Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 10 Martie 2025 sunt:
Am o problema cu castile, am casti cu microfon inclus. Sunetul in casti merge dar microfonul nu merge. Am win10 si am toate setarile pe ON dar tot nu merge. In OBS am microfonul selectat si...? (mai mult)
De curand mi am luat o placa video Gigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Ti XTREME WATERFORCE WB, 11GB, 352- bit, Mi am luat o ca sa poata sa sustina 3 monitoare 4k, Totu bine si frumos, o asamblez...? (mai mult)
Cartela SIM a telefonului meu este clonata. Telefonul meu nu a fost in mana nimănui decât a salariatei de la Magazinul Orange care mi- a încheiat contractul. Întrebare: poate fi verificat lucrul acesta...? (mai mult)
Cum fac update la un Lenovo legion y 520?
Pe Instagram dacă cineva ne trimite o filmare din galerie adică o putea vedea oricând și o înregistrăm cu un Screen recorder o sa ii apară acelei pers ca am înregistrat?
Salutare TPU, dupa ce am incercat sa dau overclock la cpu ( amd fx- 6100 ) am schimbat voltajele, crescand. Dupa aproximativ 3 zile pcul a inceput sa scoata un sunet de genul bzzzzzz foarte tare, produs...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor cand imi conectez mouse-ul la laptop daca invart de rotita se deconecteaza ce as putea sa fac?
Mi- am cumpărat o placa video care are doar hdmi si dvi si am realizat ca monitorul meu are doar vga.Mi- am pus un tv si l- am conectat la pc cu hdmi si se vede urat + ca are delay mouse- ul ...? (mai mult)
Care pc e mai bun? Ofer funda :*, 1. https://www.emag.ro/sistem- desktop- gaming- serioux- cu- procesor- intelr- coretm- i3- 9100f- pana- la- 4- 20ghz- 8gb- ddr4- 1tb- hdd- radeontm- rx- 550- ...? (mai mult)
Buna stie cineva cum sa aflii emailul cu ajutorul instagramului? la Facebook e faza cu graph dar la insta nu merge stie cineva? ma r ajuta foarte mult multumesc
Nu stiti un magazin de reparati pentru Xbox One?(De preferat sa fie in Timisoara)
Pentru cunoscatori! :) Se stie ca unele televizoare permit inregistrarea emisiunilor pe hard extern prin usb. Intrebarea e: Daca partitionez un stick usb, poate fi recunoscut de televizor ca mediu ...? (mai mult)
Am un stick de memorie de 256gb si am vrut sa imi scot din calculator aprox. 200gb de informatie sa imi pun din nou windows- ul. Dupa ce am dat sa descarce imi arata 19 ore pana la final, nu...? (mai mult)
Este compatibilă placa video https://altex.ro/......LRX580O4G/ cu https://www.gigabyte.com/ro/Motherboard/GA-H61M-D2-B3-re v-10#ov Și o sursă de 450W și 36A?
vreau sa imi cumpar un televizor zilele astea si eram curios sa stiu de ex..televizoarele Samsung au sistemul de operare Tizen..este tot una cu cele care au ca sitstemul de operare Android?...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am si eu o problema, nu stiu de ce al doilea monitor nu primesc nici o imagine dar pc mil recunoaste ca e conectat ca il vad la (setari afisare si la nVIDIA control panel)? Monitorul...? (mai mult)
Am o google home mini si nu mi recunoaste melodiile pe care i le spun(ex: ii spun sa puna 50 cent si pune dr dre )si inca din spotify, as vrea din Youtube dar nu pot schimba canalul pe care e pusa muzica,...? (mai mult)
Salutare tuturor. Numele meu este Rotaru George- Marius si am si eu o intrebare si curiozitate in acelasi timp. Saptamana trecuta mi- am cumparat un Samsung Qled 950R 8K TV 55 2019 si nu inteleg de ce ...? (mai mult)
vreau sa imi iau un telefon si nu stiu ce sa aleg, SAMSUNG S10 sau Huawei P30 Pro.
Atunci cand vreau sa apreziez o fotografie pe Instagram imi apare ca profilul meu are un link nepermis. De 3 zile tot asta imi apare. Ce as putea să fac?
Sony a5100 sau Nikon d3500? Care e mai okay?
Am un Huawei mate 20 lite și când vreau sa fac un slo mo imi da un zoom foarte mare. Ce pot sa fac? Va rog ajutati- ma. Am contactat pe toți cei ce am putut și niciun răspuns. Va rog ajutați...? (mai mult)
Dacă te conectezi la un laptop prin usb cu un telefon este posibil sa ramana in laptop tot ce ai avut in telefon ( poze, video,)? Tinand cont ca nu am dat eu sa ramana tot acolo.
Am un prieten care si-a luat un iphone x la mana a doua si e blocat pe icloud, stie cineva cum sa il deblocheze? Daca puteti lasa un tutorial sau ceva
Salut, la leptopul meu Asus are o problema.La leptopul meu butoanele gen care dau volumul nu merg sa îl dau mai tare și mai încet de la laptop.De când l- am luat nu mergeau. Trebuie ceva fixat din ...? (mai mult)
Salut, am un laptop cu 4 GB ram soldered (nu stiu cum se traduce in română), cu un slot disponibil pentru a adauga pana la 16GB in total. Mi- ati sugera sa mai adaug 4 gb pentru dual- channel, sau...? (mai mult)
Deci am o problema cu Xbox-ul. De fiecare dată când intru într-un joc caracterele nu vorbesc dar li se mișcă gura. Ce as putea face?
Am o dilemă, se mai merită să- mi iau tabletă doar pentru filme și puțin divertisment? https://altex.ro/tableta- huawei- mediapad- t5- 10- 1- 32gb- 3- gb- ram- wi- fi- black/cpd/TABT5WIFI10BK/...? (mai mult)
De ce pe messenger, precizez ca acum asta se intampla la o singura persoana, nu- mi arata decat timp nu a mai fost activ, ma uitasem cu 20 de min in urma si imi arata ca de 51m, iar cand ...? (mai mult)
Nu stiu cum sa dezactivez o setare de la google pe telefon. Mi a aparut notificare daca vreau sa activez nu stiu ce, am tot dat nu, dar ultima data din greseala am activat o. Si acum de...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un laptop de gaming.Are windows deja instalat?
Vreau sa imi cumpar un nou calculator ce sa aleg? https://www.emag.ro/sistem- desktop- gaming- grt- senior- led- cu- procesor- amd- ryzen- 5- 3600- 4- 2ghz- 8gb- ddr4- 1tb- hdd- 240gb- ssd- geforcer- ...? (mai mult)
Vreau sa imi recomandati si mie un telefon cat mai ieftin pentru Facebook, Instagram, Youtube, Netflix. Nu ma joc jocuri si nu stau f mult pe tel, il folosesc cel mai mult pentru poze, filme...? (mai mult)
Sony a5100 sau Nikon d3500?
Salut, am descoperit ca in priza in care era bagat frigiderul se aude un sunet de flacara si cand misc putin stecherul e si mai mare...cand ma uit dintrmun unghi cateodata se vad firele de la priza rosii...? (mai mult)
Salutare TPU, azi am cumparat un pc de gaming 3250 de lei si a venit cu ssystem de operare unbuntu si el teoretic (pe hartie) ar avea un ssd de 120 gb si un hard de 1 terrabite, can aprind calculatorul...? (mai mult)
Deci vreau sa ma lămurească cineva... Am de la Digi un router zte f620 pe care l- am echipat cu fibra optica de 1gb, dar semnalul Wireless este slab pentru un apartament cu 4 camere. Întrebarea...? (mai mult)
Nu știu ce să aleg dintre Samsung Galaxy a10 și Huawei y7 2019. Care credeți ca e mai bun, pe care l- ați avut aș dori si eu un review. Dacă se blochează după jumătate de an sau...? (mai mult)
Bună TPU Acum ceva timp am cumparat un Samsung Galaxy A10. La început nu am avut nicio problema cu camera de pe fata facea poze bune si clare. Acum 3 luni mi- a cazut din mana si s- a spart ecranul ...? (mai mult)
Salut, am o problema legata de driverele grafice cred eu. De ceva timp, nu- mi mai merg jocurile pe steam, jocul ruleaza timp de 2- 3 minute dar dupa isi ia freeze si blackscreen si de fiecare data ...? (mai mult)
:D Vreau sa achizitionez un pc pentru light gaming in maxim 1, 500-1,600 lei, ceva siteuri si pc bune in bani astia? Multumesc anticipat! :P
Stie cineva daca a doua zi de craciun este deschis la istyle constanta? Si daca da, de la ce ora pana la ce ora?
Cât costă să schimb display-ul la un Samsung J5 2017?
îmi recomandați și mie niște ochelari vr pentru telefon? Am un Huawei p30 lite (6.15 inch). Vreau și eu ceva mai calitativ va rog
am o problema, am un pc cu Ryzen3 2300x, xfx rx470 8gb si 16gb ram ddr4. Uneori monitorul isi pierde semnalul timp de 2- 3 secunde, fara sa se intrerupa sunetul sau ce faceam pe pc in momentul...? (mai mult)
Conteaza hdmi-ul pe care il conectez la monitor?
Mi-am cumpărat smartwatch și nu merge, adică nu ii merge touch-screen-ul. Sper sa ma puteți ajuta! I-am dat restart. Mulțumesc!
Am un laptop Myria 8312 si nu functioneaza touchscreen- ul, chiar daca activez modul tableta. In plus, am setat ca la rotirea cu mai mult de 180° sa ma intrebe daca se activeaza modul tableta, insa...? (mai mult)
Dual channel la rami se refera la aceeasi marca, acelasi producator, aceeasi, etc? Eu cred ca se refera doar la doua module, nu?
De fiecare dată când scriu orice pe browserul meu (chrome)mă duce pe yahoo.Se aș putea face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!