Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Ce telefoane imi recomandati ieftine gen la camera care face poze faine si pe timp de noapte? nu ma refer ieftin la 800-900 lei ma refer peste 1500 lei
Buna! Am un laptop Asus cu 1600 mHz si vreau sa fac un upgrade la ram. Am patru sloturi, am doua placute de 4 GB si vreau sa mai iau doua de 8. Ar fi recomandat sau nu? (Pentru gaming ma intereseaza)(am...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti despre service-ul de drone idroid?! www.idroid.ro/reparatii-drone Am un DJI mavic 3 si as vrea sa o trimit la ei, nu mai gaseste gps-ul.
Salut! Cunoașteți dacă ma poate ajuta o persoana să îmi recuperez un email mai vechi, are număr de telefon ca recuperare(număr telefon ×××× ××× ×24, însă nu îl mai am) cunosc nickname-...? (mai mult)
Revin cu o completare:Ieri am luat un alt router model kaon tot de la Digi și mă gândesc să nu fie de acolo pentru că routerul nou trebuie configurat, mă gândesc că o fi de la el
Buna tuturor, aș avea o întrebare : nu se mai conectează router fiberhome de la Digi la internet, nu îmi apare rețeaua pe niciun dispozitiv și nici nu se mai aprinde ledul de la internet.Ce pot ...? (mai mult)
Https://www.auchan.ro/stick- de- memorie- usb- qilive- 600115489- 256- gb- usb- 3- 2- gri/p se poate sa fie stickul asta defect? Am dat si formatare si spatiu chiar de imi ia vreo 40 gb, tot ar ramane...? (mai mult)
Salut! Am venit cu o problema la gpu! Am dat ieri totul de pe placa de baza (incluzand toate firele, coolerul cpu, ramii si placa video) cu intentia de a curata pcul de praf. Toate bune si frumoase,...? (mai mult)
Încă o întrebare. A mai cumpărat cineva un pc de la INFOASISTENT SRL? Toată lumea mi- a spus că mi- am luat țeapă... adică am dat 3670 de lei pe un procesor foarte slab; Intel i7 6700, placa...? (mai mult)
Salut, am o întrebare. Mi- am comandat un procesor, gen l- am cumpărat direct montat de ei... Și îmi arată la rețea 10/100/1000 ce ar însemna asta? Și asta înseamnă că am wifi gen ca la...? (mai mult)
Ajutor cand vreau sa intru pe FORTNITE sau pe PROJECT PALYTIME imi zice A d3d11-compatible gpu (feature level 11.0 shader model 5.0) is required to run the engine
Salut! Pentru cei care se pricep la calculatoare: Este ok combinatia rtx 3070 cu i5 12600kf?
Merge sa pun o placa video gtx 1060 6 GB pe o placa de baza ddr 3 de la HP?
Îmi place să folosesc Linux. Ca simplu home user, nimic mai mult. Am tot țopăit printre distribuții până am ajuns la concluzia că mi se potrivește LMDE Cinnamon. Super stabilă, fără deranj...? (mai mult)
Bună! Mi- am cumpărat în urma cu 2 zile un Samsung a34, merge totul bine, însă când vreau să fac un tiktok se aude un bâzâit foarte puternic de la difuzor peste sunetul de la tiktok. Este ciudat,...? (mai mult)
Buna ziua, ce Windows are cea mai buna calitate- Windows 8.0(2018) - Windows 10(2015) - Windows11(2019)? Care vi se pare cel mai bun? PS câți GB RAM trebuie sa aibă un PC bun 8/12 din câte am...? (mai mult)
Salutari. Legat de Facebook, de ceva timp la cautari, pe langa personale cautate(ati cautat pe X), imi apar si toate persoanele ce le- am accesat(ati vizitat pe Y). Cum se poate dezactiva aceasta setare?...? (mai mult)
Salut! Ce sistem de routere mesh imi recomandati: https://consumer.huawei.com/ro/routers/wifi- mesh3/buy/?skucode=80400114010000802&utm_source=compari.ro&utm_medium=display&utm_campaign=product_feed ...? (mai mult)
Salut, as dori si eu o explicație mai ampla din partea cuiva care se pricepe mai bine caci eu nu reusesc sa înțeleg. In ultimii ani primesc foarte dese e- mailuri / notificari de la diferite firme...? (mai mult)
Hama sau Varta ce e mai ok pentru o baterie externa care din astea 2?
Bună, un monitor de gaming pe la 144-165Hz mai bun pana în 8-900 de lei dacă știți? Mulțumesc anticipat
Buna! Cei care aveti internet de la Digi, voua vi se intampla sa se deconecteze intr- una? Eu am doar cablu si internet de la ei, partea legata de televizoare merge perfect doar ca nu inteleg de ce imi...? (mai mult)
Cum pot să-mi șterg robotul My AI din conversațiile nele Snapchat?
Am avut Facebook dating si l-am sters, mai exista sanse sa recuperez conversatiile pe care le-am avut acolo?
Sunt disperata, am cumparat o imprimanta Epsoon L3260 este cu wifi, am instalat si softul imi scoate la imprimanta doar documentele word, Pdful nu stiu de ce si nu scaneaza. O sa dau cu ea de pamant.
Am un stuck pixel pe display-ul de la camera Sony ZV-E10, cum il fac să dispară?
De ce google mail cand vreau sa accesez contul imi transmite ca as avea un progam daunator (malware) si de fapt nu am asa ceva pe pc? intru sa ma loghez si tot imi spune deschide telefonul si apasa un ...? (mai mult)
Salutare.Un mic ajutor, va rog.Cum pun internet unei tablete? Acum cativa ani de la compania la care am internetul am primit in custodie ceva care semana cu un stick de memorie cu un SIM in el, pe care...? (mai mult)
Buna! Acum ceva timp mi- am facut un cont pe Revolut si acum as vrea sa il sterg. Din pacate nu reusesc pentru ca trebuie sa vand investitiile crypto (Polkadot), e o valoare extrem de mica dar nu ma lasa...? (mai mult)
Salut,îmi puteți recomanda un mouse wireless pana în 150 mai ok, ca mouse-ul pe care îl am de 2 zile tot merge întrerupt
Buna TPU. Am si eu mica problema cu un CD. Eu cred ca laptopul nu mi- l citeste(tin sa mentionez ca are o vechime de aproape 10 ani, este Asus) si am nevoie sa imi pun lucrarea de disertatie pe CD. De...? (mai mult)
Buna, care este diferența dintre P4 și P5 la un hdd? La cablul de conectare al hard disk driver sunt am doua cabluri. Unul cu o singura mufa și un cablu cu doua mufe una P4 și una P4. Care este diferența...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare: când dai o adresa e e-mail la cineva, cu ajutorul unui dispozitiv Windows, ce poate afla prin intermediul acelei adrese?
In afara de android și iOS mai sunt alte sisteme de operare? Apropo ce utilizau oamenii înaintea androidului și Windows Phone? Ce sistem de operare era pe smartphone din 2003?
Salut! Ieri mi- a ajuns o camera de supraveghere de la Jortan și totul bine am deschis cutia și mi- am băgat aplicația pentru camera și acum toată treaba e ca camera mea nu vrea sa scaneze codul ...? (mai mult)
Bună dimineața, mi- am făcut un cont nou de Instagram de câteva zile. Dacă ma cauta cineva apare la poza mea de profil "Nou" și la mesaje pe lângă urmăritori și etc scrie "Cont nou de Instagram"....? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare despre My Ai robotul dupa snapchat. Pe brainly dau raspunsuri gresite dar da si uneori raspunsuri corecte si ma avertizeaza ca raspund gresit =))))) dar ce dracu daca ii zic ...? (mai mult)
Opinie? Vreau sa fac un pc pe piese si a ieșit asta Rx 6600 8gb oc I5 10400f Power supply 750w Ram ddr4 3200 Buget 3000 lei
Buna seara tuturor! Detin un laptop ACER cu vechime de peste sapte ani, nu ii mai merg cateva taste. L-am si restartat, le mai pot repara?
Salut, deci mi-a ramas laptopul blocat pe blue screen si scrie just a moment si face asa de multe ore, cum il pot rezolva?
Salut, deci am un prieten care a venit la mine sa- l ajut sa- si repare laptopu si nu stiu ce sa- i fac, problema e asta : Apas pe buton sa- l aprind si se aprinde ecranu si scrie just a moment doar ca...? (mai mult)
Vreau să știu dacă acest PC vine cu componentele, v- aș fi recunoscător dacă m- ați ajuta : https://www.emag.ro/desktop- pc- white- intel- core- i5- 4570- pana- la- 3- 6- ghz- 16- gb- ram- ddr3-...? (mai mult)
Helllooo luuumee, cum fac să îmi apară bulina aia de la messenger pe ecran? Când conversam cu persoanele trebuie să apară imaginea lor încadrată într- o bulină. Ei, mie nu îmi mai apare. Cum...? (mai mult)
Nu pot sa ma conectez la PayPal pentru ca mi-am schimbat nr.telefon, ce fac?
Vreau să plătesc o factură de la apa vital și îmi cere nr factură nu îmi dau seama unde scrie?
Buna dimineata. Am o problemuta. Aseara mi- am facut si eu un cont de Facebook. Nu pentru multa activitate, dar multe nu le poti citi fara cont de Facebook. Dimineata, deja aveam mesaj ca adresa de...? (mai mult)
Salutare tuturor, imi poate spune cineva cum pot adauga o subtitrare unui film colorata? Stiu sa pun cu scris ''alb'', multumesc.
Happy-mood are viruși sau nu? ca veau se descarc niște aplicații de acolo
Salutare. Am proiectat imaginea de pe telefon pe tv prin Google Home si se vede in televizor pe un cadran mic in centru. Nu reusesc nicicum sa fac sa se vada full screen pe tv. Ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
Salut. Stiti care ar putea fi cauza de ce nu gaseste DeX-ul telefonului televizorul meu? Pe al vecinului il gaseste:)) Mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!