Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Buna TPU, recent am primit un ban de la Instagram 3 zile in care nu puteam sa mai dau flw conturilor, sa dau Block, comentarii pentru ca am dat de prea multe ori și prea des cereri, mi- a trecut banul...? (mai mult)
Salut! Am lasat consola mea Xbox in priza 2 zile, fara sa vreau, acum incepe sa se stinga dupa 20-30 de minute, daca il las ceva timp fara sa il utilizez o sa isi revina? Multumesc anticipat.
Pe placa mea de baza, langa portul in care se baga cablul din sursa pentru a alimenta procesorul, scrie ATX12V1 SI NU STIU CE INSEAMNA
Buna. Care este primul site roman care ofera generarea imaginilor cu AI? Am gasit asta https://zoomy. tech/ dar nu stiu sigur daca chiar este primul
Bună! Folosesc o tableta nouă de câteva zile și până acum am folosit- o prin hotspotul făcut de pe telefon la wifi. Dar din greșeală, am pus- o pe safe mode și când am ajuns acasă și am ...? (mai mult)
Ce parere aveti de limitarea incarcarii bateriei pana la 85% de catre producatorul telefonului "din cutie"(stiam de functie dar nu ca e activata de producator ca setare default)? Inteleg ideea de a- l ...? (mai mult)
Imi poate explica cineva cum se foloseste sau la ce se foloseste functia forward de la mail? Am cautat pe net, dar tot parca nu inteleg
Buna ziua. Vreau sa știu dacă de pe un hdd extern descarc un film și vreau să il rulez pe televizor am nevoie de conexiune la internet pentru a putea vedea filmul?
Salut. Dețin un tv LG _50nano753pr. Vreau să îmi cumpăr un hdd extern, de maxim 1 tb. Menționez că televizorul are hdmi 2.0. Ce îmi recomandați?
Cum aș putea să am mai mult spațiu pe Hard disk? Ar trebui să cumpăr unul nou? Hard disk- urile trebuie să fie compatibile cu întregul calculator? Am hard disk- ul simplu al calculatorului...? (mai mult)
Salut. La o tableta Samsung se mai pot pune rami in plus sau se poate inlocui placuta ram cu alta mai mare? Mersi
Bună TPU! Vreau sa- mi schimb MEMORIA RAM pe dual Chanel.Am cumpărat KINGSTON FURY beast 16GB dar placa de baza nu recunoaște decât o singura memorie în BIOS spune ca nu am decât 8GB nu 16GB.Placa...? (mai mult)
Hello!:) Stie cineva dacă este vreo "manevra" pentru snapurile nedeschise? Pentru a se șterge sau să dispară:) Nu le- am mai deschis de vreo 2 luni. am aplicat metoda cu dezinstalarea aplicației si...? (mai mult)
Ce poti face cu un IP in ziua de azi?
Ce au hackerii cu Linus? Linus Tech Tips
Salut am o trotineta electrică Xiaomi mi 1s și nu imi merge să o conecteze la telefon prin aplicația mi home. Problema este ca nu imi apare Bluetooth pe ecranul trotinete. Puteai să mă ajutați?...? (mai mult)
Buna, am un iphone 11 si incarcatorul lui se incalzeste, mai exact frige, nu e asa de rau incat sa nu tii mana pe el un scurt timp, este vreo problema? Telefonul nu frige, este in regula? Daca il ...? (mai mult)
Am la calculator o sursa de 650w si un procesor Intel i5 10400 F si o placa video Radeon Rx 6600 de 8GB, puteti sa imi faceti un calcul cam cat ar consuma?
Salut! Se mai poate recupera o conversatie stearsa de pe WhatsApp? Am sters din greseala o conversatie si nu stiu daca o mai pot recupera. Daca se poate recupera, atunci ce trebuie sa fac?
Buna! Puteti sa imi spuneti un curs bun de C# pe udemy? Merci!
Am problema cu contul meu, cand incerc sa ma loghez, nu pot! Sunt pe alt telefon si nu pot da mai mult de 5 răspunsuri, am incercat sa confirm contul, zice ca e confirmat, dar tot nu pot da răspunsuri,...? (mai mult)
Mi-am facut un cont nou de Instagram si nu am reeluri. Am încercat toate modalitatile si nu stiu ce sa mai fac. Va rog ajutati-ma.
Vreau si eu o aplicație buna pentru recuperarea pozelor sterse. Am incercat aplicatii si mi le dau in sters pozele.
Daca anulez cele trei ventilatoare de pe carcasa placa de baza identifica acest lucru, imi va face probleme sau fuctioneaza normal?
Hey TPU, nu prea le am cu Snapchat- ul, deci cum funcționează exact snap score- ul? Dacă cineva îți trimite snap- uri și tu nu le deschizi, îți crește snap score- ul? Sau dacă cineva îți...? (mai mult)
De la 16 gb ram ddr3 ddr4 in sus, la navigare net ce diferente se vad?
Am facut cont de Twitter si mi-am facut o prietena in Canada, vreau sa vorbesc cu ea mai mult dar trebuie sa verific contul de twitter ca sa dau mesaje mai multe, cum pot face?
Salut, cum pot afla locatia sau adresa de email a unui cont de insta? Nu stiu ce email sau ce nr de tel are.
Buna seara. Am o problema. M- am trezit adineauri ca mi- a fost spart contul de Facebook si mi- au fost schimbate parola, emailul si numarul de telefon din Vietnam. Nu ma pot conecta. Am urmat pasii...? (mai mult)
Salutare! Am si eu nevoie de o aplicatie pentru android care sa imi trimita mesaje/notificari la anumite ore... ca un fel de alarma, stiti daca exista asa ceva prin magazin play? Multumesc!
Bună seara prieteni! Cineva, un lucrător I.T. a fost concediat de la o firmă. Probabil, înainte de a pleca și- a notat datele calculatorului, iar acum, din răzbunare restartează sau oprește...? (mai mult)
Desi televizorul era scos din priza in urma unui fulger in apropiere nu mai primeste curent, era conectat doar la cablu de internet, se poate oare ca de la fulger sa se fi transmis fructuatia prin cablu...? (mai mult)
Tatăl meu sunat la Digi și a făcut un contract. I s- a cerut o poză cu buletinul și adresa locuinței. Doamna care a vorbit a spus că instalatorii vor veni într- o săptămână, maxim două. Problema...? (mai mult)
Exista o aplicatie care te avertizeaza daca exista o tornada in jurul tau?
Buna, am și eu o întrebare, am peste 1000 de urmăritori pot face live dar sa ma joc meci nu, știe cineva de ce? Cine îmi spune primește fondița
Ma tot gandesc de curând ca să îmi schimb placa video, acum am un rtx 3070 și as vrea sa îl schimb cu un rtx 4070 ptc este mult mai bun și un preț asemănător, însă nu știu dacă rtx 4070 ...? (mai mult)
Cum pot recupera pozele de pe mesenger?
De ce acest încărcător la prețul asta https://www.trisport.ro/tehnologie/varta- incarcator- priza- wall- charger- putere- maxima- 38w- 1x- mufa- usb- c- 2x- mufa- usb- a și asta care e la fel e la...? (mai mult)
Ceasul Garmin Vivoactive 4 detectează somnul REM?
Salut! Se poate instala Microsoft Office Word, PPT pe un macbook gratuit? Nu mă refer la versiunea openoffice.
La "Grila TV Popular Digitală", mai exact abonament TV Digi, merg toate programele? Am abonament de la Orange și nu merg multe programe, de exemplu HBO, CINEMAX și multe altele
Salut, acum o oră am pus o întrebare referitoare la un HDD și am aflat că am nevoie de un jumper ca să îl folosesc așa că de unde mai fac rost de un jumper? Este o piesă microscopică care blocheaza...? (mai mult)
Salutare comunitate! Intrebare incuietoare: Cum postez o inregistrare audio (doar audio) pe Facebook? Merci.
Salutare, am observat ca Orange a facut o oferta in care toti cei care au incarcat PrePay cel putin 5 euro beneficiaza de 5G automat pana pe 30 august, in aceeasi situatie ma aflu si eu. Credeti ca intr-...? (mai mult)
Salut, acum am schimbat SSD- ul vechi (s- a ars) cu un nou SSD de 240 GB și un HDD de 340 GB, am instalat Windows pe SSD, dar nu îmi apare HDD pe PC, îmi apare un drive doar de SSD de 240, dar...? (mai mult)
Vreau sa ma uit la filme online, dar as vrea sa ma uit pe tv, cum pot conecta telefonul la tv? Dar de mentionat ca ecranul telefonului as vrea sa fie inchis in timp ce merge filmul.
Salut TPU, am o problema la laptop. Am luat inca o placuta de laptop de 8 gb ram 3200 mhz si aceemasi latenta de 22 la fel ca pe cea care o avea dinainte in laptop, sunt amandoua la fel ca specificatii....? (mai mult)
Bună Dimineața! Când bag laptopul în priza,nu face absolut nimic,am băgat la alta priza dar nimic,n-am ce face, va rog frumos sa ma ajutați.
Buna! Cum pot sa instalez Microsoft Office gratis pe un Macbook air 13?
Caut o aplicatie care sa faca in live steam sa se vada ecranul telefonului in locul camerei, ca sa nu trebuiasca sa dau pe pc ca apoi sa dau pe live. Nu doresc sa fie si camera, vreau doar ecranul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!