Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 2 Martie 2025 sunt:
Salut, am observat ca laptopul meu scoate un sunet ciudat, ca niste circuite in functiune(poate nu are sens ce zic, nu sariti cu gura pe mine :) ).In fine, dupa mai multe cautari online, am inteles ca ...? (mai mult)
Merge prin acest cablu https://www.flanco.ro/cablu- av- hama- 122163- scart- plug- 3x- rca- plugs- 1- 5m.html sa ma conectez de la un decodor cu scart la acest televizor https://m.emag.ro/televizor- led-...? (mai mult)
Am un receiver care are numai scart (de la romtelekom) si vreau sa il conectez la acest tv https://m.emag.ro/televizor- led- smart- lg- 80- cm- full- hd- 32lm6300pla/pd/D8SW8QBBM/, o solutie mai ieftina...? (mai mult)
Are cineva vreo idee la ce foloseste sa fii pe invizibil (Facebook wap etc)? Care sunt avantajele?
Daca imi expira windows 10, nu o sa mai pot sa intru pe el daca nu il activez?
Un prieten are o problema cu live- urile pe Youtube. Are un A50 si foloseste un recorder pentru live. Atunci cand se baga in convorbire cu cineva de pe discord, nu se mai aude. Ce setari ii...? (mai mult)
Urgent! Buna, am nevoie de un program pentru a inregistra video- audio ceea ce lucrez pe pc. Multumesc
Am o întrebare. Am activat o opțiune la contul de Instagram ceva cu afacere sau cariera nu mai știu sigur cum se numea. Și acum nu mai știu cum să o dezactivez. Daca știe cineva sa lase un...? (mai mult)
Am o problema cu sunetul castilor conectate la laptop. Mai exact, cand conectez castile la laptop, se aude mai tare muzica de pe fundal decat vocea, mai pe scurt, nu se intelege nimic din ce se vorbeste...? (mai mult)
am si eu problema, cand ma joc ventilatorul de la placa video se tureaza tare cateva secunde, scade videza de turatie ca si cum ai tura masina.
Salut lume, am si eu o problema, am sters folderul numit "Local D", problema este ca nu imi mai citeste nici macar un port usb, am o placa de baza Asus P5K Deluxe, Windows 8.1 32 de biti, nici macar...? (mai mult)
Am si eu o problema la messenger- ul de pe teledon, acum 3 zile s- a deconectat si acum nu mai pot sa intru pe mess, imi arata, , logging in " apoi, , logging out " si, , We limit how often you can...? (mai mult)
Buna, Este pentru prima oara cand intraznesc sa cer ajutorul aici si totodata sa deschid un nou topic dar, sunt depasita de situatie si chiar nu stiu ce sa fac. Sunt si putin atehnica ce este drept…. ...? (mai mult)
Am windows 10 pe laptop (băgat de prietenul unei rude), dar cred ca nu mi l- a instalat cum trebuie. Spun asta, deoarece: windows security nu mai funcționează (dau dublu click si nu se ...? (mai mult)
As dori sa fac la o piesa un videoclip din mai multe bucati de la alte videoclipuri, ce program imi recomandati?
De ce când incarc un document word in drive mi se pun prima foaie goală? M-am saturat, sper sa vada profa tema
Deci am un cont de Facebook facut cu un numar de telefon si la acel cont nu mi- am pus un email pentru ca nu am realizat cat de important e! Ma enerveaza foarte tare ca nu pot sa imi resetez...? (mai mult)
Saluare TPU. Astazi, din greseala, am sters utilizatorul cu drepturile de administrator de pe windows si am ramas doar cu cel local, cu care nu pot face altceva decat sa deschid ceea ce am instalat ...? (mai mult)
Am un televizor SHARP și programele TV le am pe o aplicație SSIPTV. Știe cineva cum pot muta aplicația asta pe ecranul principal lângă Youtube, Netflix etc? Că așa trebuie să intru întâi...? (mai mult)
Ce aplicatii bune de editat poze stiti pentru Android?
Hei, aș dori să știu care dintre următoarele tastaturi sunt mai bune: Logitech MX keys sau Logitech craft și aș vrea să mai știu daca am nevoie neaparat de mouse pentru a folosi Logitech flow ...? (mai mult)
Stiti un model de mouse mic? Cu lungimea de 95 sau mai mic? (laptop/desktop, nu gaming)
Astăzi jucam minecraft, când de odată s- a blocat, a apărut pentru o fracțiune de secundă pe tot ecranul albastru cu scrisuri albe, s- a stins si s- a reaprins și de atunci când îl ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva unde să găsesc report ticket pentru Facebook pentru un cont furat? E a 2- a oară când mi se întamplă asta si e nasol. Acum nu mai găsesc report ticket- ul. Dau fundă...? (mai mult)
Caut niste casti gen airpods, airbuds pentru telefon.Am castile venite in cutie(S10+ - akg urile)Asteq sunt destul de ok, caut ceva sa nu fie sub astea la calitate.Am vazut niste xiaomi airdots /pro...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu o intrebare, de ce nu ma pot conecta cu smart tv la internet tinind cont ca inainte ma puteam conecta?
Ce avantaje ai la Skype? Unul din ele ar fi ca poti sa faci videoconferinta cu maxim 50 de persoane fata de messenger unde merge maxim 6 persoane prin videoconferinta...ce calitate ai la video...? (mai mult)
Salutare prieteni. Stie cineva un model de camera spion care poti vedea live de la distanță? Adica sa fii la câteva sute de km nu in camera alăturată. Ofer funda. Multumesc.
in urma cu o zi mi- am inchis laptopul care are windows 8.1 si s- a inchis dar beculetele de jos nu si am zis sa ii scot bateria ca sa se inchida. Bun totul si a doua zi cand am incercat sa...? (mai mult)
As dori sa imi achizitionez acest ceas si as vrea sa stiu daca nu intarzie. Ceas Fossil Grant FS5068IE.
Pot captura semnal cu o antenă diferită și un recivier diferit? De exemplu: Recivier FocusSat antenă Orange Tv pot avea semnal?
Am un Sony Nex 5 și as vrea sa știu dacă pot pune un microfon extern pe portul mini usb! Dau funda
Stie cineva cum opresc recomandările in functie de videoclipurile pe care le-am vizionat pe YOU TUBE nu pe GOOGLE? Scuze nu am stiut in ce categorie sa pun
Un calculator gaming pana-n 15 milioane(desktop), preferinte:cs 1.6, cs go, GTA V,(fiveM) si de ce nu, 50 frame-uri in fortnite?
Imi puteti recomanda o placa video pentru un I5 2400, 8 RAM care sa nu- mi faca bottleneck? As fi vrut sa- mi achizitionez GTX 1050 deoarece este foarte bun pentru procesorul meu dar nu- l mai gasesc...? (mai mult)
Ca sa lucrez in pdf ce trebuie sa descarc? Adica stiu ca la doc e word dar am uitat ce era la ala.
As dori sa pot folosi sistemul acesta home theater la televizorul meu smart: https://www.philips.ro/c- p/HTS3610_12/- .Nu știu dacă funcționează, in sensul de a asculta ceva pe YouTube pe...? (mai mult)
Cum rezolv si eu cu netul in Windows 10? Imi apare jos in colt broadband connection si pot doar sa creez o retea dar degeaba o creez ca tot nu- mi merge netul. Sa- mi cumpar un cablu de internet, ar ...? (mai mult)
Știe cineva cum aș putea rezolva eroarea : Your connection is not private NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID You cannot visit right now because the website uses HSTS? Eroare care apare în...? (mai mult)
vreau sa joc cs:go si nu ma ajuta ramii, am numa 2gb ram, si vreau sa dau comanda de inca 4gb ram, sa fie 6 in total si intrebarea e urmatoarea, conteaza cati mhz...? (mai mult)
Bună TPU! Îmi poate explica cineva de ce plăcile integrate Intel sunt așa slabe față de plăcile integrate amd? Adică dacă îți iei un procesor i9 din a 9 generație să zicem și un procesor...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire, poate ma puteti ajuta! Mi- am facut si eu profil pe tiktok ca tot omul de rand, dar eu nu sunt in tara si nu primesc vizualizari din Romania, din pacate! Aveti idee de ce?...? (mai mult)
Un aparat profesional cred, dedicat pe curent la 220v fara consumabile/chimicale care omoara acarienii, mucegaiul, purecii, gandaci si orice mai e viu prin camera(deci nu lasa pisica in camera x), ...? (mai mult)
Mi- am sters contul de YouTube si cand am vrut sa ma conectez cu contul Google nu imi aparea. Am vrut sa adaug un cont dar parola de confirmare imi este refuzata, desi in alte circumstante functioneaza....? (mai mult)
Cum pot face full screen pentru filme atunci cand ma uit online pe laptop? Ma deranjează faptul că vad acele "fereste" albe/negre
Un tutorial cum sa instalezi windows 10 cu tot cu drivere?
Stie cineva ce salariu are un agent de penitenciar debutant? Vreau sa intru la ei si m-ar interesa. Va rog sa precizati daca este brut sau net. Sau chiar amandoua daca stiți.
Ce este aplicatia zoom? Se plateste sau este gratuit? Pot face elevii lectii online pe acea aplicatie? Si cand se fac lectii online se vad toti unii pe altii sau cum functioneaza? Sau apare ...? (mai mult)
Salut Guys! Am o problema mai exact cu un laptop HP HDX 16 Premium series. Acum cateva zile am reinceput sa- l folosesc pana acum era folosit ocazional. L- am utilizat doar pe platforma Boosteroid...? (mai mult)
Este compatibilă placa video Msi GEFORCE GT 1030 AERO ITX 2GB GDDR5 cu placa de bază H61M-K? Placa de bază este mai veche, de aceea intreb.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!