Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Un laptop 3500 lei 4000 max, ceva recomandari?
Salut, am o problema la pc, nu pot instala nici un fel de windows, la cele mai multe ajung la stagiul "Se pregatesc fisierele pentru instalare" si se opreste la 3 sau 0 la suta, ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un SSD de 240GB pană in 200 RON? Recomandat pentru gaming. De ce cabluri am nevoie pentru un SSD? Mă gândesc că un cablu SATA si unul de la sursă?
cum as putea instala driverele pe un Lenovo ideapad 110 daca nu merg porturile usb fara driver?
Bună TPU! Fac o greșeală dacă îmi cumpăr acest laptop myria? Link : https://altex.ro/laptop- myria- my8315bl- intel- celeron- n3350- pana- la- 2- 4ghz- 13- 3- full- hd- ips- 4gb- 32gb- emmc- intelr-...? (mai mult)
Am un PC care are Windows 7 ca sistem de operare. Cum as putea sa resetez o aplicatie? Dau funda 100%. Multumesc.
Salut, am o întrebare. Probabil ca majoritatea ați auzit de aplicația snapchat. Ce semnifică atunci când story-ul unei persoane are un lacăt?
Vreau sa- mi cumpăr o consola de jocuri dar nu stiu care. Vreau sa joc in principal GTA5 si FIFA20. Puteti sa- mi recomandați o consola bună deoarece vreau sa fac si Youtube.Dar am o problema.La...? (mai mult)
NVIDIA geforce now requires windows 7 or later 2020 nu merge! Am facut update la win 7 si tot nu merge!
vreau sa imi dau un upgrade la laptop, aveti idee de unde pot sa imi iau un procesor sau o placa video sau ceva care sa imi imbunatateasca performantele in jocuri?
Salutare, am si eu o placa video msi geforce gt 210 1gb ddr3 32 bit si am intampinat o problema. Eu am un PC Dell Optiplex580 cu un procesor AMD 2. 8ghz si 4 gb de ram avand placa video integrata m- am...? (mai mult)
Cum se numeste chestia de scos tastele de la tastatura (care te ajuta)?
Salut, as vrea sa imi achizitionez un pc de gaming buget 3800 ron si m- am gandit la sistemul balaur de pe Pc garage, ce parere ai? E ok sau e placa video slaba? Raspunzi doar daca te pricepi si sa joc...? (mai mult)
Am o mare nelamurire. Deci laptopul meu are port hdmi, detin cablu HDMI- HDMI dar monitorul meu are doar VGA si DVI. Am fost la altex si mi- a spus ca nu are cum sa transmita daca imi iau adaptor...? (mai mult)
Există vreo modalitate prin care pot să văd ce utilizatori mi-au vizitat profilul meu de Fbk?
Știți cumva cum aș putea să văd cum se cheamă perifericele (mouse, tastatură) folosind o aplicație sau un program? Vă rog!
Când dau procesorul sta in 100% după puțin timp PCul da freeze și trebuie sa îl restartez și placa video când sta in 100% începe sa dea black screenuri pentru 1- 2 secunde odata la câtva timp ...? (mai mult)
Buna ziua/seara, mi- am schimbat win si i- am uitat parola iar tot in ziua aia l- am schimbat din nou si s- a schimbat cam jumatate iar apoi si- a dat un restart si a inceput sa- mi apara...? (mai mult)
Am cea mai ciudata problema cu contul de Facebook! De 5 zile ma chinui sa primesc pe sms codul acela din 6 cifre ca sa ma loghez. Am tot cautat pe internet solutii, majoritatea ziceau sa trimit...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa trimit poza de buletin celor de la Facebook ca sa imi activez contul! Ce trebuie sa fie evidentiat? Nume, data nasterii si poza? Si restul blurat? Va rog, nu stiu ce sa fac! Am contul...? (mai mult)
Am si eu nevoie de niste prelungiri de cabluri de CPU (4+ 4 PIN), alimentare placa de baza (24 PIN), PCI- E (6+ 2 PIN) si nu prea stiu unde sa gasesc la un pret cat mai ok si scurte circa 10- ...? (mai mult)
Știe cineva de ce, pe messenger, după ce am dat sa "ascund" (hide) o conversatie, îmi apare din nou la conversații (chats) după ceva timp?
Salut, cum pot sa fac o camera de discord unde sa nu poata sa scrie nimeni decat sa vada mesajele?
Salut, nu stiu ce sa zic. Este ok placa asta video, mai exact shappire radeon rx 5500 xt 8gb uite linkul: https://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-rx-5500-xt-pulse-8gb-gddr6-128-bit/
Caut sa cumpar un pc sa pot sa ma joc fortnite pe el ca multi colegi se joaca si vreau si eu sa joc fortnite ca e misto
Am un laptop, bineee, am schimbat si eu windowsu ca un om normal, buuuun, pe la jumatea schimbarii windowsului mi s- a blocat si s- a restartat, da? Bine si de atunci nu se mai aprinde, gen se blocheaza...? (mai mult)
Cum pot sa dau o persoana pe ignore pe Messenger dacă nu am vorbit cu ea ca sa am conversatia... ca sa pot da de acolo ignore?
Am vazut ca Facebook-ul are o actualizare noua, stie cineva cum o activez ca nu mi-a aparut nimic si nici daca dau pe sageata aceea din dreapta sus nu imi apare?
Nu ma pricep in detaliu la calculatoare si as vrea sa va rog sa imi dati niste sfaturi. Cum am grija sa nu imi infestez calculatorul cu virusi? Ce sa fac ce sa nu fac, daca e vorba de antivirus atunci...? (mai mult)
Salut, am o problema cu stocarea iPadului meu. Încerc sa fac un montaj la un joc, dupa ce termin de filmat gameplayul, videoul care are aproximativ 5- 6 minute imi umple toata memoria, iar dupa ce...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu open office? De exemplu aș vrea să fac un calcul, am 400 de mere și dau la 3 persoane cate 100 de mere iar la total este ok că îmi dă suma, la început aș vrea sa scadă...? (mai mult)
Ce aplicatie exista pe telefon ca sa afli cat timp petreci pe anumite aplicatii?
Carcasa asta permite wire management? https://www.pcgarage.ro/carcase/floston/blade-rgb/
Cum pot sa vad cati GB are placa mea video? Am incercat cu Speccy si Gpu Z si nu-mi arata. Alta solutie?
Salut..As vrea sa achizitionez o tableta cu Android. Stie cineva vreun model care sa vina insotit de un stylus? Am cautat pe mai multe site- uri, iar in descriere spun ca vin insotite, iar in recenzii...? (mai mult)
Am varsat picaturi de clor pe tastele laptopului, unele nu mai merg, nu au fost foarte multe picaturi (cam 5- 6) si am o intrebare, laptopul merge perfect, dar 6 taste nu mai merg, ma poate ajuta ...? (mai mult)
am cateva intrebari: - Ce cooler imi recomandati pentru ryzen 7 3800x pana in 300 lei - Ce placa video ar fi buna intre rtx 2070 si rx 5700xt - Care dintre aceste modele https://www.pcgarage.ro/placi-...? (mai mult)
Azi dimineața am întâmpinat o problema la laptopul meu, când l- am folosit mergea foarte greu in comparație cu zilele trecute, deși nu i- am făcut nimic ce să afecteze, ma gândesc probabil...? (mai mult)
Vreau să- mi iau un telefon Samsung galaxy a30s, cât de bun este merge să te joci pe el pubg, free fire, call of duty? Am înțeles ca se vad pixeli pe el, e adevărat? Si cât de mult ține până...? (mai mult)
Salutare priceputi in ale It- ului. Am un laptop pe care am doua HDD sau mai bine zis am un HDD la care este alipit un SSD mic de 24 GB, cred ca procedeul se numeste SSHD. In fine HDD este un HGST HTS721010A9E630...? (mai mult)
Bună ziua, îmi spune și mie cineva cum pot sa schimb parola la un router, Asus RT-N18U?
Am nevoie de ajutor. Mi- am luat o consola wii dar am probleme cu jocul. Vânzătorul m- a învățat cum sa pun jocuri pe un stick de memorie, am facut exact pașii pe care trebuia sa ii fac, ...? (mai mult)
Funda! Deci eu vreau sa imi pun o poza de profil noua pe Facebook, dar sunt cateva rude care sigur imi vor comenta la ea si ma simt prost sa le sterg comentariile.Cum fac ca sa nu imi mai poata comenta...? (mai mult)
Am cumparat un xfx rx 580 8 gb folosit. Si abia acum dupa cateva luni am observat ca are frecventa de 1150 mhz si vram 2100 mhz. Am cautat pe net si ziceau unii ceva de dual bios si ca astea sunt frecvente...? (mai mult)
am o problema legata de tastatura myria mg7502 nu stiu de ce nu merge num lock/pad activez buton si in loc sa imi mearga num pad/lock merg sagetile si nu stiu ce sa fac ca sa functioneze.
Am încercat să scot din nou declarații la xerox și direct de pe google nu mă lasă, iar dacă dau download să printez din new text document, se copiază cuvinte aiurea în loc să se copieze declarația. ...? (mai mult)
De ce nu mai merge hdmi? Am wind.8.De 2 ani nu am avut probleme.
Salut, am observat ca laptopul meu scoate un sunet ciudat, ca niste circuite in functiune(poate nu are sens ce zic, nu sariti cu gura pe mine :) ).In fine, dupa mai multe cautari online, am inteles ca ...? (mai mult)
Merge prin acest cablu https://www.flanco.ro/cablu- av- hama- 122163- scart- plug- 3x- rca- plugs- 1- 5m.html sa ma conectez de la un decodor cu scart la acest televizor https://m.emag.ro/televizor- led-...? (mai mult)
Am un receiver care are numai scart (de la romtelekom) si vreau sa il conectez la acest tv https://m.emag.ro/televizor- led- smart- lg- 80- cm- full- hd- 32lm6300pla/pd/D8SW8QBBM/, o solutie mai ieftina...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?