Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 6 Martie 2025 sunt:
Bună TPU, Vreau sa imi sterg toate fotografiile postate pe contul de Instagram (am cam 1000 și ceva). Problema este ca fiind foarte mult, imi ia prea mult timp pana le sterg pe toate. Nu ...? (mai mult)
Am nevoie de niste pareri. Momentan folosesc un iPhone 6S Plus, care se misca foarte bine si ruleaza foarte bine orice. Acum cateva zile mi- au facut cei de la Orange o oferta cu un Samsung A50...? (mai mult)
Mi- am descarcat recent NFS WORLD. Intru in joc vad ce scriu alti playeri dar nu vad niciun player pe mapa sau sa intru intr- o cursa multiplayer si dupa imi scrie asta! NETERROR_CONNECT_PEER_TIMEOUT...? (mai mult)
TPU, daca va pricepi la Word, ajutati- ma va rog! Am inceput sa lucrez la licenta. As avea nevoie sa adaug un header diferit pentru anumite pagini, cum pot face asta? Stiu sa adaug header, insa e ...? (mai mult)
Care e cea mai buna tableta penstru desen [nu tableta grafica; normala gen ipad] la un pret nu foarte mare 1000-2000 lei
Pe placa de baza GA-B250M-D2V (rev. 1.0) se poate monta un rtx 2070 super? Momentan pe ea este un gtx 1060 6gb. Multumesc
Salutare, doresc sa achizitionez un TV de diagonala relativ mare (+ 70 cm) pentru bunici, dar nu prea stiu ce ar fi de ales. Tot ce ma intereseaza este diagonala si TV- ul in sine sa fie apt strict pentru...? (mai mult)
Daca imi iau un vape si vreau ca lichidul sa aiba 7 nicotina, cata nicotina trebuie sa adaug intr-un lichid de 50ml?
Ce laptop imi recomandati pentru reparatii telefoane? Ceva pana in 3000 de lei. Ce trebuie sa tin cont cand cumpar laptopul? Gen :ce procesor, ram, placa video e ok pentru a repara telefoane, (reparati...? (mai mult)
Este complicat de reprogramat cu stick-ul st-link? Se poate sa învăț asa ceva doar din video de pe YouTube?
Pot sa fac pe Instagram sa fie profilul meu privat insa storyurile publice sau macar daca il fac public, sa pot pune niste postari sa le vada doar anumiti oameni si altele publice? Dau funda!...? (mai mult)
Salut, am o mare problema..In urma cu 2- 3 ani mi- am facut un cont de Yahoo.Insa acum amintindu- mi de el am incercat sa intru dar deoarece mi- am schimbat numarul de telefon pe care l- am introdus atunci...? (mai mult)
Am facut si eu o promovare pe Facebook, dupa 2 zile.de la promovare am oprit- o pentru a schimba vârsta. Dupa asta am vrut sa o promovez din nou, dar numai pot face nici- o promovare deoarece...? (mai mult)
Mi-a trimis cineva o conversație și a șters numele de pe conversație. Mi-a trimis poza și este editata cum pot afla numele acela ascuns Dau fundă. Mulțumesc.
A mai primit cineva mail de la yahoo cu titlul "Yahoo Security Breach Proposed Settlement"? Poate sa imi explice cineva ce inseamna mai exact? Ca eu nu prea am inteles, din ce am citit pe google nu pare...? (mai mult)
Am un dvr cu iesire vga si hdmi, vreau sa-l conectez la un tuner tv cu intrare rca pe pc, ce-mi recomandati?
Buna seara, Ca sa mearga castile sau boxele la noul laptop cu Windows 10 trebuie sa dau restart la laptop cu mufa jack introdusa. De ce nu merge fara restart? Am facut update la toate driverele dar degeaba....? (mai mult)
mi- am schimbat monitorul cu unul pe care l- am primit iar luminozitatea la el este atât de tare încât abia pot să citesc ce scriu eu acum iar butoanele la el nu funcționează iar cu munitorul...? (mai mult)
Este rău dacă lasi laptopul in modul sleep pe o periodata mai îndelungată(adică 3/4 zile)? Ca uni zic ca nu este bine.
Hey! Cum pot face sa mă conectez la wifi prin televizor? Sa activez wifi ca să intru pe YouTube, google direct din tv
Salutare, in urma mutarii mobilei prin casa modemul sau acea consola de net era prost amplasată si eu am rupt sau desprins ceva in interiorul acesteia cu un birou cand incercam sa il apropii de aceasta...? (mai mult)
Nu imi mai merg 10 taste de la laptop, ieri mi- a mers si azi nu imi mai merge. Am bagat si in safe mode si nu merge, poate sa fie din cauza prafului ca nu l- am curatat de 3 luni sau poate sa fie de...? (mai mult)
Https://altex.ro/laptop- hp- 250- g7- intel- core- i5- 8265u- pana- la- 3- 9ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- ssd- 256gb- nvidia- geforce- mx110- 2gb- free- dos- negru/cpd/LAP6HL16EA/ Este bun acest laptop? ...? (mai mult)
Buna TPU.Revin cu o mica problema.Mi-am terminat licenta si trebuie numerotata de la capitolul 1 care incepe la pag.7 in word.Cum as putea sa scriu in loc de pagina 7 pagina 1?
Ma puteti ajuta cu ceva? Mi- a aparut pe wapp sa omit restaurarea sau sa restaurez istoricul, iar eu am apasat omite restaurarea si mi s- au sters toate mesajele si pozele.Cum as putea sa recuperez...? (mai mult)
De ce senzorul de la mouse este crapat? https://gifyu.com/image/qjWS Chiar si in aceste conditii functioneaza. Aceasta este prima oara cand l- am desfacut si am facut- o cu grija.Nu stiu cum de ajuns...? (mai mult)
In momentul când vreau sa trimit un snap (un videoclip) nu mi se aude... Precizez că am volumul dat la maxim la tot și difuzorul e curățat.
Cum se numesc aplicațiile alea care te lasă să stai doar un anumit timp pe Instagram, Facebook etc?
Am 2 boxe Magnat MS802 pe care scrie 4- 8 Ohm, sunt de 4 sau de 8 Ohm? As vrea sa le leg in paralel la un Kenwood KA- 74 care duce 4- 16 Ohm, dar nu pot face asta daca ele sunt de 4 Ohm... a masurat...? (mai mult)
Am o problemă mica si m- am contrazis cu cineva! De dimineață am avut cablul usb scos un pic din încărcător, telefonul încărca dar greu, când l- am bagat bine a început sa încarce normal. ...? (mai mult)
Placa de baza asrock a320m-dvs r3. 0 Suporta procesorul ryzen 5 3600x si gtx 1660?
Salut, am achizitionat acum o zi un Canon 1000D. Am o problema, aparatul pe 18 mm face poze, daca sau mai mult blureaza si nu se focuseaza, nu pot nici sa focusez un punct, gen o persoana cu blur...? (mai mult)
Am niște casti bluetooth air pods i12 China, ieri mi-au venit și acum casca dreapta se aprinde 2 secunde zice power on apoi power off și se oprește. Ce pot face?
Buna dimineata! Cam cat consuma un desktop pe luna? Vreau sa imi iau un Ryzen 2600, cu placa video gtx1660ti ventus, Sursa Seasonic Core GM, 80+ Gold, 650W si 5 ventilatoare la carcasa. De cand...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva sa creez un emoticon cum este genul asta https://emojipedia.org/shield/ numai că eu am un logo și vreau să îl fac tot așa să îl pot adăuga în texte, m- am uitat la tutoriale...? (mai mult)
Am o intrebare referitoare la crypto, mai exact la minat pentru a intelege cum functioneaza algoritmii. Daca se ia curentul, pierd ce era indesfasurare sau ce anume se intampla, ce urmari sunt la caderile...? (mai mult)
Salut, caut si eu o bratara fitness care sa imi trimita notificare cand am pulsul mare, eu momentan am bratara Xiaomi Mi Band 4, are functia asta de alerta puls mare, am activat- o dar nu imi apar...? (mai mult)
Vreau sa fac un upgrade anticului meu pc. Vreau sa- i adaug 2 gb ram si un ssd de 128 gb. 1. Ce placuta ram trebuie sa cumpar? 2. Cum pot sa o montez in dual channel? Trebuie puse ambele in...? (mai mult)
Ce sa aleg intre Castile Redragon Lamia(360g cu tot cu fir), microfonul se aude incet zic unii, 15 comentarii) si Somic G941(mod vibratii, 405g fara fir, te dor urechile dupa 3- 4 ore zic...? (mai mult)
Știe cineva de ce a dispărut secțiunea de mesaje de pe Tumblr?
Salut, am o mica problema, am un SSD pe laptop de 120 GB si mai am disponibili doar 58 GB si nu stiu de ce, pentru ca la inceput imi arata ca aveam disponibili 80 GB si eu nu am instalat nimic, pentru...? (mai mult)
Am avut un radeon hd5570 series 2gb. Am schimbat- o cu un power dragon rx550 4 gb si am un procesor pentium dual core e5700 cu 3.00 GHz si 4 gb ram memorie. Ce ziceți, se va strica placa video daca...? (mai mult)
Știu că nu este categoria potrivită. Am niște dvd- uri cu niște poze si video- uri cu amintiri și nu imi citeste laptop ul dvd- urile. Cum fac sa mi le citeasca sau sa recuperez pozele? ...? (mai mult)
Dacă dai Block pe wattup mai vede mesajele?
Salut, am si eu nevoie de ajutor. Tocmai mi- am cumparat un nou calculator (fara sigiliu). Si vreau sa mut niste documente de pe cel vechi pe cel nou. Nu mai pot conecta nici un hard la pc, nu mai...? (mai mult)
Unde se conectează monitorul la pc? La placa video sau la placa de baza?
Este bun windows 8.1?
Un prieten si- a cumparat un MSI 1050 de 2GB (OCV1) si cand a vrut sa o conecteze a constatat ca nu poate de cablu sata, l- a deconectat si l- a mutat in alt slot, a conectat placa video dar lumina de...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre laptop sau pc? https://www.pchouse.ro/lenovo- thinkstation- s20- intel- xeon- w3530- 280ghz- 8gb- ddr3- ecc- 500gb- hdd- 1gb- geforce- 605- tower- workstation- refurbished.html...? (mai mult)
Care este direferenta intre televizoarele PLA si PLB de la LG? Si ce smart tv - uri 4K recomandati intr- un buget de maxim 2500 lei, diagonala in jur de 138 cm. Doresc sa- l utilizez pentru filme (Netflix,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!