Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Acest laptop e ok? https://altex.ro/laptop- hp- 15s- fq2015nq- intel- core- i5- 1155g7- pana- la- 4- 5ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- ssd- 512gb- intel- iris- xe- graphics- free- dos- negru/cpd/LAP2L9W6EA/ ...? (mai mult)
Dacă un telefon a fost lansat in septembrie 2022 dar nu a fost folosit bateria mai e bună? Câți ani poate dura o baterie dacă nu e folosită?
Salut tuturor, un laptop bun ceva recomandări aș dori? Am nevoie la niste proiecte ce nu le pot face pe telefon... buget între 1500 de lei și 2000, mulțumesc anticipat.
Salut, este memoria RAM virtuala mai buna ca memoria RAM obișnuită, adică dacă ai 6GB RAM+6 virtuală este mai bună decât un telefon cu 8 GB RAM de exemplu?
Salut, cum e mai modern să ai senzorul de amprente sub display sau pe lateral? Eu unul cred că pe lateral fiindcă e mai cool, mi se pare că, când apeși pe buton să se deschidă telefonul așa...? (mai mult)
What is MIUI Optimization and should you turn it off?
Salut Tpu.Am cumparat o tableta Samsung Galaxy Note 10.1 N8000, stiu este veche, dar am luat- o cu alt scop, nu i- am facut proba la 50 de lei erau sansele 50/50 sa functioneze, arata extraordinar ...? (mai mult)
Salut. Este vorba despre un TV Lcd portabil Autovox AX6TFT06S sistem PAL B/G D/K SECAM are urmatoarele benzi de cautare VH, UHF, V- L si V- H. Am tot dat cautare pe toate benzile si na gaseste absolut...? (mai mult)
Salut! Pentru atestatul la informatica de la BAC am facut un joc in Unreal Engine, insa stiu ca in documentatie trebuie inclus codul sursa. Eu am facut jocul in sistemul lor de Blueprints, care sunt ...? (mai mult)
Acum mult timp mi- am facut un cont de facebock cu numele de Gabi Gabi si aveam numarul de telefon. Dar dupa un timp mi- am schimbat numarul de telefon si o alta persoana la randul ei a facut acelasi ...? (mai mult)
Buna tuturor! Sunt ghid de Delta si am o problema tehnica la care astept un raspuns: merg cu turistii prin Delta cu salupele si as avea mare nevoie de un sistem audio cu care sa vorbesc la un microfon ...? (mai mult)
Sa raspunda doar cine stie! Am conectat un controller de PS4 la PC prin Bluetooth. Totul ok, il conectez si ma joc linistit. Daca nu il folosesc 1 minut se opreste, dar inca ramane "imperecheat" la ...? (mai mult)
Bună seara! Dețin niște căști AirPod 3. Nu știu cum stă treaba cu bateria casetei lor. De exemplu, încarc caseta azi, până la 100%. Peste 2 zile de exemplu, are 69%, căștile băgate ...? (mai mult)
Salut. Ce memorie ram sa cumpar pentru laptop-ul meu HP 15-G011SQ cu 4 GB DDR3?
Bună! Locuiesc in Germania de curând și am nevoie de o informație! Am router 1unt1 și azi m- am mutat de la vechea locuință iar internetul nu mai merge (te poți conecta însă nu are acces la internet)....? (mai mult)
Salutaree. Eu in prezent am o placa video de 2gb cu 128 biti. As putea sa mai adaug inca o placa video nu de aceeasi firma si caracteristici si sa se adune impreuna? Tin sa mentionez ca placa de...? (mai mult)
Bună ziua, am o nedumerire.Eu ma uit la pagina unui prieten pe Instagram si astazi am observat ca la Following are 9 persoane si ieri a avut 8 persoane. Când deschid lista lui de Following mie îmi ...? (mai mult)
Salutare prieteni! Am o mică problemă legata de 2 plăcute ram de 4 gb, 2×4gb. Ele sunt DDR3, ele fiind diferite ca brand. PC- ul citește doar 6 gb din 8. Cand scot una din placute, arata memoria...? (mai mult)
Salut,ce e mai bun? O plăcuță de 16gb 3200mhz? Sau una de 16 și una de 8 (dar cea de 8 având 2133 automat scade frecventa)?
Salut, am o imprimanta Epson L1360 după curățarea capului de printare am încerca să îi dau o funcție și s-a închis. Nu mai vrea sa se deschidă deloc. Ce pot face?
Acest telefon e superior tuturor celor văzute de mine...https://www.emag.ro/telefon- mobil- ihunt- s24- xtreme- dual- sim- 256gb- 6- 6- inci- hd- 14gb- ram- 4g- space- black- ihunt- s24- xtreme- space-...? (mai mult)
Salut TPU, Am un pc mai exact un 1050ti 4gb cu un i7 4770, acum 2- 3 zile mergea 120+ fps in fortnite si 120+ fps cu toate pe ultra pe ets2, acum dupa o pana de curent nu imi mai trece de 60 fps...? (mai mult)
Salut TPU! Am o "problema" cu internetul si habar nu am cum sa o rezolv.Deci, eu am pachet gigabit digi si prin cablu nu trece de 100mb/s (am si schimbat din control panel speed & duplex la gigabit full...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum ma pot dezabona de la Amazon dacă nu mai știu contul? Ma taxează în fiecare luna cu 5 euro! Am sunat la baca dar nu ma pot ajuta!
Salut, am un laptop vechi HP 15- G011SQ si as vrea sa mai adaug inca o memorie RAM, acesta e bun pentru laptop- ul meu? https://www.emag.ro/memorie- corsair- 4gb- ddr3- 1333mhz-...? (mai mult)
Care ios este cel mai bun pentru iphone 7
De ce dacă adaug cuvinte în dicționarul telefonului ele dispar? Adică ieri seara am adăugat cuvântul X azi nu mai era țin să precizez că îl FOLOSESC în FIECARE ZI...
Salut! Tocmai ce mi- am asamblat un pc, i- am instalat windows- ul, i- am facut toate setarile, drivere, tot. Dar se misca prost, dau click pe un program, spre ex chrome, mi- l deschide dupa cateva...? (mai mult)
Cum te loghezi la baza de date in jawa in intelij?
Inca o intrebare despre castile Sound Blaster Jam de pe TPU, eu le detin, ale mele au NFC, dar cand incerc sa caut alte casti acelasi model, imi dau un model dar fara NFC. https://www.tpu.ro/magazin-...? (mai mult)
Îmi dă crash jocurile la PC Ajutor!
Ce aș putea dezactiva din aplicația "services" de pe windows care nu își au rostul acolo și consumă resurse
Buna seara! Am o problema majora! S-a luat curentul iar când a venit nu a mai mers termostatul! As vrea sa ii dau un restart dar nu reușesc! Modelul este Siemens RDH100RF
S- a mai intamplat cuiva sa aiba un virus vocal, bazat probabil pe inteligenta artificiala? exemplu: Ascult melodie in engleza la laptop si incepe sa vorbeasca in romana un cod: Maine e ``nu gandi``. ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor.Am dat resetare la laptop și a rămas blocat la 64% iar cineva mi-a spus că placa de baza ar putea fi defectă. Este adevărat?
Care sa fie cauza : avem internet de la digi camera mea este la 15 metri de modemul primit asa ca wifi era doar un punct sau a doua linie. Am portat nr iar noul telefon nu prinde wifi iar semnalul de la...? (mai mult)
E ok daca imi tin placa la 25 fan speed, nu trece de 55 grade niciodată dar ma deranjează sunetul?
Astazi i s- a spart fratelui meu contul de roblox, mi- a spus ca cineva din Cheyenne United States s- a conectat la contul lui si am schimbat repede parola, dar asta nu e tot, luni i s- a spart si contul...? (mai mult)
Se poate crea un "virus" gluma care sa deschida ferestre din browser cu cautari aleatorii pe Google?
Bună seara, poate cineva să-mi spună dacă se poate printa cu o imprimantă laser și fără schimbarea cipurilor?
Salutare tuturor, poate cineva sa ma ajute? Am un amplificator 2800w și un difuzor de 1500w când dau volumul mai tare se arde siguranță de pe circuit și totodată ia din puterea becurilor, după...? (mai mult)
Salut! M- as apuca de facut niste edit- uri pentru ceva aplicatii cu anime- uri, doar ca nu stiu de unde sa iau filmuletele. Mai faceam mai de mult cu seriale, doar ca ma complicam ca trebuia sa imi descarc...? (mai mult)
Salut, am o tableta vonino magnet g30 si am uitat modelul de deblocare. Care este combinatia de butoane pentru a o reseta din fabrica?
Mi-am achiziotant un tester auto și trebuie să dezactivez antivirusul de la laptop pentru instalare. Dețin win 10 pro. Câte chestii am de dezistalat? Acest model are antivirusul propriu?
Pot schimba cipul la cartușurile laser după mai multe reîncărcări (o reîncărcare ține 500 foi iar resursul cipului este 1250 foi)
Voi ce cameră foto aveți la telefon de câți MPX? Eu am de 48 dar se vede destul de incesosat și șterse pozele oare cat îți trebuie ca să iese poze ca la iPhone? Adică la lumina zilei se descurca...? (mai mult)
Stie cineva codul de acces (deschidere a usii) la interfonul ELECTRA ELBE5?
Pentru cei care folosesc iqos regulat, aveti idee daca pot sa incarc pen iluma cu poket charger de iqos 3?
Cum pot sa elimin un sticker de pe o poză? Gen scrie ceva pe ea și eu vreau să nu mai scrie ceva siteuri de eddit dau funda!
Salut. Daca Folosesc Teamviewer si intru pe un site, site-ul respectiv poate vedea ca eu folosesc Teamviewer si controlez de la distanța alt Laptop?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.