Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Am cumparat Boxa Portabila Activa Akai SS022A- X6 si am incercat sa o incarc la bateria masinii dar ledul rosu nu palpaie ca la incarcarea la priza. Acum intrebarea mea este daca se incarca...? (mai mult)
Am setat mai demult la Facebook sa vad doar eu postarile altora in cronologia mea si acum nu pot sa le fac publice din nou. Adica a aparut un lacatel la fiecare postare si nu pot sa il scot. Am cautat ...? (mai mult)
Am și eu o problema cu un calculator antic în care am băgat câțiva bani acum câțiva ani și acum am o problema, as vrea sa îl utilizez din nou dar nu mai știu exact. El la sursa are 2 fire pentru...? (mai mult)
Rog pe cei care au cont de Soundcloud sa imi spuna unde imi gasesc parola si emailul. Ca sa imi schimb parola. + cum se șterge un cont de Instagram?
Cum descarc de pe internet in Smart un video. Ce program as avea nevoie eagleget ar fi bun? Multumesc anticipat
Cum descarc un video dintr-un smart tv interni stick usb? Multumesc anticipat
Ce parere aveti despre terminalul ubuntu de la Microsoft?=)
Salut, m- am decis sa fac upgrade la viteza de internet de la 100 mbps la 1000 mbps de la Digi. Trebuie sa vina iar echipa sa monteze alte cabluri sau merge pe acelasi cablu doar ca am viteza marita? ...? (mai mult)
La procesoarele mai vechi ex Intel- xeon aveau FSB ex 1333, 1600 ce s- a intamplat cu el? (stiu ca e bine ca placa de baza, sa stie 1600 si ramiii si cpu la fel sa mearga tot la unison). Mai exista ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o intrebare, cum sau daca pot modifica un motor electric (220w) sa ii schimb sensul de rotatie prin apasarea unui buton?! Tin sa mentionez ca motorul are un fel de buton de sens, ...? (mai mult)
Dacă primesc eroarea 691 când încerc sa ma conectez la internet e posibil sa fie din cauza ca am depășit limita de internet pe care pot sa îl folosesc pe luna? Precizez ca sunt student și...? (mai mult)
Se poate updata firmware-ul unui televizor Manta, nu este SmartTV? Vreau doar un alt meniu, asta arată prea urat și nu are limba romană doar rusă
Bună TPU! Îmi poate spune cineva dacă acest laptop https://www.asus.com/ro/supportonly/A541UV/HelpDesk_Download/ Numit A541UV are slot pentru ssd M. 2?. El având HDD.
Hei. Am și eu o nelămurire. Când blochez pe cineva pe Instagram conversatia pe care a avut-o persoana respectiva se va șterge?
Am căști skullcandy hesh 3 over ear cu Bluetooth și telefonul nu mi le mai găsește, nici laptopul nici alt telefon. E vina lor dar nu înțeleg de ce. Când le- am cumpărat, mi- au apărut la dispozitive...? (mai mult)
Am o întrebare jalnica (ca și toate celelalte pe care le- am pus vreodatā), am creat o trupā și acum trebuie să cumpăr un microfon, întrebarea e cum se conectează acesta? Adică...pur și simplu...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o placa de baza buna pentru gaming care sa suporte generatia a patra si a cincea si cu doua sloturi de placi video memorie ddr 3 si sa suporte min 16 gb? Ca am cautat dar nu...? (mai mult)
Cand intru pe Insta- ul cuiva și vreau să mă uit în lista cu persoane pe care le urmărește, acolo scrie ca sunt 150, dar când dau să văd lista parcă după un timp încep să se repete...? (mai mult)
Am si eu o problema... pana acum ceva timp m- am jucat Roblox iar acum m- am gandit sa ma apuc de cs:go. L am instalat, iar cand intru pe el, astept cateva minute, apoi imi spune ca programul...? (mai mult)
Salut, as avea si eu nevoie de niste ajutor pentru un laptop Lenovo ideapad 100, ruleaza windows 10 pe el, si de la o vreme cam a inceput sa mi faca probleme cu internetul, in sensul ca, deschid...? (mai mult)
Aveti idee de ce unele televizoare gasesc posturile DTV fara a avea un card in ele, pe cand altele nu gasesc nici unul? De exemplu, LG (nu stiu modelul), desi nu are card in el, gaseste toate posturile...? (mai mult)
Am 30 de dolari castigati din tiktok si nu stiu sa-i scot, ma ajuta cineva?
Ce stiti despre coronavirus? Se raspandeste prin internet? Cu ce antivirus mai eficace ne putem feri de el?
Salutare, am nevoie de puțin ajutor ca să găsesc niște site- uri din care să ma documentez pentru atestat la informatică de clasa a 12- a. Tema pe care o am și pe baza căreia trebuie să fac...? (mai mult)
Salut,. Am o problema la Windows. Cand dau Right Click + New se blocheaza meniul complet si isi revine dupa 10 secunde. Ce as putea face? Daca dau pe alte sectiuni nu se blocheaza
Buna,mi-am cumparat niste casti Akyta AC-B29, cate ore tine bateria?
Mi~am cumparat un Lenovo ideapad 330 cu sistem de operare LINUX OS.Problema este ca nu pot sa fac nimic pe el(nu pot sa instalez, nu pot sa ma uit la filme, sa schimb limba etc.)deoarece este...? (mai mult)
Salut, am un Huawei p20 lite și aseară s- a stins așa instant avea 90 la suta la baterie, apoi nu a mai reacționat la nimic, nici încărcător, nici factory reset, vreau să îi fac resoftare,...? (mai mult)
Ce pot face dacă îmi apare pe ecran la laptop BOOTMGR is missing presa Ctrl+alt+del to restart?
Salut, spuneti-mi si mie va rog o applicatie in care poti intalni oameni cu video-chat. Dar sa pot intalni doar fete, pe Azar de exemplu apar si baietii si e enervant :(
Doresc sa formez o mostra de pamant de flori, cu o umiditate de 60% Am recoltat 55 grame de sol, l- am uscat complet, pana la stadiul de praf. Acum va intreb pe voi, cata apa se va turna in acest...? (mai mult)
Daca schimb bateria la telefon aceasta va tine cum tinea la inceput, sau tot cum tine acum? Intreb pentru ca nu prea mai tine bateria cum tinea inainte pentru ca mi am incarcat telefonul cu un alt incarcator...? (mai mult)
Cati mb consumi pe un film de 2 ore?
Salutare, M- ati putea ajuta cu o recomandare pentru un Mustiuc" pentru ca l- am pierdut pe cel actual. Tigarea electronica pe care o am este asta: https://www.emag.ro/kit- tigara- electronica-...? (mai mult)
Neata, acum 2 zile mi-am schimbat bateria la telefon ca se inchidea la 35 la suta singur, aseara am avut 62 la suta si dimineata cand ma trezesc 0 la suta ...sa le zic sa imi dea alta?
Hellou! Am un laptop vechi de vreo 10 ani, Toshiba Intel pentium. Se poate instala pe el windows 10? Are acum ws7. Cum se procedeaza? De unde iau w10 sau daca am unde sa- l și instalez sa fie totul legal...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Cum sa recuperez contul de Facebook daca nu mai stiu parola la adreesa de email si numarul de tel nu il mai am. Stiam ca pot sa ii trimit copie de buletin la Facebook...? (mai mult)
la un laptop mai vechi intr- o parte am vazut un buton patrat mic si negru si cand am apasat pe el a iesit o piesa ca o rama si avea patrate mari lipsa. Imi puteti spune ce piesa e si la ce...? (mai mult)
Cat ocupa Windows 7, Windows 10 și 10 pro?
Mai are cineva probleme cu internetul de la Digi? Ma refer la cei la care au bagat fibra optica periodata asta. Ma jur, de cand ne- au bagat asta pe gat si routerele alea ZTE, imi merge internetul...? (mai mult)
Cum pot crea o adresă url goo.gl? Multumesc!
Imi puteti recomanda un laptop bun, nu pentru gaming, sub pretul de 1000 lei?
Buna,as avea o intrebare...Laptopul MYRIA MY8315RD este bun, adica mie imi trebuie sa lucrez in programe gen word(pentru scoala, informatica)?
Buna! Am o problema cu calculatorul: Am încercat sa schimb HDD pe un calculator cu Pentium și când încerc sa îl bootez îmi apare o eroare. Calculatorul a avut un Disk care mergea destul de greu...? (mai mult)
Merită 650 de lei un calculator care are următoarele: Pc Intel Celeron 2.7 Ghz, 6 GB RAM de la hyperX, placa de bază gigabyte 1155, placă video NVIDIA GeForce 8400GS 2GB, 2 xHDD, unul...? (mai mult)
Daca as duce un PS3 intr-un service de reparatii s-ar mai gasi piese in 2020 pentru el?
Care este cea mai buna versiune de autocad care sa includa totul?
Buna, am un smart tv Nei cu sistem de operare Android 8. Am YouTube, Facebook si un magazin de aplicatii foarte enervant Aptopide' sau ceva de genul. Ma puteti ajuta sa imi instalez si eu Google Play,...? (mai mult)
Am o problema la Pc cand vreau sa îi dau reset, spune că "No change where maded" am încercat orice dar nu stiu ce sa îi fac, va rog sa ma ajutati!
Salut, mi-am luat o tastatură noua si nu imi merg tastele, Enter, M, X, Z, C, uneori merg tastele. Ce are?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!