Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 4 Martie 2025 sunt:
Dat fiind faptul ca pisica mea a dat jos un Smart Tv, mai am un Tv in dormitor, care nu e smart. Daca achizitionez un chrome cast, o sa il pot folosi ca fiind smart? Mai simplu, ma intereseaza doar...? (mai mult)
Am o problemă cu Aplicațiile Office 2019! Dacă deschid de exemplu Word- ul (la toate se manifestă la fel și la PowerPoint și la Excel...) îmi apar doar niște casete goale în aplicație, în ...? (mai mult)
Am o problema la audio. unknown HD (HDAUDIO patch) (8086A348) https://imgur.com/J9goZGL Cine ma rezolva are funda. Am incercat sa instalez Realtek audio dar nu a mers. Help me. Placa de baza TUF...? (mai mult)
Stiti cum pot configura botii pe discord incat sa-si faca fiecare treaba?
mi- am achizitionat un router wirelles de la tenda mai ales modelul AC10u sau ACU10 nu mai tin minte bine. L- am instalat merge bine, am reusit sa il conectez si la pc dar cand ma uit scrie...? (mai mult)
Cum pot conecta routerul Tenda AC6 AC1200 smar dual-band wifi router si de ce nu imi arata routerul pe telefon chiar daca il conectez la pc? Ce trebuie sa fac? Ajutor
As putea sa conectez un dispozitiv Bluetooth la unitatea mea?
Salutare. Am trimis un mesaj pe messenger si aparea " Sent ", iar azi dupa ce am vazut ca peraoana respectiva a fost online apare " Delivered". Care e diferenta. A vazut mesajul?
As dori sa fac o comparaţie între senzorii de umiditate capacitivi si cei rezistivi. Mă poate ajuta cineva? Nu ştiu cu ce este mai bun unul rezistiv şi cu ce este mai bun unul...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar un monitor langa laptop, l- as folosi pentru gaming (nu fps- uri, adica nu- mi trebuie 144Hz), film, mai mult pentru multi tasking. Am si gasit niste monitoare pe eMAG insa nu stiu...? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie ca sa-mi calculez proteinele, caloriile pentru sala?
Pana acum ceva timp, foloseam internetul home de la RDS RCS sa hostez un server mic web (personal). Deschideam server apache cu xampp si faceam port forwarding din router si mergea ok. Acum cateva zile...? (mai mult)
mi- am achizitionat si eu acest laptop https://www.emag.ro/laptop- acer- aspire- es1- 532g- p8hs- intelr- pentiumr- n3710- pana- la- 2- 56ghz- 15- 6- 8gb- ddr3- 1tb- nvidiar- geforcer- 920mx-...? (mai mult)
Am si eu o problema la calculator cu microfonul, am incercat cu mai multe casti... Cand vreau sa vorbesc cu cineva eu ma aud greu si mi se aude muzica si cealalta persoana isi mai aude vocea din nou, ...? (mai mult)
Cine detine tester Delphi ds150e imi poate spune de ce in manager dispozitive nu imi arata autocom cp? Nu pot da update la driver, nu se aprinde nicio luminita la tester.E nefunctional.Cum pot...? (mai mult)
Am instalat un regedit de pe YT și după ce l- am instalat, a mers maxim 30 min și acum nu mai pot să scriu deloc, nu e de la tastatură e de la acel regedit. Ce pot face să pot scrie din nou cu ...? (mai mult)
"Pentru a ne ajuta să- ţi confirmăm identitatea pe Facebook, trebuie să- ţi confirmăm adresa de e- mail" Asta îmi arata după ce scriu parola (aici denota faptul ca parola este corectă), intru...? (mai mult)
Stie cineva nu site care face pc-uri la comanda? Daca da dati-mi link pls
Hello. Pe Instagram am vazut ca foarte des apare chestia aia " poate ii cunosti" sau "sugestii". Nu mai stiu exact. Credeti ca daca intru pe profilul unei persoane ( fara sa ii dau follow) o sa ii apar...? (mai mult)
Am vazut ca exista pe Instagram chestia aia " poate ii cunoști " sau "sugestii ", nu mai stiu exact. Daca am intrat pe profilul cuiva (fara sa ii dau follow) credeti ca o sa ii apar acolo la...? (mai mult)
Daca am dat like pe Instagram cuiva și după cateva secunde l-am retras/șters ii mai apare persoanei că i-am dat like? Era noapte, probabil avea netul dezactivat.
Pot sa montez un ssd si sa am si un hdd pe laptop in acelasi timp?
Vreau de ceva timp sa imi cumpar o banda led doar ca am doua optiuni. Una fiind de la momax iar alta de la altex marca fiin myrya. Intre cele doua este o singura diferenta, cea legata de pret (cea de ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un laptop de gaming bun pana in 4500 lei? Vorbesc in special pentru cei ce se pricep la calculatoare/placi video etc.
Ce sunt produsele resigilate? Sunt mai bune fata de cele sigilate? Care e diferenta? De exemplu mi-as lua un laptop resigilat, e bun macar?
Ce înseamnă fiecare din aceste valori și la ce ajuta. Am eu habar dar nu sunt sigur și vreau parerea mai multor persoane. *Voltage :working 36V *Nominal capacity: 6.6Ah or 7.8AH *Components: 2000mAh...? (mai mult)
Vreau sa imi bag internet prin fibra si nu stiu de la ce operatori. Am nevoie de internet pe laptop mai mult pentru descarcari, jocuri si filme. Stau in zona de tara (cu vaci, cai, porci, etc)....? (mai mult)
Salut, am și eu o problemă, am un tv tesla 49T609SUS 4k 124 cm, in rețeaua Digi, de ceva timp, pe ecran apare o eroare "rețea schimbată" și iau face un reglaj automat a DTV ului.A devenit frustrant...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am si eu o mica problema daca ma puteti ajuta. Am avut 2cartele in telefon si anume : una de Vodafone abonament( cartela de la servici ) si cealalta Orange prepay (cartela personala). ...? (mai mult)
Stie cineva cum poti sterge la monese un cont (ex: am 3 conturi in euro, lei, lire vreau sa sterg euro si lire )
Imi poate spune cineva va rog cum sa setez un sistem audio 5+1 sa nu mai între in modul stand-by? Va multumesc
Exista vreo aplicatie pe Android si/sau pc care sa gestioneze mai multe emailuri (1 email poate sa fie yahoo, altul gmail) si sa notifice cand fiecare cont primeste mailuri si tot tacamul pentru fiecare...? (mai mult)
Daca cumpar un Ipad sau Iphone de la un Istyle (Apple premium reseller) din magazin, il pot returna? Stiu ca legal am 14 zile sa il returnez, dar de la magazin mi- au spus ca la ei nu se...? (mai mult)
De ce la instalarea whatssap la restaurare mesaje îmi apar doar cele din contul de google și nu cele de pe local?
De vreo două zile nu imi mai merg datele. Trebuie să-mi expire pe 15 Si am Mg dar nu merge. Am tot închis datele iar le-am deschis, am mai umblat pe la setări dar nimic...
Monitor curbat sau plat pentru jocuri ca CS:GO, GTA 5 si PUBG? Ce diferente sunt in gaming si altele? Recomandari de monitoare pana in 1000 de lei
Am si eu nevoie de ajutor. Pe PC pe care il detin acum am 4 GB RAM DDR4 (doar 1 slot) Pe unele jocuri am o problema : un fel de lag dar se intampla repede : pentru 2- 3 secunde, fps- urile...? (mai mult)
De unde pot face rost de un adaptor egpu de la mini pci in Romania pentru laptop?
Ce televizor imi recomandati din cele doua? https://m.emag.ro/televizor- led- full- hd- smart- hyundai- 32- hyn- 6600- bf- 81- cm- wi- fi- integrat- 32hyn6600bf/pd/DRNCX8BBM/?ref=fav_pd- title sau...? (mai mult)
De o luna de zile aproximativ am observat o problema la whatsapp. S- a întâmplat de 2 ori sa fiu scos de pe grupuri fara sa ies eu sau sa fiu dat afara, pur si simplu imi dispăreau din chat și celorlalți...? (mai mult)
De ce nu se fabrica televizoare 4k cu diagonala de pana in 82?
Am pus imprimanta sa imprimeze ceva albastru, aceasta nu a luat foaie, dar a imprimat si a ramas cerneala inauntru. Am sters- o si acum cand deschid imprimanta scoate un zgomot urat si ...? (mai mult)
Acum 3 luni am facut rost de un cod trial de Apple music si a mers, acum mi- a expirat, am facut rost de altul, mi- am facut alt cont de itunes si cand am vrut sa- l activez imi zice sa bag card, inainte...? (mai mult)
Salut, de fiecare data cand ma conectez cu telefonul la castile bluetooth netul de pe tel nu mai functioneaza, merge dar cu 1kb/s, ce sa fac?
Atunci când PCul meu intra in stand by incepe sa se audă foarte foarte tare, un sunet de ventilator, sursa am schimbat-o, nu știu care ar mai putea fi problema.
Pentru cei de it si informatica. Sintr- o data imi apare asta si nu ma lasa sa instalez nici windows 10, nici windows server 2012 ...nu e de la 64 de biti, e altceva si nu imi dau seama, pana acum ...? (mai mult)
Nu merge sa fac screenshot pe pc windows 10... apas toate combinatiile cand intru in paint si apas paste ( ctrl + v) nu merge, cred ca nu merge tasta printscreen sau...ma ajutati?
Am un laptop Asus vivo book cu o placa video nVIDIA geforce mx250. Cand intru in nVIDIA control panel eu am acolo doar 3d settings. Normal ar trebui sa am si display settings si video settings si...? (mai mult)
Azi am cumparat un CD nou, gol, fara nimic pe el, l- am bagat in PC si nu il citeste. Imi apare 1 secunda langa click Cd- ul acela mic, dar nu imi apare nimic la dvd drive sau cd drive. Am baga Cd-...? (mai mult)
Considerati ca e dificil sa asamblezi un pc pentru prima oara? Chiar daca nu esti as in ale calculatoarelor, cu ajutorul tutorialelor poti sa o faci fara probleme? Voi ce spuneti? Si ce tutoriale...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!