Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Daca mi am schimbat bateria la un iph dar nu e originala mai pot da update? gen la software
BN TPU hey as vrea sa știu Snapdragon 765G vs Snapdragon 845 care e mai bun?
De ce am 16gb de ram si imi arata ca doar 8 pot fii folositi? cum rezolv asta?
Deci am un Smart tv Philips pe care am Netflix si Amazon Prime Video doar ca nu am si celelalte servici de streaming gen Disney plus si Hbo Max si voiam sa stiu daca se poate in vreun fel sa le instalez...? (mai mult)
BN TPU hey între Nokia 9 pureview vs iPhone 12/11 vs Nokia 8.3 vs Samsung Galaxy S9+ /S10+ /S10 Fe/S10 ce telefon ați alege (dintre cele de la Nokia m ar interesa ) dar vreau sa știu și dacă Nokia...? (mai mult)
BN TPU hey voi ați alege un ecran P-OLED dar mai mic 5.99 inch 6.02 respectiv sau unul mai mare dar mai slabI IPS LCD?
BN TPU hey Nokia Hmd Global a mai lansat FLAGSHIPURI p cum a fost Nokia 9 pureview? Dacă da care ar fi? (Înafara de 8.3 )
BN TPU hey un telefon cu ecran de 5.99 inch și bateria de 3320 Mah e mic in 2023? E puțin?
BN TPU hey un smartphone Nokia poate avea o durata de viață mai mare de 5 anii?
Salut, cine știe câți kWh consuma un pc?
Salutare. Stie cineva daca exista vreo aplicatie, pentru android care sa raceasca procesorul automat cand se incalzeste rau? Multumesc!
Salut! Vreau sa stiu daca cei de la telefonulmeu.ro au ecrane pentru Iphone originale. Scrie ca sunt originale dar poate ati cumparat si ati testat si as vrea sa stiu o parere. Multumesc, zi frumoasa!
Buna,știți cumva daca se poate moda un PlayStation 2 Fat fara memory card?
Câți ani ține un Samsung Galaxy a 71?
BN TPU hey voi ați cumpăra un telefon de acum 4 ani in urma cu specif de top (care rămân De top chiar și după 4 ani) sau v ați lua unul mai prost cu specif reduse la jumătate dar nou?
Care este mai indicat:cont Microsoft sau cont local
Salut! Am cumpărat o casca handsfree de la jabra. Ideea e ca vreau ca videoclipurile dupa YouTube, TikTok si Facebook sa nu se mai audă in casca! In casca vreau sa se audă doar cand vorbesc la telefon...? (mai mult)
Salut. Rotatiile sau turatia (nu stiu cum se spune exact) la o masina de spalat se refera la viteza de spalare sau de stoarcere? Daca o pun pe viteza maxima (1400 rpm) e bine sau rau? Mersi
Https://www.emag.ro/ebook- reader- amazon- kindle- 2022- display- 6- 300- ppi- usb- type- c- negru- b09sww583j/pd/DYL2PZMBM/ Pot sa citesc de pe voxa pe acest ebook reader daca sunt abonat? Sau ce fel...? (mai mult)
Buna ziua! Cum pot instala aplicații pe Smart Tv? Am Phillips
Hey, dacă eu am un smartphone 2019 februarie care suporta încărcare wireless QI MPA și un încărcător rotund Samsung cu mufa micro usb se poate incarca? Se va deteriora bateria telefonului într-...? (mai mult)
De unde descarc chat gpt varianta gratis?
Am nevoie urgent sa știu pe Instagram, cum pot descărca imaginea de reper aceea imagine care e înainte sa intru pe reper, si vreau sa o iau de pe contul altcuiva
Cum iti creezi pas cu pas un blog si cum il administrezi si utilizezi absolut gratuit? Intrebarea se adreseaza special celor care detin un blog si cunosc bine aceste informatii ( puteti chiar sa- mi...? (mai mult)
Dau funda celui care imi spune si mie cum pot sa nu am imagine pe laptop dupa ce l-am conectat la televizor prin hdmi? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Salut TPU, am si eu un laptop si a "inghetat" imaginea si nu merge sa- i dau restart, nu merge sa- l inchid de la butonul lui, tin apasat pe buton si nu se inchide, nu ia nici o comanda, am incercat...? (mai mult)
Buna! Stie cineva cum/daca pot iesi din lista cuiva de prieteni apropiati pe Instagram? Ma are doar pe mine in lista respectiva si posteaza niste aberatii, as vrea sa scap fara sa ii ranesc sentimentele...? (mai mult)
Vă rog frumos, dacă mă puteți ajuta, nu mai pot intra pe publi.ro cu crhome și Microsoft edge îmi dă 400 Bad request. Your browser sent an invalid request, pe mozilla firefox pot intra, pe tabletă...? (mai mult)
Salut, caut și eu sa ascult muzica populara ceva mai nou mai plăcut,, voi ce cântece cunoasteti
Ati patit vreodata ca netul vostru sa fie gasit de aplicatii ca vpn? Imi puteti spune ce ati facut sau de ce apare asa?
Păreri CPAlead?
Salutare. Am o intrebare in legatura cu un site. Cum poti sa-ti faci un cont de Netflix pe telefon, ai nevoie de bani ca sa te uiti la un film sau serial?
Salut, am platit factura electrica la un aparat de selfpay, insa pe aplicatie nu s-a actualizat cam dupa cate zile se actualizeaza si in aplicatia electrica?
Salut TPU! Vreau sa partajez ecranul meu de la laptop pe discord, dar cand pun un film pe Netflix imi scoate videoclipul si se vad doar subtitrarile si spune ca am dezactivat asta pentru a iti menaja ...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Intampin o problema cand incerc sa ma conectez la un cont Google mai vechi. Dupa ce introduc parola mi se solicita sa introduc codul primit pe vechiul meu numar de telefon. Am incercat...? (mai mult)
Recomandare la un pc de gaming la 6000 lei? Nu le am cu piesele dar a-și dori sa învăț cum sa îmi fac unul, ziceți-mi cum.
Bună ziua, cum pot șterge un document încărcat pe Scribd? Mulțumesc.
Salut, telefonul meu când l-am pus la încărcat a ieșit încărcătorul singur și telefonul se scoate mai ușor pe când el trebuia să tragi un pic.Ma puteți ajuta?
Salut TPU, am un laptop Asus tuf gaming f15 cu procesor Intel i5 12500 h si o placa nVIDIA rtx 3050 ti 4 gb si cand ma joc dying light desi nu are setarile la blana, se aud coolerele cum se invart mai...? (mai mult)
(spyhunter) Buna TPU! Vreau sa folosesc spy hunter fiindca am ceva virusi pe laptop doar ca am nevoie doar pe moment de el si vreau sa activez free trial ul. Completez toate informatiile si cand dau sa...? (mai mult)
De ce nu mai pot urmări persoane pe Instagram? Am folosit o aplicație care îmi arată cine îmi dă unfollow și de când am început să folosesc acea aplicatie, Instagram nu mă mai lasă să urmăresc...? (mai mult)
Salut, am si eu o mare problema, nu imi mai stiu parola la yahoo email, ideea este ca intru pe PC sa recuperez parola imi da cu telefonul primesc codul de resetare dar imi cere si al 2- lea numar de...? (mai mult)
Care are sau a avut camere mini spion gen de aia fff mica sa iau una ma intereseaza claritatea. Stie careva?
AJUTATI-MA REPEDE VA ROG, am trecut de la un cont personal la unul profesional, cum schimb înapoi la personal?
Bună, am un laptop Asus Model A540U cu i3 7200u și 4gb ram și un tera memorie, merge schimbat procesorul ca vreau să-i pun ceva mai bun?
Salut, am un casetofon alpine, si nu am mufa la el, am luat o mufa de la un kenwood si am ars 2 matizuri, ca in apline plusul vine la minus, are altfel mufa fata de celelalte casetofoane?
Dacă montez o camera de supraveghere fixă pe masina, ce mărime de lentila trebuie sa-mi iau?
Salut, am instalat ceva dubios și acum îmi apare la notificări o iconiță cu numele "experimental webview features actives" și când intru acolo îmi apare un titlu mare numit WARNING: EXPERIMENTAL...? (mai mult)
Salut, am o problema cu pc- ul, tocmai am schimbat placa de baza si procesorul trecând de la un Intel mai vechi la un amd de generație noua. Problema este ca după montare pc- ul își da restart non-...? (mai mult)
Salutare, ma poate ajuta cineva cu o gazduire web in html? Mulțumesc frumos!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?