Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Funcțiile messenger pe Instagram nu sunt disponibile în zona ta. Unde ar trebui sa umblu sa fac sa meargă? Ar trebui sa schimb țara din tlf sau ceva? Va rog ajutați-mă
Salutare tuturor! Am primit o tableta SINED TCL DE LA școala care are sistem de operare bento MDM, am acces doar la aplicațiile instalate deja de școala adică app educationale, google maps, Gmail,...? (mai mult)
Caut un utilitar pentru Ubuntu aplicatie care sta langa ceas care imi permitea sa scad frecventa procesorului INTEL si sa vad in timp real ce temperatura are procesorul INTEL. Nu mai gasesc absolut nimic...? (mai mult)
Intre IP- urile V6 se poate da // IP_ul? De exemplu daca eu am 2 calculatoare intr- o retea LAN pot sa fac un link intre ele pe UDP gen samba? Hai sa zicem ca detin si server de DHCP acum am si ip-...? (mai mult)
Buna ziua, Ma conectez prin bluetooth la masina cu telefonul și pot sa sun, îl aud în boxe pe cel cu care vorbesc dar el nu ma aude. Dacă incerc sa pun muzica de pe tel nu se aude nimic în boxe. ...? (mai mult)
Stie cineva la linux mate cum se muta bara de lucru in stanga sa arate ca la ubuntu? Mie imi place mult ubuntu dar nu gaseam si nu gaseam cum sa instalez o placa de retea wireless 02:00.0 Network controller:...? (mai mult)
Salut. Am un telefon A51 și o boxa Onyx. O conectez prin Bluetooth, muzica canta aproximativ 15- 20 de min. dupa se opreste. Pe telefon rulează în continuare muzica dar nu se mai aude în boxa, telefonul...? (mai mult)
Oare se poate repara o baterie de laptop? Ati incercat?
Se pricepe cineva la acumulatori de laptop!? Vreau sa rescriu softul sau sa resetez un acumulator! Am un laptop HP EliteBook 840. Am desfacut acumulatorul si am descoperit ca avea o tablita ce inseriaza...? (mai mult)
Știe careva de ce îmi da asta la Sanny builder? Not enough actual parameters. Expected 2 params.
Buna TPU, Am avut un cont pe ebay si cand vreau sa ma loghez in el nu mai pot pentru ca nu mai am nr de tel pe care ei imi trimit codul de activare. Intrebarea mea e daca stiti vreo modalitate de a ...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr aparat foto, cum îmi dau seama dacă pot pune pozele si pe telefon sau pc? Trebuie doar sa aiba cablu? Sau card
Ce înseamnă pla ca prescurtare? Cred că știu dar vreau să fiu sigură
Buna ziua! Astăzi am primit un mesaj pe Facebook, de pe contul unei cunoștințe, mesaj in norvegiană. Am răspuns cu un emoji, crezând ca este unul dintre copiii cunoștinței mele, făcând ...? (mai mult)
Cine are monitor curbat? Cum e? E calumea sau te doare capu de la el?
Bună. Ce telefon recomandați de pe flip.ro sub 1100 de Leo pentru un copil? Caut ieftin ca să nu ne para rău dacă ii este furat, IAR.
Salut, vreau sa recuperez un cont pierdut de Facebook la care nu mai știu parola, doar că atunci când încerc să primesc cod pe numărul de telefon sau email îmi apare că nu este conectat pe nici...? (mai mult)
Salut! Știe cineva dacă Vodafone a renunțat sau nu la rețelele 3G? Folosesc o cartelă Vodafone iar telefonul meu refuză cu orice preț să prindă 3G.
Salut. Cum stiti voi ca se pot stabili drepturi de autor pentru o fotografie...in care nu apar oameni ci doar un peisaj? Se poate stabili cine a facut-o? Ms
Daca ati gasi un acunulator de laptop HP 840 original la 250 lei si altul no name chinezesc dar pe care scrie ca are o capacitate mai mare de care ati cumpara originalul sau cel care nu se stie...? (mai mult)
VA ROG FRUMOS MULT DE TOT, dati- mi si mie link de unde sa fac DOWNLOAD pentru acesta placa de retea. Broadcom BCM943228HMB 802.11abgn 2x2 Wi- Fi Adapter Vreau sa le pun pe un stick apoi sa merg ...? (mai mult)
Salut TPU. Am un laptop micut si nu are port USB, exista mouse bluetooth, eu stiu ca este wire less dar tot trebuie sa am port usb, asa ca m- am gandid la un mouse prin Bluetooth. Am cautat pe internet...? (mai mult)
Salutare! Pun intrebarea pentru cei cu experienta in domeniul electronicii/electrotehnicii.Am cumparat cateva mufe DIN(5 pini) sau XLR de pe AliExpress, si niste fludor(nu sunt la prima rola)Am mai cumparat...? (mai mult)
Heii. De curând am luat un virus pe Messenger care a trimis un link mai multor persoane din lista mea de prieteni. Acum nu mai pot trimite mesaje anumitor persoane și imi apare mesajul "couldn’t send"....? (mai mult)
Salut! Stiti cumva daca exista o functie la WhatsApp ca sa nu mai vada lumea cand am fost activa ultima oara? Daca da, atunci cum pot face? Eu stau pana tarziu noaptea si vorbesc cu o prietena, iar multi...? (mai mult)
Buna ziua am și eu o întrebare pe safari cum sterg o fila noua(exemplu WWWYahoocom)reapare din nou fila stearsa când deschid safariul. cum pot rezolva sa nu imi mai apăra fila stearsa la deschiderea...? (mai mult)
Salut am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati am incercat sa bag un jack in pc si din greseala am atins reset button mi s- a resetat calculatorul s- a pus pe o rezolutie mica si de atunci am lag ...? (mai mult)
Salut TPU, ati auzit de aparatul Flipper Zero? Daca ati auzit ce parere aveti despre el, si daca isi merita pretul
Bună ziua am achiziționat un smart TV Nei 32NE4900. Când vreau sa setez programele TV îmi cere un cod pin. Am pus 0000 și 1234 dar nu merge. Cine stie sau dacă a mai pățit cineva? Nu reușesc deloc...? (mai mult)
Buna. Am un laptop HP cu 4 GB Ram si asa vrea sa mai adaug inca o placuta de 8 GB Ram si in total as avea 12 GB Ram instalati in laptop si aici intervine intrebarea daca instalez placuta noua de Ram in...? (mai mult)
Buna seara! Aș vrea să mă ajutați cu o întrebare, VPN face cost suplimentar? Am iPhone și mi- am instalat Avast și îmi cere să facă o rețea VPN.Nu sunt sigur dacă va face așa că de aceea...? (mai mult)
Salut TPU! mi am cumparat un iphone 8 si am doar 3 aplicatii pe el, apel,mesaje, setings, ce sa fac?
Mi s- a stricat displayul la telefon si mi- am luat alt telefon, problema ii ca nu imi stiu parolele de la conturi si de exemplu cum pot sa- mi recuperez instaul daca nu stiu nimic nici codul si nici ...? (mai mult)
Buna seara! Cum semnez 1000 poze din 10 directoare care sunt unul in altul!? As vrea sa apara peste imagine numele meu si numarul de telefon. Pt ca daca cumva o sa le folosesc sa le postez pe la anunturi...? (mai mult)
Salut,în urma cu 4 luni cineva mi-a furat gmailul și as vrea sa îl recuperez,mi-a schimbat tot număr parola, dacă se pricepe cineva sa mi-l recupereze sa îmi spună
Salutare! Dacă mi-a fost hăcuit contul de Instagram, mai pot sa îl recuperez sau nu? Are cineva idee?
Ajutor am nevoie de driverele pentru o placa de retea wireless pentru ubuntu eu acum sunt conectat la interenet cu un calculator cu windows cu care as vrea sa fac download de pe interent aceste drivere...? (mai mult)
Care este instructiunea cu care pot sa downlodez ceva la ubuntu din line de comanda de exemplu am acesta linie de comanda sudo apt- get install linux linux- headers- generic kernel- package SI ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema cu pcul, efectiv de mai multe ori mi s- a intamplat cand solicit putin mai mult procesorul sa imi iau un freeze screen permanent, adica se blocheaza imaginea, nu merge sa dau...? (mai mult)
Cum imi fac cont pe only Fans? Trebuie sa plătesc ca sa-mi pot face amici si sa pot posta video si poze? Please help! Fundita.
Hello. Am un laptop Asus gaming, il folosesc rar si l- am deschis si nu mai merge tastatura. A fost schimbata tastatura, tot asa avand probleme desi nici nu il folosesc la capacitate maxima. Ceva...? (mai mult)
Salut, am o problema cu pcul, am un 8600k pe un z370 Asus prime, initial am 8gb 2x4 3200mhz si merge okeis, am cumparat recent inca un kit 2x4 3200mhz si dupa ce i- am pus nu mai primesc nicio imagine...? (mai mult)
Salut, deci tatal meu are un laptop pe care mai sta, nu prea se pricepe stie doar sa intre pe google si sa caute ce ii trebuie, ideea e ca s- a deconectat cumva de la router si eu habar n- am cum ar ...? (mai mult)
Buna ziua! Contul meu de Instagram a fost spart, iar recuperarea acestuia nu functioneaza (nu merge identificarea prin video sau recuperarea ei printr- o alta modalitate). Daca tot nu am acces la acel...? (mai mult)
Unde pot sa copiez cel mai ieftin o cheie cu cip de logan? PT ca am fost in curte la Kauland si cei ce copiaza chei acolo mi- au cerut 500 lei mult exagerat de mult. Mai de mult am gasit la 170 lei si...? (mai mult)
Salut! Pe unele programe cum ar fi History, imi apare subtitrarea foarte mica in partea stanga la mijlocul televizorului! Am intrat in setari subtitrare, dar nu are aceasta particularitate! Sunt setari...? (mai mult)
Cum pot vedea pe cei care nu ma urmaresc pe Instagram?
Salut! Știe cineva cum pot sa- mi setez o poza de profil pe Facebook, pe care o am deja postată, dar sa ii rămână și reacțiile din postarea inițială? Adică dacă am avut o de profil mai de...? (mai mult)
Salut! Se poate conecta cu un cablu hdmi intr-o placa video in PlayStation? (Fara Adaptor)
Salut TPU! Cum pot sa intru pe contul de Instagram daca stiu parola si id si cand intru imi cere codul de la aplicatia de autentificare sau coduri backup…? Nu am acces la aceste doua, dar cum am zis,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului