Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 3 Martie 2025 sunt:
TPU este bun un pc cu 8gb ram, Radeon RX 560, I5-2310? Ce ar duce pe el? Mă refer la jocuri.
As putea seta ca atunci cand trimit un mail, la cel la care ajunge sa nu-i apara adresa mea de e-mail, ci un nickname sau ceva setat de mine? Exista aceasta posibilitate?
Am o problema la Facebook, nu mai stiu parola, dar cand acolo ca am uitat parola ma trimite aici si nu imi arata nici cu ce email e facut contul, nici cu ce nr de telefon...? (mai mult)
Salut, știți si voi ca s- a adăugat pe insta o nouă funcție dar de mult. Dai acolo sa- ti puna altii melodii. Mie nu îmi apare pe contul personal, dau la "pune o întrebare" si nu apare si...? (mai mult)
Am intrat in setarile wifi (UPC) si am oprit 2.4 ghz si a ramas activat 5 ghz si acum routerul meu este deschis dar nu apare la wifi sa ma pot conecta. Dau coroană!
Salut, îmi poate spune și mie cineva un aparat foto, care pot face niște poze excelente, atât peisajelor zi/noapte cât și oamenilor, până în 3000 lei? Mulțumesc!
Este bun Lineare OS 17? Bazat pe Android 10?
Recent mi- am descarcat PayPall si când am dat sa ma conectez cu contul vechi, imi cerea confirmare prin sms, dar problema e că numarul pe care l- am introdus, nu- l mai am... Mi- a ...? (mai mult)
De câteva zile când deschid calculatorul si până când închid calculatorul se aude un sunet, cred că vine de la ssd, o data la 3 secunde, se aude că un click de mouse ca și când ...? (mai mult)
Bună TPU! Ce sistem de operare este mai potrivit pentru acest laptop? Windows 10 sau Manjaro? Sa știți ca acest laptop din link este laptopul meu. Și de ar fi mai bun unul decât altul? ...? (mai mult)
Am o întrebare foarte importantă. Dacă eu caut ceva pe TPU despre sex și apoi șterg istoricul căutărilor și al paginilor vizitate de pe google, există vreun risc să mai fi rămas ceva...? (mai mult)
Aș vrea să vă întreb de ce nu mai pot proiecta videocplipurile de pe telefon pe televizor. (Ieri puteam si imi apăreau acolo la videoclip 3 puncte unde scria proiectează). Precizez că ambele...? (mai mult)
Am o problema la unul dintre monitoare, uneori imi apar purici si dispar instant, ca un flash. La cel de- al doilea monitor vad ca nu face asa... poate sa fie de vina monitorul? Il am de vreo...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un forum bun pentru retelistica? Incerc sa fac un port forwarding, dar nu imi iese deloc si am luat tot internetul la rand ca sa gasesc o solutie.
Am și eu o problemă cu televizorul meu Samsung. Este prima generație de televizoare LED de la Samsung iar când îl folosesc pe post de monitor prin cablu Hdmi imaginea nu este afișată corespunzător....? (mai mult)
Ce inseamna strike pe Youtube? Cum il poti lua? Din ce motive poti primi strike? (Am un canal de Youtube si vr sa stiu...) Mulțumesc!
Buna, vreau sa imi iau un laptop cat de cat ok, la un pret in jur de 1700 lei. Nu am nevoie de cine stie ce, doar sa pot lucra pe el pentru scoala, Netflix, eventual cateva jocuri. Sugestii?
Salut. Ce se întâmplă dacă nu achit factura la telekom? Imi suspendă serviciile? Atât?
Daca imi achizitionez un SSD cu ce ajuta laptopul? Ajuta la rularea jocurilor mai bine sau mai exact ce rol are? Multumesc!
Ce forumuri serioase de it, programare, cyber security stiti?
am o problema, cum restartez linux pe guest?
A incercat cineva sa sune pe whatsap mai multe persoane? Merge? Care e maximul de apeluri pentru o conferinta video?
Merita sa trec de la windows 10 la Endless OS? Tinand cont de faptul ca nu il folosesc pentru gaming, doar pentru editat, seriale/filme, umblat pe net si cam atat.
as vrea sa va intreb care este exact rolul bateriei de pe placa de baza de la pc? Multumesc, dau funda.
Pentru a introduce o animație pe o imagine din prezentare ce aleg? Din fila Inserare, opțiunea Animații Din fila Animații, optiunea Tranziție Din fila Animații, opțiunea Animație particularizată ...? (mai mult)
Am bifat pe Facebook sa imi apara in introducerea profilului pe langa faptul ca traiesc in Bucuresti si "Studiaza la Colegiul National x...", e setat pentru public, cand intru eu de pe contul meu pe ...? (mai mult)
O hiperlegătură (hypelink) poate să facă legătura dintre un text dintr-un diapozitiv și un fișier de imagini, altă prezentare PowerPoint, document?
Ce tasta se apasă pentru a trece la Expunere de diapozitive și pentru a începe cu primul diapozitiv? Esc F5 F7 Enter
Salutare tup, pentru o asa placa video de ce sursa as avea nevoie? MSI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 256-bit
Care este comanda scrisa in dos(command promt) din Windows (Start- >Run… şi tastaţi cmd, apoi apăsaţi butonul OK): care arata de cat timp merge instalat windosul? ex: "ipconfig /all" – pentru...? (mai mult)
Am montat pe masina un subwoofer de la 'well' de 500w si o statie blaupunkt gt 400 (4x100 / 2x320 W) iar problema este ca inca de cand l- am montat, imi intra statia in protectie (intra doar ...? (mai mult)
Daca tin laptopul in priza permanent e mai bine sa-i scot bateria?
Buna, doresc sa achizitionez urmatorul PC si as vrea sa stiu parerea mai multor cunoscatori despre el(cum se misca in gaming, daca merita, etc ) - desktop gaming PC Wraith DRP0024, Intel core procesor...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa fac, atunci cand cineva nu ma are la prieteni pe Facebook sa nu imi poata trimite mesaj?(p.s.am vazut la un prieten)
Hey! Care este mai bun Linux sau Windows 10?
PARERI DEPANERO? Mi s- a stricat laptopul si cum nu pot sa merg la service in orasul unde stau, vreau sa- l trimit la Depanero (in Bucuresti) prin curier. Problema este ca nu am mai trimis nimic la ...? (mai mult)
TPU tablete care duc fortnite cel puțin medium și 30 fps? Toate dacă se poate va rog. NU VREAU PARERI CI VREAU DOAR O LISTA CU ELE.
Am un Macbook Pro 13" 2019 late abia cumparat din iStyle de 3 saptamani. Problema e ca atunci cand sta inchis pierde undeva de la 5 pana la 10 procente din baterie / zi (24h). E normal?
Salut, am o problema, un un sistem audio 5.1 de la Serioux. Problema este ca nu mai imi "merg" intrarile din sw, intrarea fata- dreapta si spate- dreapta. Am facut orice test (am conectat in sw satelitul...? (mai mult)
Cum pot conecta netul de la TV la consola xbox360 prin cablu de net? Gen am băgat un cablu în TV și unul în Xbox dar nu merge netul.
am si eu o problema cu pc- ul, el mi se aprinde, da nu se aprinde si monitorul desi monitorul merge, l- am desfacut, merg toate ventilatoarele si de la sursa si placa de baza mi se aprinde,...? (mai mult)
Canalul Netflix îmi puteți da niște indicații cum ar fi metoda de plata? E pe card sau pe factura telefonului și alte chestii din astea.
Vreau sa cumpăr un telefon de pe OLX adus din Ungaria. Ce țeapă as putea sa îmi iau? Și care sunt metodele prin care nu îmi pot luat țeapă.
Salutare, am o problema, acum câteva zile am dus unitatea de bază a calculatorului in alta camera (acea camera e racoroasa, daca contează). Și ieri am adus unitatea și restul cablurilor înapoi...? (mai mult)
vreau sa construiesc un pc cu componente rtx 2070 16 gb ram 3000 hz si procesor: i7 9700f sau ryzen 7 3700x. Care dintre aceste procesoare va fi de viitor pentru gaming si ryzen va functiona...? (mai mult)
Cine stie sa foloseasca Autocad si se pricepe la desen. Trebuie sa fac un desen in Autocad dar nu ma pricep si nici un coleg din clasa nu ma poate ajuta. P. S m-am mutat intr-o scoala noua.
De ce cand incarc pe Youtube o filmare din telefon care e filmata la rezolutie 4K (3860x2160) mi-o arata la rezolutie 480p? Filmarea e 4K filmata..cum o incarc 4K?
am o problema cu calculatorul, eu am linux si cand dau sa ma loghez nu imi merge nu imi zice ca parola nu e corecta ci mi se blozheaza, merge sa intru doar pe guest. Cum as putea sa rezlov?
Bios fenomen SF_Ce putea cauza stergerea biosului? _: In timp ce instalam un setup xp sp3 pe "bunica- pc cu all comp ok testate", (( p4 2.8mhz, 4x1gb ddr1- 400, mb, mb GA- 8IPE775- G cu BIOS 3M ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum șterg toate partițiile inclusiv cel în care este Windows-ul? Adică laptopul meu să nu aibă niciun sistem de operare. Vă rog să îmi spuneți dacă știți.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?