Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 6 Martie 2025 sunt:
Am 2 Apple id- uri. Pe unul il folosesc si e conectat la un e- mail pe care nu il folosesc si celalalt Apple id nu il folosesc, dar e legat de adresa de e- mail curenta si folosita. Cum fac ...? (mai mult)
Ce componente trebuie sa aibă un laptop sa fie decent? Pentru navigat pe net, uitat pe yt un joc micuț? Și un pret mic- mijlociu nu vreau sa investesc mult in el deoarece am pc vreau doar sa îl iau...? (mai mult)
Am un grup de oameni facut pe gmail, glooglegroup, ar putea ca un membru care nu e pe gmail sa citeasca mesajele, arhiva? Cum?
Cum îmi șterg profilul de Tribe influencer aplicația aceea de pe play store de influencer? Am un cont de Instagram și am schimbat numele. Dar în aplicație tot cel vechi a rămas. O să se actualizeze...? (mai mult)
Laptop- ul meu are diacritice în zona butoanelor cu semne de punctuație dintre tastele cu litere și tastele enter, shift. Cum pot sa tastez semne de punctuație fără să pierd posibilitatea de a ...? (mai mult)
Pot sa mai recuperez un cont de Instagram daca l-am șters?
Am o probema cu Facebookul, in sensul ca nu pot sa primesc mesajele de la o persoana si nici sa ii trimit..imi apare vazutul acela alb (ca si cum nu are net) si la fel ii apare si lui..suntem prieteni...? (mai mult)
am si eu nevoie de un sfat. Vreau sa imi iau un pc cu specificatiile ca cele ale acestuia https://pdmedia.ro/calculatoare- second- hand/Calculator- Gaming- Buget- i5- 2400- RAM- 8- GB- DDR3-...? (mai mult)
Ce părere aveți despre ceasurile inteligente cumpărate de pe internet ( eMAG, Wish)?
am și eu o întrebare legata de instragam. Deci îmi bag numele de utilizator și parola ma baga sa ma conectez iar după îmi da sa intru pe email sa bag un cod dar nu primesc nimic pe email....? (mai mult)
Cum pot sa vad cat timp am folosit laptopul? (Pe Windows 10).
Salut. Cum pot scoate parola de pe un DVR?
Salut, am un ps3 si dupa ce ma joc un timp, cam 10 minute ventilatorul incepe sa se tureze la maxim si uneori se si blocheaza, am schimbat si pasta.
Salut, am la laptop un incarcator cu un adaptor din acesta https://m.emag.ro/adaptor- incarcator- laptop- lenovo- ibm- mufa- rotunda- 7- 9- 5- 5mm- la- mufa- dreptunghiulara- 0057/pd/D83ZF9BBM/?cmpid=86912&gclid=Cj0KCQiAm4TyBRDgARIsAOU75sqgJ2vGp6FmEVWVVxaiqyuPvCMTfilSqzxhp6d1y7qVm1aOBRq_N8UaAta6EA
Salut, nu știți de ce când dau ecranul de la laptop pe spate se vad clar culorile iar când îl pun mai drept se vede puțin albicios?
Salut,ce parere aveti despre acest sistem? Ryzen 5 3600, evga rtx 2080 super, Asus rog strix b450-f,tridentz rgb 16gb ram ddr4 3200mhz, 500 gb m.2 seagate, nzxt h710, thermaltake 650m?
Salut, de curand mi- am schimbat placa de baza cu una msi b450 gaming plus max si am o problema cu sunetul. Am un sistem 5.1 genius si placa audio de pe placa de baza este 7.1 cum as putea sa conectez...? (mai mult)
Cum pot schimba toate parolele la PC?
Daca placa video ruleaza numai pe windows 8.1, trebuie sa pun windows 8.1? Si de ce sta mult la inchidere windows 8.1?
Salut, ce parere aveti de windows 8.1? Corespunde win. 8.1 pe un pc de 2 gb, o placa de video integrata si un procesor single core de la amd doar pentru navigare pe internet?
Imi puteti spune daca placa video MSI Radeon Rx 580 8gb oc e compatibila cu procesorul AMD Ryzen 5 2400g BOX (3.6-3.9GHZ), 8gb ram 2666Mhz Si motheboardul - GigaByte B450M S2H?
Am schimbat ecranul la telefon intr- un service, acum ecranul are o umbra gri in partea de sus si o dunga mai accentuata pe centru, am o banuiala dar vreau sa confirm! Este posibil ca cei de...? (mai mult)
Si... help. Am "rasfoit" internetul (si Youtube- ul) dar tot nu reusesc sa aflu cum sa copii muzica de pe pc pe un dvd in asa fel incat sa o pot reda pe playere (radio, masina). Am copiat dar se...? (mai mult)
Am probleme cu bara lingvistica, mi-a disparut de pe bara de jos. Cum pot sa o reactivez sa-mi apara tastatura si setarile ROMANA SI ENGLEZA?
Buna, as vrea sa aflu de la voi niste pareri despre pc meu, as vrea sa stiu cu cati bani l- as putea vinde, Dau funda rog frumos am urmatoarle componente Placa de baza : MICRO STAR INTERNATIONAL CO.LTD...? (mai mult)
De ce nu pot da add la profiluri din alta tara? Imi apare asta, chiar si la unele din Romania. https://i.imgur.com/1CRUQOH.png
Hei, am fost conecta pe contul cuiva de Netflix. Cand mi- am schimbat telefonul dupa ce m- am conectat la contul de google pe care l- am avut atunci cand foloseam Netflix mi s- a conectat automat. Dar...? (mai mult)
Știe cineva vreo aplicație sau site de Like pentru Instagram?
Poti sa vezi daca ti-a ascultat cineva playlistul public pe yt?
Buna, de ziua mea, am primit un laptop nou de la HP si nu sunt sigur, daca are tastatura iluminata. Eu sunt pe jumatate sigur ca are lumini in taste, dar pe alta jumatate nu prea sunt sigur. Laptop:...? (mai mult)
as vrea să știu dacă oamenii ce se ocupa cu calculatoarele (gen aia ce devirusează sau îți montează vreun procesor, placa video etc), știu să îți construiască și rig btc...? (mai mult)
Salutare, cum fac sa revin la vechiul meniu Facebook? Ma refer la cel care îți ordona totul in grila, de curând s- a făcut un update la meniul de la Facebook dar nu îmi place! Link poza...? (mai mult)
Am un calculator: i3 6098p, cu o placa video gtx 940 si vreau sa- mi iau un al doilea monitor de 144hz sau de 75hz, intrebarile mele sunt: - placa mea video suporta 144hz? - Merita sa iau monitor...? (mai mult)
Bună seara. Am încercat sa conectez un hard disk la un dvr si nu merge. Cand il conectez prin alimentare la dvr se opreste imaginea. In rest merge ok. Care ar fi cauza? MULȚUMESC!
ce parere aveti de windows 10 1909? Eu il am, dar vreau pareri despre el
Salutare, sper sa se gaseasca cineva pe categoria asta si sa imi raspunda. Nu prea le am cu tehnologia, gen grupuri pe siturile de socializare si as vrea sa intreb ceva, daca eu sunt intr- un grup...? (mai mult)
De ce la unele placi de baza de pe eMAG scrie la specificatile ram ceva de genul "3200mhz(O.C), 4000mhz(O.C)" ma refer ca nu stiu ce inseamna acel o.c
Știe cineva un service serios pentru PC in Râmnicu Vâlcea? M-ar interesa pentru un upgrade să pună un HDD.
Ar trebui sa ne ingrijoram in legatura cu camerele si microfoanele ascunse? Care ar putea fi puse peste tot. Chiar si in casa noastra.
Merita sa cumpar o licenta la windows?
Am o problema, am uitat parola de la contul de gmail, cum o recuperez?
Vreau sa transfer un video de pe PC pe iPhone. Cum pot sa fac asta?
Cum pot sa ard o boxa behringer?
Salut, am o problema cu laptop- ul cred ca este de la pasta termoconductoare, procesorul cand intru in aplicatii urca cam mult (minecraft 100% dar dupa scade la 30%) google chrome sta cam mult 20- 50%...? (mai mult)
Merge sa pun un I5 4750 a patra generație pe placa asta de bază ce suporta doar a opta și a noua generație? https://m.emag.ro/placa- de- baza- gigabyte- socket- 1151- b365m- hd3/pd/DFQ4S5BBM/ ...? (mai mult)
Ce recomandati pentru smart tv, de la router sa fie prin cablu sau wireless conexiunea?
Azi mi-a fost spart yahoo mailul si mi-a fost schimbat si numarul si emailul de pe cont, ce pot face sa-l recuperez?
O parere despre castile bluetooth JBL Tune 500BT? Merita cumparate?
Salut, am un hoverboard (monkeyboard all terain) nu cred ca contează modelul oricum, nu se mai aprinde iar atunci când introduc încărcătorul in el ledul de pe încărcător se stinge de tot, degeaba...? (mai mult)
Mi- am reinstalat Windows- ul și nu am sunet. Am încercat toate tutorialele de pe YouTube și nici unu nu merge, TOT am încercat. Nu știu ce sa fac. Îmi apare ca se aude și ca merge dar nu de aude...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!