Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Pot folosi altceva în loc de alcool izopropilic pentru pasta întărită pe procesoare?
Dacă cineva mi-a intrat în contul de Facebook și mi-a schimbat parola apoi s-a deconectat si nu a salvat nici o parola, eu mai pot intra in contul meu sau imi trebuie acea parolă?
Cum se numește în termeni specifici difuzorul de apel la telefon? ( cel prin care îi auzim pe ceilalți când vorbim cu telefonul la ureche) cât mai multe sinonime pls.
Salutare tuturor, am și eu o problema cu laptop Acer Windows 8.1, nu ma lasa sa instalez niciun fel de program, îmi apare msj :pentru a continua, tastați o parola de administrator, apoi faceți...? (mai mult)
Pot pune o placă video gtx 1660 super pe un procesor i3 10100F și o sursă de 450w?
Bună, TPU! Am o imprimantă HP. Acum câteva minute am încercat să imprim un document Word, însă îmi scoate 3 foi, iar pe una dintre ele scrie @PJL SET JOB NAME= (și titlul documentului WORD)....? (mai mult)
Hei TPU! Astăzi pe la 11 dimineața, am primit un mesaj fals pe un număr + 232 30... nu mai știu ce. Spunea ceva de Whatsapp me App sau ceva de genu okazii.ro, bla bla. Menționez că nu am accesat...? (mai mult)
Ce aplicatie e buna si sigura (fara virusi) pentru monitorizarea pasilor? Vreau sa fac zilnic 10 000 de pasi.
Poate fi colectata adresa ip doar prin simplul fapt ca ai citit un mesaj sau primit? Sau sunt minciuni astea si nu se poate asa ceva? Sau e adevarat si daca ai citit un mesaj in care spune la sfarsit ca...? (mai mult)
BN TPU hey cu Nokia 9 pureview puteai sa faci video dual?( Atât cu camera din spate cât și cu cea din fata? Accepta o astfel de filmare telefonul?
Bună seara ce setări sa fac sa tina bateria mai mult 4g consuma bateria mai mult decât 2g și 3g ce setări sa fac sa nu mai ruleze în fundal să îmi consume din Ram și baterie am un Huawei P40...? (mai mult)
Bună seara care este cauza supraincălziri telefonului se poate strica ceva dacă se încălzește prea mult, telefonul care are răcire se mai poate supraincălzi, poți folosi telefonul în timp ce...? (mai mult)
BN TPU hey Nokia 9 pureview (folosit ) la 750 lei sau Nokia 6. 1Plus (nou nout 0 minute) la 420 lei? Ce e mai bun?
BN TPU hey android 10 accepta navigare prin gesturi (că la android 11/12/13? (Sau navigare prin 2 butoane?)
BN TPU hey voi ați cumpăra un telefon care în 2020 a fost un FLAGSHIP?( El și acum e ) dar dezavantaje sunt - android 10 - 5.99 inch 6.0 - baterie 3320 Avantajele - 6GB RAM - Snapdragon 845...? (mai mult)
Vreau sa imi iau niște boxe mari cu subwoofer de podea, care sa pot sa le conectez la TV. M'am gândit sa merg pe produsele Yamaha ca știu ca îs bune. Sau ma mai interesează de cele Wilson, am ...? (mai mult)
Salut TPU, mi- am achizitionat un Sencor S- SWM3535BT pentru bricheta de la masina sa ma pot conecta bluetooth cu telefonul dar uneori imi baraie, nu stiu daca poate sa fie o posibilitate dar am cam ...? (mai mult)
BN TPU hey după 4 ani e posibil că o baterie sa mai tina 5-7 ore? Dacă a fost INCARCAT DOAR CU ÎNCĂRCĂTORUL ORIGINAL DE 18W? Și a fost ținut în husa cu folie sticla?
BN TPU hey 3320 e puțin baterie in 2023?
BN TPU hey explicați mi și mie fraza asta. Instrument de extensie a memoriei Transformă spațiul de stocare neutilizat în memorie RAM virtuală suplimentară⁴ pentru o experiență și mai fluidă...? (mai mult)
BN TPU hey nu vi se pare că în ultimii ani Motorola a copiat pe cei de la Nokia? :))) :))) :)) :D mie da
Dacă am 4 camere de supraveghere, toate cele 4 ce filmează se înregistrează pe hard disk sau are hard disk fiecare camera în parte?
Salut am mi-am comandat niste casti e-boda de pe site-ul oficial e-boda joi 1 iunie ora 13:40 si in afara de comanda comfirmata nu am primit niciun al mesaj, stie cineva cat dureaza livrarea
BN TPU hey un telefon cu android 10 și 6 GB RAM sau android 12 și 6 GB RAM dar camera mai slabe cu 48%si fara wireless charger și procesor cu 18% mai slab și rezoluție joasă? Ce preferați
BN TPU hey e adevărat că aluminiu ajuta telefon sa se răcească? E adevărat că în telefon făcut din aluminiu ajuta sa nu se încălzească?
Cum pot sa aflu pe iPhone cine m-a sunat cu privat? Știu ca suntem in 2023 și e cam josnic sa faci asta, dar vreau sa rad puțin de pers respectiva :))
Salut! alternative pentru teamviewer/anydesk? Multumesc!
BN TPU hey cumva voi vedea diferențe trecând de la android 13 la android 10? Adică se vor vedea diferențe?
Daca mi am schimbat bateria la un iph dar nu e originala mai pot da update? gen la software
BN TPU hey as vrea sa știu Snapdragon 765G vs Snapdragon 845 care e mai bun?
De ce am 16gb de ram si imi arata ca doar 8 pot fii folositi? cum rezolv asta?
Deci am un Smart tv Philips pe care am Netflix si Amazon Prime Video doar ca nu am si celelalte servici de streaming gen Disney plus si Hbo Max si voiam sa stiu daca se poate in vreun fel sa le instalez...? (mai mult)
BN TPU hey între Nokia 9 pureview vs iPhone 12/11 vs Nokia 8.3 vs Samsung Galaxy S9+ /S10+ /S10 Fe/S10 ce telefon ați alege (dintre cele de la Nokia m ar interesa ) dar vreau sa știu și dacă Nokia...? (mai mult)
BN TPU hey voi ați alege un ecran P-OLED dar mai mic 5.99 inch 6.02 respectiv sau unul mai mare dar mai slabI IPS LCD?
BN TPU hey Nokia Hmd Global a mai lansat FLAGSHIPURI p cum a fost Nokia 9 pureview? Dacă da care ar fi? (Înafara de 8.3 )
BN TPU hey un telefon cu ecran de 5.99 inch și bateria de 3320 Mah e mic in 2023? E puțin?
BN TPU hey un smartphone Nokia poate avea o durata de viață mai mare de 5 anii?
Salut, cine știe câți kWh consuma un pc?
Salutare. Stie cineva daca exista vreo aplicatie, pentru android care sa raceasca procesorul automat cand se incalzeste rau? Multumesc!
Salut! Vreau sa stiu daca cei de la telefonulmeu.ro au ecrane pentru Iphone originale. Scrie ca sunt originale dar poate ati cumparat si ati testat si as vrea sa stiu o parere. Multumesc, zi frumoasa!
Buna,știți cumva daca se poate moda un PlayStation 2 Fat fara memory card?
Câți ani ține un Samsung Galaxy a 71?
BN TPU hey voi ați cumpăra un telefon de acum 4 ani in urma cu specif de top (care rămân De top chiar și după 4 ani) sau v ați lua unul mai prost cu specif reduse la jumătate dar nou?
Care este mai indicat:cont Microsoft sau cont local
Salut! Am cumpărat o casca handsfree de la jabra. Ideea e ca vreau ca videoclipurile dupa YouTube, TikTok si Facebook sa nu se mai audă in casca! In casca vreau sa se audă doar cand vorbesc la telefon...? (mai mult)
Salut. Rotatiile sau turatia (nu stiu cum se spune exact) la o masina de spalat se refera la viteza de spalare sau de stoarcere? Daca o pun pe viteza maxima (1400 rpm) e bine sau rau? Mersi
Https://www.emag.ro/ebook- reader- amazon- kindle- 2022- display- 6- 300- ppi- usb- type- c- negru- b09sww583j/pd/DYL2PZMBM/ Pot sa citesc de pe voxa pe acest ebook reader daca sunt abonat? Sau ce fel...? (mai mult)
Buna ziua! Cum pot instala aplicații pe Smart Tv? Am Phillips
Hey, dacă eu am un smartphone 2019 februarie care suporta încărcare wireless QI MPA și un încărcător rotund Samsung cu mufa micro usb se poate incarca? Se va deteriora bateria telefonului într-...? (mai mult)
De unde descarc chat gpt varianta gratis?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?