Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara TPU, am nevoie de sfatul vostru. Recent mi s- a stricat laptop- ul si trebuie sa imi iau unul de urgenta, dar bugetul meu e 1000- 1200 de lei. Am nevoie de un laptop pentru fise si documente...? (mai mult)
Buna. Am blocat pe cineva pe Telegram si totusi primesc notificări cand posteaza ceva la story, daca intru sa vad ce a postat, persoana respectiva va vedea ca m-am uitat la story?
Buna TPU! Cum as putea face live/broadcasting de pe o aplicatie care foloseste camera de baza a telefonului, nu vreau sa folosesc camera simpla a telefonului ci o aplicatie speciala care foloseste camera...? (mai mult)
Bună seara ce inseamnăfr.antelop.exposed.AntelopHostApduService
Salut! Cum pot sa lipesc două fișiere video? YouTube are această funcție? Sau știți un program care m-ar putea ajuta? Mulțumesc!
Salut! Mi- am cumpărat astăzi un PC din altex și când am ajuns acasă și am conectat monitorul, apare pe ecran "Going to sleep". Țin să menționez că i s- a făcut proba în magazin și acolo ...? (mai mult)
SALUT,nu mai stiu cum se numeste un program pe care il folosim la scoala la ora de TIC/info, dar stiu ca avea iconita de Vulpe. (fox). Ma puteti ajuta cumva cum se numeste?
Buna TPU! Anul trecut cand s- au predat la liceu sabloanele sau algoritmii elementari (in c+ + ) nu prea am fost atenta si cam am nevoie de ei acum, bine si atunci dar am mai scapat eu. As vrea sa ma...? (mai mult)
Știe cineva cum ma pot conecta cu un card scolar pe Up? Ce trebuie sa scriu la personal ID?
Buna! Cum fac sa proiectez ecranul laptopului la TV prin WIFI?
Sunt bune boxele portabile JBL? E la Mega o promotie cu 30-40% reducere. Habar n-am daca sunt cu adevarat reduse sau asta e pretul normal. Poza promotie Mega: https://ibb.co/PZg3p3P
Mi- am cumpărat o tabletă care vine și cu pix cu care poți scrie pe ea. Capătul pixului trebuie să îl schimb din când în când sau nu? Întreb că am văzut că la pixurile de la Apple trebuie...? (mai mult)
De ce cand fac poze cu camera de pe spate a telefonului meu Samsung A03 in coltul stanga-jos scrie "Fotografie cu Galaxy A03" Cum sa fac sa nu mai scrie?
Cum pot inregistra pe Wndows 10 ce se intampla pe ecran in asa fel incat cine foloseste calculatorul sa nu isi dea seama ca este inregistrat. Sa nu apara nici o fereastra cu buton din acela REC sau sa ...? (mai mult)
Buna, comunitate! Este a treia oara cand observ pe pc-ul meu (pe ecran) niste flashuri. Ca si cum as face o captura ecran. Cea ce nu fac eu. Ce credeti ca poate fi asta? Multumesc.
Am primit 2 notificari una zicea "My Google", cealalta zicea ca se descarca. Dupa aia au disparut amandoua. Ce era?
Ce se întâmplă cand un aparat ajunge la nivelul lui maxim de cadre (a se strica senzorul). Acesta se poate înlocui? Dacă da, in jur la cați lei ar costa așa ceva?
Cum imi dau seama daca placa mea de baza e compatibila cu procesorul?
Unde pot sa dau la google street view sa imi arate imaginile din 2022 si alti ani nu doar 2023? Inainte puteam sa vad dar acum nu imi mai apare optiunea asta
Salut! Am cumpartat un tester vcds, dar cand il introduc in usb nu il recunoaste am instalat drivere tot ce este nevoie, dar cand introduc mufa usb in laptop nu scoate nici macar sunetul acela ca am ...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt la Vodafone, reincarcasem acum 2 zile cu 3€ si ar fi trebuit sa ma tina 15 zile, dar intr- o zi am ramas fara credit, de ce s- a intamplat asta? Si cum pot rezolva? Imi vreau creditul...? (mai mult)
Bună seara.De 3 zile nu pot da follow pe instagram.Imi apare Limitam frecventa cu care poți realiza anumite actiuni cu scopul de a ne proteja comunitatea.Stie cineva cât durează? Am trimis și raport...? (mai mult)
Buna! Cum pot sa-mi schimb numele pe Facebook? Ca am tot încercat și n-am putut! Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Bună TPU! Dacă se poate funcționa digi jc20 de pe crt tv Philips 17 inchi. Vă rog să ajutați pe cineva?
Mă poate ajuta cineva? Îmi apare pe tableta, , Help us beat the robots Și mai jos scrie For security reasons, your device browser cannot connect to a verification server. To prove you're not a spammer,...? (mai mult)
Salut. Imi puteti recomandaun smartwatch pana in 850 lei care sa aiba functia de a adauga poze de pe telefon pe ceas? Adica sa dețina functia de galerie
Salut! Sunt din Constanța si aș vrea să îmi schimb bateria de la iphone 12 cu una nouă originală. Unde ar fi cel mai sigur si cu preț ok(cu cât mai mic cu atât mai bine) loc?
Care stie un antivirus bun pentru pc?
Bună ziua. Mi s- a creat la muncă vpn ca să lucrez de acasă (wfh) având activitate de birou. Maine o sa lucrez pentru prima oara de acasă. Am vrut în seara asta sa testez sa vad dacă ma pot...? (mai mult)
Vreau sa transform un document Word in document pdf. De unde sa downloadez gratuit softul? Multumesc.
Am șters pe cineva din lista de prieteni și nu mai știu pe cine, ma puteți ajuta?
Buna, un prieten mi- a spus ca are o imprimanta DELL cu cartuse si ca a trebuit sa schimbe cartusul galben si l- a schimbat dar imprimata tot arata ca trebuie sa schimbe cartusul galben. Ce ar putea sa...? (mai mult)
Salut. Am un Samsung pe care folosesc 2 conturi de snapchat pentru ca pe iphone nu ma mai pot conecta cu unul dintre conturi, stie cineva ce as putea face am incercat de 2 saptamani sa ma conectez am ...? (mai mult)
Știe cineva de ce când transfer videoclipuri din telefon în stik nu merge sa le deschid după ce le am transferat? Stik-ul este nou luat și la început nu am avut probleme.
Hey guys, am un zenbook Asus, dar am pierdut certificatul de garanție (fizic). Este cumpărat de la eMAG și nu mai am din păcate acces la cont sa pot trimite din aplicație în service. Ce pot face?...? (mai mult)
Hello TPU! Când intru pe Netlifx pe televizor îmi apare, , Ne pare rau, ai utilizat toate codurile temporare" Menționez că folosesc Netflix- ul de acasă. Înainte sa plec în vacanta am apăsat...? (mai mult)
Hello TPU! Când intru pe Netlifx pe televizor îmi apare, , Ne pare rau, ai utilizat toate codurile temporare" Menționez că folosesc Netflix- ul de acasă. După ce m- am întors din vacanta mi- a...? (mai mult)
Salut.Un mic ajutor, vă rog! Am telefon cu bluetooth 5.0 și vreau să îmi iau căști audio wireless.Am văzut mai multe modele unele cu bluetooth 5.3, altele cu 5.1 și altele sub 5.0 cum am eu telefonul.Cred...? (mai mult)
Buna. Vreau sa instalez pe PC windows 7 dar cand ajung la partea cu partitiile imi apare o casuta cu acest mesaj "Windows cannot be installed to the disk. The selected disk is of the GPT partition style" ...? (mai mult)
Daca imi iau ssdul de pe pc-ul vechi si il pun pe noua placa de baza inca o sa am datele pe el?
Bună. Este cineva care ma poate ajuta cu stergea unui cont de Facebook cat mai repede daca stie alte modalitati pe langa raportul ala inutil?
De ce Windows XP a avut atât de mult succes atâția ani, fiind folosit un timp chiar și după ce actualizările nu au mai fost disponibile?
Un cooler bun pentru ryzen 7 5800x sub 150cm inaltime?
Bună TPU. Există vreo modalitate sa îmbunătățesc semnalul Wi-Fi la o cameră de supraveghere 360 jortan? Camera de supraveghere este în curte și routerul Wi-Fi în dormitor, dau FUNDĂ
Salut, TPU! Stau pe o perioada de cateva luni la o ruda si, neavand internet, as vrea sa stiu care ar fi cea mai ok varianta pentru internet fara cablu. Stiu ca nu o sa atinga cine stie ce performante,...? (mai mult)
Salutare TPU, ce sistem de operare folositi pe leptopurile vostre?
Salutare tuturor, cum recunoști un cablu original de unul fake? Mi s- a stricat cablu original de la Samsung Galaxy S9+ și vreau să cumpăr tot unul original de pe eMag dar nu știu dacă este sau...? (mai mult)
Pentru că facem parte din era digitală, sunt zeci de conturi cu parolă pe care le avem. Voi cum faceți pentru a nu uita parolele? În afară de memorie, ce alt loc sigur de stocare mai este?
Salutare la toti. Am achizitionat acum ceva timp un sistem Logitech z906(5.1) si nu stiu sigur, dar cred ca are o problema. In sensul ca, la un test surround dolby, cand ajunge la o boxa frontala sau...? (mai mult)
Merită? Calculator Gaming Intel Skylake Core i7 6700, 16GB DDR4, SSD 512GB + 4TB HDD, video Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 256- bit Special Edition, Telecomanda ARGB la prețul de 1.900...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.