Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Salut tuturor! Mă adresez în special cei care dețineți telefoane pliabile de la Sam gen Samsung galaxy z fold 3- 4. Bateria acesto telefoane pliabile tin mai mult ca la un telefon normal gen Note 20...? (mai mult)
Ce înseamnă valoare 1:1? La airpods și în general? https://instagram.com/airstore.ro?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Căștiile de pe acest link sunt originale? Sunt ok? Le recomandați? Ceva păreri? Ca...? (mai mult)
Buna dimineata! Intampin o dilema si as avea nevoie de pareri de la cei ce cunosc bine domeniul sau au deja un produs. Vreau sa imi cumpar o trotineta electrica pentru a ma deplasa prin oras in scopuri...? (mai mult)
Cum pot sa șterg un contact la care am făcut un transfer din lista Revolut?
Salutare! As avea nevoie de un program care sa faca urmatoarele lucruri. Atunci cand apas click stanga la 0.5 secunde sau un timp anume selectat din acel program sa se apese si butonul ESC. Stiti cumva...? (mai mult)
Pentru a fi utilizator experimentat contabil, trebuie să cunosc ambele programe, SAGA C și SAGA PS? Firmele folosesc și alte aplicații, precum WinMentor sau altele?
Aveți idee daca am luat disable pe discord, îmi mai pot "recupera" contul?
Salut! E ok sa iau un paysafecard prin 24pay? Voiam sa iau ceva de pe steam.
Salutare TPU. Sunt nehotarat intre un SSD si HDD extern. Eu in principiu vreau doar o unitate de stocare pe care sa tin poze si amintiri. Nu caut viteza, deci nu as alege un SSD, dar pe de alta parte...? (mai mult)
Buna seara, am o intrebare... vreau sa ma uit la filme online pe Google Chrome si nu merge absolut deloc! Imi puteti spune daca voua va merge sau care este problema?
Salut! Ce fac daca mi s-a blocat contul de Facebook dar nu am acces la email sa primesc codul? Si nu am nici nr de telefon pentru ca nu am pus Exista vreo rezolvare? Trebuie sa astept?
Când se va lansa ceasul Vivoactive 5? Va avea funcții avansate, asemănătoare cu cele ale ceasurilor Fenix și Foreunner? Eu am un ceas Vivoactive 4, și vreau să știu dacă ar merita să- mi iau...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa pot sa revad reeluri pe Instagram? Dau funda.
Salutare! Cum pot afla ce procesoare se potrivesc la placa mea de baza? Acer Aspire 5733 5733Z Motherboard PEW71 LA-6582P Multumesc frumos!
Buna, sunt nou pe aceasta platforma dar mereu ma intrebam cum afli ca placa ta ram sau placutele ram sunt compatibile cu placa de baza. :)?
Vreau sa cumpar un pc de pe olx si a zis ca il pune prin curier cu verificare, cum imi pot da seama daca e exact pc-ul pe care il vreau? Sa zicem ca pune doar carcasa si alte componente.
Buna ziua! Vreau sa va intreb eu am un televizor Samsung și la (HDMI scrie Stb și Dvi) și vreau să- mi iau un google chromecast și la el scrie (HDMI Avut). Oare o sa mearga la televizorul meu daca...? (mai mult)
Hey! Buna vreau sa va întreb eu am un televizor Samsung numai că la (HDMI Are doar Stb și Dvi ) se potrivește la un google chromecast care are pentru (HDMI Avi)? Va rog urgent dacă puteți să- mi...? (mai mult)
Firma unde lucrez are un site in weebly, pentru care de curand s- a emis factura pentru prelungirea domeniului pe 2 ani, au fost ceva probleme cu plata in sensul ca s- a facut dupa termenul limita iar...? (mai mult)
Salut, îmi puteți recomanda un microfon cu braț inclus, bun, calitativ și firma serioasa, nu foarte scump, buget maxim 300- 350 lei și în special pentru aplicațiile de meeting, zoom, discord,...? (mai mult)
Salut,vreau să-mi iau un ps4 pro sh versiunea CUH-7216B sunt problematice cică e cea mai noua care a mai apărut și ultima cred.
Salut, am un televizor StarLight și mi s-a stricat telecomanda, știți cumva o aplicație de pe telefon pe care o pot folosi ca o telecomandă?
Bună seara, ce sa aleg, cum sa fac pozele, să cumpăr un aparat foto instant care scoate pozele pe loc sau să fac pozele cu telefonul și sa scot la un laborator foto care scoate pozele? Care este...? (mai mult)
Ce sanse sunt sa vand anuntul urmatoarea zi pe OLX daca cumpar promovare pe prima pagina?
Știți vreun browser pentru internet făcut de români?
Am reinstalat windows- ul din cauza ca imi aparea ecran albastru cu eroare (blue screen), am instalat drivere, jocuri tot si acum cand vreau sa ascult la casti muzica se aude muzica lent si gajait, ...? (mai mult)
Salut, cum pot curata de viruși un tv Smart LG?
Mi- am resetat telefonul din fabrică și atunce toate aplicațiile mi s- au șters și nu mai sunt conectată pe nimic. Mi- am reinstalat Bt Pay și mi- a cerut ceva verificare de voce. Prima dată când...? (mai mult)
Aveți idee cam cât timp rezista o baterie reîncărcabila 18650 (PR200) după ce o incarc?
Bună TPU! S-ar putea înlocui favorit tv cu tvr folclor la anul 2024 pe digi analogic? Vă rog să ajutați pe cineva
Salutare TPU, am o problema, vreau sa imi creez un cont nou de google dar problema e ca nu pot deoarece ma pune sa imi scriu numarul meu de telefon si cand il introduc imi da acesta eroare "acest numar...? (mai mult)
Buna TPU, recent am primit un ban de la Instagram 3 zile in care nu puteam sa mai dau flw conturilor, sa dau Block, comentarii pentru ca am dat de prea multe ori și prea des cereri, mi- a trecut banul...? (mai mult)
Salut! Am lasat consola mea Xbox in priza 2 zile, fara sa vreau, acum incepe sa se stinga dupa 20-30 de minute, daca il las ceva timp fara sa il utilizez o sa isi revina? Multumesc anticipat.
Pe placa mea de baza, langa portul in care se baga cablul din sursa pentru a alimenta procesorul, scrie ATX12V1 SI NU STIU CE INSEAMNA
Buna. Care este primul site roman care ofera generarea imaginilor cu AI? Am gasit asta https://zoomy. tech/ dar nu stiu sigur daca chiar este primul
Bună! Folosesc o tableta nouă de câteva zile și până acum am folosit- o prin hotspotul făcut de pe telefon la wifi. Dar din greșeală, am pus- o pe safe mode și când am ajuns acasă și am ...? (mai mult)
Ce parere aveti de limitarea incarcarii bateriei pana la 85% de catre producatorul telefonului "din cutie"(stiam de functie dar nu ca e activata de producator ca setare default)? Inteleg ideea de a- l ...? (mai mult)
Imi poate explica cineva cum se foloseste sau la ce se foloseste functia forward de la mail? Am cautat pe net, dar tot parca nu inteleg
Buna ziua. Vreau sa știu dacă de pe un hdd extern descarc un film și vreau să il rulez pe televizor am nevoie de conexiune la internet pentru a putea vedea filmul?
Salut. Dețin un tv LG _50nano753pr. Vreau să îmi cumpăr un hdd extern, de maxim 1 tb. Menționez că televizorul are hdmi 2.0. Ce îmi recomandați?
Cum aș putea să am mai mult spațiu pe Hard disk? Ar trebui să cumpăr unul nou? Hard disk- urile trebuie să fie compatibile cu întregul calculator? Am hard disk- ul simplu al calculatorului...? (mai mult)
Salut. La o tableta Samsung se mai pot pune rami in plus sau se poate inlocui placuta ram cu alta mai mare? Mersi
Bună TPU! Vreau sa- mi schimb MEMORIA RAM pe dual Chanel.Am cumpărat KINGSTON FURY beast 16GB dar placa de baza nu recunoaște decât o singura memorie în BIOS spune ca nu am decât 8GB nu 16GB.Placa...? (mai mult)
Hello!:) Stie cineva dacă este vreo "manevra" pentru snapurile nedeschise? Pentru a se șterge sau să dispară:) Nu le- am mai deschis de vreo 2 luni. am aplicat metoda cu dezinstalarea aplicației si...? (mai mult)
Ce poti face cu un IP in ziua de azi?
Ce au hackerii cu Linus? Linus Tech Tips
Salut am o trotineta electrică Xiaomi mi 1s și nu imi merge să o conecteze la telefon prin aplicația mi home. Problema este ca nu imi apare Bluetooth pe ecranul trotinete. Puteai să mă ajutați?...? (mai mult)
Buna, am un iphone 11 si incarcatorul lui se incalzeste, mai exact frige, nu e asa de rau incat sa nu tii mana pe el un scurt timp, este vreo problema? Telefonul nu frige, este in regula? Daca il ...? (mai mult)
Am la calculator o sursa de 650w si un procesor Intel i5 10400 F si o placa video Radeon Rx 6600 de 8GB, puteti sa imi faceti un calcul cam cat ar consuma?
Salut! Se mai poate recupera o conversatie stearsa de pe WhatsApp? Am sters din greseala o conversatie si nu stiu daca o mai pot recupera. Daca se poate recupera, atunci ce trebuie sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.