Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU. Am un laptop ce are un HDD de 500 GB. Laptopul se mișcă extrem de greu. Pe google Chrome trebuie să aștept minute. Și prietenilor mei le merge ok datorită faptului că au SSD. M- am...? (mai mult)
Salut, am o placa de baza gygabite z390 gaming x pe care vreau sa pun un procesor Intel i9 9900k coffe lake r...intrebarea mea e ce placa video ar merge sa pun pe aceasta placa de baza si care sa si mearga...? (mai mult)
Mai merita achiziționat Macbook Pro 2012 la 1500 de lei?
TPU, cum îmi pot curata pc-ul de praf fără a-i scoate componentele?
Are cineva sau poate urca cineva Windows XP in limba romana sau un language pack complet functional? Am pe cineva mai old- school care nu vrea sa treaca pe alt sistem de operare. De preferat ar fi o imagine...? (mai mult)
Salut, as vrea daca se poate sa- mi raspunda cineva care are cunostinte in domeniu. Am 7 televizoare maxwell LCD care au setarile blocate. Ca sa se inteleaga, un spital unde lucreaza parintii si- a ...? (mai mult)
Va salut! Am cont Netflix in Romania si am mai activat dispozitivul cuiva din Spania. Probabil din cauza asta nu- mi apar subtitrari in limba romana la multe filme. Am verificat pe contul altcuiva si acele...? (mai mult)
Aseara pe la 5 dimineata mi s- a aprins pc- ul din senin (tin sa mentionez ca doar unitatea si perifericile, fara monitor), a mers cam 1 minut si s- a stins singur. Era in sleep mode, iar eu nu aveam...? (mai mult)
Mi- am luat acum vreo cateva luni un casetofon JVC KD- X262 care are si subwoofer control, prima oara cand i- am umblat la setari era acolo setarea, la audio control, dar dintr- o data a disparut...? (mai mult)
As vrea sa- mi bag inca un monitor la pc am GTX 1060 3gb credeti ca ar merge? Tin sa mentionez ca monitorul secundar este unul patrat si nu cred ca ar aduce un consum. Inca ceva pe ce tasta ...? (mai mult)
Cand conectez playstationul la tv mi se vede meniul alb negru dar pe canale nu se vede alb negru, ce sa fac?
Salut Bro, auziti, daca am 2 monitoare, ala principal e conectat la placa video si celalalt la procesor, dar ala de e la procseor nu il folosesc decat la un google, chestii din astea, afecteaza cu...? (mai mult)
Oare pot combina(pune) mai multe procesoare, plăci video într-un singur pc? Dacă le unesc va merge?
TPU am o întrebare, puteți face cel mai bun pc la + monitor la 700 lei pentru videoclipuri, editat,puțin gaming(pubg lite, un emulator)? Vă rog seriozitate. Fundă
Cel mai ieftin scaun de gaming?
Am un laptop ok, are 4gb ram, t4400, Intel family, ce să fac cu el că merge foarte încet de la un timp, să îl curăț? Am făcut multe experimente pe el căci nu îmi risc celălalt laptop mai...? (mai mult)
De 1 luna wifi- ul pe telefonul meu nu prea mai merge (am un Huawei Y7) adica daca stau la cativa cm de router merge normal dar daca ma pun in pat care este la 2- 3 metri de router am maxim o linie...? (mai mult)
Salutare, am gasit un cablu Display Port in casa dar judecand dupa faptul ca nici nu stiam ca il am cred ca e destul de vechi si pare destul de prost, ordinar, nicidecum high end. Intrebarea e daca ...? (mai mult)
Ieri am postat o poveste cu iubita mea pe Facebook si acum am primit notificare ca mi s-a sters povestea, oare e normal sau eroare?
Am un MSI GTX 1060 6gb de la cineva, si de cand apăs pe butonul de power, ventilatoarele plăcii video sunt la viteză maximă. Am încercat sa modific viteza din MSI Afterburner, dar fără...? (mai mult)
Buna,cum conectez maneta de xbox 360 la laptop nu am adaptor wireles sau alt cablu pe windows 10? Nu as vrea sa cumpar ceva
Salut. Am un laptop Asus X553M si o mare parte din tastatura nu funcționează. Cunoaște cineva care poate fi problema sau cum pot sa o rezolv?
Am unitatea de la pc pe birou deasupra iar sub pc la 20 cm am subwoofer- ul. Imi afecteaza vibratiile componentele pc- ului? Am doar ssd. Am vazut pe net ca poate afecta hdd- ul. Nu stiu de aia cer parerea...? (mai mult)
TPU imi puteti gasi sau face un pc ok, un i5, 8gb ram, un gtx sau alteva bun cat de car si un monitor? Scuzati-ma pentru scris dar scriu de pe laptop.
Ciao, tuturor! Am o intrebare pentru cei care se pricep la configurare de NAS. Vreau sa configurez un Nas Zyxel NSA 310, ca sa poata sa se vada de pe telefon si alt calculator life streaming. ...? (mai mult)
Bună, de curând mi-am cumpărat Huawei P smart Pro și ii tot caut husa, din altex de unde am luat telefonul nu aveau căci i-am întrebat. Știți voi niște site-uri unde as putea sa găsesc husa?
Salut. De cateva saptamani am niste probleme cu monitoru' de la pc, nu mi se vede rezolutia full, chiar daca in setari am rezolutia 1920x1080, nu se vede full https://prnt.sc/sdltwa las aici poza,...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o folie de sticla pentru Mi 9T?
Merita sa vând tastatura mea actuala Razer Blackwidow 2014 non ultimate pe care o am de vreo 3-4 ani cu 200 de lei și să îmi cumpăr un steelseries apex 5?
De ceva timp mi se intrerupe internetul des, pierd semnal la telefon in casa, se pierde semnalul si la aparatul radio. Nu sunt lucrari in zona care sa justifice asta. Idei despre care ar putea fi ...? (mai mult)
Am o placa de baza https://www.emag.ro/placa- de- baza- gigabyte- socket- 1151- z390- gaming- x/pd/DR6ZM4BBM/ si vreau sa pun o placa video mai buna inca nu stiu ce model, intrebarea e daca merge...? (mai mult)
Am un mouse Logitech g305 wireless. Cand dau click stanga langa rotita se aude un click cand iau degetul ca si cum se blocheza sau ceva. Se aud 2 sunete nu ma refer la click ul normal. Dar cand dau click...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva cum as putea afla sau cum imi pot da seama ce generatie de procesor i5 am in laptop? Multumesc mult.
Salut.Am un HP dv6 6006el stricat.Cum pot să aflu ce componente am avut in laptop de cand l-am cumparat...gen placa de bază și ramii? Multumesc!
Bună TPU. Îmi poate spune cineva ce placa video integrată are amd ryzen 5 4500u? Știu că aceste procesoare de seria 4000 sunt în dezvoltare dar cei de la AMD în loc să specifice ce model de vega...? (mai mult)
Daca am un Smart Tv pot sa il conectez wireless la un laptop? Aleg cel mai bun raspuns castigator.
Ce monitor imi recomandati, cele de la Asus sau Benq?
Nu îmi dau seama dacă procesorul acesta "Intel Pentium D CPU 2. 80Ghz 2. 80Ghz" este dual core. D- ul acela vine de la Dual sau nu? Mă poate lămuri şi pe mine cineva? Mulțumesc...? (mai mult)
mi- am achizitionat recent un laptop, mai exact ASUS 15.6" M509DL, aces laptop are ca procesor Ryzen 5 3500U Vega 8, dar are si placa dedicata nVIDIA mx250 2 gb. Problema este ca eu vreau...? (mai mult)
Pentru cei ce detin un imac, dupa ce l- ati folosit vreo 4 ani sau dupa caz, l- ati dus la revizie, sa il curatati de praf pe interior si sa ii schimbati pasta termoconductoare? Eu am unul din 2015 ...? (mai mult)
De ce apare acest "artefact" pe video? Menționez ca acum 2 luni când L- am predat nu avea nici o problema iar azi când l- am deschis, am observat erori in mai multe parti ale clipului? Care...? (mai mult)
Https://www.pcgarage.ro/ssd/hikvision/ssd-e100n-128gb-sata-3-m2-2280/ https://altex.ro/solid-state-drive-ssd-western-digital-green-120gb-sata3-m-2-wds120g2g0b/cpd/SSDWDS120G2G0B/ care este mai bun?
Dacă stiu parola unui cont al unei persoane (nu îmi apartinea mie contul) de insta si am intrat pe el de mai multe ori iar persoana respectiva a observat că contul e spart așa că si- a schimbat parola...? (mai mult)
Daca schimb parol de Facebook a unei persoane, acea persoane poate afla vreodata cine i-a schimbat-o? Adica sa afle cumva de la sursa sau de la ce calculator a avut loc schimbarea parolei?
Samsung A40 are corning gorilla glass 3 asa cum am auzit? Si daca da, acest tip de ecran necesita folie de protectie? Am auzit ca daca il pui in acelasi buzunar cu cheile, nu se zgarie. Ce...? (mai mult)
SAlut, am o sursa ATX 420W E1- PSU si vreau sa o schimb, faza e ca n- am gasit alta din acelasi model... si as pune alt model, faza e ca ma gandesc si la carcasa pc- ului, am gasit multe surse dar ...? (mai mult)
Am o boxa jbl flip 4 de 1 an si ceva si m- am hotarat sa ii schimb bateria, am gasit pe un site romanesc si am schimbat- o, dar am folosit low freqvency mode si am stricat un difuzor, se aude urat cand...? (mai mult)
Am scris un disc Blu Ray cu poze si cand vreau sa- l citesc, pe Mac mi se tot incarca fisierele in Finder, iar pe Windows imi apare lista cu pozele aproape imediat. A mai avut cineva problema asta, ...? (mai mult)
Hey, am de semnat declarație de onestitate, faza e ca am descărcat Adobe acrobat reading dar nu apare creionul sa semnez, ma ajutați?
Am o nelămurire:Dacă iti cade telefonul pe pământ, gresie, ciment etc...ii poate afecta performanța adica chiar dacă se sparge sau nu el mai functioneaza la parametrii lui normali?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!