Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Cum pot pune my talking hank pe iOS 7?
Care este versiunea minima de iOS cu care poți instala my talking tom 3.9.4?
Am un wifi repeater care merge cand vrea el. Are 2.4G si 5G. E cumparat recent, deci e model nou. Acuma de exemplu merge sa ma conectez numai la 2.4G. Ce are?
Salut! Am incercat sa fac un stick cu Windows 10 de pe un calculator vechi care ruleaza Windows 7 si problema este cand descarc instrumentul de instalare de pe site- ul oficial de Microsoft si cand deschid...? (mai mult)
Hei. Dacă am cautat un cont pe tiktok și am și intrat pe cont fără sa îl urmăresc, persoana respectiva primește notificare ca "x ți- a vizualizat contul "?
Dacă am dezinstalat aplicația "virusată", am scăpat de virus?
Buna TPU! Cum configurez un SonarQube Quality gate astfel incat sa analizeze doar busniess layer- ul unei aplicatii SpringBoot cu Gradle ca build(fara configuratii, importuri, etc). In momentul de fata...? (mai mult)
Care este providerul vostru de internet? Și ce care este viteza care spun că o oferă în abonament?
Cum pot să șterg "Section break (Next Page) dintr-un document Word? Nu merge deloc să apăs Delete sau alte taste.
Bună, mi-am cumpărat un laptop Lenovo și îmi apare sa aleg opțiunile din butoane și sa apăs enter, dar nu îmi apar opțiunile, ce trebuie sa fac, este nou?
De ce Samsung a40 și a42 au trecut la one ui 3.0 și apoi 3.1 iar a41 a trecut direct la 3.1?
Salut.Ce inseamna FISIERE IN SISTEM NESOLICITATE? Din astea am in calculator 14.80GB.Cum pot sa scap de ele si cu ce programe?
Salut! Acum cateva minute am dat comanda la Altex la acest laptop https://altex.ro/laptop- asus- vivobook- 15- f1504za- bq616- intel- core- i5- 1235u- pana- la- 4- 4ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- ssd- 512gb-...? (mai mult)
Https://www.idownloadblog.com/2016/06/13/ios-10-wallpapers-iphone-ipad/ Ce fundal de versiune iOS este, ghiciți? Spuneți o versiune de la 4 la 17. Îmi place foarte mult acest fundal.
Salut! Am un aifon șapte și vreau să am iOS zece. Cum fac asta?
Salut; deci am urmatoarea problema. Mi- am facut un pc nou si in anumite jocuri luam diferite crashuri: la directx vreo 3 diferite 0xc0000005 si inca vreo 2 si kernal power 41 (63); o data chiar si blue...? (mai mult)
Salut, as avea si o nelamurire. Am chemat in data de 17.11 sa imi vina un curier de la fan courier sa imi ridice o comanda de la zalando ca vreau sa returnez si nu a venit nimeni... cand am cautat pe...? (mai mult)
Salutare prieteni, in timp ce îmi căutam o baterie de 9V Varta pentru o lanterna led am dat peste 2 tipuri de baterie. Ena este obișnuită alcalina Zinc - Carbon a doua este la fel doar că pe ambalaj...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema, recent mi- am facut upgrade de la rx470 la rx 6750 xt, am schimbat placa, sursa(am luat un gigabyte de 750w 80+ gold, cred ca e suficienta pentru ryzen 5 3600 si 16 ram)...? (mai mult)
Hi TPU. Am un dvd care s-a rupt pe o parte,din mijoc până intr-o margine, s-a dus un pic de culoare de pe el in zona aia, intreb daca se poate rezolva cu el, un service in Suceava poate?
Salut. Vreau sa fac niste video shorts pe Youtube din videoclipurile mele si la unele nu pot, imi da mesajul "videoclipul nu poate fi descarcat" si nu inteleg de ce ca la toate videoclipurile am setat...? (mai mult)
Buna! Am un SSD de 256GB si 1T la HDD. Din pacate am doar un singur loc pentru SSD si vreau sa il inlocuiesc cu unul de 1T sau 2T deoarece nu am suficient spatiu pentru jocuri. As dori sa imi recomandati...? (mai mult)
Buna! Am un laptop cu urmatoarea configuratie: - Procesor Intel pentium gold 2.30 ghz - 8gb ram - placa video Intel hd grapgics 610 - rezolutie 1366*768 As vrea sa iau un monitor FullHd. Pe monitor...? (mai mult)
Salut, ce laptop imi recomandati pana la 2.000 lei? Vreau sa-l folosesc pentru pentru filme, net, muzica si poate ceva jocuri.
Salut! Am un laptop la care as vrea sa adaug un ssd m.2 si vr sa il duc la service, trebuie sa cumpar dinainte ssd ul, sau il pot cumpara acolo?
Cum se numește banda asta și ce rol are? https://ibb.co/Lg3gLNd va dau 10 lei pe revolut, am nevoie urgent de informații
M- am certat cu prietena mea și ulterior m- a blocat pe Facebook, apoi după ceva timp m- am deblocat singur sa zic așa, bine a dat ea telefonul în mână și îmi zice când intru pe profilul ei ...? (mai mult)
Nu mai știu parola de la Instagram
Salutare! Am nevoie de niste recomandari pentru achizitia unor boxe active(Full- Range) ( sunt DJ ( la majorate, botezuri si ocazional nunti ) si as vrea sa imi schimb boxele pasive pe care le detin acum,...? (mai mult)
Ce cod are un casetofon ford fiesta cu seria M007452 vă mulțumesc.
Merita sa- ti iei mobil sh de pe flip.ro? De exemplu vad Xiaomi 11T Pro 256gb la 1500 ron. Starea este "foarte bun". Pe eMag este 2400. Daca ar fi sa iau ceva "excelent" ar fi redus cam 30%. "ca...? (mai mult)
Salut. Azi am scos cele doua fire cel galben și cel negru de la routerul de la digi. Acum când le am băgat inapoi îmi pâlpâie doua butoane verzi și unul verde sta aprins tot timpul și îmi spune...? (mai mult)
Buna ziua, dupa ultimele modificări ale Netflix (un cont/utilizator) pe telefon se poate urmari de oriunde(date mobile) daca esti titularul contului? Sau si aici au ceva modificări?
Salut TPU, merită un a54 cu 900 de lei aproape nou? :)) îl are cineva e bun?
Bună! Am un smartwatch Huawei gt3 conectat la un telefon Samsung A52s. Problema este ca nu pot apela și nu pot răspunde la apeluri de pe el. Primesc mesaje, whatsapp, notificări. Care credeți ca...? (mai mult)
De ce nu apare userul logat pe website-ul meu construit in PHP si pus pe un NAS QNAP?
Am luat un monitor de pe eMAG dar nu se aude sunetul, am încercat sa conectez o boxa la el ca să se audă dar nu a mers, am întrebat pe chat la eMAG și a spus ca nu are sunet integrat monitorul, ...? (mai mult)
Știe cineva vreun magazin de piese de calculatoare în Câmpulung Moldovenesc? Am un calculator mai varză el așa și aș vrea să îi fac un "upgrade". Aș cumpăra de pe net, dar: 1. Îmi e frică...? (mai mult)
Bună TPU! Eu am mai multe baterii alcaline dar când se scurg dacă temperatura medie a camerei de-acasă din aceeași localitate din condiții vremii a globale. Vă rog să ajutați pe cineva?
Stie cineva dc nu mi merge pc ul in dual channel? am 2 sloturi de rami in placa de baza modelul ei fiind h110m k ceva Asus, am luat recent un ram dupa eMAG la fel cu cel pe care il aveam deja doar ca ...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare: De ce când conectez laptopul la încărcat temperatura procesorului ajunge la 66- 70 GRADE, iar când nu e conectat ajunge între 45- 50 GRADE, sau chiar mai puțin? ...? (mai mult)
De unde boom- ul asta cu AI- ul(din punct de vedere ingineresc)? Pana acum 3- 4 ani AI- ul era ceva rar, greu de facut, acum toata lumea stie sa faca AI... cum? Mai nou cica si Microsoft fac procesoare...? (mai mult)
Buna! Acum un an am primit un smartwatch sau ceas inteligent de firma Canyon. Insa, modelul este Barberry SW- 79. Este un ceas destul de fain, dar nu are Youtube, Whatsapp etc. As vrea sa stiu daca ...? (mai mult)
Un site unde pot vorbi cu oameni straini din Romania (doar text nu video) gen omegle?
Buna ziua, de la o vreme Instagram-ul nu mă mai lasă să dau mesaje vocale, adică mi-a dispărut butonul pentru mesaje vocale.
Ce înseamnă err_chache _miss pe calculator și telefon?
Buna, am si eu o problema, tot primesc mesaje suspecte la spam cu awb de la dpd si alte firme cu care n- am legatura cu ele, cam 2 pe zi, stiu ca e fake, phishing dar nu reusesc sa scap de ele, le...? (mai mult)
Buna! Vreau sa invat programare (Python, C+ + ) si am nevioe de un laptop dar nu vreau sa investesc multi bani pentru inceput. Ma gandeam sa iau un macbook pro 2011. E bun? Merita? Ce e mai ok windows...? (mai mult)
Bună ziua! Știe cineva dacă DNSC se poate ocupa și de conturi de Facebook sparte, cazuri de infracționalitate online? Mulțumesc anticipat!
Am și eu o întrebare, am o tigare electronica ego AiO silver, dar când trag din ea se simt ca se incinde muștiucul, adică când trag din ea vreo 3/4 secunde se cam incinde și numai poți tine buzele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput