Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Mă lămurește și pe mine cineva care a fost primul smartphone din lume.? Asta. https://www.gsmarena.com/ericsson_r380- 195.php sau asta https://www.gsmarena.com/ericsson_gh_218- 96.php sau ăstălalt...? (mai mult)
As dori va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in legatura cu instalera blenderkit in Blender 4.0. Am tot incercat sa- l instalez nu numai in blender 4.0 ci si in alte versiuni dar de fiecare data imi ...? (mai mult)
Salut, am niste casti wireless JBL 760 de aproximativ 3 luni si cand le bag la incarcat se aprinde becul rosu indicand incarcarea, Dupa cateva minute becul se stinge si nu mai incarca.Ce trebuie sa fac...? (mai mult)
Salutare E benefic sau din contră pentru televizor sa il lași oprit tot timpul in modul stand by? Sau mai bine sa il opresti de tot cand pleci de acasă? Mersi
Buna. mi s- a stricat telefonul, asa ca, am conectat whatsapp pe alt telefon insa nu aveam backup. cand repar displayul si ma reconectez la whatsapp, apar si conversatiile vechi? sau s- a sters tot...? (mai mult)
Am cumparat un laptop ASUS TUF GAMING: Cand nu este bagat in priza merge silentios, dar cand il bag in priza la fiecare incarcare face ca avionu, nici in filmu nu sta linistit. posibil sa fie defect...? (mai mult)
Salut La specificatiile tv-ului meu scrie,,consum in stand by 0, 5W " Pe oră sa fie,ca nu specifica? E mult, e puțin? Merită sa il inchid de tot de fiecare dată? Mersi.
Salut TPU! Am o problema la monitorul meu monitorul nu se aude deloc desi am volumul dat la maxim am ajuns la concluzia ca monitorul nu are o placa audio si as dori sa va cer parerea daca as putea cumpara...? (mai mult)
Ce sistem de distribuție electrica este folosit în cadrul clădirilor de birou? TN, TT sau IT?
Care este cel mai rapid ios pentru iphone 8? Ios 11, 12, 13, 14, 15 sau 16?
Salutare, TPU și la mulți ani! Am și eu o mica problema. Acum cumpărat un telefon Samsung A54 și pe spatele lui scrie live demo unit not for sale. Din câte am înțeles este un telefon demo care...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți despre placa asta video? https://www.emag.ro/placa- video- radeon- r7- 350- 2gb- gddr5- 128- bit- vga- dvi- d- hdmi- amd- r7350- graphic/pd/DPTR1XMBM/?ref=navigation_history? ...? (mai mult)
Salut! Mi-am făcut recent cont de SkyShowtime, și când să îl caut pe televizor (Samsung Smart). Nu îl găsesc. Știe cineva de ce?
Televizor oled smart LG, oled65c9pla, nu este 0000 cea din fabrica, am schimbat-o și nu o mai știu dacă ma poate ajuta cineva cu un sfat mulțumesc frumos
Exista televizor cu ssd ca sa pun fisiere(*.mkv, *.mp4, *.mp3, *.avi) pe el sau imi trebuie neaparat un mini pc atasat?
Cum imi pot transforma telefonul in camera foto?
Bună seara! Pot folosi un set de lentile 3in1 pentru telefon dacă telefonul meu are 3 camere iar setul este conceput pentru una?
Salut TpU, am o intrebare legat de Pawncc. Am Windows 10 64x. Am descarcat pawncc prima data si un Gamemode TheGodfather pentru SA:MP. Bun, cand sa am chef de editat, dau dublu click pe pawncc...? (mai mult)
An Nou fericit tuturor alaturi de cei dragi! Telefonul asta e fake? https://www.olx.ro/d/oferta/nokia- 9- pureview- IDhQaST.html mie așa mi se pare sper să mă lămurească cineva că eu unul chiar as...? (mai mult)
An Nou fericit tuturor! Am o curiozitate display-ul asta e original? https://www.celo.ro/iphone-11/ansamblu-display-pentru-iphone-11-ncc-prime.html
Salutări! Știți ce fel boxe s-ar potrivi pentru un Vw Passat B5.5 1.9 TDI?
Salut, mi am cumparat o placa de baza nzxt b550 (neagra). E singurul model la ei. Ajutati ma cu o memorie ram compatibila. Efectiv din lista lor de compatibilitati caut de 2 ore si nu gasesc una. Nici...? (mai mult)
Salut, cum o să funcționeze calculatorul dacă îi pun două plăci video de același fel în el? el are multe porturi de pci- e, am loc sa pun o placa in plus dar nu știu cum o să funcționeze ...? (mai mult)
Din gresesla am adormit cu telefonul sub spatele meu azi noapte. Era pus pe date mobile. Imi poate cauza cancer?
Salut! Recent mi- am cumpărat o cartelă SD. La început mergea ok, după câteva ore s- a închis telefonul. Când l- am deschis, am primit o notificare cum că "cartela lipsește", așa că am închis...? (mai mult)
Salut. Recent am cumpărat o cartelă SD. La început nu avea nici o problemă, telefonul mergea normal, însă, la un moment dat, s- a închis brusc telefonul. Am închis telefonul, am scos cartela,...? (mai mult)
As dori un adaptor de la acest tip de casti Casti Gaming MARVO H8618 White, stereo, USB pentru un port audio android
Unde pot gasi marimea pentru thermal pads pentru laptop-ul msi gf75 thin 9sd?
Ce laptopuri recomandați pentru școală/facultate,filme, internet? Nu am nevoie să fie pentru gaming sau business. Ca și buget aș vrea să mă încadrez până în 3000-3300 lei.
Hei! As vrea să-mi iau un telefon nou și mi - ar fi de ajutor niște sugestii. Merita sa-mi iau iPhone? As dori să-mi dați niște modele exacte(nu neapărat iPhone, orice brand). Mulțumesc!
Salut, vreau să îmi schimb placa video de la vechiul calculator ( Nvidia Quadro 600) la un Sapphire Radeon RX570 de 4GB, dar placa asta cea noua necesita 2 cabluri, 1 cu 6 pini și unul cu 8, și...? (mai mult)
Salut, deci am transferat niste poze si niște videoclipuri pe un micro sd care se afla in telefon, menționez ca toate pozele și videoclipurile se afla în același folder. De ce in galerie regăsesc...? (mai mult)
Salut! Am o problemă de ceva vreme, aproximativ un an. Este vorba de o problemă pe Instagram. Cum intru în cont, îmi apare un mesaj cu, , ajută ne să ne asigurăm ca acesta este contul tău "....? (mai mult)
Heei guys! Cei care va pricepeti la telefoane, vreau sa imi resetez din fabrica un telefon mai vechi (Samsung a20) doar ca emailul cu care sunt conectata la Samsung acc nu mai exista sau cel putin nu ...? (mai mult)
Am o tableta sm-t715y cu eroare la camera foto, ce pot sa fac?
Am o combina audio veche Philips ( https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/FW_C700_22- IMS- en_GB?$jpglarge$&wid=960 ) Mi am adus aminte de ea, am gasit o in pod, nu are bluetooth...? (mai mult)
Buna TPU, vreau sa stiu cum pot schimba sunetul de notificare de la tik tok, eu cand primesc notificari imi da sunetul implicit de la Samsung, nu ce am pus eu ca sunet de notificare. Nu gasesc pe nicaieri...? (mai mult)
Salut TPU, mi am cumparat un S22 azi si nu merge sa sun/sa fiu sunat.Am cartela Telekom.Alte cartele gen Vodafone si Orange merg, ma poate ajuta cineva? Am fost si la Telekom si la gsm- uri si nu stie...? (mai mult)
Salut! As avea nevoie puțin de ajutorul vostru: De când cu update- ul de la Windows 11 23h2 nu mai pot contra volumul la laptop(cum se putea înainte), ci pot controla doar volumul fiecărei aplicatii...? (mai mult)
Bună ziua am o problema cu messenger tot îmi apar mesaje care le am citit odată îmi apar din urma dar eu le am citit pe toate am dezinstalat aplicați și tot așa merge ce sa fac?
Până la urmă, s-a închis de tot Omegle și oare ce alte site-uri mari și celebre ar urma să se desființeze de anul viitor?
Salut am o intrebare si este urgenta urmeaza sa cumpar o masina motorul necesita segmentare imi puteti spune la ce sa ma astept va rog si daca pot circula cu zi de zi daca ii pun la 2 saptamani 1l de ulei?...? (mai mult)
Daca am un TV care nu este smart si vreau sa il conectez la telefon am posibilitatea? Gen sa-mi iau un cablu HDMI sau ceva similar?
Salut am o placă videeo GTX 1650 cu 6 pini și vreau sa o înlocuiesc cu o placă mai mare doar că problema este că am nevoie de 8 pini, ce ar trebui schimbat pc-ului pentru ai pune 8 pini?
Bună, am cont TikTok facut pe adresa de mail cu nr de Franta dar acum sunt in Romania, aveti idee daca am ramas pe Franta sau s-a schimbat pe Romania automat?
Daca am Xbox Series S White si un prieten calculator cu windows 11, putem juca multiplayer.Si ce jocuri poți să joace?
Am ul laptop Asus curatat recent schimbat si pasta termo tin sa mentionez ca mi am luat si coolerpad si tot mi se inchide din senin chiar daca nu se mai incalzeste, va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Bună! Am cumpărat o tabletă la mână a doua, am resetat- o iar când dau să creez un cont Samsung pe Samsung Account, dau la opțiunea "Creează cont" și arată pentru un scurt timp câmpurile ...? (mai mult)
Mi-am cumparat un laptop nou acum o saptamana si se descarca bateria de la 100% la 10% intr-o ora, de ce? Din cate am inteles trebuie sa tina si 5-6 ore
Laptopul are port HDMI este conectat la un monitor in port VGA prin cablu adaptor convertor desi monitorul are atat port HDMI cat si VGA, dar eu nu am cablu Hdmi - Hdmi Daca cablul in sine e VGA dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.