook X- Pro? Am gasit o oferta ce include si o pereche de casti wireless cadou...? (mai mult)
Ce părere aveți de Monitor Philips 278e9qjab la 800 Ron pentru niște gaming, editare/Photoshop ocazional?
Am nevoie de ajutor. Cine ma poate ajuta sa îmi reactivez un cont de Instagram pe care l-am dezactivat din greseala? Cica e imposibil de recuperat dar chiar am nevoie mare. Dau funda multumesc
TPU o tabletă sub 900 lei care să aibă un pix sau să îi pot cumpăra unul și să ducă macar roblox, să meargă cu zoom că bacu și da... dar mai ales să meargă binișor? Nu vreau gaming 100000+...? (mai mult)
Am o problemă cu mouse-ul și tastatura, mi-am reinstalat windows-ul și la deschidere nu îmi detectează nici mouse-ul nici tastatura. Rezolvare vă rog
Imi puteti recomanda o carcasa pc cu ventilatoare? Sa aiba lumini rgb ori pe rosu. Am un buget de 150-200 lei.
Am o masina model Audi A4 B6 Sedan din anul 2012. Vreau sa conectez telefonul la masina prin bluetooth pentru a asculta muzica, dar cand il conectez imi spune ca merge doar prin apeluri. Stie cineva ...? (mai mult)
Buna, am instalat o aplicatie care avea un virus.Virusul nu putea fi dezinstalat si mai pe urma reseta pc- ul(laptop) cand l- am deschis ecran alb nimic nu putea fi apasat. Am incercat sa reinstalez windowsul...? (mai mult)
Am o problema ce tine de tehnologie:) am descarcat un film pe telefon cu ajutorul lui snaptube și am pus pe stick filmul ca să- l pot pune la tv, formatul videoclipului e mp4, dar când selectez...? (mai mult)
La un laptop ce memorie recomandati? Varianta de 256 GB sau cea de 512 GB? Nu il folosesc pentru cine stie ce... niste jocuri cateva programe...
Salut,vreau sa stiu ce este mai bun un internet prin cablu sau sa folosesc wi-fi cu 5G?
Hristos a înviat! Ieri PC- ul mergea bine. Aseară ma jucam cu un prieten un joc multiplayer. Dintr- odata mi se închide pc- ul, adică monitorul, unitatea încă funcționând. Faza e ca mi- a ieșit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!