Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Aveti sau ati avut stick cu internet de la digi si imi puteti spune parerea voastra generala, daca merita sau nu? Daca nu, ati gasit alte optiuni?
Salut. Am un RX6600 i5 9400f sursa segotep de 600W și în orice joc după vreo oră încep să am drop frames, de la 60 la 20, de ex în the last of us pe ultra 1080p am 60- 70fps dar cade la 20 după...? (mai mult)
Cum pot rezolva o problema, probabil de sistem. Incerc sa instalez sau sa dezinstalez aplicații pe laptop dar nu ma lasă, cere cont de utilizator și parola admin, ceea ce nu am avut pana acum. Menționez...? (mai mult)
Neataa! Am si eu o mica mare problema:)) am un abonament la telekom- internet fix, si in februarie urmeaza sa expire(contract 2 ani). Unde locuiesc eu, pe telekom nu mai e semnal de aprox 3 luni. Pot...? (mai mult)
Merge sa trimiti un mesaj (sms yahoo gmail whatsapp orice) la o anumita ora adică sa setezi ca mesajul sa fie trimis la o ora prestabilita?
Salut.Daca vreau sa primesc bani prin paysafe de la cineva cu acel cod de 16 cifre eu neavand cont de paysafe cum as putea sa îi scot cash?
DOAR pentru cei ce se pricep la calculatoare. Cand deschid PC-ul imi da eroarea CPU FAN ERROR, dar ciudat e ca se invart toate ventilatoarele. Ce poate fi?
Salut TPU am o problema cu contul Google. cu conturile. am eliminat un numar de telefon dar nu il mai pot baga sau sa- mi fac cont cu numarul ala de telefon am incercat altul dar imi zice Momentan nu...? (mai mult)
As dori sa achizitionez un ssd de 2 tb pentru al folosi pentru seed, specific ca am aceasta placa de baza MSI PRO B650M- P si nu mai am loc la ssd m2, ce mi- ati recomanda sa fac sa- mi adaug un m2?...? (mai mult)
Experiente negative/neplacute cu ChatGpt? Probabil majoritatea stiti faimoasa aplicatie AI, de la Open Ai, ChatGpt, robotelul acela care iti raspunde in functie de ce ii scrii si in multe cazuri ...? (mai mult)
Am crăpat plasticul de pe spatele telefonului, e o crăpătură de 4 cm aprox. Ce pot sa fac până îl duc la reparat?
E adevarat ca un ssd tine maxim.5 ani? Si un hdd tine mult mai mult? Lasand la o parte partea de viteza voi intre un hdd 2 tb la.390 ron si un ssd 2 tb la 490 ron ce ati alege? ms
Salut TPU, mă puteți ajuta cu niște siteuri de încredere care vând Calculatoare bune sub 2500 Ron?(Înafară de eMag și PcGarage)
Buna, Am un pc si am probleme cred cu sloturi Usb mise deconteza si reconecteaza usb la tastatura mentionez ca am alta tastatura noua si tot la fel face s- ar putea sa fie de la pasta termoconductoare ...? (mai mult)
Bună seara, am un tv LG 4k și nu pot vedea pozele după stick le arata pe toate cu x... pe un tv samnsung se vad! Care ar fi problema?
Cum se poate ca pe eMag să fie telefoane de acum 19 ani? https://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-s3-neo-16gb-blue-gt-i9301mbirom/pd/DX4VZBBBM/
Cum putea telefonul asta să coste atât de puțin? https://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-i9000-galaxy-s-8gb-black-24942/pd/E6P12BBBM/
In cazul in care depun o plangere pentru spargerea contului de Facebook, Politia poate avea la dispozitie aparatura necesara pentru detectarea faptasului? Exista programe suficient de performante pentru...? (mai mult)
Pot sa pun pasta termica pe procesorul unui laptop în loc de pad termic?
Crăciun fericit tuturor celor care citesc acest întrebare de ce sunt pe eMag cabluri de alimentare la 6.50 care au 95% review- uri pozitive cum ar fi acasta. https://www.emag.ro/cablu- usb- 2- 0- tip-...? (mai mult)
Există sau au apărut între timp programe sau platforme de inteligență artificială mai bune și mai performante decât ChatGPT? Dacă există, voi le-ați utilizat, cât de mult v-au ajutat?
Buna :) Stie cineva ce s-a intamplat si cum rezolv o problema pe tiktok? Brusc nu mai pot posta nimic ca story si daca adaug text pe un fundal nu mai pot ajusta durata textului... Multumesc
Crăciun fericit tuturor nu va supărați că va întreb cablu acesta e original? https://catmobile.ro/cabluri- micro- usb/cablu- de- date- micro- usb- samsung- 08m- alb- bulk- ecb- du68we.html am dat ...? (mai mult)
Bună Deci ma uitam la un serial pe laptop(Packard Bell), iar Sor- mea a dat din greșeală cu tableta în laptop(de ecran) și a început sa scoată un fel de aer cald din ventilație iar după ce am...? (mai mult)
Crăciun fericit tuturor celor care citesc acest întrebare! Care e diferența dintre un display de tip OLED IPS LCD TFT PLS Super AMOLED? Eu unul nu vad nici o diferență între ele mă va lămuri...? (mai mult)
Este posibil ca o poza stearsa de pe telefon sa mai fie gasita undeva?
Bună seara, de curând mi- am cumpărat un telefon nou (iPhone 15) și am transferat totul de pe cel vechi (iPhone 11) printr- o metodă de pe yt a funcționat bine s- a transferat totul iar acum m- ...? (mai mult)
Pentru pasionatii de custom romming. Am un A21S si nu stiu ce sa mai fac cu el, si m- as gandi sa- i pun un rom, dar nu prea gasesc. Daca poate cineva sa imi spuna ce rom as putea sa pun pe acest...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să- mi dau un upgrade la pc, pentru mai multe fps- uri in jocuri, si nu prea stiu ce componente să îmi iau, care se potrivesc. Dacă este nevoie imi schimb placa video, procesor,...? (mai mult)
Crăciun fericit tuturor! Acest telefon este ok per calitate preț. https://www.emag.ro/telefon-mobil-htc-desire-22-pro-dual-sim-128gb-8gb-ram-5g-starry-night-black-htc22pro5g/pd/D7QQ7LMBM/?
Crăciun fericit tuturor! Dacă un display este IPS LCD 400 nits 90 Hz cei 400 de niți in timp se vor arde ca la display OLED? Eu am mai avut un telefon prin 2015 un S3 ce valora o valoare la vremea aia...? (mai mult)
Salut, am 2 boxe Geepas si vreau sa iau un amplificator separat pentru ca s- a stricat placa de baza, insa nu stiu exact puterea necesara. Pe spatele boxei scrie PMPO 1200W, Power 150W, dissipative...? (mai mult)
Crăciun fericit tuturor celor care citesc aceasta întrebare! acest telefon cu specificații super ok chiar are tot ceea ce spune că are? https://www.emag.ro/telefon- mobil- motorola- moto- g72- dual-...? (mai mult)
Salut, băieți. As vrea sa imi fac abonament la Vodafone pentru un telefon nou si e ideea ca as face asta pentru prima dată. Pana acum le am cumpărat direct. As vrea sa știu daca trebuie sa plătesc...? (mai mult)
Salutare tuturor Crăciun fericit celor ce citesc asta! Ce părere aveți despre acest smartwatch. https://www.emag.ro/ceas- smartwatch- zoopier- smartcall- fitness- sport- rezistent- apa- notificari- ...? (mai mult)
Bună seara. Crăciun fericit tuturor. Întrebarea mea pentru dumneavoastră în această seară este asta : În câți ani vom putea avea tehnologia necesară recreării ceasului extraterestru, ...? (mai mult)
Bună, tuturor! Crăciun binecuvântat! Dacă ma poate ajuta cineva, am un televizor Orion 32SA19RDL, vreau sa aranjez canalele după bunul plac și nu știu cum! În manual nu scrie nimic despre...? (mai mult)
Crăciun fericit tuturor! Am o nelămurire dacă e o husă ca husa asta. https://catmobile.ro/huse- motorola- moto- e6s- 2020/husa- motorola- moto- e6s- 2020- techsuit- carbon- silicone- negru.html se ...? (mai mult)
Bună ziua, As dori câteva opinii referitoare la multifuncționalul (copiator, scaner, imprimantă) Canon MG2550s. Mulțumesc!
Bună ziua și Crăciun Fericit la toată lumea. As dori sa cumpăr un telefon pentru la munca buget maxim 850 de lei. As dori un telefon de display 5 inchi. Dexi nu vreau de 6 inchi este prea mare...? (mai mult)
Daca mi- am cumparat un laptop am inteles ca trebuie sa il las 24 de ore la incarcat pentru prima oara? Eu nu l- am lasat, nu am stiut ca trebuie si l- am folosit o zi sau doua pe internet, sa il pun...? (mai mult)
Am televizorul Samsung UE40H7000 din noiembrie 2014 și sunt disperat să găsesc display de schimb (cică e foarte vechi și nu se mai produc piese de schimb). În comparație cu funcțiile pe care le...? (mai mult)
Ce telefon e mai bun la procesor intre Nokia G42 și Samsung Galaxy A14? Am nevoie urgent de răspuns dau funda Crăciun fericit tuturor!
Și voi utilizați telefonul mobil doar pentru rețelele de Social media? Eu unu da am WhatsApp Messenger Facebook Telegram și Instagram a și YouTube dacă se poate considera rețea de socializare
Un Crăciun fericit la toată lumea ce telefon credeți că este mai bun Nokia G42, Samsung Galaxy A14, Motorola G13, Samsung Galaxy S10+ cu bateria recent schimbata, Nokia G22, Nokia G21, Samsung...? (mai mult)
Este vreo problema dacă în laptopul meu se afla o memorie ram de 8 gb 2666mhz cl 19 și mai adaug încă o memorie 8 gb 2666 mhz dar cl15?(am un cpu 9300H si doar 2 sloturi pentru memorii ram)
Crăciun fericit tuturor! Am o nelămurire oare Nokia XR21 va mai scădea din preț? Momentan am Nokia G20 și mere foarte foarte greu se blochează mai tot timpul in fine oare Nokia G42 este de calitate...? (mai mult)
Samsung Galaxy X chiar a apărut oficial? Cât costă un astfel de device in 2023-2024? https://youtu.be/XFn2y-AbHVM?si=0wWCLcH8Ar2S9vNF până la urmă a apărut în 2018 sau 2017?
In ce an a apărut primul telefon prototip*al viitorului* adică gen Samsung Galaxy X 2018 YotaPhone 2 2014 dar cel mai primitiv telefon al viitorului in ce an a fost lansat? Apropo când a apărut primul...? (mai mult)
Telefonul asta chiar există? https://youtube.com/shorts/7a5SLVowugw?si=9tYyqJ6VJNPAyOTR cum este posibil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!