Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Hello! Am un iPhone 5s care are ecranul spart SI bucati rupte din ecran. Se poate repara? Nu vreau altul nou.
Salut am abonament la digi 2 tv-uri, la unu am mai multe programe gen prima HD digi HD se vad clar toate iar la altul nu, si se vede cu purici. De ce? Sunt 4k ambele
Salut! De ce la playerul mașinii de la muncă îmi reda doar 255 de melodii, chiar daca pe stick am mai multe? Am schimbat și stickul, am avut grija sa fie fat32, MP3 și tot tacâmul dar degeaba.
Bunăăă iar! Nu știu dacă se poate rezolva, dar pe insta la o conversație am o poza primită din martie și nu o pot deschide.Iar din cauza asta nu pot sa vad când primesc un mesaj de la persoana...? (mai mult)
Mi- am cumpărat un televizor vortex acum ceva timp, iar de când l- am cumpărat mereu la ora 02:00 nu mai îmi apar programule, ciudat este faptul ca îmi apare ca am semnal 100% nu știu care este...? (mai mult)
Ceva păreri de acest cablu? https://www.emag.ro/cablu-date-si-incarcare-baseus-cafule-camklf-bg1-usb-la-microusb-1m-2-4a-negru-gri-6953156280335/pd/DNXNN8MBM/ se potrivește la Samsung Galaxy S5?
Salut, m- am pus sa descarc niste poze de pe google photo pe calculator si unele mi se descarca da imi spune ca: Extensia video HEVC este necesara pentru a afisa acest fisier (baiu ii ca nici nu le vad)....? (mai mult)
Am o întrebare, cum pot să urmăresc un live din umbră pe TikTok?
Salut. Stiti careva cu se activeaza/dezactiveaza hdr-ul la tv-urile Horizon cu Android 9? Sau probabil la oricare alta marcă cu Android 9. Mersi.
Îmi place să postez aici pentru că (uneori) chiar de găsesc oameni care știu destule informații cât să îmi ofere de ajuns ce am nevoie. Întrebarea mea este legată de drone. Nu știu dacă...? (mai mult)
Am vrut sa dau hotspot de net pe televizor și pe televizor când am vrut sa ma conectez mi- a apărut sa bag parola la WPA2/WPA pentru ca rețeaua este securizata am intrat in setări la telefon la wi-...? (mai mult)
Am încercat sa conectez telefonul la televizor cu net iar acolo îmi apărea sa bag parola de la WPA2/WPA pentru ca rețeaua este securizata.Am intrat in setări am dat la wi- fi după la "alta…"și...? (mai mult)
Salutare tuturor prietenilor, mei la mulți ani tuturor celor care au numele de Andreea, Andrei deci azi de Sfântul Andrei am primit o pereche de boxe cu lumini RGB, in fine cert e că se auzeau tare,...? (mai mult)
Salut, cat tine un ups cu acumulator de 12v 23Ah la un consumator (pompa electrica de circulatie ) de 7w 230v?
Android 9 10 sau 11 merge cel mai bine pe tab a8 2019?
Salut, vreau sa stiu in cat timp se descarca un UPS la care conectezi un acumulator de 23Ah 12v pentru o pompa de caldura care consuma 7w (220v)
Buna! Am un laptop cu rezolutie 1366x768.Se poate schimba in service display-ul cu altul cu rezolutie full hd?
Salutare tuturor; ) Am un Xiaomi Poco X5 Pro si am remarcat ceva fata de Xiaomi Redmi 10C sau Samsung Galaxy A54. Pe Poco, tot ce e conectat pe Bluetooth se aude mai incet decat de exemplu pe Redmi 10C....? (mai mult)
Salut. Aveti careva personal tv TCL? Cum sunt, care e treaba cu ele? Mersi.
Salut! Imi poate sugera cineva un setup de gaming la un pret decent? Maxim 20000 de lei daca e posibil. (sa includa absolut tot mai putin scaun si birou, adica si microfon, mouse etc)ms mult! :)
Cum imi pot recupera contul Yahoo dacă nu primesc cod pe telefon…? Am încercat azi de 100 de ori nu imi trimit codul ca am uitat parola
Cum pot crea un website despre medicina (pneumologie)?
Salut, am o problema cu Pc- ul meu este vorba de un Pentium 4 din 2008, problema este ca monitorul calculatorului se face negru si apoi apare inapoi imaginea si tot asa face. Aveam instalat Windows...? (mai mult)
Bună ziua, mi- am luat un nou PC de pe PC Garage (PC Gaming ZMEU Plus Black Friday Edition, să fiu mai precis) și am o problemă. PC- ul nu folosește cpu- ul în jocuri, doar placa video. Asta face...? (mai mult)
Buna ziua, am un laptop de gaming și am ssd de 512 GB dar nu mai am așa mult spatiu, as putea să-i aduaug un hdd sau ssd?
Cum transform o poză alb negru întruna color?
Niste metode de curatat praful din unitatea de calculator? Am tot auzit cu aspiratorul, cu carpa, dar nu prea mi se pare ok asa, nu ar fi mai bun un spray special pentru asa ceva?
Bună, se poate afla scrisul dintr-o poză dacă acesta este ascunsă de un marker sau carioca paint?
Întrebarea este dacă pot dezinstala (elimina) componenta system Powerschell și cum, sau las totul așa.Am blocat powerschell.exe deoarece era infectat cu IDP.AMSI.40 – Detectare linie de comandă;...? (mai mult)
Știe cineva de vreun program special care ar face automat pătrățelele acelea pentru rebus? Sau dacă nu, alt program din pachetul Microsoft care ar putea fi capabil de așa ceva? Ori îmi poate...? (mai mult)
Are cineva windows 11 deja? Cu ce face diferenta?
Salut, deci am niste nervi. Am casti earbuds de la Xiaomi si de cateva zile imi tot fac fite. Fie se deconecteaza singure cand ascult muzica la laptop, fie de la o simpla miscare a urechii se pun pe ...? (mai mult)
Știe cineva cum se montează Mini amplificator pentru banda LED RGBW am o banda de 15 metri și ultima rolă își pierde din puterea lumini și cică mi- ar trebui niște amplificator dar nu știu cum...? (mai mult)
Cum pot sa ies din spam pe tiktok?
Salutare! Am și eu acest PC: https://www.pcgarage.ro/sisteme- pc- garage/pc- garage/gaming- viking- amd- r5- 1500x- edition- windows- 10- home- preinstalat- game- ready/ l- a care s- a stricat placa video....? (mai mult)
Am trimis un colet prin Fan Courier dar destinatarul nu vrea să îl ridice și nici nu vrea să meargă la sediu să refuze coletul.A zis că o să îl trimita înapoi peste o săptămână fan Courier...? (mai mult)
Am trimis un laptop prin Fan Courier și îmi apare la status "finalizat, livrare din sediul fan curier". Înseamnă că a fost ridicat sau urmează să îl ia de la sediu?
Salut. Am o imprimanta mai veche Samsung care are placa de retea si este conectata la ruterul wifi prin cablu lan. Doresc sa pot sa xeroxez de pe telefon dar nu functioneaza. Inainte de asta am ...? (mai mult)
Ufff... Nu vă putem recupera contul online deoarece nu există nicio altă opțiune înregistrată pentru contul dvs. Nu pot acesa mailul. Am introdus numarul de telefon pentru recuperare cat ...? (mai mult)
Salut. Stiti aplicatii care fac chiar ca laptopu-ul meu sa miste mai rapid?
Salutare tuturor, am și eu întrebare, poate cineva știe ceva sau exista vreo metoda? Eu lucrez ca șofer de tir și am un laptop HP cu placa de wifi realtek driver ceva de genul, exista vreo posibilitate...? (mai mult)
Buna! Imi apare un triunghi galben cu semnul exclamarii la poza de profil de la Chrome, cum as putea sa scap de el? Problema este ca daca apas pe poza de la profil imi apare acel triunghi cu mesajul...? (mai mult)
Buna ziua! Am un laptop Sony vaio model pcg 71911m si nu merge toata tastatura si langa butonul de off/on este un lacăt si are ledul verde aprins. Este oare tastatura blocată? Îmi puteti spune va rog...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie de ajutor... La steregere in paint imi apare urme de patratele(cum este la tabla de sah)... MERSI in avans
Daca schimb bateria laptopului trebuie reinstalat windows?
Dacă am cumpărat un laptop și are utilizator el și se deschide automat și dau resetare sa se șteargă tot merge sau îmi trebuie parola de utilizator? Dau funda
Buna ziua! Am un laptop Sony vaio model pcg 71911m si are tastatura blocată si are si ledul aprins la lacatul acela de lângă butonul de off/on. îmi puteti spune va rog frumos cum se deblochează...? (mai mult)
Salut, cum pot deschide si vedea extensia.epv? Aceasta este de la camera de supraveghere, pe videoclipurile salvate pe cardul SD
Ce cunoateti despre ChatGpt?
Buna TPU, am nevoie mare de ajutor. Demult mi- au intrat pe laptop niste hackeri si mi- a postat niste video cu tutoriale cu hack la niste programe pe YouTube si mi- au dat mesaj ca e in pericol contul,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!