Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Hristos a înviat! Ieri PC- ul mergea bine. Aseară ma jucam cu un prieten un joc multiplayer. Dintr- odata mi se închide pc- ul, adică monitorul, unitatea încă funcționând. Faza e ca mi- a ieșit...? (mai mult)
Detin un desktop cu Pentium G4400, 8GB RAM, fara placa video si altele, un monitor LCD de 17- 18inch. Cu cati lei poate creste costul facturii de curent E.O.N daca folosesc PC- ul 24/7 cu monitorul...? (mai mult)
Salutare. Doresc sa achizitionez un laptop. Am observat ca majoritatea la sistem de operare au trecut FREE DOS... la acelea trebuie instalat neaparat un windows nu? Si la cele noi cred ca majoritatea merg...? (mai mult)
Daca stii sa lucrezi deja in Android, atunci vei sti sa lucrezi si in kotlin? Adica abia acum cateva zile m- am documentat despre kotlin, nu intelegeam care este diferenta dintre Android si Kotlin, ...? (mai mult)
E buna pasta stock la ryzen 5 3600? Am auzit ca e mai lipicioasa si nu e asa buna ca arctic. Pareri?
Castile hyperx cloud alpha sunt de 2 feluri:normale(negru rosu)si gold limited edition, este vreo diferenta la audio? Sunt ambele 7.1 surround?
Daca vizitez profilul cuiva pe Facebook, exista o modalitate prin care acea persoană sa vadă ca l-am vizitat? Aplicațiile alea bănuiesc ca sunt false, nu?
Salut baieti, ce parere aveti de acest PC: PC Gaming Diaxxa Light Intel Core i3 9100F 3. 60GHz 1TB+ SSD 240 GB 8GB DDR4 RX 580 8GB la 2350 lei? Eu zic ca este super decent, voi ce ziceti? Il iau pentru...? (mai mult)
Salut, am apasat pe tastatura f6 si f12 incontinuu pana la deschiderea windousului vista (nu radeti de mine pls.:( ) ca am crezut ca nu se intampla nimic si acum nu imi mai merge tastatura, ce trebuie...? (mai mult)
Am o problemă la difuzorul frontal la S9(earpice), se aude foarte distorsionat(Probabil a prins mizerie), am incercat să curăț cu un ac foarte mic, cu gumă, cu plastilina, nimic nu merge,...? (mai mult)
Imprimanta Canon MG6450. Am eroare B200, o resetez tinand apasat pe Power si apas de 4 ori pe Close, dupa apare eraore 5100, am rezolvat- o si pe aceasta ridicand cumva de capac, dar dupa iar a aparut...? (mai mult)
Salut, daca pun o memorie ram ddr4 2400 pe un procesor ryzen 1600 are ceva?
As vrea sa va rog sa ma ajutati. Nu ma pricep, asa ca am nevoie de voi. Vreau un calculator, fie direct gata facut, fie pe piese si apoi asamblat, nu conteaza. Am un buget de 3000 de lei si as vrea...? (mai mult)
Mi-am luat saptamana trecuta o pereche de casti clasice, cu fir. De dimineata au mers perfect, am fost pana in oras, iar acum cand am venit si am sunat pe cineva mi-a zis ca eu nu ma aud.
Vreau sa fac un upgrade la laptop, am un HDD de 2Tb și vreau să- i instalez și un ssd, vreau să- i bag Windows- ul pe ssd dar nu știu cum e cu ssd- ul. Sunt de diferite mărimi sau cum? Nu am experienta...? (mai mult)
Pot posta un video pe Facebook si apoi de acolo sa il public si pe Instagram? Exista vreo astfel de optiune?
Mi- am cumpărat o tastatura mecanică nouă, cand mi- a ajuns am observat ca nu imi merg tastele "P" si "[", insa amândouă lumineaza si se apasă fara nicio problemă.Ar putea fi o anumită...? (mai mult)
Salut, mi-am cumparat o placa video cu 8 pini, eu avand doar 4 la sursa. Daca exista vrea posibiliate de conectare cu ceva cablu. Sau trebuie sa imi cumpar o sursa noua?
Salut, recent mi-am achizitionat o placa video care are nevoie de alimentare in 8 pini, eu la sursa avand doar 4. Daca exista vreo posibilitate, fara schimbarea sursei?
Va rog daca stie cineva cum imi pot configura 2 routere la internetul de la RDS. Modemul lor este configurat in mod " Bridge" cum spun ei. La primul router am pus username si parola si functioneaza...? (mai mult)
Bună TPU. Am un laptop și trebuie să îi scot hddul pentru a îl înlocui cu un SSD. Eu vreau să formatez acel hdd. Pentru a- l folosi extern cu ajutorul unui rack. Ca și cum ar fi un stick doar ...? (mai mult)
Salut, de aproximativ o luna mi-am cumparat un Smart TV Vortex de 81 de cm dar nu gasesc nici macar o aplicatie de telecomanda care sa gaseasca această firma. Ma puteți ajuta?
Buna, am nevoie de ajutor. Este vorba de twitter. Nu stiti cum as putea vedea pe cine urmareste o persoana cu cont privat?
Bunà - am un Lenovo G710 intelCor ( TM ) I5 -4210, CPU@2.60 Ghz 2.59 Ghz 8 giga as vrea sà stiu cat imi consumà. Và multumesc.
Cat valoreaza un laptop HP de 17 inch IPS touchscreen, 16gb ram ddr4, 1tb hdd, placa video nVIDIA 940mx 2gb, procesor i7 7550u 2, 60ghz boost pana la 4, 00 8mb cache?
Salutare, sunt si eu un amator ale electronicii, ideea este ca as vrea sa invat cum sa pot sa aleg componentele/sculele necesare pentru a putea sa lipesc cu ciocanul de lipit. Am cateva scule in acest...? (mai mult)
De ceva timp mi s-a stricat telecomanda de la smart tv, am garantie la tv, daca ma duc la magazinul la care am luat tv-ul imi poate da alta telecomanda? DAU FUNDA!
Daca trimit consola PS4 slim la curățare cu înlocuire pasta termica, se va încălzi mai greu? Menționez că după o oră de joc se încălzește și are lag. Consola are 3 ani și 5 luni. ...? (mai mult)
Salut, in vara o sa- mi achizitionez acest PC: https://www.cel.ro/calculatoare- desktop/pc- gaming- diaxxa- light- intel- core- i3- 9100f- 3- 60ghz- 1tbplus- ssd- 240- gb- 8gb- ddr4- rx- 580- 8gb- pMyM0MDApMw-...? (mai mult)
Salut, am si eu un Audi a4 din 2009 si acum 2 zile am luat cardul din masina ca sa bag pe card muzica noua si cand l- am bagat la loc in casetofonul masinii, imi scrie UNREADABLE si in pc si telefon ...? (mai mult)
Acest cooler https://www.pcgarage.ro/coolere/deepcool/gammaxx300/ este mai bun ca cel stock de la Intel?
Bună! Doresc sa-mi șterg contul de Brainly dar nu știu cum. Dacă știți puteți să-mi explicați și mie vă rog?
Hei! Cine imi spune si mie cum fac pe un telefon a51 gen screenshot, dar sa inregistreze ce fac eu pe el si sa se salveze? Sper ca am explicat bine:))
Credeti ca ar rula FiveM pe un i59400F si un GTX 1060 3GB?
Imi puteti spune un program pentru telefon(Android) cu care sa editez video- uri, in special pentru tiktok sa aiba functii basic de editare, gen cuplare, taiere, text, etc si sa fie bun, nici si sa ...? (mai mult)
SALUT TPU! Cand intru in bios(gygabite) nu gasesc dual monitors ceva de genu? Ma puteti ajuta?
Urgent! Cu ce comanda se insereaza un semn de carte in excel? A. Insert - > Name manager B. Formulas - > Define Name C. Data - > Data validation Cum se poate aplica o formatare conditionata de...? (mai mult)
Este greu sa asamblez un PC daca nu am mai asamblat?
Am un tv Teletech model LED22281 si vreau sa imi conectez si eu telefonul la el ca sa vad un film.Cum fac asta? Are cablu usb dar cand il conectez degeaba nu zice nimic.
Cum conectez routerul pe direct, pentru a putea fi verificat de catre RCS RDS?
Ce parere aveti de acest laptop? https://emag.page.link/4hbQohmMDspTP7kS6 Imi ruleaza gta 5 la o grafica maxima fara probleme? Dar jocurile 2018-2019? Se incalzeste repede?
Buna, am instalat o aplicatie care avea un virus.Virusul nu putea fi dezinstalat si mai pe urma reseta pc- ul(laptop) cand l- am deschis ecran alb nimic nu putea fi apasat am incercat sa reinstalez windowsul...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un sistem home cinema. Dati-mi si mie niste sugestii. Am un buget de 3000 de lei. Ce imi puteti recomanda?
Am o intrebare, ce e photoshop lightroom, e la fel ca cs-urile si cc-urile sau e mai bun?
As vrea sa stiu daca exista vreo modalitate de a rula un program de 64 de biti pe un pc de 32? Adică mai exact ce vreau sa fac este sa rulez photoshop pe pc, dar cand il aprind imi spune ca...? (mai mult)
De fiecare dată când trimit cuiva o poza pe messenger ea devine neclară, nu se mai intelege nimic din poza trimisa.De ce? Adică eu trimit poza clara apoi o trimite in ceață.O vede in ceață...? (mai mult)
Am un mp4, filmulet si as vrea sa extrag doar partea audio, cum as putea face asta? Ce program sa folosesc? Exista si online asa ceva fara sa ma mai chinui sa descarc ceva in calculator?
Salut, de unde pot iau un laptop bunicel, cu 500-550 lei?
Am o problema cu un fisier gen cand vreau sa il dau paste imi zice ca fisierul e prea mare si eu de fapt am memorie pe hard disk.Cine ma poate ajuta primeste Funda!
Salut tpu.Am o problema.Astazi pc-ul meu s-a restartat de 2 ori fara sa ii fac ceva.Imi puteti spune de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!